Вівторок, 16.04.2024, 11:10
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » ЦДЮТ
« 1 2 ... 18 19 20 21 22 ... 24 25 »

Осінь - це пора збору врожаю та підбиття підсумків. Деяким чином це стосується і колективу бального танцю "Перлина" (керівник Залєвська Н.М.) Центру дитячої та юнацької творчості. Для вихованців позашкільного закладу, ця - пора "збору врожаю" на нивах конкурсів і фестивалів.

Так 25 жовтня 2014р стало "врожайним" на медалі для солістів нашого колективу на турнірі зі спортивного бального танцю в м Олександрія. Переможцями турніру та володарями срібної медалі стали Мазій Анастасія і Флорінцев Денис; перше місце і золоті медалі вибороли Винники Ольга і Іван та Бричка Дар'я з хореографічною композицією "Мрія".

29-30 жовтня в м.Одеса проходив II Міжнародний "Фестиваль талантів в мистецтві". Солісти колективу бального танцю "Перлина" Винники Ольга і Іван представили на конкурсі дві композиції: свінг "Гидке каченя" і сальсо "Потанцюй зі мною".

Журі високо оцінило талановитих вихованців хореографічного колективу бальних танців, за підсумками конкурсу вони стали володарями "Гран-прі" та цінних подарунків.

Так тримати!

Н.Залевська, керівник гуртка

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 409 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 10.11.2014 | Комментарии (0)

Осінь завжди зачаровує серце людини незбагненністю кольорів і відтінків, а ще дивовижною неповторністю природи. Кожен день не схожий на попередній. Він дивує, дарує нові кольори і форми, тривожить сумними звуками і подіями, бо кожного дня відбуваються зміни в природі. То небо синє-синє, безмежне і бездонне, то пливуть по ньому дивні хмарки, то стало воно сірим і сумним, задощило густим дощиком. Заблищали павутинки бабиного літа і натягнулися срібними струнами між гіллям, вітер зачепить їх і зазвучить чарівна мелодія осені.

Так і наші вихованці Центру дитячої та юнацької творчості гуртків "Малюнок, графіка, живопис", (керівник гуртка Цатурян С.В.) і "Незвичайне поряд", (керівник гуртка Кондратьєва С.І.), провели екскурсію до місцевого парку споглядаючи різнобарв'я осінньої природи. А в лісі, діти спостерігали не тільки, як падало листя з дерев і окутувало своїм теплом весь засинаючий ліс, а й тваринок, птахів, які вже готуються до зими.

Щоб запам'ятати таку скороминучу красу осені, керівники гуртків влаштували для дітей конкурс на кращий осінній букет. Кожна дитина трепетно відчуває красу навколишнього світу, то як же не зробити казку з отої дивовижної краси, яка тебе оточує. Діти творчо підійшли до такого незвичайного завдання. Учні з захопленням збирали листя та формували свої композиції в які вклали все своє бачення оточуючої краси.

Під кінець конкурсу керівникам гуртків було дуже важко визначитися з переможцем, бо всі роботи передавали дивовижну красу осені, т ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 463 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 05.11.2014 | Комментарии (0)

28 жовтня, у день визволення України від нацистських загарбників, вихованці Центру дитячої та юнацької творчості вшанували пам'ять про загиблих у боях визволителів міста Знам’янки на Меморіальному кладовищі. Діти в тиші слухали про воєнні дії на території України протягом 40 місяців – із 22 червня 1941 року до кінця жовтня 1944 року.

Установлення Дня визволення України від фашистських загарбників має на меті всенародне уславлення воїнів-переможців, ушанування пам'яті мільйонів полеглих за визволення української землі, людей, які загинули на окупованій території, у концтаборах, на фашистській каторзі.

Наш земний уклін усім, хто виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край.

І нехай над нашою прекрасною планетою Земля завжди світить сонце, буде блакитним небо і повсюди роздається щасливий і радісний сміх дітвори.

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 418 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 30.10.2014 | Комментарии (0)

"Ми всі бажаємо і щиро віримо у те, що ви переможете і повернетеся додому живими і здоровими. Нехай Ангел-охоронець оберігає вас!"

Ці строчки майже в кожному листі до наших воїнів пишуть діти-вихованці гуртків ЦДЮТ "Незвичайне поряд" (керівник Кондратьєва С.І.) та "Малюнок, графіка, живопис" (керівник Цатурян С.В.) з надією на те, що не оголошена війна найближчим часом вже закінчиться і на нашій землі знову запанує мир та спокій. Гуртківці приєдналися до акції "Подарунок нашим захисникам", яка проходить в закладі.

Протягом всього вересня та початку жовтня 2014 року вихованці гуртків малювали малюнки, виготовляли листівки. Тематика робіт: "Мир. Україна – єдина. Наша Батьківщина – Україна". Саме з цією думкою діти старанно малювали, вирізали та клеїли і ще невпевненою рукою писали побажання для воїнів – це були слова вдячності, побажання швидкого повернення додому, захоплення від мужності і стійкості наших солдат.

Діти з ентузіазмом і розумінням потреб часу, приймають участь в подібних акціях, бо в багатьох гуртківців є родичі, або близькі знайомі, які перебувають на Сході нашої Батьківщини, також є діти переселенці, які на власні очі бачили жахіття війни.

Бажаємо усім миру і злагоди!

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 452 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 09.10.2014 | Комментарии (0)

Одним з головних і почесних обов'язків кожного громадянина держави –захист своєї Батьківщини в скрутний час. Для нашої держави цей час настав, на 23- річниці незалежності ми виборюємо свою територіальну цілісність кров'ю і потом.

На захист України стали відважні патріоти, справжні Герої, які захищають східні кордони нашої держави.

І коли увесь народ чим може підтримує і допомагає нашій армії захищати Україну, колектив Центру дитячої та юнацької творчості разом з вихованцями теж вносить свою маленьку часточку в спільну справу перемоги і миру.

02 жовтня 2014р колективом ЦДЮТ була організована і проведена концертна програма для військовослужбовців частини Канатово, які від'їжджають в зону АТО.

Перед бійцями виступив хореографічний колектив "Сузір'я" (керівник О.Андрєєва) з своїми запальними таночками. Під час виступу вокалістів М.Петренко, А.Масної (керівник Ж. Ніклонська), В.Коваленко (керівник Л.Реп'яшник) дівчата роздавали чоловікам сувеніри-подарунки, дитячі малюнки, листи, які зробили своїми руками вихованці декоративно-прикладного і науково-технічного напрямку.

Зворушливими віршами продовжила виступ ведуча концертної програми О.Фрайнд.

Гімн України, якій виконав гість О. Безай усі слухали з сльозами на очах, бійці і уч ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 475 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 07.10.2014 | Комментарии (0)

Шепіт, шелест, шерех листя...
Ходить осінь золотиста,
Жовтокоса, багряниста,
З тихим шумом падолисту...

Мабуть невипадково саме в цю чарівну осінню пору всі освітяни нашої держави відзначають професійне свято, День працівників освіти. Саме педагоги є гордістю і надією нашої держави. У кожного педагога є покликання сіяти розумне, добре і вічне в душі підростаючого покоління. Вони є мудрими провідниками для кожної дитини від перших невпевнених кроків до сміливих поступів в доросле самостійне життя.

Так, 1 жовтня 2014року відбулися урочистості по відзначенню працівників освіти за досягнення по підсумкам 2013/2014 навчального року та з нагоди святкування Дня працівника освіти. Організаторами урочистостей став міський відділ освіти під керівництвом начальника відділу освіти Попової Н.О. та за участю завідуючою методичним кабінетом Шевченко Л.В. До святкування долучився міський Центр дитячої та юнацької творчості і став гарною окрасою свята.

Перед початком і протягом всього заходу всі запрошені мали змогу милуватися виставкою дитячих робіт вихованців закладу. Це були чарівні вироби з бісеру, цікаві іграшки-сувеніри, мальовничі пейзажі і натюрморти, вироби з паперу у техніках "оригамі" та "паперопластика", рухомі іграшки з картону, дизайнерські родзинки та вишукані судна виготовлені своїми руками. Підготували та оформили виставк ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 467 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 02.10.2014 | Комментарии (0)

Урочистий день відкриття 34 зміни табору "Фестивальний" подарував дітям багато незабутніх хвилюючих вражень. Святкова лінійка пройшла гарно, урочисто. Табірну зміну літа 2014 року – розпочато. Всі загони старанно готувались до святкової лінійки – це було видно по загонових візитках. На відкриття табірної зміни до нас завітали гості а саме: Заруцький А.А. – заступник міського голови, Меренкова Л.І. – керуюча справами, Попова Н.О. – начальник відділу освіти. Завершив лінійку святковий концерт.

Цей день був насичений різними піснями, іграми, спортивними оздоровчими заходами, приніс дітям багато цікавих вражень, сприяв виробленню навичок здорового способу життя, зміцненню здоров’я дітей.

Починається свято ще зранку. Тоді проводяться жартівливі конкурси, які створюють настрій і особливу атмосферу, що тримається протягом усього дня.

Велику кількість цікавих ігрових, інтелектуальних та спортивних заходів заплановано на цю зміну.

Зміст, форми і методи роботи визначаються вихователями табору виходячи з таких принципів педагогічної діяльності:

  • Єдності виховної та оздоровчої роботи;
  • Розвитку національних і культурно-історичних традицій;
  • Врахування інтересів, вікових особливостей дітей та ... Читати далі »
Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 525 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 05.06.2014 | Комментарии (0)

І знову Центр дитячої та юнацької творчості запросив до себе на свято всіх дітей міста. Свято відкрив міський голова Крижановський Ігор Борисович, який привітав дітей з закінченням навчальних буднів та побажав гарного, змістовного відпочинку протягом літа. На святі були присутні представники міськвиконкому, начальник відділу освіти Попова Наталія Олександрівна та головний спеціаліст відділу освіти Мурга Володимир Миколайович.

Цей святковий день розпочався цікавою ігровою програмою для найменших жителів міста. На яку завітала казкова героїня Баба Яга (культорганізатор ЦДЮТ О.Фрайнд) та запропонувала веселу мандрівку на казковому потязі до літа. Мандруючи з казковою героїнею діти змагалися в спритності, приймали участь в естафетах, танцювали та просто розважались.

Після ігрової програми був конкурс малюнку на асфальті "Хай сонцю і квітам всміхаються діти!" і вже за декілька хвилин територія біля ЦДЮТ замайоріла різнобарв’ям дитячих творінь. Навіть батьки не залишились байдужими і поринули у світ дитинства, допомагаючи своїм дітям у створенні "шедеврів".

Приємним сюрпризом для всіх учасників ігрової програми та конкурсу став солодкий подарунок від Спілки підприємців міста.

Діти старшого шкільного віку, батьки та гості свята мали змогу переглянути виставку дитячих робіт гуртківців ЦДЮТ. У виставці прийняли участь усі гуртки декоративно-ужиткового та технічного відділу з найкращими роботами.

Яскравою окрасою свята став гала-концерт вихованців ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 531 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 02.06.2014 | Комментарии (0)

Вихованці Центру дитячої та юнацької творчості гуртків "Малюнок, графіка, живопис" (керівник Цатурян Світлана Володимирівна) та "Іграшка - сувенір" (керівник Любінська Надія Вікторівна) відвідали місцевий краєзнавчий музей, де проходе виставка Явтушенка Миколая Федоровича, художника з Казарні Знам'янського району.

Під час виставки діти не тільки ознайомилися з його творчою біографією, але й детально розглянули його роботи. Тут були представлені картини виконані в техниці масляного живопису, графіки, кераміки. Особливо дітей вразили керамічні фігурки персонажей словянської міфології – це і Баба-Яга, і Вій, і Барабашка, та інші істоти, що представляли світ дохристиянських вірувань наших предків. Також дітям дуже сподобались графічні роботи Миколая Федоровича, особливо ті, де поєднується математика та образотворче мистецтво, в яких він намагається зрозуміти сутність природи, розкриваючи перед нами істину життя.

Насичені новими враженнями, з гарним настроєм, отримавши натхнення, діти залишали виставку і ще довго по дорозі додому вони обговорювали твори митця.

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 449 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 29.05.2014 | Комментарии (0)

"Родина, рід – які слова святі.
Вони потрібні кожному в житті.
Бо всі ми з вами гілочки
На дереві, що вже стоїть віки."

Нещодавно до Знам'янки з'їхалися творчі, талановиті родини. Вже в котрий раз нашу велику дружню сім'ю збирає воєдино Х обласний фестиваль сімейної творчості "Родинні скарби Кіровоградщини".

На наш погляд саме родина є осередком і міцною фортецею, яка оберігає витоки народних традицій і ремесел, тільки родина навчить і передасть своїм спадкоємцям всі надбання попередніх поколінь і тільки через збережені народні та родинні традиції можна виховувати у молоді почуття поваги до рідного краю, сім'ї. Знаємо напевно, що на Знам'янщині є надзвичайно багато талановитих родин та народних умільців, проте чи то зі скромності, чи з інших причин дуже мала частка демонструє свої таланти на широкий загал.

Прикрасою фестивалю стала виставка робіт художньо-прикладного мистецтва, у якій брали участь вихованці Центру дитячої та юнацької творчості, а саме: гурток "Іграшка сувенір" - керівник Любінська Н.В., "Бісереплетіння" - керівник Демченко О.С., "Малюнок, графіка, живопис" - керівник Цатурян С.В., "Незвичайне поряд" - керівник Кондратьєва С.І., "Технічний дизайн" - керівник Лєонова Н.А., "Початкове технічне моделювання" - керівник Калашн ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 517 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.05.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz