П`ятниця, 26.04.2024, 19:11
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » ЦДЮТ
« 1 2 ... 17 18 19 20 21 ... 24 25 »

Осінь – чудова пора року, оспівана поетами, музикантами, художниками. Золота, щедра, різнобарвна... Саме у цей прекрасний осінній день, коли закінчується карусель теплого бабиного літа, у Центрі дитячої та юнацької творчості відбулося свято краси "Чарівність осені безмежна".

"Погляньте, який гарний листочок подарувала нам осінь. Він увібрав у себе всі осінні кольори - і зелений, і жовтий, і жовтогарячий... Цей листочок не простий, а чарівний. На ньому осінь послала своє запрошення. Вона запрошує нас разом із нею помандрувати Центром дитячої та юнацької творчості." – такими словами розпочинає свято ведуча заходу – культорганізатор ЦДЮТ О.Фрайнд.

Розпочалося свято з виставки робіт вихованців ЦДЮТ та учасниць свята. Кожна з робіт та виступ оцінювалася компетентним журі у складі: директора ЦДЮТ Подвиженка Г.І., заступника начальника відділу освіти Черкас Н.Л., головного спеціаліста відділу освіти Мурги В.М. та начальника відділу кадрів Шемчук Н.М.

На учасниць чекали наступні випробування: візитна картка - "Я і осінь", конкурс перукарської майстерності – "Модний вирок" та конкурс "Сузір'я талантів".

Кожна із наших чарівних дівчат в оригінальній формі розповідала про себе, свої захоплення. Вражали своїм креативним підходом та під бурхливі оплески вболівальник ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 439 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 26.11.2014 | Комментарии (0)

В умовах модернізації системи української освіти, згідно з нормативними програмно-методичними документами, відбувається зміна вимог до змісту діяльності позашкільних навчальних закладів. Відмінною рисою роботи сучасного позашкільного закладу є створення умов для впровадження інновацій у педагогічний процес та оновлення методичної роботи.

Однією з ефективних форм методичної роботи, спрямованої на узагальнення, поширення досвіду інноваційної діяльності, на підвищення професійної майстерності педагогічних працівників є організація та проведення інноваційних методичних заходів з педагогічними працівниками, а саме: семінари-тренінги, семінари-практикуми, методичні кав'ярні, педагогічні посиденьки, педагогічний "Брейн-ринг", аукціон педагогічних ідей тощо.

Так, в рамках методичної роботи в закладі, згідно навчального плану 24.11.2014р. о 9.30 в Центрі дитячої та юнацької творчості було проведено методичну кав'ярню для педагогів закладу. Організаторами методичного заходу є методист закладу І.Слєпєнькова, заступник директора з НВР Н.Горбатенко.

Тема засідання: Акмеологічний ПНЗ – заклад життєтворчості, життєвого успіху. Мета засідання: Ознайомити педагогів з новими тенденціями в галузі нау ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 990 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 25.11.2014 | Комментарии (0)

24 листопада 2014року в ЦДЮТ пройшли масові заходи для вихованців.

Один із заходів - музичний лекторій для вихованців молодшого шкільного віку, який провели Ніклонська Жанна Петрівна (керівник вокально - хорового гуртка) та акомпаніатор Ісаєва Галина Станіславівна.

Разом з досвідченими педагогами діти поринули у світ музичної казки. Головний герой казки - їжачок, який подорожує гарним осіннім лісом, в якому зустрічає своїх друзів ( за прослуховуванням кожної мелодії діти впізнають кого саме він зустрічає) тут є лисичка і ведмедик з метеликом , легкий вітерець і маленький горобчик , який привів головного героя до ганку бабусі Марії де живуть два півника. Всі герої казки готуються до зими і кожний розповів, як саме. Діти не тільки слухали музику, а й були активними учасниками дійства – імітували рухи тварин. А ще уважно роздивлялися виставку малюнків вихованців гуртка "Малюнок, графіка, живопис".

Другий захід провела керівник хореографічного гуртка сучасного танцю "Екстраверт" Стукаленко Марина Вікторівна - відкриття заняття "Елементи сучасного танцю – джаз-модерн. Вивчення етюду на середині залу" з вихованцями основного рівня, четвертого року навчання.

Педагог познайомила усіх присутніх: колег, батьків вихованців, членів атестаційної комісії - Попову Н.О. - начальника відділу освіти,Черкас ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 498 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 25.11.2014 | Комментарии (0)

Продовжується робота експертної комісії відділу освіти Знам'янської міської ради по вивченню стану роботи ЦДЮТ по наданню позашкільної освіти закладом у відповідності до вимог чинного законодавства, нормативних документів Департаменту освіти і науки Кіровоградської ОДА.

Згідно плану проведення атестації 21 листопада 2014 року учні ЗНЗ міста, вихованці ПНЗ,батьки, вчителі та громадськість стали свідками чарівного свята осені, та взяли участь у осінньому ярмарку юних кулінарів, кондитерів, майстрів декоративно-ужиткового мистецтв вихованців ЦДЮТ. Осінь – чудова пора року, оспівана поетами, музикантами, художниками. Золота, щедра, різнобарвна... Саме у цей прекрасний осінній день, коли закінчується карусель теплого бабиного літа, у Центрі дитячої та юнацької творчості відбулося свято краси, толерантності, вишуканості, чарівності.

Розпочалося свято з виставки робіт вихованців ЦДЮТ та учасниць свята. Кожна з робіт та виступ оцінювалася компетентним жюрі.

На учасниць чекали наступні випробування: візитна картка - "Я і осінь", конкурс перукарської майстерності – "Модний вирок" та конкурс "Сузір'я талантів".

Всі конкурсантки виявилися ерудованими, талановитими, винахідливими, артистичними і насамперед дуже сміливими... І ось настала хвилююча мить – підведення підсумків свята. А як ж ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 502 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.11.2014 | Комментарии (0)

Вихованець гуртка "Судномоделювання і судномодельного спорту" (керівник Колесник Ігор Вікторович) Центру дитячої та юнацької творчості Хандусенко Денис став переможцем Всеукраїнської виставки-конкурсу робіт учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання та отримав диплом ІІІ ступеня виданий Міністерством освіти і науки України, Українським державним центром позашкільної освіти. Виставка проходила в місті Кіровограді у травні 2014 року.

Хотілось би зазначити, що Денис є вихованцем гуртка лише другий рік, але всі набуті знання втілює в життя, дуже наполегливий, працьовитий та талановитий, тому на його рахунку ця перемога вже не перша і сподіваємось не остання. Так тримати Денисе!

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 444 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.11.2014 | Комментарии (0)

І дорослі, і діти це знають:
Наші предки в печерах жили.
Скільки люди себе пам'ятають,
Із вогнем вони дружбу вели.
Із вогнем, що у люту негоду
Біля вогнища всіх зігрівав,
Що людському великому роду
В холоднечу загинуть не дав.
Тож його берегли, як уміли, -
Усесильний, гарячий вогонь.
І хоч тисячі літ відшуміли,
Люди й досі шанують його.

Цими віршами у виконанні вихованців гуртка хореографії "Primavera" Калкіш Вікторії, Пшенічної Вікторії, Іванової Каріни розпочався виховний захід на тему: "Вогонь друг, вогонь ворог", в рамках тижня протипожежної безпеки.

Метою заходу було: дати короткі відомості про те, як люди використовують вогонь, про його позитивне і негативне значення у нашому житті; ознайомити дітей із причинами виникнення пожежі. Формувати у дітей безпечну для особистого здоров'я і здоров'я оточуючих поведінку, вчити правильно повідомляти про небезпеку за телефоном 101, розвивати вміння встановлювати причиново - наслідкові зв'язки.

Виховати розсудливість, почуття відповідальності за свої вчинки. Виховувати повагу до професії пожежного, відп ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 510 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.11.2014 | Комментарии (0)

В Центрі дитячої та юнацької творчості вже майже рік працює Клуб веселих і кмітливих, керівник Куліков Ігор Віталійович. Гурток працює на базі ЗШ I-III ступенів №3, в якому займаються учні 9-10 класів.

У листопаді 2014 року команда "Крутое пике" приймала участь у обласному етапі чемпіонату шкільних команд КВН "Сезон відкриттів".

Команда у складі 12 осіб: Чорного Максима, Таранець Анастасії, Кельги Анни, Корінного Едуарда, Грудницької Єлизавети, Руденко Вікторії, Шабатіної Юлії, Пісчурнікова Руслана, Озеряни Анастасії, Босої Інни, Конфедератенко Кирила, Очеретяного Максима вперше приймали участь в змаганнях обласного рівня.

В змаганнях приймали участі різні команди з різних куточків Кіровоградської області, були команди фаворити і команди новачків.

Команда "Крутое пике" представила на змагання сценарій виступу в якому дотепні вірші переметувались з різними виставами з шкільного життя, а також звучали комічні куплети на відомі музичні мелодії.

Команда новачків не стала переможцем, але головне це досвід для новачків.

І сподіваємось на перемоги у майбутньому.

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 414 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.11.2014 | Комментарии (0)

Філіал №1 Центру дитячої та юнацької творчості можна вважати еталоном роботи в позашкільній освіті гуртків технічного напрямку м.Знам’янка. У відповідності до планів перевірки та атестації ЦДЮТ 20 листопада 2014року на його базі проходив майстер-клас для колег і гостей, які завітали до керівника гуртка науково-технічного напрямку Леонової Наталії Андріївні.

Знаний майстер дитячої творчості науково-технічного напрямку Наталія Андріївна познайомила своїх колег та гостей: Черкас Н.Л. (заступника начальника відділу освіти), Мургу В.М.(головного спеціаліста відділу освіти), Дончик О.В. (заступника головного бухгалтера), Бондаренко І.В (методиста ММК, керівника служби охорони праці), Босненко М.М (методиста ММК) з новою технікою плетіння "мандали" - це плетіння на каркасі у вигляді хрестика із різної кількості паличок по колу, такий оберіг у вигляді магічного кола захищає приміщення і мешканців від всього лихого, це захист від лихих сил.

Сучасні дослідники відзначають, що в православній культурі існують ікони, на яких зображено елементи мандали. Це ікони "Неопалима купина", "Всевидяче око". При цьому використовуються інші символи, але суть магічного кола залишається. Воно виражається у зв’язку священних сил людини, з всесвітом, прагненням до духовного центру.

Дві години майстер класу промайнули, як дві хвилини. Учасники отримали н ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 506 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 21.11.2014 | Комментарии (0)

У відповідності до чинного законодавства згідно плану продовжується атестація Знам'янського Центру дитячої та юнацької творчості на право отримати ліцензію про надання освітніх позашкільних, яка розпочалася 17 листопада 2014року.

Протягом тижня атестаційна комісія фахівців відділу освіти, яку очолює начальник відділу Попова Н.О. мала змогу ознайомитися з найкращими здобутками закладу, рівнем організації та результативністю навчально-виховного процесу; управління закладом, матеріально-технічною та навчально-методичною базою.

Майстер-клас для педагога – одна з найважливіших форм підвищення їх кваліфікації. У декоративно-прикладному мистецтві майстер-клас служить не лише для передачі накопиченого століттями досвіду майстрів та збереження традицій ремесла, але й для поширення новітніх технологічних розробок в різних напрямках декоративно-прикладного мистецтва.

Цікавими в ЦДЮТ 20.09.2014р. відбувся майстер-клас педагогів декоративно-прикладного мистецтва (організатори С.Цатурян, Леонова Н.В, Кондратєва С.В.).

Змістовними були й розповіді організаторів заходу про значення оберегів, їх походження та значне місце в оселі кожної дитини.

Педагоги провели велику дослідницьку-пошукову роботу разом з вихованцями. Збір та заготівля природного матеріалу, виготовлення дрібного роздаткового матеріалу ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 451 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 21.11.2014 | Комментарии (0)

17 листопада 2014року розпочалась атестація Центру дитячої та юнацької творчості на право отримати ліцензію про надання освітніх позашкільних послуг.

До закладу завітала атестаційна комісія фахівців відділу освіти, яку очолила начальник відділу Попова Н. О. Комісія у складі 10 осіб зустрілась з колективом закладу.

Нараду розпочала начальник відділу освіти Попова Н.О., яка привітала колектив з початком атестації, представила усіх членів атестаційної комісії та ознайомила з програмою роботи комісії. Продовжилась робота виступом директора Центру дитячої та юнацької творчості Подвиженко Г.І.

Геннадій Іванович у своєму виступі підвів підсумки діяльність Центру дитячої та юнацької творчості за 2013/2014 навчальний рік , звернувши увагу на такі напрямки роботи,а саме:

  • рівень організації та результативність навчально-виховного процесу;
  • управління закладом;
  • матеріально-технічна та навчально-методична база.

Особливу увагу звернув на планування подальшої роботи, перспективи розвитку закладу.

Закінчилась нарада побажаннями плідної співпраці колективу ЦДЮТ та атестаційної комісії з гідним відзначенням роботи колективу та отриманням ліцензії на право здійснювати освітні послуги.

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 463 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 21.11.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz