Вівторок, 16.04.2024, 14:06
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » ЦДЮТ
« 1 2 ... 22 23 24 25 »
Всі здорові люди люблять життя.
(Генріх Гейне)

З давніх – давен фізичні вправи використовуються не тільки для розвитку рухових якостей людини, тренування сили, швидкості та витривалості. Фізична культура здобула визначення як незамінний засіб розширення й розвитку функціональних можливостей організму людей різного віку, профілактики й лікування захворювань, досягнення довголіття. У людини усе повинно бути прекрасним: і обличчя, і душа, і тіло.

Знам'янський міський комітет профспілки працівників освіти і науки на чолі з головою Гребенюк Л.І. та міський відділ освіти організували й провели Спартакіаду серед працівників закладів та установ освіти міста Знам'янки. У змаганнях взяли участь команди: ЗШ №№1, 3, 4, 6, 7, НВК ЗШ №2-ліцей, БДЮТ, школи–інтернат та ДЮСШ і здобували перемогу з різних видів спорту.

У волейболі найкращими були команди ЗШ №6 (І місце), ДЮСШ (ІІ місце), ЗШ №7 (ІІІ місце).

В змаганнях з дартсу Марченко В. (БДЮТ) посів І місце, Степаненко О. (ЗШ №6) посів ІІ місце. На ІІІ місці Кришній О. (школа–інтернат).

Серед чоловіків у змаганнях з шахів найкращими були: Довгаленко М. (ДЮСШ), Колібабчук М. (ЗШ №4), Клімашкін О. (школа–інтернат); серед жінок – Чалая Р. (НВК), Лядська М. (ЗШ №4), Федіна І. (ДЮСШ).


У змаганнях з шашок серед чоловіків переможцями були: Башняк Є. (школа–інтернат), Клюка Ю. (ДЮСШ), Кравченко В. (БДЮТ); серед жінок – Богдан С. (ЗШ №3), Шульга О. (ЗШ №4), Горбатенко Н. (БДЮТ).


За підсумками набраних балів з усіх видів змагань почесне ІІІ міс ... Читати далі »
Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 791 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 28.03.2013 | Комментарии (0)

В Будинку дитячої та юнацької творчості вже традиційними стали зустрічі юних авторів та виконавців власних поетичних та прозових творів. Так, 14 грудня 2012 року літературна вітальня "Розквітайте, таланти, у вінку незалежної України!" знову об'єднала юний поетичний цвіт Знам'янщини.

Під щирі оплески однодумців учні міських шкіл презентували власні літературні твори.

Багатство і милозвучність української мови, однієї з найбагатших мов світу, оспівано у вірші Іванової Тетяни (ЗШ №7).

Філософські роздуми про життя, пошук свого місця в ньому, про проблеми, які постають перед випускниками шкіл, лунали з вуст Скрипниченко Елеонори, Колеснікової Анастасії та Кваші Юлії (НВК школа №2-ліцей), Казакової Анастасії (ЗШ №3), Сіренко Аліни (ЗШ №1)Морговської Маргарити та Хочай Валерії (ЗШ №4).

У чарівний світ кохання поринаємо в поезії Ульмасової Ірини (ЗШ №7) та Карпук Олександри (НВК школа №2-ліцей).

А наймолодші учасниці літературної вітальні – Торопова Діана (ЗШ №3) та Лікарчук Анна (ЗШ №1) потішили усіх присутніх своїми віршами про пори року, навчальні предмети та правила поведінки для дітей.

За високі творчі досягнення, досконале володіння рідною мовою, щире захоплення красою і значущістю української мови кожен учасник літературної вітальні отримав грамоту Відділу освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради.

А спілкування у колі нових друзів за чашкою ароматного чаю принесло приємні хвилини. Залишивши на згадку намисто побажань, молоді літератори домовились про весняну зустріч, щоб знову поринути у чарівний світ дитячої фантазії.
Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 543 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 30.01.2013 | Комментарии (0)

Час так швидко плине – забувається історія. Треба! Треба розповідати дітям про героїзм, доблесть, патріотизм і відвагу тих, кого з нами нема. Це ніколи не пізно. А напередодні 68-ї річниці визвольного партизанського руху на Україні викладачами Будинку дитячої та юнацької творчості проведено бесіди¸ розповіді про історію партизанського руху на Знам'янщині.

Війна в тилу Вермахта – це партизанська війна. І почалася вона в наших місцях з висадки десанта, який загинув. Завданням цього десанту було організувати та очолити в тилу ворога партизанський рух.

Більшість дітей здивованими очима сприймали цю інформацію. Діти задавали багато запитань, відповіді на які зрозумілі старшому поколінню, а сучасним дітям довелося детально розповідати, наводити різні порівняння та приклади.

Щоб вшанувати пам'ять загиблої десантної групи - відвідали військове кладовище. Вихованці керівників гуртків Цатурян С.В., Кондратьєвої С.І., Ніклонської Ж.П., Дордюк С.М., які поклали квіти на три символічні могили О.Н.Муханова, Б.І.Сандлера та М.П.Приходько. Довго ще стояли під розкішними дубами та слухали про нікому досі невідоме з життя партизанів Чорного лісу.

Як жили, як воювали, як доля розпорядилася чи вижити, чи загинути. Діти уважно слухали, запитували, роздивлялись списки загиблих і один одному говорили: "Дивись, цьому – 19, а цьому – 20… Боже! Так вони ж і не жили, такі молоді загинули, як сумно".

Вірші про фронтові будні, хвилина мовчання завершили зустріч дітей з історичним минулим, людей, які сіяли і захищали вічне. Вони зробили крок у безсмертя – ось основна мета проведеної роботи. Ми не маємо права не говорити, не нагадувати, не шанувати, не пам'ятати із покоління в покоління.

Найкращим пам'ятником загиблим – є пам'ять в душах людських!
Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 510 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 25.01.2013 | Комментарии (0)

За традицією, зустріч на початку учбового року почалась як свято першого дзвоника у БДЮТ, яке відбулося 14 вересня 2012 року. До участі у святі були запрошені діти початкових класів НВК "ЗШ І-ІІІ ступенів №2 – ліцей". Допомогу у залученні дітей за проханням адміністрації БДЮТ успішно провела завуч початкових класів Івасенко О.А.

Під час проведення свята вчителі початкових класів, батьки, діти та гуртківці дуже доброзичливо вітали ведучих Людмилу Степанову та Настю Єрмакову, які теплими словами та щирими посмішками привітали присутніх.

Почали з ігрової програми "Веселий настрій". Знайомились, відгадували пісню, пограли у велику фізкультхвилинку "Сонечко", провели гру "Пташиний хор". Потім гості познайомились зі складом викладачів, а найменші вихованці нашого закладу порадували гостей міні-концертом.

Дуже сподобались всі номери, але танок "Казковий вальс" у виконанні дітей родин Винників та пісня "Облака", яку заспівала маленька, але дуже талановита дівчинка Марійка Іваськів були відзначені шаленими оплесками.

За 40 хвилин свято набуло свого апогею і завершились індивідуальними зустрічами з викладачами та фото на пам'ять. Залишились задоволеними і діти, і дорослі.
Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 656 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 27.09.2012 | Комментарии (0)

У дні, коли від теплих променів сонця пробуджується природа, коли повітря оновлюється ароматом пахучої землі, приходить до нас перше весняне свято – 8 Березня.

Весняний, святковий настрій для усіх жінок міста створив колектив БДЮТ 6 березня 2012 року в приміщенні Будинку культури залізничників.

При вході до глядацького залу всіх очікувала краса – виставка декоративно-прикладного мистецтва. Милуватись такою красою можна годинами…

Тут були яскраві картини образотворчого мистецтва Світлани Цатурян, чудові картини з природного матеріалу та солоного тіста Світлани Кондратьєвої, ніби зіткані з веселки вишивки та іграшки-сувеніри Світлани Дордюк та Надії Любінської, як перлини виблискували роботи з бісеру вихованців Оксани Демченко. Цих людей об'єднує талант, любов до прекрасного, їхні золоті руки, знання та вміння, які вони віддають своїм вихованцям, роботи яких були представлені на виставці.

Феєрверк яскравих, неповторних почуттів цей день продовжив концерт в актовому залі. І знову мешканців міста дивували вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості: хореографічний колектив сучасного танцю "Екстраверт", керівники Марина Стукаленко та Катерина Степанова, хореографічний колектив бального танцю "Перлина", керівник Наталя Залєвська, хореографічний колектив народного танцю "Любава", керівник Олена Долинська, колективи вокально-хорового співу керівників Жанни Ніклонської, Галини Ісаєвої та Олени Троян.

Педагог-позашкільник – це не лише професія, це – Божий дар. Педагоги БДЮТ цей дар віддають дітям, розкриваючи їх таланти, які споглядали усі мешканці міста, аплодуючи вихованцям та педагогам стоячи.

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 728 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.03.2012 | Комментарии (0)

Проведення педагогічних засідань в нетрадиційній обстановці – стало доброю традицією в Будинку дитячої та юнацької творчості.

15 березня 2012 року відбулася методична кав’ярня на тему: «Інформаційні технології, як один із засобів удосконалення навчально-виховного процесу».

Методисти закладу підготували презентацію, для легшого сприйняття цієї теми, продемонстрували її за допомогою комп’ютера. Основні питання були висвітлені у таблицях.

Методист Огіренко О. висвітлила завдання теми:
  • Удосконалити систему підготовки педагогів до використання сучасних інформаційних технологій.
  • Теоретично обґрунтувати шляхи впровадження сучасних освітніх інформаційних технологій у навчально-виховний процес.
  • Створити методично-інформаційний центр із розробки дидактичних матеріалів, ознайомлення і опанування новітніми інформаційними технологіями і методиками їх застосування.
  • Експериментально перевірити ефективність використання в навчально-виховному процесі закладу комплексу інформаційних технологій навчання.
В процесі обговорення теми педагоги визначили напрямки роботи з підвищення комп’ютерної компетентності.
  • Забезпечення педагогічного складу закладу доступу до інформаційних ресурсів, технологій, навчально-методичної літератури
  • Співпраця з інститутами, іншими установами
  • Відвідування та участь у конкурсах семінарах, тренінгах різних рівнів
  • Самоосвіта
Методист Огіренко О. висвітлила завдання теми: ... Читати далі »
Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 996 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.03.2012 | Комментарии (0)

Після зими завжди весна.

Свято-зустріч весни "Зелений шум" проводилось на базі школи №4, культорганізатор Проскурня В.К. та музичний керівник Самчук Т.І., які вивчили з дітьми багато пісень.

Готувались довго і старанно, підбирали костюми та вчили вірші та веснянки.

Належну увагу та допомогу надали класний керівник 7-Б класу Світлана Володимирівна Ковальчук та керівництво школи.

Свято пройшло на одному диханні. Було багато батьків, виконавців – дітей початкових класів. Діти на все життя запам’ятали, що таке веснянки, як треба весну звати та зустрічати, як це колись робили наші слов'янські пращури в Україні.

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 542 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.03.2012 | Комментарии (0)

20.01.2012 року у Будинку дитячої та юнацької творчості відбулося свято "Три празники разом". Це чудове свято стало традиційним на завершення календаря зимових свят. Вихованці творчого гуртка (керівник Проскурня В.К.) Юля Матяш, Людмила Степанова, Настя Єрмакова, Яна Чередніченко, Настя Вітюкова – ведучі цього свята старанно передавали атмосферу Новорічних свят.

Дуже гарно щедрували та колядували діти вокального гурту під керівництвом Троян О.В.

Тематично оформлена сцена, влучна музика, атмосфера настрою панувала в залі, який був переповнений гостями – дітьми початкових класів та вчителями. Особлива подяка заступнику директора Івасенко О.А. (ЗШ №2) за співпрацю та порозуміння необхідності залучення дітей до народознавства свят.

Весело промайнуло свято "Різдва", "Василя", "Водохреща". Згадали та відпочили всі на славу, сподобались і дітям, і дорослим ігри, забави, пісні. Вдалось передати почуття гордості до збереження народних традицій та виховання поваги до минулого свого народу.


Поєднання музики, народознавства, українознавства, традицій, спеціальної атрибутики, персонажів надали цьому святу урочистості та гідного сприймання, а образ "Свяченої Води", який виконала Огіренко О.А. дуже доцільно та величаво завершив це свято.

Культорганізатор
Проскурня В.К.
Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 1083 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.03.2012 | Комментарии (0)

З року в рік серед гуртківців закладу проводиться свято "День закоханих" (керівник Проскурня В.К.).

Весело і різноманітно складена конкурсна програма, яка дозволила визначити переможців на звання Валентин та Валентина. Діти різного віку бажали приймати участь у веселих змаганнях. Співали, танцювали, розповідали, змагались…

Було весело і приємно всім.

Ведучі Циганко Женя, Гуренко Сергій та Шишкіна Анжеліка доклали багато зусиль, щоб свято було цікавим.

Всі переможці одержали солодкі подарунки, а Валентин та Валентина – особливі нагороди від директора закладу.

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 686 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.03.2012 | Комментарии (0)

    Традиційно восени Будинок дитячої та юнацької творчості проводить конкурс "Осінні забави". Ця осінь не стала виключенням – 11 жовтня відбувся конкурс: цікаві завдання, добре підготовлені учасники і, зазвичайно ж, активна публіка, від оплесків якої на святі, здавалося, що й стіни дрижать.
    Ще одна важлива складова конкурсу – це відчуття свята. Незважаючи на те, що поважне журі у складі: Кічук Марії Олексіївни – заступника директора з виховної роботи ЗОШ №1, Маслюкової Вікторії Віталіївни – заступника директора з виховної роботи НВК ЗОШ №2 – ліцей, Москаленко Любові Іванівни – заступника директора з виховної роботи ЗОШ №3, Соколової Олени Миколаївни – заступника директора з виховної роботи ЗОШ №4, Самчук Тетяни Ігорівни – вчителя музичного мистецтва ЗОШ №4, дуже серйозно й відповідально ставило та рахувало бали, присуджувало призові місця – переможцями стали усі конкурсанти.
    У конкурсі було чотири завдання і 12 учасників, кожна школа направила свою пару, хлопчика і дівчинку, учнів 4-х класів. Перше завдання – презентація "Я – дитина козацького роду". Юні конкурсанти мали представитися і трохи розповісти про себе. Друге завдання – створення композиції з природного матеріалу «Вереснева фантазія». Журі мало змогу переглянути вироби, усі вони були дуже різні на вигляд, але однаково святкові. Третє завдання – історична розминка для дівчаток і хлопчиків, журі з'ясовувало, хто ж з учасників знає найкраще історію українського козацтва. Четверте – "Мій талант", тут не було жодних обмежень і рамок. Учасники показували усі свої таланти: співали, танцювали, демонстрували вироби, зроблені із бісеру, пластиліну, паперу та інших матеріалів.
    Всі конкурсанти: Ландарє ... Читати далі »
Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 823 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 31.10.2011 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz