Четвер, 28.03.2024, 17:27
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Міськво
« 1 2 3 4 ... 49 50 »

Засідання конкурсної комісії відділу освіти

Відповідно до рішення Знам’янської міської ради від 28.09.2020 року № 2631 «Про створення комунальної установи «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників»  Знам'янської міської ради», відповідно до наказу начальника відділу освіти від 21 жовтня 20202 року № 196-од «Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунальної установи «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників», від 17 листопада 2020 року № 220-од «Про внесення змін до наказу від 12 жовтня 2020 року № 196-од «Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунальної установи «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників», враховуючи наявність вакантної посади директора, створено конкурсну комісію з проведення конкурсу на посаду директора комунальної установи «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» у складі 7 осіб та організовано відповідну роботу.
25    листопада 2020 року відбулося перше засідання конкурсної комісії, під час якої було розглянуто питання порядку денного: перевірка документів, що надійшли до відділу освіти від кандидатів на вакантну посаду директора комунальної установи «Міський центр професійного  розвитку педагогічних працівників» Знам’янської міської ради та допущення їх до участі у конкурсі.
Згідно з рішенням конкурсної комісії, перевірено документи, які надійшли від двох претендентів, які (відповідно до рішення конкурсної комісії) допущені до участі у конкурсі на посаду директора. Претендентами на участь у конкурсі визн ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 149 | Добавил: znamosvita | Дата: 26.11.2020 | Комментарии (0)

Співпраця  інклюзивно-ресурсного центру  із закладами загальної середньої
освіти міста


У закладах загальної середньої освіти міста відбулися методичні наради працівників інклюзивно-ресурсного центру з керівництвом закладів з питань організації освітнього процесу дітей  з особливими освітніми потребами.
Розглядалися питання роботи команд психолого-педагогічного супроводу та створення індивідуальних програм розвитку для дітей з особливими освітніми потребами.

Категория: Міськво | Просмотров: 119 | Добавил: znamosvita | Дата: 17.11.2020 | Комментарии (0)

ЯСКРАВИЙ ОСВІТНІЙ ПРОСТІР


Однією з концептуальних засад реформування Нової української школи є створення сучасного освітнього середовища, яке сприяє творчому розвитку й мотивації учнів до навчання.
У цьому навчальному році освітній простір осучаснено новими меблями, дидактичними матеріалами, навчально-методичною літературою.
Допомагають створити комфорт набори подушок для сидіння, м’які крісла-мішки, модульні куточки. Для більш ефективної організації освітнього процесу придбано шафи для зберігання дидактичних посібників, тумби для дидактичних матеріалів, комплекти наборів карток з навчання грамоти учнів початкових класів, дидактичні посібники для навчання грамоти для учнів молодшої школи, сенсорні сумки, інтерактивні глобуси, набори Фребеля, бізіборди. 
Розглядаючи гру як  незамінну складову дитячого життя, у класних кімнатах закладів загальної середньої освіти міста з’явилися осередки для гри: комплекти дидактичних посібників з ІЕ-технологіями (доповнена реальність + звук), набори лічильного матеріалу для навчання  за методикою Д. Кюїзенера, набори розвивальних ігор за методикою Дьєнеша, набори моделей механічних годинників, магнітні прилади «Частки та дроби», набори музичних інструментів, набори настільних розвиваючих ігор, глобуси політичні та фізичні, лялькові театри, компаси та лупи шкільні, набори LEGO Play Box.
Сприятлива емоційна атмосфера мотивує та налаштовує на продуктивну роботу. На жаль, не всі придбані матеріали можна використовувати в умовах пандемії COVID 19, але ми глибоко переконані, що українці – сильна і здорова нація, тож пандемію скоро буде подолано!
 

Категория: Міськво | Просмотров: 134 | Добавил: znamosvita | Дата: 05.11.2020 | Комментарии (0)

Міський етап обласного проекту «Захисник Кіровоградщини» 
в рамках відзначення Дня Захисника України

Цього тижня, в рамках відзначення Дня Захисника України та Дня українського козацтва, на території міста Знам’янка відбувся Міський етап обласного проекту «Захисник Кіровоградщини» (далі по тексту – Захід, Змагання).
Змагання відбулися серед учнів закладів загальної середньої освіти міста на базі Знам’янського міського спортивно – технічного клубу Товариства сприяння обороні України (далі – ЗМСТК ТСОУ).
Учасників змагань цього дня привітали: директор Знам’янського міського спортивно – технічного клубу Товариства сприяння обороні України Володимир Олександрович Колебіденко, головний спеціаліст відділу молоді, спорту та охорони здоров’я виконавчого комітету Знам’янської міської ради Андрій Олегович Сугарей та головний спеціаліст відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради Тетяна Миколаївна Попова, заступник військового комісара Знам’янського об’єднаного міського військового комісаріату (далі – ОМВК) Щетінін Володимир Михайлович, Мазур Олександр Григорович– заступник голови міської організації ветеранів війни в Афганістані (УСВА), Чорний Олег Олександрович – майор, заступник начальника штабу 57 окремої мотопіхотної бригади в/ч А-1736. 
Суддівство на етапах змагань здійснювалося за участю військових керівників закладів загальної середньої освіти міста, представників Знам’янського ОМВК, фахівців ЗМСТК ТСОУ та представників міської організації ветеранів війни в Афганістані (УСВА).
У зм ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 157 | Добавил: znamosvita | Дата: 08.10.2020 | Комментарии (0)

Серпневі зустрічі освітян перед початком 2020 - 2021 навчального року

Протягом серпня 2020 року методистами відділу освіти здійснено координацію за проведенням традиційних серпневих зустрічей педагогів закладів освіти міста.
Розпочинаючи навчальний рік в умовах адаптивного карантину, враховуючи особливості організації освітнього процесу у 2020-2021 навчальному році, змішане та дистанційне навчання як виклик сьогодення (залежно від епідеміологічної ситуації на відповідній території), суттєві зміни в організації роботи з дітьми, спричинені запровадженням протиепідемічних заходів в закладах освіти у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), методичні рекомендації  ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 180 | Добавил: znamosvita | Дата: 02.09.2020 | Комментарии (0)

Початок нового навчального року

Початок нового навчального року, здавалося б, звичайна щорічна подія, адже для вчителів та учнів цей перший день осені постає в пам’яті відлунням першого шкільного дзвоника і початком сходження до вершин країни Знань.
Щороку новий навчальний рік розпочинається святкуванням Дня знань – особливого свята, що відкриває можливості пізнання нового, забезпечує певну платформу для формування навичок, що неодмінно приведуть до особистого та професійного успіху.
1 вересня усі шість закладів загальної середньої освіти міста привітно відкрили двері для своїх вихованців. Цього року велика шкільна родина поповнилася більше як 300 першокласниками. 
День знань не став у повній мірі святковим для школярів та їх родин через обмеження карантину у зв’язку із пандемією коронавірусу. Але це не привід для смутку. Незмінним залишаються радісний і водночас хвилюючий настрій дітей, завзятий і дзвінкий сміх, емоційне піднесення всіх, сподівання і найкращі очікування від нового навчального року.
Форма ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 192 | Добавил: znamosvita | Дата: 01.09.2020 | Комментарии (0)

Категория: Міськво | Просмотров: 454 | Добавил: znamosvita | Дата: 01.09.2020 | Комментарии (0)

Про особливості навчального 2020/2021 року

Щороку новий навчальний рік розпочинається святкуванням Дня знань – особливого свята, що відкриває можливості пізнання нового, забезпечує платформу для формування навичок, що неодмінно приведуть до особистого та професійного успіху всіх учасників освітнього процесу. 
Початок нового навчального року — завжди гаряча пора для керівників закладів освіти. Цього року особливо, тому що доводиться готувати заклад до роботи в умовах карантину.
Заклади дошкільної освіти міста поновили свою роботу ще з червня 2020 року і продовжують свою діяльність відповідно до Постанови Головного Державного санітарного лікаря України від 21.05.2020 року № 25 «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)». 
Відділом освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради для вихованців та працівників дошкільних закладів створено максимально безпечні умови, всі протиепідемічні заходи суворо витримуються, що дало можливість здійснювати освітній процес відповідно до освітньої програми та плану роботи закладів. Персонал закладів дошкільної освіти дотримується санітарно-протиепідемічних заходів щодо попередження розповсюдження захворювань. В усіх закладах дошкільної освіти розміщено інформаційні матеріали про необхідність дотримання правил особистої гігієни та протиепідемічних заходів.  ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 181 | Добавил: znamosvita | Дата: 26.08.2020 | Комментарии (0)

Щодо вступу з документами про повну загальну середню освіти, які містять помилки

Лист Міністерства освіти і науки України від 04.08.2020 року № 1/9-416

Звертаємо увагу керівників закладів освіти, що заміну документів про повну загальну середню освіту, які містять помилки, необхідно здійснити не пізніше 01 листопада 2020 року.  ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 156 | Добавил: znamosvita | Дата: 10.08.2020 | Комментарии (0)

Нарада керівників закладів освіти міста з питань організованого початку нового 2020/2021 навчального року та підготовки закладів освіти 
до роботи в осінньо-зимовий період

 

07.08.2020 року начальником відділу  освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради Людмилою КЛИМЕНКО проведено робочу нараду з керівниками закладів загальної  середньої та позашкільної освіти міста, комунальної установи «Знам’янський інклюзивно-ресурсний центр», комплексної дитячо-юнацької спортивної школи з питань організованого початку нового 2020/2021 навчального року та підготовки закладів освіти до роботи в осінньо-зимовий період.
В ході роботи керівникам закладів освіти доручено забезпечити належну підготовку підпорядкованих закладів освіти, відповідно до затверджених планів щодо підготовки закладів освіти  до нового навчального року та опалювального сезону, організаційних та ремонтних робіт, що передбачає виконання основних робіт до початку експлуатації приміщень закладів освіти  в новому навчальному році.  ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 181 | Добавил: znamosvita | Дата: 07.08.2020 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz