Вівторок, 23.04.2024, 12:32
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Листопад » 26 » Чарівність осені безмежна
09:33
Чарівність осені безмежна

Осінь – чудова пора року, оспівана поетами, музикантами, художниками. Золота, щедра, різнобарвна... Саме у цей прекрасний осінній день, коли закінчується карусель теплого бабиного літа, у Центрі дитячої та юнацької творчості відбулося свято краси "Чарівність осені безмежна".

"Погляньте, який гарний листочок подарувала нам осінь. Він увібрав у себе всі осінні кольори - і зелений, і жовтий, і жовтогарячий... Цей листочок не простий, а чарівний. На ньому осінь послала своє запрошення. Вона запрошує нас разом із нею помандрувати Центром дитячої та юнацької творчості." – такими словами розпочинає свято ведуча заходу – культорганізатор ЦДЮТ О.Фрайнд.

Розпочалося свято з виставки робіт вихованців ЦДЮТ та учасниць свята. Кожна з робіт та виступ оцінювалася компетентним журі у складі: директора ЦДЮТ Подвиженка Г.І., заступника начальника відділу освіти Черкас Н.Л., головного спеціаліста відділу освіти Мурги В.М. та начальника відділу кадрів Шемчук Н.М.

На учасниць чекали наступні випробування: візитна картка - "Я і осінь", конкурс перукарської майстерності – "Модний вирок" та конкурс "Сузір'я талантів".

Кожна із наших чарівних дівчат в оригінальній формі розповідала про себе, свої захоплення. Вражали своїм креативним підходом та під бурхливі оплески вболівальників показували свою граціозність, легкість ходи та неабиякі таланти.

Дівчата виявились дуже ерудованими, талановитими, винахідливими, артистичними і насамперед дуже сміливими... І ось настала хвилююча мить – підведення підсумків свята. А як же важко було журі обрати найгарнішу, найталановитішу, найкреативнішу учасницю...

Переможницю обрано! "Міс Золота Осінь 2014" - Альошина Дар'я, гурток "Екстраверт".

Вручаючи нагороду директор закладу Подвиженко Г.І. привітав учасниць з феєречним виступом та додав, що блискуча підготовка учасниць, різнобарвість костюмів, смак і здібності дівчат вразила не тільки його, а і всіх присутніх.

На свято завітали вихованці ЦДЮТ, батьки, керівники гуртків та інші гості. В підготуванні цього заходу взяли участь керівники гуртків та вихованці закладу, які допомагали красуням готуватися до конкурсу, забезпечували музичний супровід , готували костюми, прикрашали зал. Всі учасники і глядачі отримали від конкурсу величезне естетичне задоволення.

Це свято дало змогу батькам та громаді міста подивитись чого вже навчились діти навчаючись у ЦДЮТ.

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 439 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz