П`ятниця, 19.04.2024, 05:26
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Міськво
« 1 2 ... 47 48 49 50 »
У понеділок, 13 лютого 2012 року, відновлені заняття в 1-11-х класах усіх загальноосвітніх навчальних закладів міста, проведення яких призупинялось у зв'язку із зниженням температури атмосферного повітря до значень, при яких, згідно директивних документів Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Державних санітарних норм, призупиняється здійснення навчально-виховного процесу.

Чим нас порадує погода у найближчі дні? Чи буде вже тепло? Будемо сподіватись, що нарешті вже прийде довгоочікуване потепління і школярі будуть займатися своєю основною роботою - навчанням. Вимушені канікули дали їм можливість трохи відпочити, тож тепер - до роботи!
Категория: Міськво | Просмотров: 581 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 13.02.2012 | Комментарии (0)

У зв'язку із зниженням температури атмосферного повітря та її подальшим різким зниженням за прогнозом Українського гідрометеорологічного центру до значень, при яких можуть призупинятись навчальні заняття в школах, розпорядженням Знам'янського міського голови І.Крижановського від 07 лютого 2012 року №26 "Про призупинення навчально-виховного процесу в загальноосвітніх закладах міста" та відповідним наказом начальника відділу освіти виконавчого комітету міської ради В.Сиромятнікова від 07 лютого 2012 року №31 навчально-виховний процес в 1-11-х класах усіх загальноосвітніх навчальних закладах міста та МНВК призупинений у період з 08 по 10 лютого 2012 року. Планується відновлення навчальних занять у понеділок, 13 лютого 2012 року.

Директорам шкіл рекомендовано провести з учнями інструктажі та бесіди з правил техніки безпеки, поводження при низьких температурах, організувати дистанційне навчання учнів, їхнє самостійне опанування навчальним матеріалом, проведення для учнів консультацій тощо.

Радимо учням в цей час перебувати в домівках, ні в якому випадку не допускати переохолоджень.

У зв'язку з дворазовим призупиненням навчальних занять відділ освіти вважає недоцільним запровадження додаткових тижневих канікул для учнів 1-х класів.
Категория: Міськво | Просмотров: 607 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 08.02.2012 | Комментарии (0)

У зв'язку із значним різким зниженням температури атмосферного повітря та її подальшим прогнозованим зниженням, з метою запобігання шкідливому впливу низьких температур на стан здоров'я вихованців дошкільних і позашкільних навчальних закладів міста, на виконання відповідного наказу управління освіти і науки Кіровоградської облдержадміністрації, наказом начальника відділу освіти від 31 січня 2012 року №24 при відділі освіти створений оперативний штаб щодо діяльності закладів освіти міста в умовах низьких температур.

Очолює оперативний штаб заступник начальника М.Семенков (голова) та головний спеціаліст відділу освіти В.Мурга (заступник голови). До складу оперативного штабу введені:
  • І.Бондаренко, методист з охорони праці міського методичного кабінету;
  • Л.Булюкіна, інженер групи централізованого господарського обслуговування відділу освіти;
  • Т.Галаган, головний бухгалтер централізованої бухгалтерії відділу освіти;
  • Л.Скляровська, методист з дошкільного виховання міського методичного кабінету;
  • В.Шушпан, інженер-енергетик групи централізованого господарського обслуговування відділу освіти.
Будемо сподіватись, що всі заклади освіти міста переживуть різке похолодання без особливих проблем, а їхні керівники і працівники забезпечать проведення комплексу робіт щодо підтримання функціонування інженерних споруд, мереж, комунікацій, дотримання правил техніки безпеки, а також необхідного температурного режиму в закладах, як того вимагає від них вищезазначений наказ начальника відділу освіти і саме життя. Крім того, необхідно провести роз'яснювальну роботу серед учасників навчально-виховного процесу щодо поведінки в умовах низьких температур, попередження випадків переохолодження та обморожень, навчання з надання першої медичної допомоги п ... Читати далі »
Категория: Міськво | Просмотров: 600 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 06.02.2012 | Комментарии (0)

У зв'язку з підвищенням температури атмосферного повітря до значень, які відповідають нормам, встановленим державними санітарними правилами утримання шкіл, необхідним для проведення занять, в усіх загальноосвітніх навчальних закладах міста з понеділка, 06 лютого 2012 року, відновлений навчально-виховний процес у 1-11-х класах. Будемо сподіватись, що він вже не буде призупинятись з причини похолодання.

Після вимушеного короткочасного перепочинку необхідно з новими силами приступити до навчання, щоб не тільки якісно вивчати новий навчальний матеріал, передбачений навчальними програмами, а й надолужити пропущене.

У зв'язку з тимчасовим призупиненням навчальних занять в 1-4-х класах поки що не планується проведення додаткових канікул для учнів 1-х класів.
Категория: Міськво | Просмотров: 596 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 06.02.2012 | Комментарии (0)

У зв'язку із зниженням температури атмосферного повітря та її подальшим прогнозованим зниженням розпорядженнями Знам'янського міського голови І.Б.Крижановського від 31 січня та 01 лютого 2012 року та відповідними наказами начальника відділу освіти виконавчого комітету міської ради В.І.Сиромятнікова в усіх загальноосвітніх навчальних закладах міста призупинено проведення навчально-виховного процесу в такі терміни:
  • у 1-4 класах - з 01 по 03 лютого 2012 року;
  • у 5-11 класах - з 02 по 03 лютого 2012 року.
Це зроблено з метою дотримання санітарно-гігієнічних вимог до здійснення навчально-виховного процесу, що визначено Державними санітарними правилами утримання загальноосвітніх навчальних закладів та недопущення переохолодження дітей.

Відновлення навчально-виховного процесу в 1-11 класах усіх загальноосвітніх навчальних закладів міста планується у понеділок 06 лютого 2012 року.

В умовах різного зниження температури атмосферного повітря радимо школярам переюувати в домівках, тимчасово не перебувати на повітрі, ні в якому випадку не допускати переохолоджень організму.


З метою надолуження пропущеного навчального матеріалу, у кого є можливість - використати для цього можливості Інтернет.


Радимо батькам проконтролювати, щоб діти перебували вдома і займались самостійним вивченням навчального матеріалу.
Категория: Міськво | Просмотров: 609 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 02.02.2012 | Комментарии (0)

На виконання Указу Президента України від 7 лютого 2008 року "Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування" та розпорядження голови Кіровоградської обласної державної адміністрації від 13 лютого 2008 року №99-р "Про забезпечення виконання в області Указу Президента України від 7 лютого 2008 року №109", розпоряджень голови Знам’янської міської ради від 28 лютого 2008 року №68 "Про забезпечення виконання в місті Знам’янці Указу Президента України від 7 лютого 2008 року №109 та розпорядження голови Кіровоградської обласної державної адміністрації від 13 лютого 2008 року №99-р" та від 22 січня 2010 року №20, керуючись ст.42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", відділ освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради інформує про проведену роботу із зверненнями громадян. Відділом розроблені відповідні заходи по забезпеченню реалізації громадянами конституційного права на звернення, які затверджені начальником відділу 25 березня 2008 року та 22 лютого 2010 року.

Проаналізовано стан розгляду звернень за минулий квартал та розглянуто на нараді керівників в жовтні місяці 2011р.

В ІV кварталі 2011 року відділ освіти приділяв належну увагу роботі із зверненнями громадян. Всі звернення громадян, які побували на особистому прийомі у начальника, реєструються у журналі. На всі письмові звернення ведеться відповідна картотека. Всі запити уважно вивчаються у встановлені строки, вчасно надсилаються вичерпні та обґрунтовані відповіді заявникам.

За підсумками ІV кварталу 2011 року надійшло – 7 письмових звернень:
  • про затримку у виплаті заробітної плати та авансу працівникам закладів освіти за жовтень та листопад поточного року - 3 звернення;
  • про звільнення від с ... Читати далі »
Категория: Міськво | Просмотров: 627 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 21.12.2011 | Комментарии (0)

На виконання рішення обласної ради від 10 вересня 2010 року №958 "Про обласну програму правової освіти населення на 2011-2015 роки" та наказу управління освіти і науки Кіровоградської обласної державної адміністрації від 16 листопада 2011 року №523 щодо здійснення правової освіти населення з метою надання якісної правової освіти учням, їхнім батькам, педагогічним працівникам та обслуговуючому персоналу закладів освіти та відділом освіти було видано відповідний наказ та затверджені заходи по його виконанню.

У всіх загальноосвітніх школах, дошкільних та позашкільних навчальних закладах організовано навчання з правового всеобучу у формі університетів, лекторіїв, консультативних пунктів, оформлені куточки права, тощо, визначені відповідальні особи.

Правовий всеобуч здійснюється у відповідності до затверджених заходів відділу освіти, програм та планів на основі діагностування запитів учасників навчально-виховного процесу та відповідно особливостям навчального року, що обумовлені важливими суспільно-політичними подіями.

Забезпечується виконання плану роботи Знам'янської міської координаційної методичної ради по правовій освіті населення на 2011-2015 роки. Протягом І півріччя поточного навчального року відділом освіти було проведено два навчальних семінари з правової освіти для керівників підпорядкованих закладів, зокрема щодо створення та захисту баз персональних даних всіх учасників навчально-виховного процесу, з питань пенсійної реформи, трудового законодавства із залученням провідних фахівців юстиції, юридичного відділу міськвиконкому, пенсійного фонду, центру зайнятості.

Міський методичний кабінет постійно вивчає, узагальнює та розповсюджує перспективний педагогічний досвід вчителів правознавства. На веб-сайті
... Читати далі »
Категория: Міськво | Просмотров: 2819 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 05.12.2011 | Комментарии (0)

Працівники відділу освіти, прикріпивши червону стрічку як символ боротьби зі СНІДом, який означає "Я знаю про проблему ВІЛ/СНІДу і я не байдужий до неї" долучилися до акції, присвяченій Всесвітньому Дню боротьби зі СНІДом, що відбулась за ініціативою працівників методичного кабінету.

Фотозвіт можна переглянути тут.
Категория: Міськво | Просмотров: 574 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 01.12.2011 | Комментарии (0)

15 листопада 2011 року відбувся семінар-практикум з правової освіти керівників навчально-виховних закладів міста на тему: "Про основні засади Закону України "Про захист персональних даних".

До питань порядку денного семінару були включені питання:
  1. Про основні засади Закону України "Про захист персональних даних";
  2. Про співпрацю закладів освіти міста з міськрайонним центром зайнятості щодо працевлаштування незахищених категорій громадян та надання звітності;
  3. Пенсійна реформа Державні соціальні гарантії для педагогічних працівників.
В роботі семінару взяли участь:
  • начальник юридичного відділу Знам'янського міськвиконкому Данільченко Ю.В.;
  • головний спеціаліст Знам'янського міськрайонного центру зайнятості Білозерських Т.П.;
  • заступник начальника Знам'янського міськрайонного пенсійного фонду Кучер Н.В.
Слухачі семінару отримали грунтовні відповіді на всі запитання, що їх цікавили, а також роздаткові матеріали для практичного використання в роботі.
Категория: Міськво | Просмотров: 839 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 16.11.2011 | Комментарии (0)

    Канікули для учнів міської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 знову продовжені ще на один тиждень – з 7 по 11 листопада 2011 року. Це пов'язано з тим, що ще не закінчене виконання робіт по ремонту технологічного обладнання в газовій котельні Міської аварійної служби, яка забезпечує теплом школу. Ремонтні роботи в котельній ведуться повним ходом, але для того, щоб забезпечити дотримання температурного режиму в школі, розпорядженням міського голови та відповідним наказом начальника відділу освіти перенесені терміни проведення зимових і весняних канікул. Чотири дні зимових канікул (26-28 грудня 2011 року та 10 січня 2012 року) та один день весняних (26 березня 2012 року) перенесені на період з 7 по 11 листопада 2011 року.
    Якщо ремонтні роботи в котельній будуть виконані раніше, то, відповідно, раніше будуть відновлені заняття в школі.
    То ж радимо батькам і учням ЗШ №3 тримати контакт із школою, щоб вчасно приступити до занять.

Категория: Міськво | Просмотров: 685 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 08.11.2011 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz