Четвер, 28.03.2024, 19:40
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Міськво
« 1 2 ... 43 44 45 46 47 ... 49 50 »
Всі завдання з минулих ЗНО за 2010-2013 роки на одному ресурсі (безкоштовно)!

Портал yandex.ua створив новий безкоштовний інтернет-ресурс "Яндекс.ЗНО" корисний як для вчителів, так і для батьків та учнів, яких хвилює проблема якісної підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання.

Проект базується на офіційних матеріалах УЦОЯО за останні чотири роки, та містить 61 тест з 14 предметів тестування. Вчителі можуть роздрукувати завдання й використовувати їх на уроках або проводити заняття у комп'ютерному класі школи, а учні – спробувати власні сили, склавши тестування в онлайн-режимі (з відліком часу) з будь-яких предметів.

Для вчителів-предметників передбачена можливість контролю успішності у розділі "Мої учні", за допомогою якого можна оцінити динаміку результатів тестування кожного конкретного школяра:
  • скільки часу було витрачено;
  • скільки правильних відповідей обрано;
  • у яких завданнях допущено помилки;
  • скільки балів було б набрано на справжньому тестуванні.

За результатом отриманих даних можна скорегувати процес підготовки учнів до ЗНО в рамках навчального процесу школи або у процесі самопідготовки учнів.
Категория: Міськво | Просмотров: 651 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 18.12.2013 | Комментарии (0)

15 грудня на базі Знам'янської загальноосвітньої І-ІІІ ступенів школі №3 відбувся ІІ-й етап Всеукраїнської олімпіади з фізичної культури та спорту.

У другому етапі олімпіади взяли участь учні шкіл міста, переможці І-го етапу (шкільних змагань).

Як і на першому етапі учасники випробувань змагалися у наступних видах: теоретичні знання з основ фізичної культури та спорту та практичних навичок та умінь з гімнастики, волейболу, футболу, баскетболу та легкої атлетики.

Змагання проходили у напруженій боротьбі, лідери змінювалися після кожного випробування.

Підсумувавши загальну суму місць кожного учасника, місця розділилися так:

серед дівчат:
  • І місце - Калюжна Діана, ЗШ №3 (вчитель Йовенко О.Г.)
  • ІІ місце - Компанієць Олександра, НВК (вчитель Крисіна О.А.)
  • ІІІ місце - Ягодінова Олена, ЗШ №6 (вчитель Бондаренко Ю.І.)
серед юнаків:
  • І місце - Невкритий Микита, ЗШ №6 (вчитель Бондаренко Ю.І.)
  • ІІ місце - Гончаров Олександр, ЗШ №3 (вчитель Йовенко О.Г.)
  • ІІІ місце - Сергеєв Оленксандр, НВК (вчитель Крисіна О.А.), Янчук Максим, ЗШ №4 (вчитель Міщенко М.М.)
Переможці Калюжна Діана та Невкритий Микита приймуть участь у ІІІ етапі (обласних змаганнях) Всеукраїнської олімпіади з фізичної культури, який відбудеться у лютому 2014 року в м.Кіровограді.
Категория: Міськво | Просмотров: 470 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 16.12.2013 | Комментарии (0)

З В І Т
відділу освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради про виконання рішення обласної ради від 10 вересня 2010 року №958 "Про обласну програму правової освіти населення на 2011-2015 роки" та наказу управління освіти і науки облдержадміністрації від 16.11.2010 року №523 "Про затвердження заходів управління освіти і науки обласної державної адміністрації"

На виконання рішення обласної ради від 10 вересня 2010 року №958 "Про обласну програму правової освіти населення на 2011-2015 роки", та наказу управління освіти і науки Кіровоградської обласної державної адміністрації від 16 листопада 2011 року №523 щодо здійснення правової освіти населення з метою надання якісної правової освіти учням, їхнім батькам, педагогічним працівникам та обслуговуючому персоналу закладів освіти та відділом освіти було видано відповідний наказ від 23.11.2010 року №314 та затверджені заходи по його виконанню.

У всіх загальноосвітніх школах, дошкільних та позашкільних навчальних закладах організовано навчання з правового всеобучу у формі університетів, лекторіїв, консультативних пунктів, оформлені куточки права, тощо, видано накази, визначені відповідальні особи за правоосвітню роботу.

Правовий всеобуч здійснюється у відповідності до затверджених заходів відділу освіти, програм та планів на основі діагностування запитів учасників навчально-виховного процесу та відповідно особливостям навчального року, що обумовлені важливими суспільно-політичними подіями.

Забезпечується виконання плану роботи Знам'янської міської координаційної методичної ради по правовій освіті населення на 2011-2015 роки. Протягом І півріччя 2013/14 року відділом освіти було проведено навчальний семінар з правової освіти для керівників підпорядкованих закладів, зокрема про виконання соціальних ініціатив Пр ... Читати далі »
Категория: Міськво | Просмотров: 1037 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 04.12.2013 | Комментарии (0)

28 листопада 2013 року у відділі освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради під головуванням начальника відділу освіти Н.Попової пройшли збори трудового колективу щодо питання незмінності курсу України до євроінтеграції.

Наталія Олександрівна акцентувала увагу присутніх на тому, що Президент України Віктор Федорович Янукович наполегливо відстоює курс України на євроінтеграцію, тому що це єдиний перспективний шлях розвитку держави. Але у той же час, відзначила Наталія Олександрівна, що для України важливо, щоб у цьому процесі були повноцінно враховані національні інтереси нашої країни.

Всі присутні активно долучилися до діалогу з даного питання. В обговоренні взяли участь заступник начальника відділу освіти Н.Черкас, головний спеціаліст відділу освіти В.Мурга, головний бухгалтер Т.Галаган, завідувачка ММК Л.Шевченко.

Збори трудових колективів на підтримку курсу Президента України В.Януковича пройшли у всіх навчальних закладах міста.
Категория: Міськво | Просмотров: 437 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 30.11.2013 | Комментарии (0)

19 листопада 2013 року відбулася оперативна нарада у міського голови І. Крижановського, за участю начальника відділу освіти Н.Попової, головного спеціаліста відділу освіти В.Мурги, директора ЦДЮТ Г. Подвиженка, директора КДЮСШ Є.Гавришевського, заступників директорів позашкільних закладів Н.Горбатенко, В.Махині з порядком денним: "Про розвиток позашкільної освіти", під час якої було розглянуто питання розвитку системи позашкільної освіти міста.

Міський голова І.Крижановський зазначив, що створення кожній дитині умов для розвитку творчих здібностей є одним із пріоритетних завдань соціальних ініціатив Президента України. В місті розроблено й затверджено міську програму розвитку позашкільної освіти та підтримки обдарованої молоді на період до 2014 року.

"Заклади позашкільної освіти міста забезпечують розвиток творчих нахилів та здібностей учнів міста, - зазначила начальник відділу освіти Н.Попова. Саме з метою забезпечення запровадження нових напрямків позашкільної виховної роботи, охоплення якнайбільшої кількості дітей позашкільною освітою, в місті з початку нового навчального року створено нові позашкільні заклади: Знам'янський центр дитячої та юнацької творчості; Знам'янська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа". Наталія Олександрівна зазначила, що з метою збільшення відсотку охоплення позашкільною освітою учнів навчальних закладів та популяризації здорового способу життя в новостворених закладах відкрито гуртки і секції з масовим охопленням дітей.


Під час наради було відпрацьовано мережу позашкільних закладів. Відповідно до рішення виконавчого комітету Знам'янської міської ради від 17 вересня 2013 року № 434 "Про затвердження мережі позашкільних навчальних закладів міста у 2013/2014 навчальному році" у Цент ... Читати далі »
Категория: Міськво | Просмотров: 492 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.11.2013 | Комментарии (0)

Днями у відділі освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради відбулося засідання атестаційної комісії з таким порядком денним:
  1. Про розподіл обов'язків між членами атестаційної комісії відділу освіти та закріплення їх за закладами.
  2. Про затвердження списків педпрацівників, які атестуються на присвоєння вищої кваліфікаційної категорії та відповідність раніше присвоєній вищій категорії та педагогічним званням "старший вчитель", "вчитель-методист".
  3. Про затвердження графіка роботи атестаційної комісії відділу освіти.
В ході обговорення питань порядку денного голова атестаційної комісії відділу освіти Попова Н.О. звернула увагу членів комісії відділу, голів атестаційних комісій закладів освіти на безумовне виконання "Типового положення про атестацію педагогічних працівників", особливо в частині присвоєння кваліфікаційних категорій та педагогічних звань.

Наталія Олександрівна наголосила, що атестація повинна стати головним стимулом цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, підвищення рівня їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, а головне – забезпечити високу ефективність та результативність навчально-виховного процесу із застосуванням новітніх технологій навчання учнів.

Педагогічні працівники, які претендують на присвоєння вищої кваліфікаційної категорії, присвоєння педагогічних звань "старший учитель", "учитель-методист", "старший вихователь" та на відповідність раніше присвоєним вищій категорії та педагогічним званням повинні довести свою відповідність даній категорії та педагогічним званням вагомими результатами своєї навчально-виховної діяльності, високим рівнем знань учнів. Обов'язково при підведенні підсумків атестації вчителів треба враховувати кількість переможців уч ... Читати далі »
Категория: Міськво | Просмотров: 503 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 01.11.2013 | Комментарии (0)

З нагоди відзначення 95-річчя від дня народження видатного педагога-земляка Василя Олександровича Сухомлинського 22 жовтня цього року на базі ЗШ І-ІІІ ступенів № 6, опорної з питань впровадження ідей В.Сухомлинського (директор Д.Полежай, заступник директора з навчально-виховної роботи  С.Брикова, заступник з виховної роботи С.Михайлова) був проведений міський семінар для директорів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів та їх заступників за участю працівників відділу освіти та міського методичного кабінету з проблеми: "Трансформація педагогічних ідей В.Сухомлинського в практиці управлінської діяльності сучасного навчального закладу" з виїздом в Онуфріївський район до Павлиської ЗШ І-ІІІ ступенів №1 імені В.Сухомлинського. Захід було організовано на виконання річного плану роботи відділу освіти  та міського методичного кабінету з метою підвищення кваліфікації керівних кадрів ЗНЗ та ПНЗ міста, покращення знань, умінь і навичок  з питань вивчення й подальшого розвитку педагогічних ідей В.Сухомлинського, колишнього директора Павлиської школи, педагога-гуманіста, науковця, письменника.

Учасники семінару поклали квіти до пам'ятника всесвітньовідомого педагога та завітали до педагогічно-меморіального музею В.Сухомлинського, в якому цікаву екскурсію з ... Читати далі »
Категория: Міськво | Просмотров: 591 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.10.2013 | Комментарии (0)

Витяг з листа Кіровоградської обласної державної адміністрації від 15.10.2013р. №01-12/586/1-21:

Згідно з роз'ясненнями Міністерства освіти і науки України від 05 вересня 2013 року №1/9-608, у навчальному закладі за рішенням загальних зборів можуть створюватися і діяти рада закладу, діяльність якої регулюється його статутом, а також батьківський комітет, піклувальна рада, учнівський комітет тощо.

Відповідним комітетам надано повноваження щодо створення благодійних фондів відповідно чинного законодавства.

Піклувальна рада навчального закладу вживає заходів щодо зміцнення матеріально-технічної і навчально-методичної бази, залучення додаткових джерел фінансування закладу, поліпшення умов для організації навчально-виховного процесу.

Керівники навчальних закладів несуть персональну відповідальність за недотриманя законодавства з даних питань.
Категория: Міськво | Просмотров: 462 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 18.10.2013 | Комментарии (0)

3 жовтня цього року у святково прикрашеному залі Центру дитячої та юнацької творчості відбулись урочистості по відзначенню педагогічних працівників міста за підсумками минулого 2012/2013 навчального року та з нагоди відзначення професійного свята – Дня працівників освіти.

До участі в заході було запрошено делегації від трудових колективів усіх загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів – всього 220 працівників освіти міста.

В урочистому засіданні взяли участь вельми поважні гості. Це: Тесленко Наталія Олександрівна, керуюча справами міськвиконкому, депутати міської ради від фракції Партії регіонів – Бойко Світлана Василівна, Суслов Леонід Григорович, Ільченко Едуард Дмитрович, керівник громадської приймальні народного депутата України Єдіна Олександра Йосиповича, представники міської газети "Знам'янські вісті" - Міркевич Вікторія Іллівна, заступник редактора, Вітохін Василь Борисович, фотокореспондент.

Педагогів міста щиро вітали учні загальноосвітньої школи №1 ім.Т.Шевченка, виконуючий обов'язки начальника відділу освіти Мурга Володимир Миколайович, керуюча справами міськвиконкому Тесленко Наталія Олександрівна.

Після вшанування ветеранів педагогічної праці, які в цьому році пішли на заслужений відпочинок (14 осіб), вітали молодих спеціалістів, учорашніх студентів, що влилися в педагогічні колективи закладів освіти міста. Їм було вручено трудові книжки, пам'ятні адреси та тритомник "Людина та її світогляд". Представники Партії Регіонів привітали зі святом усіх присутніх, а молодим спеціалістам (1 ... Читати далі »
Категория: Міськво | Просмотров: 721 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 04.10.2013 | Комментарии (0)

23 вересня 2013 року відбулася інструктивно-методична нарада керівників закладів освіти міста. На порядок денний були винесені такі питання:
  1. Про вивчення Змін до Типового положення про атестацію педагогічних працівників.
  2. Про підготовку та подання статистичної звітності з кадрових питань та звітності щодо комплектації загальноосвітніх шкіл учнями.
  3. Про соціальне страхування працівників закладів освіти.
  4. Про зміни до Закону України "Про боротьбу з корупцією" щодо декларування доходів керівниками освітніх закладів.
  5. Про основні вимоги до ведення ділової документації.
  6. Про курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників.
В підготовці питань порядку денного взяли участь виконуючий обов'язки начальника відділу освіти В.Мурга, завідувачка міським методичним кабінетом Л.Шевченко, головний бухгалтер централізованої бухгалтерії Т.Галаган, методист методичного кабінету Н.Шемчук.
Категория: Міськво | Просмотров: 553 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 26.09.2013 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz