Субота, 27.04.2024, 13:28
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Міськво
1 2 3 ... 49 50 »

Про виплату премії імені В’ячеслава Шкоди учнівській молоді та педагогічним працівникам за досягнуті успіхи


Вже третій рік поспіль в місті Знам’янці діє Міська Програма «Обдарована молодь - запорука розвитку територіальної громади міста Знам’янка», спрямована на створення в місті оптимальних умов для розвитку обдарованої молоді, надання всебічної підтримки, розвитку творчого, науково-пошукового потенціалу, фізичних здібностей, набуття життєвих компетентностей учнів та творчої ініціативи педагогічних працівників. 
Це щорічна одноразова фінансової підтримки талановитим учням, які стали переможцями Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, конкурсів та  змагань, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук, учнів, що за результатами ЗНО отримали 190-200 балів, вихованцям закладів позашкільної освіти та педагогічним працівникам, які допомогли учням досягти високих успіхів. 
Відповідно до клопотань керівників закладів освіти міста, протоколів комісії про призначення премії імені В’ячеслава Шкоди розпоряджень міського голови від 17  листопада  2020 року  № 129 «Про виплату премій імені В’ячеслава Шкоди учнівській молоді та педагогічним працівникам за досягнуті успіхи», від 17  грудня   2020 року  № 141 «Про виплату премії імені В’ячеслава Шкоди педагогічним працівникам  за досягнуті успіхи» лауреатами премії цього року стали 57 учнів, 3 вихованки центру дитячої та юнацької творчості, 3 вихованця комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, 5 шкільних учнівських команд, 2 команди комплексної дитячо-юнацької спортивної школи. Сума виплат становить 63 750 грн. Виплата грошової ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 182 | Добавил: znamosvita | Дата: 30.12.2020 | Комментарии (0)

Шановна освітянська громадо міста Знам’янки!

Прийміть найщиріші вітання з новорічними та різдвяними святами 2021 року!
Новий рік – це рік нових можливостей, випробувань і очікувань. Від усієї душі бажаю вам великого людського щастя, міцного здоров’я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч.
Нехай прийдешній рік виправдає ваші добрі надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім’ям. Нехай панують у ваших домівках мир, взаєморозуміння й любов.
Хай чарівність новорічної ночі дарує життєву силу і натхнення на добрі справи.
Зустрічаючи Новий рік віримо, що зійде на нашу землю Боже благословення, ясним променем увійде в наші оселі, порадує і звеселить наші родини, вселить віру і надію на щасливу долю, мир, добро та благополуччя нашого народу.
Веселих вам Новорічних свят! З Новим роком та Різдвом Христовим!

Відділ освіти виконавчого
комітету  Знам’янської міської ради

Категория: Міськво | Просмотров: 211 | Добавил: znamosvita | Дата: 30.12.2020 | Комментарии (0)

Всеукраїнський відкритий марафон з української мови 
імені Петра Яцика


Запрошуємо учнів  3-11 класів закладів загальної середньої освіти, учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти, студентів, курсантів закладів фахової передвищої та вищої освіти взяти участь у Всеукраїнському відкритому марафоні з української мови імені Петра Яцика, який проходитиме в дистанційному форматі з 22 лютого до 21 березня 2021 року в чотири етапи.
Організовують захід Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» та Міжнародний благодійний фонд «Ліга українських меценатів». Технічним партнером марафону є товариство з обмеженою відповідальністю «Еволюшн Груп».
Бажаючим стати учасниками необхідно у період з 01 до 14 лютого 2021 року:
Заповнити анкету (режим доступу – https://cutt.ly/GhYhvnu).
Зареєструватися на платформі HUMAN (режим доступу – https://id.ev.systems/auth/registration ).

Ознайомитися з правилами участі можна на сторінці Всеукраїнського відкритого марафону з української мови імені Петра Яцика за посиланням https://imzo.gov.ua/zahodi/konkursi-dlya-uchniv-pto/vseukrains-kyy-vidkrytyy-marafon-z-ukrains-koi-movy-imeni-petra-yatsyka/.

Категория: Міськво | Просмотров: 175 | Добавил: znamosvita | Дата: 30.12.2020 | Комментарии (0)

Форум Національної дитячої ради серед лідерів шкільного самоврядування

При Уповноваженому Президента України з прав дитини діє Національна дитяча рада (далі – Рада). Це  консультативно-дорадчий орган, до складу якої входять лідери шкільного самоврядування та випускники інтернатних закладів з усіх регіонів України.

Щорічно наприкінці року  відбувається  Всеукраїнський Форум Ради. Він об’єднує дітей та молодь з усієї України. Цього року, з огляду на пандемію COVID-19 та карантинні заходи, із метою забезпечення безпеки учасників, Форум відбудеться в онлайн форматі. Мета заходу: мотивувати дітей та молодь перетворювати виклики 2020 року на можливості у 2021 році.  В програмі передбачені виступи на теми розвитку лідерства та комунікаційних навичок, підприємницького мислення, блогінгу. Серед спікерів Форуму – відомі українські та світові мотиваційні тренери, підприємці, блогери, співаки.

Онлайн трансляція Форуму відбудеться 18 грудня (п’ятниця) з 13:30 до 17:30 на YouTube каналі Y1317. Для реєстрації на Форум учасники мають заповнити реєстраційну анкету за посиланням: http://nccy.info/forum

За два дні до початку Форуму кожен зареєстрований учасник отримає на електронну пошту нагадування та уточнену детальну інформацію щодо початку заходу, програми та активностей в рамках заходу.

Контактна особа: Єлизавета Якнюнас, +380631714391, ncc.in.ua@gmail.com

Категория: Міськво | Просмотров: 207 | Добавил: znamosvita | Дата: 17.12.2020 | Комментарии (0)

Проведення міського етапу Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція»

Протягом листопада - грудня 2020 року учні закладів освіти міста взяли участь у міському етапі Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція». На конкурс приймалися роботи, виконані учнями за напрямом новорічна флористика в номінаціях: «Стилізована ялинка», «Новорічний букет», «Новорічна композиція», «Новорічний вінок», «Сюжетна композиція», «Новорічний подарунок» та «Новорічна картинка чи колаж».
10 грудня відбулося підведення підсумків Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція». Члени журі конкурсу оцінили роботи. За підсумками визначено наступні результати.
У номінації «Стилізована ялинка»:
І місце отримали Таужнянський Олексій з роботою «Силу і міць бичок наш має – Новий рік він зустрічає» та Лєбєдєва Анастасія з виробом «Ялинка новорічна»;
ІІ місце – Пономар Артем з виробом «Новорічна ялинка» і Гаджахмєтова Маргарита «Новорічна ялинка»;
ІІІ місце – Босненко Аліса «Ялинонька, світи!» та Гнатюк Денис «Лісова красуня».
У номінації «Новорічний букет» вибороли:
ІІ місце – Гриценко Назар з роботою «Новорічний букет» і Демченко Олена «Новорічна флористика»; 
ІІІ місце – Семенкова Вероніка «Святковий вихор».
У номінації «Новорічна композиція» отримали:
І місце & ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 268 | Добавил: znamosvita | Дата: 11.12.2020 | Комментарии (0)

Про діяльність комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Знам’янської міської ради

З 01 грудня 2020 року в місті Знам’янці створено комунальну установу «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Знам’янської міської ради (директор Ліпінська О.Г.) Основне завдання Центру: консультації для вчителів щодо їх професійного розвитку, психологічна підтримка та поширення інформації про можливості підвищення кваліфікації. В Центрі педагогічні працівники можуть отримати інформацію про можливості професійного розвитку освітян: програми підвищення кваліфікації, вебресурси та інші інструменти, які зможуть стати в пригоді для їхнього професійного зростання. Щоби надати корисну й достовірну інформацію, Центр формує базу даних суб’єктів підвищення кваліфікації, педагогів-наставників, супервізорів тощо. Наразі просимо долучитися педагогічних працівників закладів освіти міста до онлайн-опитування «Самооцінювання власної педагогічної майстерності» за посиланням https://docs.google.com/forms/d/18bwLzP5aX1D9sTyvqMdizhs6D6kWnToq4_pV_mQDHkY/edit. Сподіваємося, що запропонована анкета допоможе Вам належним чином оцінити власні сили та виявити резерви для подальшого професійного зростання. Опитування триватиме до 15 січня 2021 року.

Категория: Міськво | Просмотров: 217 | Добавил: znamosvita | Дата: 10.12.2020 | Комментарии (0)

Національним центром "Мала академія наук України" оголошено конкурс "Екопогляд"

Відповідно до пункту 1 Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2021 рік, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 24.11.2020 №1452, з грудня 2020 року по квітень 2021 року Національним центром "Мала академія наук України" буде проведений Всеукраїнський конкурс "Екопогляд".

умови участі в заході розміщені на сайті www.man.gov.ua в розділі "Академія "Copernicus": конкурс  екологічний проєктів "Екопогляд".

Конкурси проводиться в два етапи:
І етап - відбірковий (заочний) - з 01 грудня 2020 року до 01 березня 2021 року;
ІІ етап - фінальний (очний) - з 01 до 30 квітня 2021 року.

Для участі слід зареєструватися на сайті: https://man.gov.ua/ в розділі "Академія "Copernicus": конкурс  екологічний проєктів "Екопогляд".

Для зареєстрованих учасників буде проведено навчання в режимі онлайн за посиланням https://canvas.instructure.com/courses/2448389.

За результатами навчання учасники отримають сертифікати.

Список учасників ІІ фінального (очного) етапу Конкурсу буде оприлюднений на сайті https://man.gov.ua/ не пізніше ніж за  один місяць до його початку.

Про час та місце проведення ІІ фінального (очного) етапу Конкурсу буде повідомлено додатково.

Детальна інформація - за телефоном (050) 27-55-164 (Владислав Голод).

Категория: Міськво | Просмотров: 158 | Добавил: znamosvita | Дата: 09.12.2020 | Комментарии (0)

Проєкт «Створюємо мистецтво в шкільному саду»

Команда ГО «Місто-сад» за підтримки Українського культурного фонду розпочинає проєкт «Створюємо мистецтво в шкільному саду».

Проєкт складається з підготовки й створення виставок у 5 школах, а також освітнього онлайн-курсу з організації виставок у публічних просторах. У межах заходу буде розроблено унікальні конструкції, які школи зможуть використовувати й надалі.

Стати учасниками проєкту та створити виставку у дворі своєї школи разом з українськими митцями зможуть шкільні команди, що складатимуться з учнів 8-11 класів. Кураторами та митцями в цих командах мають виступати школярі.

Результати конкурсу та імена переможців будуть оголошені 12 січня 2021 року.

Щоб взяти участь у конкурсі, необхідно до 24 грудня включно надіслати заявку в електронній формі.

Із детальною інформацією про конкурс можна ознайомитися тут.

Категория: Міськво | Просмотров: 134 | Добавил: znamosvita | Дата: 09.12.2020 | Комментарии (0)

Вебінар для вчителів щодо проведення уроку "Особиста цінність та безпеки"

Шановні працівники закладів освіти!

Звертаємо увагу на проведення заходів до Міжнародної кампанії "16 днів проти насильства". В рамках якого пропонується урок "Особиста цінність та безпеки" для учнів 5-9 класів розроблено в межах проєкту захисту дітей від сексуального насильства, який реалізується МБО "Служба порятунку дітей" за ініціативи уповноваженого Президента України з прав дитини. Метою уроку є навчити дітей безпечній поведінці та правилам, які потрібно знати, щоб захистити себе від насилля.

Вебінар щодо проведення уроку відбудеться 08 грудня 2020 року о 19.00 год. на платфомі zoom. Для реэстрації потрібно заповнити онлайн-форму за посиланням: https://forms.gle/cgwZtTRobTdaEnVG8

 Після проведення уроку "Особиста цінність та безпека" у своєму навчальному закладі, учитель зможе отримати відповідний диплом.

Для вчителів 3-4 класів пропонується урок щодо онлайн безпеки дітей, розроблений в рамках проєкту#stop sexтинг. Урок доступний для безкоштовного завантаження  на веб-ресурсі за посиланням:  https://stop-sexting.in.ua/urok-dlya-3-4-klasu

Проведення уроку передбачає отримання іменного електронного сертифікату, що посвідчує проведення вчителем уроку. Документ надається у відповідь на заповнену форму за посиланням: https://cutt.ly/4fZmhJx  За умови отримання елетронного документу, що посвідчує проведення уроку, також можна ознайомитися на останній сторінці посібника вчителя.

Контактні особи: Карпольська Олена, olenakapralska@gmail.com, (093)063 53 43, Харченко Мирослава, Myroslava.Kharchenko, (04 ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 187 | Добавил: znamosvita | Дата: 07.12.2020 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz