П`ятниця, 03.05.2024, 19:33
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Листопад » 25 » Методична кав'ярня
16:08
Методична кав'ярня

В умовах модернізації системи української освіти, згідно з нормативними програмно-методичними документами, відбувається зміна вимог до змісту діяльності позашкільних навчальних закладів. Відмінною рисою роботи сучасного позашкільного закладу є створення умов для впровадження інновацій у педагогічний процес та оновлення методичної роботи.

Однією з ефективних форм методичної роботи, спрямованої на узагальнення, поширення досвіду інноваційної діяльності, на підвищення професійної майстерності педагогічних працівників є організація та проведення інноваційних методичних заходів з педагогічними працівниками, а саме: семінари-тренінги, семінари-практикуми, методичні кав'ярні, педагогічні посиденьки, педагогічний "Брейн-ринг", аукціон педагогічних ідей тощо.

Так, в рамках методичної роботи в закладі, згідно навчального плану 24.11.2014р. о 9.30 в Центрі дитячої та юнацької творчості було проведено методичну кав'ярню для педагогів закладу. Організаторами методичного заходу є методист закладу І.Слєпєнькова, заступник директора з НВР Н.Горбатенко.

Тема засідання: Акмеологічний ПНЗ – заклад життєтворчості, життєвого успіху. Мета засідання: Ознайомити педагогів з новими тенденціями в галузі науки та освіти. Акмеологічний аспект у формуванні Позашкільного навчального закладу в умовах модернізації освіти.

Завданнями засідання є: ознайомити педагогів закладу з новими концептуальними засадами становлення освіти на період 2015 – 2025 р. р. Сприяти формуванню позитивного ставлення до нової педагогіки – педагогіки життєтворчості.

Очікуваний результат: В невимушеній дружній обстановці ознайомити педагогів закладу з новими тенденціями в галузі освіти. Підготувати кожного педагога до сприйняття та впровадження в практику роботи педагогіки життєтворчості.

Учасникам засідання було запропоновано каву, під час якої вони виконували релаксаційну вправу налаштування на роботу "Колір особистості". Ця вправа оживила педагогів, налаштувала на позитив та сприйняття інформації.

Під час основної частини учасникам засідання було запропоновано лекцію на тему: "Нові тенденції в галузі науки та освіти (Ознайомлення з концепцією розвитку освіти на період 2015 – 2015 р.р.)". Інформаційну хвилину. Акмеологічний аспект, як необхідна умова у реформуванні позашкільної освіти. Лекція – тренінг "Педагогіка життєтворчості" підготувала кожного педагога до сприйняття та впровадження в практику роботи педагогіки життєтворчості.

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 991 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz