Середа, 24.04.2024, 16:56
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » ЦДЮТ
« 1 2 ... 16 17 18 19 20 ... 24 25 »

В своїй хаті своя й правда, і сила, і воля...
Т.Шевченко

Зараз наша вітчизна переживає скрутні часи, адже в країні відбуваються складні соціально-економічні та політичні процеси. Саме в цей період відбувається консолідація всього українського народу та велике значення має патріотичне виховання підростаючого покоління. Всім відома складна політична ситуація на Сході нашої країни в так званій зоні АТО і про те що наші військовослужбовці, які зараз перебувають там потребують нашої підтримки, тепла та допомоги.

Центр дитячої та юнацької творчості бере активну участь в благодійній допомозі бійцям, які перебувають в зоні АТО. Вже неодноразово колектив збирав та надсилали матеріальну допомогу нашим захисникам. Вихованці багатьох гуртків виготовляли пам'ятні сувеніри власними руками, малюнки в які вклали всю свою повагу та шанобливе ставлення до кожного бійця, ці маленькі сувеніри стають оберегами для кожного з них.

В жовтні 2014 року був організований та проведений благодійний концерт для військовослужбовців військової частини Канатово.

21 січня 2015 року в Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся благодійний концерт "Україна єдина країна" в підтримку військовослужбовців, які перебувають в зоні АТО, приурочений до Дня Соборності України. На захід було запрошено військовослужбовців-земляків, які з ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 562 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.01.2015 | Комментарии (0)

Щедрик, ведрик,
Дайте вареник,
Грудочку кашки,
Кільце ковбаски,
Решетце овса
І колядка вся!

У ніч з 13 на 14 січня більша половини населення в Україні відзначають старий Новий рік. Ця традиція виникла після 1918 року, коли було введено нове літочислення.

Колись цей день припадав на 1 січня і називався Днем Василя, а напередодні його - 31 грудня, що став пізніше 13 січня - Васильовим вечором. За давньою традицією, в новорічну ніч відзначався "багатий" Василів вечір. Цього дня прийнято було щедро накривати стіл. Особливо цінувалися блюда зі свинини, тому що святий Василь Великий вважався покровителем свинарів.

Святий Василь Великий святкується на восьмий день Святок, у самий розпал святочних ворожінь. "Загадає дівчина червона під Василя - все збудеться, а що станеться - не минується!" - говорили в народі.

За народним повір'ям, на Василь-вечір відьми крадуть місяць з небес, але все одно не можуть зупинити поступово наростаючого дня, що вкорочуює довгу зимову ніч.

У цей день рано вранці прийнято було варити Васильову кашу і стежити за тим, як вона готується. Якщо каша полізе з ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 369 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 15.01.2015 | Комментарии (0)

Центр дитячої та юнацької творчості радий вітати дітлахів міста на новорічних дійствах.

Так, 26.12.2014 працівники закладу провели новорічний ранок для дітей Знам'янського кар'єруправління.

27.12.2014 року пройшли новорічні ранки для дітей працівників ШЧ-3 та ПЧ-10 Одеської залізниці.

29.12.2014 року відбулися новорічні ранки для дітей, якими опікуються Центр соціальної служби дітей та молоді та управління праці.

30.12.2014 року запросили дітлахів працівників Станції Знам'янка, ДН-3 Одеської залізниці та Знам'янського лісгоспу в казкову новорічну пригоду.

Протягом всіх заходів дітлахи міста грали, розважались, веселились разом з казковими героями. Кожна дитина отримала задоволення та позитивний настрій на цілий день. Батьки дітей висловлювали слова вдячності за гарне свято для малечі та щирі побажання подальшого процвітання та творчого натхнення про що свідчить книга відгуків та пропозицій, яка ведеться в закладі з 01.01.1997 року.

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 443 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 30.12.2014 | Комментарии (0)

Новий рік, Новий рік
Вже ступає на поріг.
Бути танцям круг ялинки,
Бути пісням, бути грі.

Новий рік - найпрекрасніше, найчарівніше, найочікуваніше свято, на яке з нетерпінням чекає кожна дитина.

Щороку наші вихованці чекають на свято Нового року, адже в закладі відбуваються дуже цікаві костюмовані новорічні ранки.

Так 25 грудня 2014 року в Центрі дитячої та юнацької творчості запанувала атмосфера казковості, цього дня відбувались новорічні ранки для вихованців молодшого, середнього шкільного віку та вечірник для вихованців старшого шкільного віку. Організатором та постановником свята стала культорганізатор закладу О.Фрайнд. Сценарій новорічних ранків був орієнтований на українські традиції. До дітей завітали дві "сусідки"(керівники гуртків О.Демченко, О.Горова) в гарних українських костюмах, які розвеселили малечу своєю суперечкою. Гарна "коза" (керівник гуртка К.Степанова) в національному вбранні провела з дітьми цікаві ігри. Також незабарились на свято "Баба Яга", "Кікімора", "Лісовик", "Бісеня"(О.Фрайнд, В.Марченко.,М.Стукаленко), які протягом всього свята веселили та ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 525 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 26.12.2014 | Комментарии (0)

Через поле, через гай
Йде до діток Миколай.
У білесенькій торбинці
Він для всіх несе гостинці!

День Святого Миколая - день покровителя дітей і мандрівників.

Цього року Центр дитячої та юнацької творчості став головним осередком в місті куди завітали дітлахи на святкову розважальну програму з головним героєм Святим Миколаєм. Організатором та постановником свята стала культорганізатор закладу О.Фрайнд.

Перед початком свята всіх хто завітав до Центру дитячої та юнацької творчості мали змогу милуватися чарівною новорічною виставкою, під час якої відбувся ярмарок-розпродаж виробів, які вихованці виготовили власними руками.

Перед початком святкової розважальної програми дітей привітав зі святом міський голова Крижановський І.Б., який побажав всім миру, здоров'я, процвітання та добробуту кожній родині.

Святково-розважальна програма була дуже цікавою та насиченою. До дітей по черзі завітали казкова "Метелиця" та "Сніжинки", "Різдвяні янголи", "Ябіда", "Зірочка", "Бісенятко" які проводили з дітьми дуже цікаві та веселі ігри та розваги. Акторами виступили керівники гуртків закладу, а саме: О.Демченко (керівник гуртка "Бісероплетіння"), О.Горова (керівник хореографічного колективу "Примавера"), О. ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 440 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.12.2014 | Комментарии (0)

З осені 1943-го тривали запеклі бої за місто Знам'янку, які закінчились перемогою радянських військ на початку грудня. Саме 9 грудня прийнято вважати днем визволення міста Знам'янка та прилеглих територій.

З того часу минуло багато років, сьогодні ми святкуємо 71-шу річницю визволення Знам'янки від фашистських загарбників. Урочисті заходи розпочалися мітингом біля Обеліску Слави. Слова подяки за героїчний подвиг висловили ветеранам-визволителям міський голова Крижановський І.Б., представники обласної державної адміністрації та обласної "Спілки ветеранів". Урочистою ходою учасники мітингу попрямували до меморіального кладовища, на якому була проведена поминальна панахида по загиблих воїнах-визволителях в роки Великої Вітчизняної війни, покладання квітів.

Визволення нашого рідного міста, перлини Чорного лісу, – важливе свято для усіх нас, знам'янчан. Вшанувати героїв прийшли працівники підприємств, трудові колективи та громадськість міста.

Святковий концерт відбувся у Центрі дитячої та юнацької творчості. Постановником та ведучою концерту була культорганізатор О. Фрайнд. Шановних ветеранів та гостей закладу привітали з Днем визволення Знам'янки юні вихованці та творчий колектив ЦДЮТ. Своїми хореографічними постановками колектив бального танцю "Перлина" (керівник Н.Залєвська); колектив сучасного танцю "Екстраверт" ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 478 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 10.12.2014 | Комментарии (0)

У районному краєзнавчому музеї відкрилася виставка робіт "Моя Україна" вихованців Центру дитячої та юнацької гуртків "Незвичайне поряд" та "Малюнок, графіка, живопис". Скільки душевної теплоти, світла і добра в роботах вихованців Цитурян Світлани Володимирівни та Кондратьєвої Світлани Іванівни.

Краєвиди нашої неньки-України відтворені на дитячих малюнках. Як сонячний промінчик осіннього похмурного дня, звеселяють своїм різнобарв'ям їх роботи. Пейзажі Чорного лісу, смереки Карпат, терикони Донбасу, неозорі пшеничні поля оживають і радують відвідувачів музею. Яскраві маки, іриси, троянди і тюльпани, ромашки і мальви, виготовлені з природних матеріалів - справжнє кольорове диво. На виставку підготовлено українські обереги для кожної родини.

Приємний настрій подарували відвідувачам роботи Матяш Юлії, Вакуленко Ганни, Московченко Наталії, Лук'янченко Даші, Гайван Олександра, Горіної Валерії, Калиновського Валентина, Мазій Анастасії, Дохолян Тетяни, Цатурян Армена, Луковецької Анастасії, Смалько Лізи, Помиляйко Юлії.

Світлана Володимирівна та Світлана Іванівна - справжні професіонали своєї справи, вони вкладають у роботи д ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 623 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 03.12.2014 | Комментарии (0)

Відповідно до плану атестації закладів відділу освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради на 2014/2015 роки та згідно з вимогами Закону України "Про позашкільну освіту" в період з 17 по 28 листопада 2014 року проведено державну атестацію позашкільного навчального закладу міста Знам'янка – центру дитячої та юнацької творчості.

Експертна комісія фахівців відділу освіти, яку очолила начальник відділу освіти Попова Наталія Олександрівна розпочала свою роботу 17 листопада під час проведення організаційної наради в центрі дитячої та юнацької творчості.

Керівник закладу Подвиженко Геннадій Іванович ознайомив експертну комісію з основними надбаннями колективу творчих педагогів, які впроваджують нові технології навчання та виховання в роботу закладу, відзначив тенденцію позитивних змін в роботі закладу від початку його створення (01 вересня 2013 року).

Основою позашкільної освіти завжди було визнання права дитини на вільне самовизначення та самореалізацію, її право на свободу вибору. Педагогічний колектив центру дитячої та юнацької творчості має суттєвий потенціал для формування та розвитку компетентностей особистості кожного свого вихованця.

Під час проведення атестаційної експертизи комісією було здійснено перевірку роботи закладу за всіма напрямками, відзначено високий потенціал колективу. Цей потенці ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 484 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 02.12.2014 | Комментарии (0)

26 листопада 2014 року в Центрі дитячої та юнацької творчості відбулося відкрите заняття хореографічного колективу сучасного танцю "Екстраверт", групи основного рівня другого року навчання, керівник - Степанова Катерина Михайлівна.

Тема заняття: "Елементи класичного танцю, партерна гімнастика".

Під час заняття вихованці показали високий рівень знань та вмінь, а саме:

  • елементи класичних вправ біля хореографічного станка (екзерсис),
  • різні вправи на середині зали,
  • партерні вправи для розвитку рухливості стопи,
  • розвиток сили м'язів усіх частин тіла.

Протягом всього заняття педагог виховувала у вихованців дружні відносини в гуртку: грали в гру "Хоровод ласкавих імен", переглядали мультиплікаційний фільм про дружбу та дружні взаємовідносини.

Відкрите заняття проходило під час атестації закладу, тому гостями були члени експертної комісії, а саме: Бондаренко І.В. - методист ММК, (керівник служби охорони праці), Босненко М.М. - методист ММК, Демків М.О. - керівник хореографічного колективу "Конфетті" ЗШ I-III ступенів №3, Мурга В.М. - головний спеціаліст відділу освіти, Полежай Н.А. - методист ММК.

... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 487 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 27.11.2014 | Комментарии (0)

26 листопада 2014р. у міському Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся чемпіонат з інтелектуальних ігор серед учнівської молоді ЗНЗ міста "Інтелектуальне багатоборство". Чемпіонат мав на меті розвиток інтелектуальних та творчих здібностей дітей та учнівської молоді, задоволення їх інтересів, запитів і потреб у реалізації особистісного потенціалу, сприяння організації змістовного дозвілля та популяризації різних видів інтелектуальних ігор.

Організаторами чемпіонату є відділ освіти Знам'янської міської ради та Центр дитячої та юнацької творчості.

Привітала школярів міста з урочистою подією та відкрила міський чемпіонат з інтелектуальних ігор Попова Н.О. – начальник відділу освіти.

За перебігом чемпіонату слідкували:

  • Попова Н.О. – начальник відділу освіти,
  • Мурга В.М. – головний спеціаліст відділу освіти.

Рахувала бали Слєпєнькова І.М. – методист ЦДЮТ.

Провела чемпіонат Фрайнд О.В. – культорганізатор ЦДЮТ.

Команди всіх загальноосвітніх закладів міста взяли участь у чемпіонаті:

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 506 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 27.11.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz