Неділя, 28.04.2024, 15:30
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Міськво
« 1 2 ... 41 42 43 44 45 ... 49 50 »

26-28 серпня 2014 року відбулись засідання педагогічних секцій різних фахових категорій педагогічних працівників міста на базі навчально-виховного комплексу "Знам'янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 2 – ліцей" та Центру дитячої та юнацької творчості з метою аналізу роботи в минулому навчальному році та визначення пріоритетних напрямків, основних завдань та шляхів розвитку освітнього простору міста в новому 2014/2015 навчальному році, стану підготовки до нового навчального року та впровадження нового Держстандарту початкової, базової та повної загальної середньої освіти.

Також були розглянуті наступні питання:

  • обговорення проекту Закону України "Про освіту", нової редакції Концепції з профільного навчання;
  • аналіз результатів зовнішнього незалежного оцінювання, моніторингу рівня навчальних досягнень учнів;
  • піднесення якості й ефективності сучасного уроку;
  • про результативність участі учнів ЗНЗ міста у Всеукраїнських учнівських олімпіадах з навчальних предметів та конкурсах;
  • використання ІКТ-технологій в навчально-виховному процесі;
  • аналіз роботи міського методичного об'єднання за минулий навчальний рік і завдання на новий 2014/2015 навчальному році;
  • ... Читати далі »
Категория: Міськво | Просмотров: 452 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 29.08.2014 | Комментарии (0)

20 серпня 2014 року, з метою перевірки готовності навчальних закладів до нового 2014/2015 навчального року, здійснено об'їзд загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів міста. Моніторингову групу очолив міський голова І.Крижановський, до складу увійшли: начальник відділу освіти Н.Попова, працівники відділу освіти, представники санітарно-епідеміологічної та пожежної служб.

Під час перевірки зазначено великий обсяг виконаних робіт у навчальних закладах: проведено поточні ремонти навчальних кабінетів, класних кімнат, спортзалів, туалетів, їдалень, бібліотек та коридорів, спортивних майданчиків.

Крім того:

  • у ЗШ І-ІІІ ступенів №1 ім.Т.Шевченка завершується капітальний ремонт спортивного залу, вартість робіт складає 200,0 тис.грн. з міського бюджету;
  • у НВК "Знам'янська ЗШ І-ІІІ ступенів №2 - ліцей" проводяться роботи по капітальному ремонту системи водовідведення харчоблоку (вартість робіт складає 15,7 тис.грн бюджетних коштів); проводиться ремонт малого спортивного залу, замінено вікна на метало пластикові в 2 кабінетах;
  • у ЗШ І-ІІІ ступенів №3 – здійснено білування 3-го поверху будівлі, ремонт актового залу;
  • у ЗШ І-ІІІ ступенів №4 – проведено роботи по ремонту зовнішніх спортивних споруд та ремонт фасаду будів ... Читати далі »
Категория: Міськво | Просмотров: 453 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 20.08.2014 | Комментарии (0)

18 серпня 2014 року в залі засідань міськвиконкому під головуванням міського голови І.Крижановського відбулась нарада керівників загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів міста щодо економії енергоносіїв в опалювальний період 2014/2015 навчального року. Ігор Борисович ознайомив присутніх з дорученнями голови ОДА щодо скорочення споживання природного газу на 30%.

Начальник відділу освіти Н.Попова довела до відома керівників наказ Департаменту освіти і науки Кіровоградської ОДА від 06.08.2014 року №307, яким надано можливість загальноосвітнім закладам самостійно визначати структуру 2014/2015 навчального року, тривалість навчального тижня та змінність навчального процесу, враховуючи стан забезпеченості загальноосвітніх навчальних закладів теплопостачанням в опалювальний період 2014/2015 років. На розгляд керівників Н.Попова винесла відповідний проект рішення виконавчого комітету щодо зміни структури навчального року з відпрацюванням робочих днів грудня, січня та першого тижня лютого по суботах. Таким чином, в навчальних закладах буде забезпечено виконання навчальної програми та буде здійснено економію енергоресурсів. Під час наради було акцентовано увагу керівників ЦДЮТ, КДЮСШ щодо організації роботи даних закладів в канікулярний період, а саме з 01 грудня по 08 лютого: забезпечення роботи гуртків та секцій, з метою залучення учнів до позашкільної діяльності та організації змістовного відпочинку.

В ході наради також розглянуто ряд питань щодо підготовки навчальних закладів до нового навчального року.

Категория: Міськво | Просмотров: 448 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.08.2014 | Комментарии (0)

Літо – пора відпусток та... ремонтів. Тож, поки діти безтурботно відпочивають на канікулах, навчальні заклади активно приводять до ладу, аби вже першого вересня гостинно зустріти своїх учнів та вихованців в облагороджених приміщеннях.

За сприяння міського голови І.Крижановського за останні роки освітянській сфері було виділено значні кошти на капітальні та поточні ремонти навчальних закладів: в ряді закладів здійснено заміни вікон на енергозберігаючі, відремонтовано теплотраси, придбано та встановлено нові опалювальні котли.

Цьогоріч кошти міського бюджету було розподілено між найбільш проблемними об'єктами.

07 серпня 2014 року здійснено робочу поїздку міського голови І.Крижановського та начальника відділу освіти Н.Попової з метою контролю за проведенням робіт по підготовці закладів освіти до нового навчального року.

Під час поїздки оглянуто хід виконання робіт з капітального ремонту приміщення спортивного залу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 імені Т.Г.Шевченка, де здійснено утеплення горища, ведуться роботи по заміні вікон на енергозберігаючі, виконуються роботи по оздобленню приміщення. Вартість робіт складає 200 тис.грн.

Міський голова ознайомився з ходом виконання заходів щодо усунення радонових ризиків у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №7. На виконання даних робіт з міського бюджету виділ ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 883 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 07.08.2014 | Комментарии (0)

Літні канікули в самому розпалі, проте в школах як і раніше гамірно: тривають ремонтні роботи. В закладах освіти триває підготовка закладів до нового навчального року. Адже перше вересня має зустріти учнів красивими і затишними класами, оновленими спортзалами, бібліотеками, їдальнями. Часу залишилося не так багато, а тому потрібно поспішати.

Підготовка навчальних закладів до нового навчального року та зимового періоду знаходиться на особливому контролі міської влади. Відділом освіти виконавчого комітету міської ради проводиться планомірна робота з даного питання. На особливому контролі – підготовка газових міні-котелень до роботи в осінньо-зимовий період.

Так, 18 липня начальником відділу освіти Н.Поповою та інженером з експлуатації газових котелень відділу освіти М.Іваськів здійснено огляд підготовчих робіт у котельнях навчальних закладів, під час якої перевірено виконання графіків планових ремонтів та робіт по підготовці до опалювального сезону 2014/2015 років, скоординовано заходи щодо попередження пошкоджень устаткування, технологічних схем і споруд в умовах низьких температур зовнішнього повітря. Найбільшу увагу було приділено питанню раціонального використання енергоносіїв. Адже, враховуючи ситуацію в країні, в умовах зростання цін на енергоносії, особливу увагу керівників навчальних закладів було звернуто на ефективне використання природного газу, електричної і теплової енергії, впроваджування енергоефективних захо ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 447 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 18.07.2014 | Комментарии (0)

11 червня 2014 року відділом освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради спільно з працівниками підрозділів УДСНС України в м.Знам'янка проведено семінар для директорів, заступників директорів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, завідувачів та методистів дошкільних навчальних закладів міста.

В ході проведення семінару були розглянуті питання про дії населення у разі виникнення надзвичайної ситуації військового або суспільно-політичного характеру та додатково опрацьовано ряд важливих нормативних документів стосовно організації та проведення відповідної роботи з цивільного захисту у закладах освіти, в тому числі рішення виконавчого комітету Знам'янської міської ради від 14 лютого 2014 року №46 "Про організацію проведення евакуаційних заходів на території міста в разі загрози виникнення або виникнення надзвичайної ситуації".

Підведення підсумків завершено практичною роботою відпрацювання порядку забезпечення евакуаційних заходів на підконтрольних об'єктах. Керівники закладів освіти познайомилися з новою технікою підрозділів УДСНС та її можливостями. Зараз Знам'янським підро ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 472 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 14.06.2014 | Комментарии (0)

В Івано-Франківській області відбулися змагання Кубку України зі спортивного велосипедного туризму.

До збірної команди Кіровоградської обласної федерації спортивного туризму увійшли освітяни – вчителі та керівники туристських гуртків Валерій Корчагін (тренер та учасник команди) і Сергій Бондаренко із м. Знам'янки, Олександр Александров (капітан команди) і Аркадій Ліщенко із Добровеличківки та студент факультету фізвиховання Кіровоградського педагогічного університету Дмитро Заєць.

Посівши в минулому році ІІІ місце на аналогічних змаганнях у Криму, команда була налаштована на більш високі досягнення. Все вирішила складна дистанція "Велоралі", де кіровоградці посіли І місце. Це і дало у підсумку загальнокомандну перемогу у Кубку України. В особистому заліку Валерій Корчагін виборов ІІІ місце.

Тепер наша команда буде захищати честь України на міжнародних змаганнях зі спортивного велосипедного туризму.

Категория: Міськво | Просмотров: 452 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 14.06.2014 | Комментарии (0)

У відповідності до чинного законодавства з метою якісного виконання програми з предмету "Захист Вітчизни" з 2 по 5 червня 2014 року місті Знам'янка для учнів 10 класів загальноосвітніх навчальних закладів міста були організовані та проведені військові навчально-польові збори. До організації та проведення учбових військово-польвих навчань були залучені викладачі предмету "Захист Вітчизни". Директор ТСО Україна В.Колебіденко з інструкторським складом ТСО у тісній співпраці з військовим комісаром об'єднаного Знам'янсько-Олександрівського військового комісаріату підполковником Збройних сил України А.Чижма забезпечили високе організаційне та методичне проведення військових навчально-польовіих зборів. Проведено комплекс відпрацювання та закріплення практичних навичок з основних розділів програми предмету "Захист Вітчизни": вогневої, стройової, тактичної підготовки. Учбову програму у відповідності до плану виконано в повному обсязі. При підведенні зборів підсумків начальник відділу освіти Н.Попова нагородила грамотами відділу освіти найкращих допризовників шкіл міста, а також директора ТСО України В.Колебіденко та інструктора стрільби ТСО А.Мазура. За високі показники у військово-патріотичному вихованні учнів грамотами нагороджені кращі викладачі предмету "ЗВ", які вручив заступник військового комісара об'єднаного Знам'янсько-Олександрівського військового комісаріату майор О.В.Курільний.

... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 518 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 05.06.2014 | Комментарии (0)

З метою якісного виконання програми з предмету "Захист Вітчизни", у відповідності до діючої програми курсу, 2 червня 2014 року місті Знам'янка на базі ТСОУ розпочалися військові навчально-польові збори для учнів 10 класів загальноосвітніх навчальних закладів міста.

Збори відкрила начальних відділу освіти Н.Попова, яка наголосила на важливості військово-патріотичного виховання, побажала учасникам мужності, витримки та військової доблесті. Перед допризовниками виступили військовий комісар об'єднаного Знам'янсько-Олександрівського військового комісаріату підполковник Збройних сил України А.Чижма та директор ТСО Україна В.Колебіденко, які розповіли про завдання збройних сил України на сучасному етапі, підкреслили важливість на необхідність перегляду та вдосконалення всього комплексу військово-патріотичного виховання населення та учнів.

Заняття проходять відповідно до розробленого плану та включають в себе основні елементи військової підготовки, а саме: вогневу підготовку, стройову підготовку, тактичну підготовку. На базі стрілецького тиру ТСО Україна відбудуться стрільби, метання гранат та інші вправи у відповідності до програми курсу "Захист Вітчизни".

До проведення практичних занять та відпрацювання нормативів залучено вимогливих і авторитетних інспекторів - воїнів-інтернаціоналістів, які проходили військову службу в гарячих точках планети, мають досвід бойових ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 452 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 02.06.2014 | Комментарии (0)

Дорогі випускники! Шановні вчителі, батьки, учні!

Сердечно вітаю Вас зі святом останнього дзвоника, що символізує закінчення навчального року. Для багатьох учнів – це успішне подолання чергового рубежу в шкільному житті, перехід до наступного класу, а для 170 випускників-одинадцятикласників нашого міста сьогоднішній день особливо радісний і пам'ятний. Адже вони прощаються зі школою й вирушають у самостійне доросле життя.

Щиро бажаю Вам, шановні випускники, міцного здоров'я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів! Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності!

Слова глибокої вдячності висловлюю педагогам і батькам! Ви вклали у своїх вихованців і душу, і серце, і знання. Силою Вашої думки та теплом душі твориться майбутнє країни.

Божого Вам благословення, миру, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії!

Щасти вам у всьому! В добру путь!

З повагою,
начальник відділу освіти
Н.Попова

Категория: Міськво | Просмотров: 583 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 30.05.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz