Четвер, 25.04.2024, 17:34
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Міськво
« 1 2 ... 48 49 50
    Днями у відділі освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради відбулося засідання атестаційної комісії з таким порядком денним:
  1. Про затвердження списків педагогічних працівників, які атестуються в 2011-2012 навчальному році на підтвердження чи присвоєння вищої кваліфікаційної категорії, присвоєння педагогічних звань "старший вчитель", "вчитель-методист", "старший вихователь".
  2. Про розподіл обов'язків між членами атестаційної комісії.
  3. Про виконання заходів по проведенню атестації педагогічних працівників в 2011-2012 навчальному році та затвердження графіка засідань атестаційної комісії.
  4. Різне. Атестація педпрацівників у запитаннях і відповідях.
    В ході обговорення питань порядку денного голова атестаційної комісії відділу освіти Сиромятніков В.І. звернув увагу членів комісії відділу, голів атестаційних комісій закладів освіти на безумовне виконання "Типового положення про атестацію педагогічних працівників", особливо в частині присвоєння кваліфікаційних категорій та педагогічних звань.
    Атестація повинна стати головним стимулом цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, підвищення рівня їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення їх престижу, а головне – забезпечити високу ефективність та результативність навчально-виховного процесу із застосуванням новітніх технологій навчання учнів.
Категория: Міськво | Просмотров: 677 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 07.11.2011 | Комментарии (0)

     В усіх загальноосвітніх навчальних закладах міста, крім ЗОШ №3, завершились осінні канікули. Вони проводились у терміни, рекомендовані Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України: з 24 по 30 жовтня 2011 року.
     Учні загальноосвітніх навчальних закладів міста мали можливість відпочити від напруженої навчальної діяльності. Для них відповідно до планів роботи навчальних закладів був організований відпочинок, туристичні поїздки, екскурсії тощо.
     У зв'язку з необхідністю проведення ремонту технологічного обладнання індивідуальної модульної міні-котельні Міської аварійної служби, яка забезпечує теплом загальноосвітню школу №3, з метою забезпечення дотримання санітарно-гігієнічних вимог до організації навчально-виховного процесу розпорядженням Знам'янського міського голови та відповідним наказом начальника відділу освіти осінні канікули в ЗОШ І-ІІІ ст. №3 були перенесені на період з 31 жовтня по 06 листопада 2011 року. Тож учні найбільшої школи нашого міста - ЗОШ №3, зараз перебувають на канікулах. Сподіваємось, що школа буде забезпечена теплом з 07 листопада і навчальні заняття будуть відновлені у теплих, затишних приміщеннях.

Заступник начальника відділу освіти Семенков М.В.
Категория: Міськво | Просмотров: 914 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 31.10.2011 | Комментарии (0)

    25 жовтня 2011 року у відділі освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради відбулася нарада керівників підпорядкованих освітніх закладів міста. На нараді розглянуті наступні питання:
  1. Про стан виконання Положення про атестацію педагогічних працівників у навчальних закладах міста;
  2. Про стан роботи із зверненнями громадян (доповідала Н.Шемчук);
  3. Про виконання приписів старшого інспектора Держенергонагляду Дохнянської Л.С. з питань обстеження теплових установок і теплових мереж;
  4. Про підсумки стану готовності закладів освіти до роботи в осінньо-зимовий період 2011/2012 навчального року;
  5. Про планову перевірку дотримання вимог законодавства у сфері охорони навколишнього природного середовища (доповідав В.Шушпан);
  6. Про роботу ЗНЗ по забезпеченню організованого початку нового навчального року (доповідав М.Семенков);
  7. Робота за програмою «Впевнений старт» в ДНЗ міста (доповідала Л.Скляровська).
Категория: Міськво | Просмотров: 628 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 26.10.2011 | Комментарии (0)

    29 вересня 2011 року в БДЮТ відбулися урочистості з нагоди святкування Дня працівників освіти, в якому взяли участь перший заступник міського голови В.Джулай, начальник відділу освіти В.Сиромятніков, голова Знам’янської молодіжної громадської організації «Союз молоді регіонів України» - М.Бодня та його заступник В.Нижник, представники міської газети «Знам’янські вісті»
    Молодим спеціалістам були вручені трудові книжки та пам’ятні адреси, а також подарунки від громадської організації.
    Почесними грамотами та подарунками від міського комітету профспілки було вшановано ветеранів, які в цьому році пішли на заслужений відпочинок.
    Нагрудним знаком «Відмінник освіти України» були нагороджені вчителі ЗШ №3 Грабовська Світлана Олексіївна та Назаренко Людмила Микитівна.
    Проведено нагородження педагогічних працівників за підсумками атестації, вручені нагороди Міністерства освіти, Почесні грамоти управління освіти і науки обласної державної адміністрації, Почесні грамоти відділу освіти за досягнуті успіхи у справі навчання та виховання підростаючого покоління.
    За досягнення в роботі з обдарованими дітьми відзначено педпрацівників загальноосвітніх навчально-виховних закладів, позашкільних навчальних закладів, дитячої юнацької спортивної школи та дошкільних навчальних закладів.
    Грамотами відділу освіти, дипломами управління освіти і науки, подяками Кіровоградського також були відзначені педагогічні працівники та педагогічні колективи за забезпечення важливих освітянських подій, проведення обласних, міських заходів, за участь у конкурсах педагогічної майстерно ... Читати далі »
Категория: Міськво | Просмотров: 736 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 26.10.2011 | Комментарии (0)

    13 вересня на базі Будинку дитячої та юнацької творчості відбулось пленарне засідання розширеної підсумкової колегії відділу освіти з питання «Про підсумки розвитку освіти міста у 2010/2011 навчальному році та завдання на 2011/2012 навчальний рік».
    На засідання були запрошені члени колегії, працівники відділу освіти, міського методичного кабінету, керівники закладів освіти міста та їх заступники, керівники міських методичних об’єднань (всього 51 особа).
    З доповіддю виступив В.Сиромятніков, начальник відділу освіти. По обговоренню доповіді виступили керівники міських методичних об’єднань: В.Панкевич, С.Філіпова, Т.Дубок, Н.Дичко, О.Пишна, О.Самборський, А.Хандусенко, вихователь-методист ДНЗ № 2 «Теремок» С.Чуракова, заступник директора з виховної роботи НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-ліцей» В.Маслюкова, практичний психолог НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-ліцей» А.Калюжна, директор Будинку дитячої та юнацької творчості Л.Гребенюк. З заключним словом виступив начальник відділу освіти В.Сиромятніков. Члени колегії прийняли рішенн ... Читати далі »
Категория: Міськво | Просмотров: 954 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 26.10.2011 | Комментарии (0)

    В 2010/2011 навчальному році відділом освіти проведена певна робота по соціальному захисту педпрацівників та стимулюванню їх праці за активної підтримки виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

    На серпневій конференції та в рамках відзначення Дня працівників освіти нагороджено:
  • Почесною грамотою ОДА -1 чол.;
  • Почесною грамотою УОН ОДА - 16 чол.;
  • Подякою УОН ОДА -1 чол.;
  • Дипломом УОН ОДА -1 чол.;
  • Подякою КОІППО - 1 чол.;
  • Почесною грамотою міськвиконкому - 5 чол.;
  • Почесною грамотою відділу освіти - 57 чол.

Почесними грамотами Знам’янської міської ради та цінними подарунками від мі ... Читати далі »
Категория: Міськво | Просмотров: 1614 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 12.10.2011 | Комментарии (0)

    Вже більше місяця загальноосвітні навчальні заклади міста працюють у новому 2011/2012 навчальному році.
    Нагадаємо, що в місті працює шість загальноосвітніх навчальних закладів, в яких в 129 класах навчається 2752 учні, в тому числі навчально-виховний комплекс «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 – ліцей», в якому в 30 класах навчається 705 учнів, а в чотирьох ліцейних класах фізико-математичного та суспільно-гуманітарного профілів навчається 71 учень.
    Поточний 2011/2012 навчальний рік має свої особливості. На виконання відповідного наказу управління освіти і науки Кіровоградської обласної державної адміністрації навчальні заняття будуть закінчені у 1-8-х та 10-х класах, як і традиційно, 25 травня 2012 року, а у випускних класах – дещо раніше: у 11-х класах – 3 травня, у 9-х класах - 14 травня 2012 року. Відповідно раніше буде проведена державна підсумкова атестація:
  • у 4-х класах з української мови та читання (мови навчання), математики – з 11 по 18 травня 2012 року;
  • у 9-х класах з української мови, математики, географії, біології, а також іноземної мови чи іншого гуманітарного предмета за вибором навчального закладу – з 15 по 30 травня 2012 року;
  • у 11-х класах з української мови, профільного предмета, предмета за вибором учнів – з 4 по 11 травня 2012 року.
    Документи про базову загальну середню освіту планується вручити випускникам 9-х класів – з 12 по 13 травня 2012 року, про повну загальну середню освіту – з 31 травня по 1 червня 2012 року.
    Навчальні екскурсії для учнів 1-4 класів та навчальну практику для учнів 5-8-х та 10-х класів необхідно провести протягом поточного навчального року.
    Вчите ... Читати далі »
Категория: Міськво | Просмотров: 790 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 12.10.2011 | Комментарии (0)

1-10 11-20 ... 471-480 481-490 491-497
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz