Понеділок, 29.04.2024, 15:47
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Серпень » 20 » Заклади освіти міста готові до нового навчального року
17:34
Заклади освіти міста готові до нового навчального року

20 серпня 2014 року, з метою перевірки готовності навчальних закладів до нового 2014/2015 навчального року, здійснено об'їзд загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів міста. Моніторингову групу очолив міський голова І.Крижановський, до складу увійшли: начальник відділу освіти Н.Попова, працівники відділу освіти, представники санітарно-епідеміологічної та пожежної служб.

Під час перевірки зазначено великий обсяг виконаних робіт у навчальних закладах: проведено поточні ремонти навчальних кабінетів, класних кімнат, спортзалів, туалетів, їдалень, бібліотек та коридорів, спортивних майданчиків.

Крім того:

  • у ЗШ І-ІІІ ступенів №1 ім.Т.Шевченка завершується капітальний ремонт спортивного залу, вартість робіт складає 200,0 тис.грн. з міського бюджету;
  • у НВК "Знам'янська ЗШ І-ІІІ ступенів №2 - ліцей" проводяться роботи по капітальному ремонту системи водовідведення харчоблоку (вартість робіт складає 15,7 тис.грн бюджетних коштів); проводиться ремонт малого спортивного залу, замінено вікна на метало пластикові в 2 кабінетах;
  • у ЗШ І-ІІІ ступенів №3 – здійснено білування 3-го поверху будівлі, ремонт актового залу;
  • у ЗШ І-ІІІ ступенів №4 – проведено роботи по ремонту зовнішніх спортивних споруд та ремонт фасаду будівлі;
  • у ЗШ І-ІІІ ступенів №6 – відремонтовано каналізацію та замінено водопровід в харчоблоці, загерметизовано отвір в резервуар питної води. Зроблено пожежну сигналізацію у комп'ютерному класі, на що виділено 13 тис.грн. з міського бюджету;
  • у ЗШ І-ІІІ ступенів №7 - проведено ремонт фасаду будівлі, облаштовано побутову кімнату з душем для кочегарів котельні, побілено паркан. Завершуються роботи по виконанню заходів щодо зниженню радонових ризиків у приміщеннях школи (вартість робіт складає 97,0 тис. грн.).

У приміщенні ЦДЮТ проведено поточний ремонт кабінетів та актового залу, оновлено фасад приміщення.

У КДЮСШ методом художнього розпису оновлено фасад приміщення, здійснено поточний ремонт душових та роздягалень, відремонтовано сходи та тротуар.

Під час роботи моніторингової групи оглянуто також виконання заходів щодо підготовки до опалювального сезону. У всіх закладах виконуються роботи по ремонту котелень та систем опалення, триває ревізія та поточний ремонт насосів, засувок, запірної арматури та обладнання.

Підводячи підсумки проведеної роботи, міський голова І.Крижановський висловив слова вдячності всім трудовим колектива та батьківській громадськості.

Категория: Міськво | Просмотров: 454 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz