П`ятниця, 19.04.2024, 14:45
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Червень » 14 » Підвищення стану готовності системи цивільного захисту закладів освіти до роботи в надзвичайних умовах
08:57
Підвищення стану готовності системи цивільного захисту закладів освіти до роботи в надзвичайних умовах

11 червня 2014 року відділом освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради спільно з працівниками підрозділів УДСНС України в м.Знам'янка проведено семінар для директорів, заступників директорів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, завідувачів та методистів дошкільних навчальних закладів міста.

В ході проведення семінару були розглянуті питання про дії населення у разі виникнення надзвичайної ситуації військового або суспільно-політичного характеру та додатково опрацьовано ряд важливих нормативних документів стосовно організації та проведення відповідної роботи з цивільного захисту у закладах освіти, в тому числі рішення виконавчого комітету Знам'янської міської ради від 14 лютого 2014 року №46 "Про організацію проведення евакуаційних заходів на території міста в разі загрози виникнення або виникнення надзвичайної ситуації".

Підведення підсумків завершено практичною роботою відпрацювання порядку забезпечення евакуаційних заходів на підконтрольних об'єктах. Керівники закладів освіти познайомилися з новою технікою підрозділів УДСНС та її можливостями. Зараз Знам'янським підрозділом УДСНС разом з начальниками таборів відпочинку проводиться широкомасштабна просвітницька робота в таборах відпочинку, яка викликає інтерес та захоплення дітей, виховує мужність, відвагу, готує стати патріотами нашої держави.

Категория: Міськво | Просмотров: 473 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 3.0/2
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz