П`ятниця, 19.04.2024, 18:29
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Міськво
« 1 2 ... 42 43 44 45 46 ... 49 50 »

У квітні 2014 року в м.Знам'янка пройшла ІХ Всеукраїнська благодійна акція "Серце до серця" (участь в соціальному проекті "Я – волонтер"). З відчуттям власної відповідальності, необхідності тим, хто потребує допомоги лідери-волонтери міського парламенту дітей (координатор МПД Шуляшкіна С.А.) разом з волонтерами "Школи волонтерів" (керівник - спеціаліст ЦСССДМ Білокамінська О.М.) залучились до збору коштів для діток з вадами зору.

Кожному бажаючому взяти участь в благодійній акції волонтери пропонували внести будь-яку суму грошей до спеціальних скриньок. В знак подяки людям, які це зробили, волонтери дарували сердечко-наліпку.

Підсумком проведення благодійної акції "Серце до серця" стало перерахування зібраних коштів у сумі 1100 грн. Кіровоградському штабу Всеукраїнського благодійного фонду "Серце до серця".

Працівники Знам'янського центру дитячої та юнацької творчості, центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді дякує лідерам-волонтерам МПД та волонтерам "Школи волонтерів" та їх батькам, які погодились допомогти збирати кошти: Верболоз А., Сухінській Ю., Рачинській І., Ніколаєвій М., Васильєвій В., Назаровій Е., Даценко Т., Солодуненко М., Зюзіну С. ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 402 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 08.05.2014 | Комментарии (0)

Питання розвитку освіти міста, організації роботи навчальних закладів завжди тримається на контролі міської ради. Так, відповідно до плану роботи відділу освіти, 29 квітня 2014 року у приміщенні НВК "Знам'янська загальноосвітня школа I-III ступенів №2-ліцей" під головуванням начальника відділу освіти Н.Попової відбулося засідання колегії відділу освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради. В роботі колегії взяв участь міський голова І.Крижановський, який відзначив позитивні напрацювання педагогічних колективів протягом поточного навчального року.

На розгляд колегії було винесено ряд питань щодо розвитку та функціонування освітньої галузі міста: про стан роботи із зверненнями громадян(методист Н.Шемчук), стан пожежної безпеки на підконрольних об'єктах освіти (методист І.Бондаренко), підсумки моніторингу стану викладання окремих предметів в ЗНЗ міста (методист Н.Полежай). Про стан роботи з профілактики правопорушень доповів головний спеціаліст відділу освіти В.Мурга, який відзначив роботу ЗНЗ міста у роботі з учнями, схильними до девіантної поведінки. Методист з дошкільного виховання Л.Скляровська акцентувала увагу присутніх на дотриманні санітарно-гігієнічних вимог та організації харчування в ДНЗ. Питання вимог нормативно-правових документів щодо закінчення навчального року, аналіз стану виконання навчальних програм та проведення ДПА в ЗНЗ міста розкрила у своєму виступі заступник начальника відділу освіти Н.Черкас. Методист М.Боснен ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 581 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 29.04.2014 | Комментарии (0)

Днями у закладах освіти міста та у відділі освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради відбулися підсумкові засідання атестаційних комісій з таким порядком денним:

1. Про підсумки атестації педагогічних працівників закладів освіти міста, які атестуються на присвоєння відповідних кваліфікаційних категорій та педагогічних звань "старший учитель", "учитель-методист" та на відповідність раніше присвоєним кваліфікаційним категоріям та педагогічним званням "старший вчитель", "вчитель-методист".

Атестація педагогічних працівників базувалась на безумовному виконанні "Типового положення про атестацію педагогічних працівників", особливо в частині присвоєння кваліфікаційних категорій та педагогічних звань і стала головним стимулом цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, підвищення рівня їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, а головне – забезпечення високої результативності навчально-виховного процесу із застосуванням новітніх технологій навчання учнів.

Педагогічні працівники, які претендували на присвоєння вищої кваліфікаційної категорії, присвоєння педагогічних звань "старший вчитель", "вчитель-методист", "старший вихователь" та на відповідність раніше присвоєним вищій категорії та педагогічним званням довели свою відповідність даній категорії та педагогічним званням вагомими результатами своєї навчально-виховної діяльності, високим рівнем знань учнів. При підведенні підсумків атестації вчителів враховувалась кількість переможців учнівських олімпіад різних рівнів, підготовлених ними. На підсумкових засіданнях атестаційних комісій відбулась самопрезентація професійної діяльності, власних надбань педагогів.

Тож за підсумкам ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 597 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.04.2014 | Комментарии (0)

9 квітня 2014 року на базі навчально-виховного комплексу "Знам'янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 2-ліцей" за участю завідувача науково-методичною лабораторією основ здоров'я, безпеки життєдіяльності та охорони праці комунального закладу "КОІППО імені Василя Сухомлинського" Желєзнової Т. П. відбулась планова перевірка знань з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності керівників дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів міста, їх заступників, методистів, вихователів-методистів, завідувачів господарством, осіб, відповідальних за охорону праці та безпеку життєдіяльності в закладах, а також працівників відділу освіти.

Категория: Міськво | Просмотров: 464 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 14.04.2014 | Комментарии (0)

В нашому місті стартувала традиційно весняна акція з благоустрою та впорядкування територій у межах щорічної всеукраїнської акції "За чисте довкілля".

Звичайно, освітяни з розумінням віднеслися до проведення акції, метою якої є докорінна зміна ставлення населення міста до проблеми покращення довкілля та санітарного стану територій, на яких вони проживають. Акція покликана спільними зусиллями громад, влади, представників бізнесу, соціальної сфери та громадських організацій зробити наше місто чистішим та гарнішим, бо від цього залежить здоров’я та благополуччя майбутніх поколінь.

Всі навчальні заклади міста активно долучилися до проведення акції: проводиться приведення прилеглих територій до належного санітарного стану, ліквідація несанкціонованих сміттєзвалищ, висаджування дерев та квітів. Так, силами працівників відділу освіти прибрано територію по проспекту ВЛКСМ та у прилеглих скверах. Але для повного прибирання закріпленої території одного дня виявилося замало. Тож продовжуймо робити наше місто чистим і охайним!

Категория: Міськво | Просмотров: 446 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 28.03.2014 | Комментарии (0)

"Учитель живе до тих пір, поки він учиться,
перестає бути вчителем той,
хто перестає бути учнем."

19 березня у приміщенні ЦДЮТ відбувся міський форум молодих вчителів, присвячений цього року 95-річчю від дня народження нашого видатного педагога-земляка, директора Богданівської школи І.Г.Ткаченка.

Молодих спеціалістів привітали міський голова І.Крижановський, начальник відділу освіти Н.Попова. Ігор Борисович побажав молодим педагогам успіхів у професійній діяльності, нових творчих здобутків на благо рідного міста. Попова Н.О. наголосила на актуальності педагогічних ідей І.Г.Ткаченка, В.О.Сухомлинського та відзначила здобутки освітян нашого міста.

Творчо презентували себе молоді педагоги, які розповіли про свої перші враження від першого року професійної діяльності, а також розкрили свої багатогранні таланти. Креативністю та неординарністю відзначилися презентації В.Шабанової, Я. Єлецької, Я.Токар. Молоді педагоги продемонстрували свої педагогічні вміння у вирішенні нестандартних педагогічних ситуацій, а також проявили творчі здібності у складанні віршів.

Власною формулою педагогічного успіху поділилася вчитель ЗШ I-III ступенів №3 К.Оніщенко. Заступник директора з навчально-виховної роботи цього ЗНЗ Кравцова О.О. поділилася власними надбаннями педагогічного досвіду та мудрості вчительської професії.

Найак ... Читати далі »
Категория: Міськво | Просмотров: 473 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 21.03.2014 | Комментарии (0)

У зв'язку із складною соціально-політичною ситуацією в країні значно збільшилась потреба у наданні психологічної допомоги учасникам навчально-виховного процесу.

Повідомляємо, що у разі потреби соціально-психологічна служба в навчальних закладах міста надає психологічну допомогу, тим, хто її потребує.

Телефон Національної "Гарячої лінії" 0800500225.
Категория: Міськво | Просмотров: 462 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.03.2014 | Комментарии (0)

13 березня 2014 року відбувся ІІ тур щорічного фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України "Нащадки козацької слави" серед учнів 5-10-х класів.

Організатором проведення даного заходу був головний спеціаліст міського відділу освіти Мурга В.М.

Учителі фізичної культури ЗШ І-ІІІ ступенів №3 підготували все необхідне для належного проведення фестивалю.

Фізкультурно-патріотичний фестиваль школярів України "Нащадки козацької слави" має на меті формування здорового способу життя, підвищення соціальної активності і зміцнення здоров'я учнів.

Програма фестивалю передбачає такі види випробувань:
  • "Човниковий" біг 9м. (хлопці, дівчата);
  • стрибки у довжину з місця (хлопці, дівчата);
  • підскоки, обертаючи скакалку протягом 30сек. (дівчата);
  • перетягування канату (хлопці).
Загальнокомандне місце визначалось за найменшою сумою місць, набраних командою у всіх видах випробувань.

У підсумку перемогу здобули вихованці ЗШ І-ІІІ ступенів №3, другими – стала команда НВК "ЗШ І-ІІІ ступенів №2 – ліцей", а третє місце вибороли учні ЗШ І-ІІІ ступенів №4. Переможців та призерів змагань було нагороджено дипломами відділу освіти.

Команда-переможець ЗШ І-ІІІ ступенів №3 братиме участь у ІІІ турі обласного фестивалю школярів України "Нащадки козацько ... Читати далі »
Категория: Міськво | Просмотров: 505 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 14.03.2014 | Комментарии (0)

11 березня 2014 року традиційно проведено відбірковий етап обласного огляду – конкурсу на краще знання положень Конституції України серед учнів 11 класів загальноосвітніх шкіл міста Знам'янка. Відбувся він в читальному залі Знам'янської бібліотеки №3.

Конкурс проведено Знам'янським міськрайонним управлінням юстиції спільно з відділом освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради під егідою міської міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення.

Переможцями конкурсу стали:

І місце
  • учень 11-А класу НВК "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 – ліцей" Корячко Богдан Володимирович;
ІІ місце
  • учениця 11-В класу НВК "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 – ліцей" Шуліка Олена Дмитрівна;
ІІІ місце
  • учень 11 класу Знам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 Невкритий Микита Ігоревич;
  • учениця 11 класу Знам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 ім.Т.Г.Шевченко Єфремова Катерина В'ячеславівна.
Переможцям вручені грамоти. Крім того переможці будуть рекомендовані для участі в заключному огляді – конкурсу, де в разі перемоги їм нададуть направлення на навчання у вищих юридичних навчальних закладах України.
Категория: Міськво | Просмотров: 481 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 12.03.2014 | Комментарии (0)

У відділі освіти забезпечено умови для звернення громадян до директора департаменту освіти і науки Кіровоградської обласної державної адміністрації шляхом онлайн-спілкування через мережу Інтернет з використанням програмного забезпечення Skype щоп'ятниці з 10 до 12 години.

Попередній запис на прийом для Skype-зв'язку з директором департаменту здійснюється щосереди до 12 години за телефоном 2-24-74, або особисто у відділі освіти в кабінеті №10 за такою формою:

№ з/п
Прізвище, ім'я та по-батькові запитувача
Номер телефону запитувача
Запитання до директора департаменту

Категория: Міськво | Просмотров: 469 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.02.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz