Субота, 20.04.2024, 09:06
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Листопад » 24 » Атестація ЦДЮТ- екзамен на зрілість позашкілля Знам'янки
16:22
Атестація ЦДЮТ- екзамен на зрілість позашкілля Знам'янки

Продовжується робота експертної комісії відділу освіти Знам'янської міської ради по вивченню стану роботи ЦДЮТ по наданню позашкільної освіти закладом у відповідності до вимог чинного законодавства, нормативних документів Департаменту освіти і науки Кіровоградської ОДА.

Згідно плану проведення атестації 21 листопада 2014 року учні ЗНЗ міста, вихованці ПНЗ,батьки, вчителі та громадськість стали свідками чарівного свята осені, та взяли участь у осінньому ярмарку юних кулінарів, кондитерів, майстрів декоративно-ужиткового мистецтв вихованців ЦДЮТ. Осінь – чудова пора року, оспівана поетами, музикантами, художниками. Золота, щедра, різнобарвна... Саме у цей прекрасний осінній день, коли закінчується карусель теплого бабиного літа, у Центрі дитячої та юнацької творчості відбулося свято краси, толерантності, вишуканості, чарівності.

Розпочалося свято з виставки робіт вихованців ЦДЮТ та учасниць свята. Кожна з робіт та виступ оцінювалася компетентним жюрі.

На учасниць чекали наступні випробування: візитна картка - "Я і осінь", конкурс перукарської майстерності – "Модний вирок" та конкурс "Сузір'я талантів".

Всі конкурсантки виявилися ерудованими, талановитими, винахідливими, артистичними і насамперед дуже сміливими... І ось настала хвилююча мить – підведення підсумків свята. А як же важко було журі обрати найгарнішу, найталановитішу, найкреативнішу учасницю...

Переможницю обрано! "Міс Золота Осінь 2014" - Альошина Дар'я, гурток "Екстраверт" ЦДЮТ.

Вручаючи нагороду директор закладу Подвиженко Г.І. привітав учасниць з феєречним виступом та додав, що блискуча підготовка учасниць, різнобарвість костюмів, смак і здібності дівчат вразила всіх присутніх та показали досвідченість керівників гуртків,їх педагогічну майстерність, талановитість, фаховість.

Свято осені стало колективним святом позашкільної освіти міста Знам'янки, в його підготуванні взяли участь керівники гуртків та вихованці закладу, батьки, які допомагали красуням готуватися до конкурсу, забезпечували музичний супровід, готували костюми, прикрашали зал.

Це свято дало змогу батькам та громаді міста подивитись чого вже навчились діти навчаючись у ЦДЮТ, а експертній комісії відділу освіти переконатися в фаховій майстерності та доцільності розширення роботи гуртків всіх напрямків при підготовці нової Програми розвитку позашкільної освіти в місті на 2015-2020 роки.

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 502 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz