Субота, 27.04.2024, 07:55
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Міськво
« 1 2 ... 39 40 41 42 43 ... 49 50 »

Відповідно до плану роботи комунального закладу "Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського", згідно з листом від 08.01.2015 року №7/01-11 "Про обласні методичні заходи" з 26 по 30 січня цього року відбулось вивчення ефективності впровадження системи управління охороною праці в загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах міста Желєзновою Т.П., завідувачем науково-методичною лабораторією основ здоров'я, безпеки життєдіяльності та охорони праці.

В ході відвідувань закладів вивчались питання наявності нормативно-правової бази з охорони праці та безпеки життєдіяльності державної, галузевої й відомчої чинності, проведення комплексів заходів з організації та проведення навчання, інструктування учасників навчально-виховного процесу й відповідальних осіб, дотримання встановлених нормативів пожежної, електробезпеки, теплового господарства, безпечної експлуатації будівель і споруд, виробничої санітарії, медичних оглядів, профілактичних заходів з попередження травматизму тощо.

За підсумками вивчення перелічених питань встановлено, що робота підпорядкованих закладів освіти у даному напрямку ведеться на достатньому рівні. Для покращення стану і умов, підвищення існуючого рівня охорони праці надано окремі рекомендації.

Категория: Міськво | Просмотров: 461 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 03.02.2015 | Комментарии (0)

29 січня 2015 року під головуванням начальника відділу освіти Н.Попової відбулось засідання колегії відділу освіти, під час якого розглянуто ряд важливих питань функціонування освітньої галузі міста.

На початку роботи, у день пам'яті героїв Крут, всі присутні вшанували хвилиною мовчання борців за свободу і незалежність України.

Першим питанням порядку денного підведено підсумки тематичного вивчення системи роботи навчальних закладів міста з охорони праці та безпеки життєдіяльності, яке тривало протягом цього тижня у навчальних закладах міста завідувачем науково-методичної лабораторії основ здоров'я, безпеки життєдіяльності та охорони праці Кіровоградського обласного інституту післядипломної освіти імені В.Сухомлинського Желєзновою Т.П.; акцентовано увагу присутніх на продовженні впровадження у практику роботи навчальних закладів міста системи управління охороною праці, з метою забезпечення належних безпечних і здорових умов навчання та праці, запобігання нещасним випадкам та професійним захворюванням.

В ході роботи колегії головним спеціалістом відділу освіти В.Мургою проаналізовано хід державної атестації ЦДЮТ; завідувачем методичним кабінетом Л.Шевченко підведено підсумки підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2014 році.

Відповідно до плану роботи відділу освіти та міського методичного кабінету розглянуто на ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 382 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 29.01.2015 | Комментарии (0)

Так склалося, що ми живемо у дуже неспокійні часи. На жаль, наші з вами діти подекуди мають уяву, що у них є "багато життів" - як у комп'ютерних 3D-іграх. Часто діти далекі від усвідомлення реальних небезпек...

14 січня 2015 року близько 16 години стався нещасний випадок з учнем 5-го класу ЗШ І-ІІІ ступенів №4. Перебуваючи в гостях у бабусі, гуляючи на подвір'ї багатоповерхівки, постраждалий учень знайшов невідомий предмет у вигляді невеликої коробочки. Під час відкриття невідомого предмету стався вибух, який призвів до тяжкої травми кисті правої руки постраждалого.

Розслідування нещасного випадку ведуть слідчі органи.

Категория: Міськво | Просмотров: 437 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 15.01.2015 | Комментарии (0)

Відділ освіти, міський методичний кабінет, керівники навчальних закладів та педагогічні колективи забезпечили стабільне функціонування освітньої галузі міста, реалізацію гарантованих чинним законодавством держави прав жителів міста на отримання якісних освітніх послуг.

На сьогодні в 7 дошкільних навчальних закладів міста виховується і навчається 1246 дитина; охоплення дошкільною освітою дітей п'ятирічного віку становить 100%.

Дошкільні заклади мають необхідну матеріальну базу. В усіх закладах зроблено поточні ремонти. В ДНЗ №2,3,4,5,6,7,8 в цьому році переобладнано ігрові майданчики, поновлено інтер'єри.

Багато уваги в роботі з педагогами дошкільних закладів приділяється розвитку їх професійних навичок, компетентності, осучасненню їхньої діяльності. На базі ДНЗ №2,5,7 працюють педагогічні студії. В усіх ДНЗ працюють творчі групи, міні-студії.

У місті функціонує шість загальноосвітніх навчальних закладів, які мають необхідну навчально-матеріальну базу, повністю укомплектовані педагогічними кадрами.

Одне із завдань, що повинен виконувати загальноосвітній навчальний заклад – надання населенню якісних освітніх послуг. Про якість освітніх послуг говорить нагородження випускників 11-х класів золотими й срібними медалями.

Так, у 2013/2014 навчальному році золотими медалями були нагороджені 12 випускників, що складає 12% від загальної кількості випускників міста:

Категория: Міськво | Просмотров: 683 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 13.01.2015 | Комментарии (0)

 

Шановні колеги!

З Новим Роком! З Добрим роком!
Що ступив широким кроком
На поріг у вашу хату
І веселу, і багату.
Новорічне Вам вітання
І найкращі побажання:
Щоб були завжди здорові,
Жили в радості й любові,
Щоби гарно Вам велося,
Все задумане – збулося,
Хай Вас Бог благословить,
В Новім році – хай щастить!

З повагою,
начальник відділу освіти виконавчого комітету
Знам'янської міської ради Н.Попова

Категория: Міськво | Просмотров: 392 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 31.12.2014 | Комментарии (0)

На виконання Указу Президента України від 7 лютого 2008 року №109 "Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування" та розпорядження міського голови від 22 січня 2010 року №20 "Про внесення змін до розпорядження міського голови "Про забезпечення виконання в місті Знам’янці Указу Президента України від 7 лютого 2008 року №109", наказу управління освіти і науки Кіровоградської обласної державної адміністрації №517 від 26.12.2011 "Про стан розгляду скарг і громадян", керуючись ст.42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", відділ освіти виконавчого комітету міської ради інформує про проведену роботу із зверненнями громадян. Відділом розроблені відповідні заходи по забезпеченню реалізації громадянами конституційного права на звернення, які затвердженні начальником відділу 22.02.2010 року. Посилено контроль за дотриманням вимог законодавства щодо розгляду звернень громадян, за прийомом і опрацюванням документів та своєчасною підготовкою відповідей на звернення громадян.

Дане питання розглянуто на нараді та колегії керівників закладів освіти міста в квітні та жовтні 2014 року. Проаналізовано стан розгляду звернень за минулий рік.

В IV кварталі 2014 року відділ освіти приділяв належну увагу роботі із зверненнями громадян, особливо категорійних, сприяючи захисту їх прав та законних інтересів. Всі заяви реєструються у відповідній картотеці, уважно вивчаються у встановлені строки, вчасно надсилаються вичерпні та обгрунтовані відповіді заявникам.

За підсумками ІУ кварталу 2014 року надійшло – 34 звернення, розглянуто та вирішено по суті 32 звернення, 2 - в стані вирішення.

Порушені питання у зверненнях громадян: ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 453 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.12.2014 | Комментарии (0)

З давніх-давен українці серед святих особливо шанували Миколая Чудотворця. Вчились у нього милосердю, співчуттю, турботі про тих, хто особливо цього потребує.

Батько Мирослава – Віктор Голий – загинув в зоні АТО, тож тепер святим Миколаєм для нього може стати кожен, хто сповідує християнські та загальнолюдські цінності.

Картка дружини Віктора - Юлі Голої - №5168757281608051 в Приватбанку.

Реквізити для юридичних осіб:

  • Розрахунковий рахунок 29244825509100
  • Код МФО 305299
  • ЕГРПОУ 14360570

Призначення платежу: благодійний внесок для зарахування Гола Юля Олександрівна, 5168757281608051.

Категория: Міськво | Просмотров: 413 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.12.2014 | Комментарии (0)

Туристично-краєзнавчий клуб "Чорнолісся" (президент Валерій Корчагін, заступники: Тетяна Кулик, Ольга Корчагіна), який діє при міському краєзнавчому музеї, відкрив зимовий туристичний сезон. 8 грудня був проведений краєзнавчий похід за маршрутом "Чорний ліс та його околиці". Він був присвячений засновнику і розробнику цього маршруту, співзасновнику ТКК "Чорнолісся", воїну–Герою, який загинув в бою АТО Віктору Голому, пам'ять якого вшанували учні 5-Б класу ЗШ №3. Діти успішно подолали п'ятнадцяти кілометровий маршрут Знам'янка-Гостинне-Яківці-Знам'янка, з відвідуванням цікавих історичних та природних об'єктів.

Починали з військово-меморіального кладовища, де діти віддали данину шани і поваги воїнам-визволителям міста. Далі мандрували стежками чарівного зимового лісу, перемережиного балками, де кожний куток дихає історією та природним зачаруванням. Цікавими і захоплюючими були завдання з орієнтуванням на місцевості за допомогою карти і компасу, за якими діти самі по-черзі вели групу до місця відпочинку в урочищі Яківці, на садибу Ярослава Корчинського. Там учасники походу змогли перепочити, пообідати, розважитись в іграх і конкурсах. Переможці краєзнавчого конкурсу-вікторини отримали в подарунок буклети "Знам'янка – перлина Чорнолісся". Звичайно, порадували дітей і традиційним вогнищем, на якому вони з задоволенням підсмажували хлібчик з сосискою.

... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 606 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 09.12.2014 | Комментарии (0)

27 листопада 2014 року на базі Кіровоградського обласного центра дитячої та юнацької творчості відбулась Координаційна рада обласного парламенту дітей, навчання Обласної Школи Лідерів учнівського самоврядування, на якій були присутні депутати Знам'янського міського парламенту дітей – Щурова Вікторія, Даценко Тетяна, Сухінська Юліана, Масна Анна.

Програма що координаційної ради, що навчання ОШЛ була насиченою та цікавою. Для депутатів ОПД проходило навчання за 5 курсами – "Громадянська освіта" (Суркова Г.П.), "Розвиток особистості" (Фоменко А.Г.), "Дитяче та молодіжне самоврядування" (Кордонська Л.М.), "Маркетинг та основи проектної діяльності" (Войчук В.О.), "Менеджмент" (Солодєєва О.М.). Для координаторів була підготовлена сучасна форма роботи з використанням комп'ютерних технологій - Майстер-класи "Організація і проведення інтернет-конференцій", "Методика організації веб-квестів", які проводили Кордонська Л.М. та Хлєбнікова К.В. Час, відведений на проведення навчань, промайнув дуже швидко. Депутати-учні залишали заняття неохоче, але вже готові повернутися і продовжувати навчатися.

Дякуємо організаторам заход ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 443 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 01.12.2014 | Комментарии (0)

Відповідно до плану роботи відділу освіти виконавчого комітету міської ради, 30 жовтня 2014 року на базі НВК "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 - ліцей" під головуванням начальника відділу освіти Н.Попової відбулася розширена нарада керівників навчальних закладів міста, під час якої розглянуто питання функціонування освітньої галузі міста.

Про роботу ЗНЗ по забезпеченню організованого початку нового 2014/2015 навчального року доповіла заступник начальника відділу Н.Черкас. Наталя Леонідівна окремо визначила питання щодо результативності участі учнів-випускників у ЗНО, відповідно до матеріалів обласної наради-семінару, у якій вона брала участь 21 жовтня 2014 року.

Під час наради керівників закладів освіти розглянуто ряд важливих питань:

  • Про стан готовності першокласників до навчання в школі (М.Босненко);
  • Стан викладання навчального предмету "Основи здоров'я" в закладах освіти міста (І.Бондаренко);
  • Про виконання програми "Трудове навчання" та "Технології" в нових умовах у 2014/2015 навчальному році (В.Мурга);
  • Стан індивідуального навчання учнів в ЗНЗ (Н.Білоконь);
  • Організація гурткової роботи в ДНЗ (Л.Скляровська).

... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 384 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 31.10.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz