Субота, 27.04.2024, 07:18
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Серпень » 7 » Триває підготовка закладів освіти до нового навчального року
14:32
Триває підготовка закладів освіти до нового навчального року

Літо – пора відпусток та... ремонтів. Тож, поки діти безтурботно відпочивають на канікулах, навчальні заклади активно приводять до ладу, аби вже першого вересня гостинно зустріти своїх учнів та вихованців в облагороджених приміщеннях.

За сприяння міського голови І.Крижановського за останні роки освітянській сфері було виділено значні кошти на капітальні та поточні ремонти навчальних закладів: в ряді закладів здійснено заміни вікон на енергозберігаючі, відремонтовано теплотраси, придбано та встановлено нові опалювальні котли.

Цьогоріч кошти міського бюджету було розподілено між найбільш проблемними об'єктами.

07 серпня 2014 року здійснено робочу поїздку міського голови І.Крижановського та начальника відділу освіти Н.Попової з метою контролю за проведенням робіт по підготовці закладів освіти до нового навчального року.

Під час поїздки оглянуто хід виконання робіт з капітального ремонту приміщення спортивного залу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 імені Т.Г.Шевченка, де здійснено утеплення горища, ведуться роботи по заміні вікон на енергозберігаючі, виконуються роботи по оздобленню приміщення. Вартість робіт складає 200 тис.грн.

Міський голова ознайомився з ходом виконання заходів щодо усунення радонових ризиків у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №7. На виконання даних робіт з міського бюджету виділено 97 тис. грн. На даний час триває встановлення відповідних систем кондиціювання, що дасть змогу знизити концентрацію радону до безпечних показників в приміщенні будівлі ЗНЗ.

В усіх закладах освіти тривають поточні ремонти: оновлено класні кімнати, коридори, санвузли; ведуться ремонтні роботи на харчоблоках; облагороджуються ігрові та спортивні майданчики, фарбуються огорожі тощо. Окрім цього, в рамках підготовки до осінньо-зимового періоду, в навчальних закладах проводиться планово-попереджувальний ремонт мереж тепловодопостачання та опалення.

Також для проведення ремонтів навчальні заклади залучають власні надходження та благодійну допомогу від батьків.

- Відсоток виконання робіт в закладах освіти міста різниться, адже десь вони ще тривають, а в інших закладах вже знаходяться на завершальному етапі, але до початку нового навчального року практично всі ремонти будуть завершені, - запевнила начальник відділу освіти Н.Попова.

Категория: Міськво | Просмотров: 883 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz