Четвер, 25.04.2024, 02:54
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Листопад » 25 » Творчість, майстерність, досконалість - це насамперед наполеглива праця
14:39
Творчість, майстерність, досконалість - це насамперед наполеглива праця

24 листопада 2014року в ЦДЮТ пройшли масові заходи для вихованців.

Один із заходів - музичний лекторій для вихованців молодшого шкільного віку, який провели Ніклонська Жанна Петрівна (керівник вокально - хорового гуртка) та акомпаніатор Ісаєва Галина Станіславівна.

Разом з досвідченими педагогами діти поринули у світ музичної казки. Головний герой казки - їжачок, який подорожує гарним осіннім лісом, в якому зустрічає своїх друзів ( за прослуховуванням кожної мелодії діти впізнають кого саме він зустрічає) тут є лисичка і ведмедик з метеликом , легкий вітерець і маленький горобчик , який привів головного героя до ганку бабусі Марії де живуть два півника. Всі герої казки готуються до зими і кожний розповів, як саме. Діти не тільки слухали музику, а й були активними учасниками дійства – імітували рухи тварин. А ще уважно роздивлялися виставку малюнків вихованців гуртка "Малюнок, графіка, живопис".

Другий захід провела керівник хореографічного гуртка сучасного танцю "Екстраверт" Стукаленко Марина Вікторівна - відкриття заняття "Елементи сучасного танцю – джаз-модерн. Вивчення етюду на середині залу" з вихованцями основного рівня, четвертого року навчання.

Педагог познайомила усіх присутніх: колег, батьків вихованців, членів атестаційної комісії - Попову Н.О. - начальника відділу освіти,Черкас Н.Л. - заступника начальника відділу освіти, Шевченко Л.В. - завідувачку міським методичним кабінетом, Шемчук Н.М. - методиста ММК, по роботі з педагогічними кадрами, Бондаренко І.В (методиста ММК, керівника служби охорони праці), Босненко М.М (методиста ММК), Демків М.О. - керівника хореографічного колективу "Конфеті" ЗШ I-III - ступенів №3 з новим із стилів сучасного танцю - джаз-модерн.

Заняття розпочав педагог, познайомивши усіх присутніх з історією виникнення цього танцю з тим що, до Європи цей танок приїхав з Америки, а в Америку він потрапив з рабами із Африки. В Європі цей танок почав стилізуватись, став набувати сценічної основи, додавав в себе такі напрямки, як лірику–джаз, соло-джаз, джаз-модерн.

Вихованці продемонстрували високий рівень підготовки під час виконання вправ біля станка, на середині залу та по діагоналі.

Дівчатка дуже добре виконали завдання вправи з акторської майстерності. За допомогою тільки рухів показували стан душі, емоції: радість, печаль, закоханість тощо.

В цей час гості переглядали відеофільм виступу вихованців чотири роки потому.

Швидко дівчатка опанували нову хореографічну комбінацію в стилі джаз–модерн.

Під час заключної частини діти поділились своїми враженнями про почуте, і побачене. Головним музичним оператором, і фотографом усього дійства була керівник молодшої групи хореографічного гуртка сучасного танцю "Екстраверт" Степанова Катерина Михайлівна.

Заняття проведено на високому методичному рівні, з використанням різних методів та прийомів навчання і виховання, педагог володіє інноваційними прийомами, заняття ретельно продумано, кожна хвилина використана доцільно.

Члени експертної комісії побажали творчим педагогам - так тримати і надалі, успіхів у творчій праці, і талановитих учнів!

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 499 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz