Четвер, 25.04.2024, 10:01
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » ЦДЮТ
« 1 2 ... 19 20 21 22 23 24 25 »

Безумовно, День матері - це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.

На честь прекрасних свят Дня матері та Дня сім'ї з метою виховання пошани до найдорожчих людей - мами й тата, до своєї родини; бажання приносити їм радість та з нагоди відзначення Дня сім'ї та матері 15 травня 2014 року на базі Центру дитячої та юнацької творчості була проведена виставка-конкурс з декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва "Мама, тато і дитина – це міцна наша родина", на якій були представлені кращі роботи учнів загальноосвітніх та позашкільних закладів міста.

У конкурсі взяли участь учні ЗНЗ міста. Журі конкурсу визначило переможців. Так, в номінації "Образотворче мистецтво" в категорії 6-12 років І місце посіли Цатурян Армен – ЦДЮТ та Слєпєнькова Аліна – ЦДЮТ. В категорії 12-18 років перемогу здобула Московець Наталія – ЗШ І-ІІІ ступенів №6. В номінації "Декоративно-ужиткове мистецтво" в категорії 6-12 років кращими визнано роботи Попової Марії, Горошка Владислава та Власенка Андрія – вихованців ЦДЮТ. В категорії 12-18 років перемогу здобула Демченко Марія – ЦДЮТ.

Ми від усієї душі вітаємо дорогих мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість. ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 553 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 16.05.2014 | Комментарии (0)

15 травня 2014 на базі ЦДЮТ відбувся семінар-нарада з питань організації відпочинку та оздоровлення дітей у літній період 2014 року.

Метою заходу було ознайомити педагогів з нормативно-правовими документами з питань організації діяльності дитячих закладів відпочинку з денним перебуванням; вимогами до організації оздоровлення та відпочинку дітей пільгових та облікових категорій влітку 2014 року; передовим досвідом роботи таборів з денним перебуванням загальноосвітніх та позашкільного навчального закладів.

Відкрила семінар-нараду Попова Н.О. - начальник відділу освіти, яка розповіла про сучасні особливості організації літнього відпочинку дітей та підлітків в таборах з денним перебуванням дітей.

Про організацію роботи закладів освіти щодо організації якісного оздоровлення та відпочинку дітей пільгових та облікових категорій влітку 2014 року доповів Мурга В.М. – головний спеціаліст відділу освіти.

Пріоритетний напрямок роботи з питань літнього оздоровлення дітей висвітлив Сугарей А.О. – головний спеціаліст відділу молоді та спорту Знам'янського МВК. Філоновська О.В. – завідувач районного відділення – лікар з ГДП розкрила питання санітарно-гігієнічних умов організації літнього оздоровлення і відпочинку дітей у пришкільних таборах. Правила пожежної безпеки при підготовці та проведенні літнього відпочинку й оздоровлення дітей нагадав Шмалько Ю.О. – інспектор ДПРУ-18 ДСНС України у Кіровоградській області лейтенант служби цивільного захисту. Методи ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 491 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 16.05.2014 | Комментарии (0)

"Знов білим цвітом вкрилися сади,
І знов приходить свято Перемоги..."

Ось уже 69-ту річницю поспіль урочистості, пов'язані з 9 Травня, не перестають бути хвилюючими, пам'ятними для кожного нового покоління в нашому місті. Вони ще раз нагадують про звитягу, силу духу, ратні подвиги живих і полеглих у боротьбі з фашизмом. Сьогодні наш доземний уклін усім, хто кував перемогу в горнилі жорстоких боїв на фронтах, в партизанських загонах та підпіллі, піднімав з руїн та відроджував рідне місто.

Педагогічний колектив Центру дитячої та юнацької творчості взяв участь в урочистій ході, покладанні квітів, урочистостях та святковому концерті з нагоди Дня Перемоги.

Цього дня в актовій залі ЦДЮТ звучали задушевні пісні у виконанні вихованців та педагогів Центру дитячої та юнацької творчості.

Урочистість завершилася піснею "Перемога" у виконанні Кулікова Віталія Анатолійовича, під мелодію якої кружляли вальсуючі пари.

Свята пам'ять про Велику Вітчизняну війну залишається з нами як взірець мужності, сили духу, самопожертви, тяжкої ратної праці та водночас вічної скорботи за тими, хто віддав життя за свободу Вітчизни. Про загиблих воїнів сьогодні нагадують меморіальні дошки та пам'ятники. Та найголовніший меморіал – людська пам'ять. Тож схилімо голови пер ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 460 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 12.05.2014 | Комментарии (0)

Щорічно у травні ми святкуємо день легендарної перемоги над фашизмом в Другій світовій війні і День пам'яті загиблих воїнів. Це свято зі сльозами на очах. Напевно, немає жодної родини, якої не торкнулася безжальна правиця війни. Тисячі воїнів пішли на фронт, тисячі наших земляків працювали в тилу. На захист Вітчизни піднялися всім народом і відстояли право на мирне життя. Як ми розпорядилися цим головним завоюванням, чи змогли бути гідними Великої Перемоги?

Таке питання повинен задати собі кожен. Берегти свою Батьківщину, бути патріотом - саме так вчить нас жити старше покоління. Але сьогодні, на жаль, можна зустріти прояви байдужості, неповаги до тих ідеалів, які відстоювали наші славні ветерани. Гірко бачити, коли людей не вчить історія. Упорядкування місць поховань, братських могил - це лише малесенька часточка шани та поваги тим, хто віддав життя за наше майбутнє.

7 травня у міськвиконкомі відбулося урочисте вшанування ветеранів ВВв, присвячене 69-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні, в якому взяли участь вихованці Центру дитячої та юнацької творчості: Павло Вінокуров, Марини Пересадченко, Юлія Нетьосова, Анастасія Зубова та Анастасія Замуренко, Анна Масна, Вікторія Коваленко, Олег та Вадим Шкуренки, Микита Цвень, Інга Щиголь, Андрій Власенко, які своїми виступами повернули ветеранів до спогадів про героїчне минуле та викликали святковий настрій. Урочисте зібрання по вшануванню ветеранів ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 417 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 07.05.2014 | Комментарии (0)

В Будинку культури смт Знам'янка Друга відбулось відкрите заняття у хореографічному гуртку, керівником якого є Горова О.В. Заняття проходило в нестандартній цікавій формі. Метою заняття було закріпити уявлення дітей про товариські взаємини і дружбу, розвивати правильну постанову корпусу, опори, виворотності тренування суглобо-м'язового апарату.

Діти на занятті потрапили в казку. На початку заняття діти отримали запрошення від Гном Гномича, роль якого зіграла вихованка середньої групи Воловик Вікторія, до його Країни Ввічливості, але для того щоб потрапити, потрібно було виконати п'ять завдань, щоб довести, що вони ввічливі, добрі та виховані. Діти з радістю прийняли його запрошення, залюбки виконували всі завдання. На своєму шляху вони зустрічали різних казкових героїв: Незнайку – Коломійченко І.В., Шапокляк – Чередніченко С.І., яких вони вчили танцювати, перевиховували, надавали допомогу. Діти з радістю пограли з Незнайкою у гру "Замок" та відгадували загадки Шапокляк.

Подолали довгий шлях і виконавши всі завдання, вони побачили будиночок Гнома, який їх зустрів і нагородив солодким подарунком. Під час заняття діти показали свої знання з хореографії, вміння відчувати музику, підпорядковувати свої рухи ритмам музики. Вони показали взаємоповагу та товариське ставлення один до одного. Ще раз довели, що вони виховані, ввічливі та добрі діти. Вихованці на відмінно справились з поставленою задачею.

... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 452 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 07.05.2014 | Комментарии (0)

За останні декілька років життя колективу бального танцю "Перлина" стало більш насиченим і цікавим. Колектив став приймати активну участь у різноманітних концертах: благодійних, тематичних, календарних.

Головна мета нашого хореографа Наталії Миколаївни Залєвської, справжнього професіонала своєї справи, – це розвиток творчої особистості кожної дитини в колективі. За чотири роки, які займаються наші діти у цього прекрасного хореографа, досягли великих успіхів і освоїли такі бальні танці, як: "Ча- ча – ча", "Вальс", "Твіст", "Сальса", "Самба", "Джайв" і багато інших. Наталія Миколаївна Залєвська навчає чотири групи різного віку, і кожна група досягла певного рівня, займаючи призові місця на міжнародних конкурсах "ARTBOМB" та "МEGAPOLIS" м.Харкова.

А 1 травня 2014 р. колектив бального танцю "Перлина" на міському хореографічному фестивалі – конкурсі "Весняний зорепад" представили танець "Ча – ча - ча", у виконанні І молодшої групи, та танець "Танго в стилі ретро", у виконанні середньої групи. Відділом освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради нагороджено колектив бального танцю "Перлина", Центру дитячої та юнацької творчості за зайняте І місце в номінації "Бальні танці".

Також прикрасою концерту стали сольні виступи ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 544 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 05.05.2014 | Комментарии (0)

Ліс... Чисте повітря, співають пташки, шелестить листя на деревах. Затишно, спокійно, краєвиди милують око. Але... зайшовши до лісу, розумієш, що легені планети страждають від людського недбальства, від нашої байдужості до всього живого.

- Прочитавши оголошення на зупинці про акцію "Чистий ліс", організовану ВО "Майдан", зателефонувавши своїм одноліткам - лідерам міського парламенту дітей (ЦДЮТ, координатор Шуляшкіна С.А.), до складу якого входять лідери органів учнівського самоврядування дітей та молоді шкіл міста, ми вирішили колективно приєднатися до цієї акції. Відгукнулася молодь ЗШ І-ІІІ ступенів №3 та ЗШ І-ІІІ ступенів №1 ім. Т.Г.Шевченка, щоб хоч трішечки зробити наше місто чистим, - говорить лідер комісії екології міського парламенту дітей Педорук Олена, учениця ЗШ І-ІІІ ступенів №3. - Зайшовши в ліс зі сторони населених пунктів, ми спостерігали неприємну картину – свого роду сміттєву алею: розкидані поліетиленові пакети, порожні бляшанки, пластикові пляшки, одноразовий посуд, використане взуття, мішки зі сміттям. Не розумію, навіщо це все викидати в ліс, якщо недалеко від дому знаходяться спеціальні баки для сміття? А й дійсно, за вивіз сміття необхідно ж платити гроші (!), а до лісу можна викинути абсолютно задарма! Напевно, цим і керуються люди, які своїми діями перетворюють ліси у сміттєві звалища. За кілька годин роботи ми назбирали десятки мішків сміття.

Я впевнена, якщо ми всі пильнуватимемо чи ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 527 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 02.04.2014 | Комментарии (0)

Щовесни, коли тануть сніги
І на рясті засяє веселка,
Повні сил і живої снаги
Ми вшановуємо пам'ять Шевченка.

В Центрі дитячої та юнацької творчості пройшов конкурс читців поезії Тараса Шевченка. Учасники та гості заходу поринули у царство мудрого і правдивого слова, вшановуючи пам'ять великого Кобзаря.

Вихованці вокально-хорового гуртка (кер. Л.Реп'яшник), гуртків "Бісероплетіння" (кер. О.Демченко) та "Іграшка-сувенір" (кер. Н.Любінська) прийняли участь у конкурсі і вибороли призові місця у різних номінаціях.

Та перемога всміхнулась Андрієнко Єлизаветі з вокально-хорового гуртка (кер. Л.Реп'яшник), Поповій Марії та Бреславській Поліні з гуртка "Бісероплетіння" (кер. О.Демченко).

Пройнявшись духом поетичних творів, юні захисники Шевченкового заповіту пообіцяли завжди пам'ятати його заклик: "І чужого навчайтесь, й свого не цурайтесь".
Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 462 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 21.03.2014 | Комментарии (0)

Вже стало традицією щовесни проводити фестиваль дружин юних пожежних для учнів загальноосвітніх закладів міста, метою якого є розвиток та поширення руху юних пожежних, формування у дітей і молоді вмінь і навичок діяти в різних життєвих ситуаціях, пошук і підтримка творчо обдарованої молоді.

Привітала учасників фестивалю начальник відділу освіти Попова Н.О., яка звернула увагу дітей на почесну та важливу місію пожежників, переваги цієї професії та побажала вдалих виступів.

За умовами конкурсної програми фестивалю команди представляли тематичні виступи, використовуючи будь-які жанри мистецтва (музику, літературу, хореографію), що порушували актуальні питання забезпечення пожежної та техногенної безпеки, несли рекомендації щодо дій у різних надзвичайних ситуаціях чи подіях, пропагували здоровий спосіб життя, несли агітаційне навантаження щодо необхідності дотримання правил безпеки життєдіяльності, а також продемонстрували теоретичні та практичні знання з основ медицини.

Найкращою командою фестивалю визнано команду ЗШ №3; ІІ місце посіла команда НВК ЗШ №2 - ліцей; ІІІ місце у команди ЗШ №7.

Командам ЗШ №№ 1, 4, 6 вручено грамоти за номінаціями та заохочувальні призи.

Побажаємо успіхів переможцям у наступному етапі змагань!
Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 610 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 21.03.2014 | Комментарии (0)

14 березня Центр дитячої та юнацької творчості запросив школярів міста у царство мудрого й красивого, правдивого й цінного, сильного й ласкавого, доброго й мужнього слова - на фестиваль колективів художньої самодіяльності загальноосвітніх закладів міста, присвячений пам'яті великого Кобзаря – "Слава Шевченка – слава України".

У святі, що вшановує Тараса Шевченка - генія, мислителя, пророка; людину незвичайної долі й незвичайного таланту, що здобула світову славу, взяли участь творчі колективи ЗШ № 1, 3, 4, 6, 7 та НВК "ЗШ І-ІІІ ступенів № 2 – ліцей".

На сцені учасники свята відтворювали картини життєвого та творчого шляху Тараса Шевченка.

Слідкували за перебігом подій та оцінювали виступи конкурсантів журі у складі:

голова:
  • Мурга Володимир Миколайович, головний спеціаліст відділу освіти;
члени:
  • Полежай Наталя Анатоліївна – методист відділу освіти;
  • Демченко Оксана Сергіївна – керівник гуртка ЦДЮТ;
  • Степанова Катерина Михайлівна – хореограф ЦДЮТ;
  • Реп'яшник Людмила Ананіївна – керівник гуртка вокально-хорового напрямку ЦДЮТ.
Серед розмаїття яскравих виступів журі визнало переможцями колективи ЗШ №1, ЗШ №3 та ЗШ №6 в різних номінаціях.

Фестиваль справді прикрасили виступи вихованц ... Читати далі »
Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 537 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 17.03.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz