П`ятниця, 19.04.2024, 07:19
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » ЦДЮТ
« 1 2 ... 15 16 17 18 19 ... 24 25 »

"Рятувальник – мужня професія, гордість країни,
веде боротьбу за безпеку людини"

Саме під таким девізом 2 квітня 2015 року у приміщенні Центру дитячої та юнацької творчості відбувся міський етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних.

За право боротись на обласних змаганнях прибули 6 учнівських команд навчальних закладів освіти міста. Учасників фестивалю привітала Попова Н.О. – начальник відділу освіти. Усі без винятку конкурсанти були надзвичайно артистичними, підготували змістовні виступи та подивували своєю неординарністю та самобутністю.

У першому конкурсі "Домашнє завдання", команди представили свою пожежну дружину, демонстрували не лише свої знання з правил безпеки, але й акторські, вокальні здібності, креативність та почуття гумору. Гучними оплесками вболівальники у залі щиро підтримували кожну команду. Команди продемонстрували свої сюжети з безпеки життя, театральні постановки про роботу рятувальників, які оперативно визволяли потерпілих. Під час виступів команд присутні поринули у змістовний екскурс на "Територію безпеки".

Під час другого конкурсу учасники демонстрували свої знання та вміння з медицини, надавали першу долікарську допомогу потерпілим. Під час проведення цього конкурсу жоден учасник не постраждав.

На урочист ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 529 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 03.04.2015 | Комментарии (0)

На екологічні проблеми, які існують на Землі, звертається все більша увага небайдужих людей. Шляхи вирішення шукають і дорослі, і малі. Широку природоохоронну пропаганду проводять екологічні агітбригади загальноосвітніх навчальних закладів міста. І ось, 25 березня 2015 року в Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся міський етап щорічного Всеукраїнського конкурсу "Земля – наш спільний дім" за темою "Збереження водних ресурсів України". Цього року у фестивалі-конкурсі взяло участь 6 колективів агітбригад із навчальних закладів міста.

Журі конкурсу у складі: Мурга В.М. - головний спеціаліст відділу освіти, Босненко М.М. – методист ММК, що відповідає за психологічну службу, Іванник Л.В.- вчитель біології, Лобов В.Б. - головний спеціаліст сектору з питань надзвичайних ситуацій, охорони праці, екології та благоустрою міста та Слєпенькова І.М. - методист ЦДЮТ, відмітило високий рівень підготовки команд, активну позицію щодо збереження та примноження природних багатств, популяризацію екологічної освіти та виховання молодого покоління, формування в них екологічної свідомості.

Цього року темою виступів агітбригад було "Збереження водних багатств України" ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 588 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 27.03.2015 | Комментарии (0)

На початку березня в навчальних закладах міста проводяться Шевченківські дні, аби не просто вшанувати пам'ять геніального поета, а й відчути його невмируще слово серцем і душею. З метою розкриття багатого духовного світу Т.Г. Шевченка, з'ясування впливу його творчого доробку на формування національної самосвідомості підростаючого покоління, виховання любові до рідного краю учнівська молодь ЗНЗ та ПНЗ міста взяла участь у міському конкурсі дитячого малюнку за творами Тараса Шевченка "Незабутній Шевченко".

Для підведення підсумків в Центр дитячої та юнацької творчості представлено 43 роботи учнів ЗШ №№1, 3, 6, 7 та вихованців ЦДЮТ. На розгляд журі представлено різноманітні малюнки, які висвітлюють шевченківську тематику. Учні продемонстрували яскраву творчу індивідуальність. Дивлячись на різноманіття малюнків, перехоплювало дух від яскравих кольорів. Діти зуміли створити справжню незабутню феєрію, яка стала доказом їх творчого обдарування.

Через власний малюнок вони проявили креативність та уяву, відчули та глибше пізнали красу поезії Великого Кобзаря.

На підставі рішення оргкомітету та журі міського конкурсу визначено пер ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 406 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 20.03.2015 | Комментарии (0)

Напередодні найчарівнішого жіночого свята 8-го березня, колектив бального танцю "Перлина" (керівник Залєвська Наталія Миколаївна) провів свій творчий звіт. В репертуарі концерту були номери, які стали напрацюванням колективу протягом останніх років, з якими колектив "Перлина" брав участь у багатьох конкурсах та фестивалях, а саме, це програма стандартизованих, латиноамериканських та дитячих бальних танців. Ведучою концертної програми стала культорганізатор ЦДЮТ Ольга Фрайнд. Привітати колектив з творчими досягненнями прийшли хореографічні колективи ЦДЮТ а саме, хореографічний колектив "Любава" (керівник О.Долинська), хореографічний колектив "Примавера" (керівник О.Горова). Також привітали піснями вихованці вокально-хорового гуртка "Родзинки" М.Пересадченко, А.Масна, М.Петренко (керівник Ж.Ніклонська). Концертна програма пройшла на одному подиху, створивши атмосферу справжнього свята бального танцю.

Велика подяка всім, хто був причетний до створення та проведення творчого звіту "Перлина". В концертній програмі прийняло участь майже 80 вихованців колективу різних вікових категорій: старшої, середньої, молодшої та підготовчої групи, діти якої вийшли на сцену вперше. Окрема подяка концертмейстеру Полюхович Тамарі Дмитрівні, яка вже не один рік працює з колективом бального танцю "Перлина"та щиро вболіває за його долю. Також велика подяка батьківському комітету та всім батькам, за їх неоціненну допомогу, підтримку та вболівання за колектив "Перлина".

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 531 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 12.03.2015 | Комментарии (0)

Напередодні 8 Березня вихованці Центру дитячої та юнацької творчості, директор Г.Подвиженко, вітали чарівних знам'янчанок святковою концертною програмою та чудовою виставкою дитячих робіт. Святкове дійство відбулося в Міському палаці культури.

Під час концертної програми міський голова Крижановський І.Б. привітав прекрасну половину людства зі святом весни та вручив грамоти і подяки жінкам нашого міста з нагоди 8 Березня.

Святковий концерт справді прикрасили виступи хореографічних колективів ЦДЮТ: "Сузір'я", керівник О.Андрєєва, "Любава", керівник О.Долинська, "Перлина", керівник Н.Залєвська та "Екстраверт", керівники М.Стукаленко та К.Степанова. Свої пісні чарівним жінкам дарували вокальні групи "Родзинки", керівник Ж.Ніклонська та "Дзвіночки", керівник Л.Реп'яшник, солісти Марія Попова, Юлія Нагаєць, Настя Самосьонок, Марія Петренко, Марина Пересадченко, Анна Масна, Вероніка Валько, Лучія Лароса та Вікторія Коваленко. Усім присутнім вірші дарували Настя Гапич та Андрій Власенко. Найкращі побажання лунали від ведучих концертної програми - Болюка Михайла та Рябухи Владислава.

Зворушливим став виступ Лагер Нелі Миколаївни, жительки луганщини, яка подякувала знамя'нчанам за підтримку та привітала жінок нашого міста зі святом віршем про мир.

... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 518 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 10.03.2015 | Комментарии (0)

Ситуація в країні призвела до підняття патріотичного духу населення та зростання волонтерського руху в місті. Вже давно до волонтерського руху долучився і Знам'янський Центр дитячої та юнацької творчості. Неодноразово вихованці закладу виготовляли різноманітні вироби-обереги та з найщирішими побажаннями надсилали їх воїнам на схід країни. Діти вірять, що їхні обереги неодмінно захистять вояків і врятують їм життя. Сьогоднішня акція не стала винятковою, вихованці гуртка "Технічний дизайн" (керівник Наталя Леонова) вже кілька місяців поспіль виготовляють патріотичні сувеніри, та їх робота в цьому напрямку триває. Вважається, що дитяча енергія сильна і чиста, тому керівник гуртка спрямовує дітей на те, щоб виготовляючи обереги, вони вкладали в них побажання здоров'я і сили нашим бійцям. Таким чинним ми намагаємось зберегти життя наших захисників. За словами педагога, зазвичай діти самі приносять ідеї. Хтось малює, хтось шиє прапори або плете обереги. Головне, щоб процес ішов від душі. Діти цього разу виготовили сувеніри в техніці "хенд-мейд". Також до цієї акції, долучився працівник ЦДЮТ К.Зайченко, яка виготовила власноруч солодкі подарунки для вояків, та учні загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3, які сплели маскувальну сітку.

Аби передати свої поробки і гостинці, діти приїхали до міста Кіровоград. Вони вручили бійцям 57 мотострилкової бригади гостинці (печиво, яблука) обереги, прапор із побажаннями, а натомість отримали стяг зі словами вдячності.

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 495 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 26.02.2015 | Комментарии (0)

В наш непростий час, коли в країні іде війна актуальним стає питання цивільної оборони.

Цивільна оборона - система заходів щодо підготовки захисту населення, матеріальних і культурних цінностей на території України від небезпек, що виникають при веденні військових дій або внаслідок цих дій, а також при виникненні надзвичайних ситуацій природного й техногенного характеру. Організація й ведення цивільної оборони є одними з найважливіших функцій держави, складовими частинами оборонного будівництва, забезпечення безпеки держави.

Тому доречним є організація навчання з ЦО для усіх громадян і організовується як за місцем роботи, так і місцем проживання.

В Центрі дитячої та юнацькою творчості протягом лютого 2015р. теж проводилось навчання з ЦО.

Заняття проводили Г.Подвиженко (директор ) та Н.Горбатенко ( заступник директора з НВР).

Знання з ЦО працівники закладу отримували з перегляду фото-слайдів, навчально-методичних посібників, пам'яток, перегляду навчального фільму.

Розглядались питання:

  • як діяти працівникам закладів освіти під час обстрілів, повітряних атак, збройних нападів. Поводження з вибухонебезпечними предметами;
  • дії за сигналом оповіщення та інформування про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій, організація евакуаційних заходів;
  • укриття в захисн ... Читати далі »
Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 406 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.02.2015 | Комментарии (0)

11 лютого 2015 року в Центрі дитячої та юнацької творчості під час благодійного концерту "З Україною в серці" було зібрано благодійні внескі на суму 1312 гривень 80 копійок. На ці кошти було придбано 2 комплекти зимової військової форми, яка буде передана нашим воїнам-землякам, що на даний час перебувають на сході нашої країни в зоні АТО.

16 лютого 2015 року вихованці ЦДЮТ передали частинку своєї душі, тепло дитячих сердець, разом з військовою формою громадській організації "Майдан" для безпосередньої передачі воїнам.

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 414 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 16.02.2015 | Комментарии (0)

Цьогорічні події в Україні змінили кожного з нас і не залишили байдужими свідомих громадян. Допомога і підтримка українським військовим потрібна постійно і вимагає від нас, пересічних громадян, постійної уваги. Педагоги, батьківська громада та учнівські колективи всіх навчальних закладів нашого міста вже неодноразово організовували волонтерські акції на підтримку воїнів АТО. У зв'язку з подіями в країні робота в цьому напрямку триває.

Так, 11 лютого 2015 року в Центрі дитячої та юнацької творчості був організований та проведений спільний благодійний концерт "З Україною в серці" загальноосвітніх шкіл міста, Центру дитячої та юнацької творчості, за підтримки громадської організації "Майдан", під час якого відбувалась благодійна акція "Допоможи солдату" - збір благодійних коштів для воїнів, які перебувають в зоні АТО.

Кожна школа представила свої найкращі вокальні та хореографічні номери. Лунали пісні "Не отнимайте солнце у детей" , "Зажгите свечи", "Повертайся живим", "Пісня солов'їна", "Це моя земля", "Рідний край", "Воины света" у виконанні учениць загальноосвітніх шкіл міста № 1,3,4,6,7, НВК "Знам'янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 2 - ліцей" та вихованок ЦДЮТ. Яскраві хореографічні композиції були представлені хореографічними колективами Центру дитячої та юнацької творчості: "Екстраверт", "Перлина", "Сузір'я", "Любава" та хореографічного колективу "Конфетті" загальноосвітньої школи І-І ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 433 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 12.02.2015 | Комментарии (0)

21 січня на благодійному концерті "Україна - єдина країна", присвяченого Дню Соборності України, вихованцями ЦДЮТ, глядачами концерту було розпочато виготовлення маскувальної сітки для військових - учасників АТО. 5 лютого керівником закладу Г.Подвиженко готова сітка була передана бійцям 3-го полку спецпризначення м.Кіровограда.

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 368 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 05.02.2015 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz