П`ятниця, 03.05.2024, 06:48
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Міськво
« 1 2 ... 40 41 42 43 44 ... 49 50 »

Нова парадигма освіти визначає змістовно-ціннісні орієнтири освітнього простору. В усьому світі завданням навчально-виховної роботи вже є не просто надання людині певної суми знань, а її розвиток, становлення особистості, формування мотивації до саморозвитку та самоактуалізації. Тому важливою є проблема науково-методичного забезпечення становлення і розвитку особистості керівника навчального закладу. Саме з метою підвищення професійної компетентності, творчого потенціалу керівників навчальних закладів, відділом освіти організовано роботу постійнодіючого семінару керівників навчальних закладів міста. Під час проведення семінарів, які проходять на базі навчальних закладів, керівники мають можливість поглибити свої знання з питань управлінської діяльності, підвищити рівень управлінської компетентності, розкрити сутність управлінської культури.

Так, відповідно до плану роботи відділу освіти виконавчого комітету міської ради, 21 жовтня 2014 року проведено семінар директорів та заступників директорів з навчально-виховної роботи загальноосвітніх та позашкільних закладів міста на базі навчально-виховного комплексу "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 – ліцей". В ході роботи семінару директор закладу Ю.Сопільняк презентував навчально-виховний комплекс як заклад, який входить в десятку кращих закладів області за рівнем роботи з обдарованими учнями, як-то: переможцями олімпіад та конкурсів науково-дослідницьких р ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 664 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.10.2014 | Комментарии (0)

Відділом освіти м.Знам'янка на 2014/2015 навчальний рік у відповідності до наказів Департаменту освіти і науки Кіровоградської ОДА "Про посилення ролі військово-патріотичного виховання учнів закладів освіти" розпочалася широкомасштабна робота до якої залучені найкращі військові спеціалісти ТСО України в м.Знам'янка. 8 жовтня 2014 року на базі ТСО України в м.Знам'янка" були проведені комплексні змагання з військових багатоборств серед закладів освіти міста Знам'янка. Переможці міських змагань взяли участь у обласних змаганнях, які відбулися 19 жовтня 2014 року на базі Знам'янського ТСО України. У відповідності до умов обласні змагання з військово-спортивних багатоборств серед вихованців навчальних закладів і військово-патріотичних клубів та об'єднань Кіровоградської області проводилися за участю і підтримкою командування Кіровоградської аеромобільної бригади.

Учні закладів освіти змогли ознайомитися з бойовими зразками сучасної стрілецької зброї та військового спорядження.

У змаганнях брали участь 12 команд з міст Знам'янка, Олександрія, Жовті Води, Світловодськ та Чигирин. Від закладів освіти м.Знам'янка виступали команди "Щит" - ЗШ І-ІІІ ступенів №3 та переможці міських змагань команда "Сокіл" ЗШ І-ІІІ ступенів №4, а також команда юніорів. Команда "Сокіл" ЗШ І-ІІІ ступенів №4 підтвердила свою майстерність і ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 407 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 21.10.2014 | Комментарии (0)

На виконання Міської програми патріотичного виховання населення на період до 2017 року, у відповідності до Концепції допризовної підготовки і військово-патріотичного виховання молоді" та статті 15 Закону України "Про освіту", враховуючи пункт 2 Постанови Верховної Ради України від 17квітня 2014 року №1220-VІІ "Про додаткові заходи для зміцнення обороноздатності України", та з метою посилення ролі військово-патріотичного виховання учнів закладів освіти міста, у відповідності до наказу начальника відділу освіти Знам'янського міськвиконкому "Про проведення міських військових змагань з предмету "Захист Вітчизни" серед закладів освіти м.Знам'янка 8 жовтня 2014 року на базі ТСО України в м.Знам'янка" розпочалися комплексні змагання з військових багатоборств.

Відкрила змагання начальник відділу освіти Н.Попова. Директор ТСО України В.Колебіденко та заступник військового комісара об'єднаного Знам'янсько-Олександрівського військового комісаріату майор О.Курільний підкреслили необхідність та важливість проведення заходів військового та практичного спрямування серед молоді . Команди змагалися в умовах, наближених до бойових. Стрільби з автомату та кулемету проводилися в бронежилетах. На полігонах та учбових класах ТСО народжуються майстри військової підготовки. Військові керівники роблять святу справу, плекають патріотів України-громадян, які вже в недалекому майбутньому визначатимуть ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 410 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 08.10.2014 | Комментарии (0)

6 та 7 жовтня 2014 року на міському стадіоні "Локомотив" проходив ІІ етап турніру з футболу серед школярів міста на призи клубу "Шкіряний м'яч" у середній віковій групі.

Команди були поділені на дві групи, де виборювали місце за вихід до фіналу. У перший день змагань, команда ЗШ І-ІІІ ступенів №3 впевнено перемогла у своїй групі, обігравши команду ЗШ №4 з рахунком 8:0, та команду школи №1 з рахунком 6:1.

У фіналі на команду ЗШ №3 чекала команда НВК "ЗШ І-ІІІ ступенів №2 – ліцей", яка в свою чергу виборола перше місце у своїй групі. Обігравши у вирішальній грі команду ліцею з рахунком 1:0 команда ЗШ №3 зайняла перше місце.

Третє місце виборола команда ЗШ №1, яка обіграла у грі за 3-4 місце команду ЗШ №7, п'ятими стали хлопчаки зі школи №6, які перемогли команду ЗШ №1 у грі за 5-6 місце.

Категория: Міськво | Просмотров: 411 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 08.10.2014 | Комментарии (0)

Шановні освітяни!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти!

Висловлюємо Вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю.

Ваші серця завжди наповнені співчуттям, добротою. Цими чудовими якостями Ви щедро ділитесь з дітьми. Вам вірять, Вас люблять і шанують. Ви здійснюєте зв'язок часів, продовжуючись у своїх учнях.

Бажаємо Вам, дорогі вчителі, вихователі, керівники гуртків та секцій, відчуття повноти і неповторності життя, здоров'я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя, добробуту, злагоди та миру!

Хай завжди щедрою на сходи буде освітянська нива, а в усіх Ваших починаннях будуть супутниками успіх і удача!

Учителю, прийми уклін доземний
За щире серце і любов святу,
За людяність і чесний труд щоденний,
За відданість, а ще за доброту.
За те, що ти даруєш дітям крила,
Щоб їм летіти у широкий світ.
За мрії світлі, знайдені вітрила
 І за щасливий, радісний політ.
За кожен день і кожне щире слово,
За ніжність й ласку в радості й журбі.
За те, що в школі так чудово,
Спасибі, рідний вчителю, тобі!

З ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 416 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 03.10.2014 | Комментарии (0)

01 жовтня 2014 року на базі Центру дитячої та юнацької творчості відбулись урочистості по відзначенню працівників освіти за досягнення за підсумками 2013/2014 навчального року та з нагоди святкування Дня працівників освіти.

Хвилиною мовчання було вшановано Голого Віктора та Цуркана Дмитра, загиблих в зоні АТО.

Відкрила урочисте засідання, привітала педагогів та висловила побажання міцного здоров'я, енергії та завзяття з нагоди святкування Дня працівників освіти Попова Наталія Олександрівна, начальник відділу освіти.

В роботі урочистого засідання взяли участь гості. Це: Крижановський Ігор Борисович, міський голова, Меренкова Лілія Іванівна, керуюча справами міськвиконкому, Міркевич Вікторія Іллівна, заступник редактора газети "Знам'янські вісті".

З глибокою повагою було вшановано освітян міста, які в цьому році пішли на заслужений відпочинок. Серед них:

  • Хоменко Ольга Петрівна – вчитель світової літератури;
  • Іваник Людмила Вікторівна – вчитель біології;
  • Смик Тамара Костянтинівна – вчитель математики;
  • Суслова Лариса Геннадіївна – вчитель англійської мови;
  • Погоріла Надія Миколаївна – вчитель ... Читати далі »
Категория: Міськво | Просмотров: 530 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 01.10.2014 | Комментарии (0)

На виконання обласної соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту в закладах освіти м.Знам'янка розпочато міські змагання з футболу на призи клубу "Шкіряний м'яч". Напередодні з метою популяризації здорового способу життя, залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, всебічного розвитку кожної дитини в усіх закладах освіти проходив Олімпійський тиждень, присвячений Дню відзначення фізичної культури та спорту. Олімпійський урок, як кульмінація спортивних перемог та футбольний міні – турнір дали можливість юним футболістам добре підготуватися та проявити свої фізичні та інтелектуальні здібності. 22-23 вересня 2013 року на міському стадіоні відбулися міськи змагання з футболу у молодшій віковій групі учнів 2004 року народження. Відповідно до регламенту проведено перші ігри:

  • ІІІ місце зайняла команда юних футболістів ЗШ І-ІІІ ступенів №6
  • ІІ місце зайняла команда юних футболістів НВК
  • І місце зайняла команда юних футболістів ЗШ І-ІІІ ступенів №3

Переможці нагороджені грамотами відділу освіти та будуть виборювати призові місця весною 2015 року у обласних змаганнях з футболу на призи клубу "Шкіряний м'яч".

 

Категория: Міськво | Просмотров: 420 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.09.2014 | Комментарии (0)

Відповідно до плану роботи відділу освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради 09 вересня 2014 року здійснено перевірку готовності дошкільних навчальних закладів до нового навчального року. В роботі моніторингової групи взяли участь міський голова І.Крижановський, начальник відділу освіти Н.Попова, помічник лікаря-епідеміолога А.Ткаченко, представники відділу освіти. В ході об'їзду з'ясовано, що у ДНЗ міста проведено поточні ремонти групових та ігрових кімнат, харчоблоків, туалетів, коридорів, роздягалень, музичних та спортивних залів; поточні ремонти спортивних та ігрових майданчиків.

Особливу увагу комісії акцентовано на виконання заходів щодо підготовки дошкільних навчальних закладів до опалювального сезону. Так, в усіх ДНЗ проведено поточні ремонти котелень та систем опалення, ревізія та поточний ремонт насосів, засувок, запірної арматури та обладнання, що використовується для тепло- та водо- забезпечення. З метою економії енергоресурсів, проведено утеплення горищ, вікон, дверей, ізоляція та фарбування трубопроводів.

У кожному ДНЗ здійснено ряд заходів по підготовці до нового навчального року, а саме:

  • у ДНЗ №2 "Теремок" - замінено сантехніку (умивальники, крани, водопровідні труби) в 4-х групах та замінено вхідні двері. Проведено гарячу проточну воду до харчоблоку. Розроблено ПКД на капітальний ремонт котельні та системи т ... Читати далі »
Категория: Міськво | Просмотров: 362 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 09.09.2014 | Комментарии (0)

Шановні учні, вчителі, батьки!

Вітаю усіх із чудовим святом — Днем Знань!

Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням— до своєї другої домівки — до школи.

Усім, хто в цей День прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаю досягти своєї мети у житті, зустріти добрих і надійних друзів та хороших і мудрих наставників. Ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна!

Хай мир і злагода, невичерпна енергія, доброта і мудрість додають усім сил, оптимізму, нових здобутків у найвідповідальнішій нашій місії перед Україною!

Бажаю гарного настрою, добра та здоров’я, щастя, поваги, шани від людей і держави, любові та довіри вихованців, творчого натхнення та здійснення мрій!

Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе мир у кожну школу, кожну родину!

З повагою,
начальник відділу освіти
Н.Попова

Категория: Міськво | Просмотров: 643 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 01.09.2014 | Комментарии (0)

29 серпня 2014 року відбулось традиційне пленарне засідання серпневої конференції педагогічних працівників, суміщеного із засіданням підсумкової колегії відділу освіти з питання: "Про підсумки розвитку загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти міста у 2013/2014 навчальному році й основні завдання на 2014/2015 навчальний рік".

В ході заходу взяли участь члени колегії відділу освіти, завідувачі та методисти дошкільних закладів, директори загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів міста, їх заступники з навчально-виховної й виховної роботи, методисти ЦДЮТ, працівники соціально-психологічної служби, працівники відділу освіти та міського методичного кабінету, керівники методичних формувань шкільного та міського рівнів, делегації від навчальних закладів міста, гості, серед яких – секретар міської ради Н.Адамович.

З доповіддю "Про підсумки розвитку освітньої галузі міста у 2013/2014 навчальному році та основні завдання на новий 2014/2015 навчальний рік" виступила начальник відділу освіти Н.Попова. В обговоренні доповіді й виступах педпрацівників розглядались питання створення позитивного іміджу навчального закладу як необхідної умови функціонування сучасної школи, системного підходу до роботи з розвитку здібностей та обдарувань учнів в умовах профільного навчання, використання нових інформаційно-комунікаційних технологій в роботі з учнями, викладання християнськ ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 563 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 29.08.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz