П`ятниця, 26.04.2024, 03:35
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Листопад » 21 » Майстер-клас для педагога - як форма перевірки діяльності Знам'янського Центру дитячої та юнацької творчості в період атестації
10:06
Майстер-клас для педагога - як форма перевірки діяльності Знам'янського Центру дитячої та юнацької творчості в період атестації

У відповідності до чинного законодавства згідно плану продовжується атестація Знам'янського Центру дитячої та юнацької творчості на право отримати ліцензію про надання освітніх позашкільних, яка розпочалася 17 листопада 2014року.

Протягом тижня атестаційна комісія фахівців відділу освіти, яку очолює начальник відділу Попова Н.О. мала змогу ознайомитися з найкращими здобутками закладу, рівнем організації та результативністю навчально-виховного процесу; управління закладом, матеріально-технічною та навчально-методичною базою.

Майстер-клас для педагога – одна з найважливіших форм підвищення їх кваліфікації. У декоративно-прикладному мистецтві майстер-клас служить не лише для передачі накопиченого століттями досвіду майстрів та збереження традицій ремесла, але й для поширення новітніх технологічних розробок в різних напрямках декоративно-прикладного мистецтва.

Цікавими в ЦДЮТ 20.09.2014р. відбувся майстер-клас педагогів декоративно-прикладного мистецтва (організатори С.Цатурян, Леонова Н.В, Кондратєва С.В.).

Змістовними були й розповіді організаторів заходу про значення оберегів, їх походження та значне місце в оселі кожної дитини.

Педагоги провели велику дослідницьку-пошукову роботу разом з вихованцями. Збір та заготівля природного матеріалу, виготовлення дрібного роздаткового матеріалу з солоного тіста тощо.

Учасники заходу з великим задоволенням брали активну участь у виготовленні оберегів - маленьких "шедеврів", які були створені власними руками.

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 451 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz