П`ятниця, 26.04.2024, 14:47
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Листопад » 21 » Ділимось досвідом роботи і навчаємось
15:46
Ділимось досвідом роботи і навчаємось

Філіал №1 Центру дитячої та юнацької творчості можна вважати еталоном роботи в позашкільній освіті гуртків технічного напрямку м.Знам’янка. У відповідності до планів перевірки та атестації ЦДЮТ 20 листопада 2014року на його базі проходив майстер-клас для колег і гостей, які завітали до керівника гуртка науково-технічного напрямку Леонової Наталії Андріївні.

Знаний майстер дитячої творчості науково-технічного напрямку Наталія Андріївна познайомила своїх колег та гостей: Черкас Н.Л. (заступника начальника відділу освіти), Мургу В.М.(головного спеціаліста відділу освіти), Дончик О.В. (заступника головного бухгалтера), Бондаренко І.В (методиста ММК, керівника служби охорони праці), Босненко М.М (методиста ММК) з новою технікою плетіння "мандали" - це плетіння на каркасі у вигляді хрестика із різної кількості паличок по колу, такий оберіг у вигляді магічного кола захищає приміщення і мешканців від всього лихого, це захист від лихих сил.

Сучасні дослідники відзначають, що в православній культурі існують ікони, на яких зображено елементи мандали. Це ікони "Неопалима купина", "Всевидяче око". При цьому використовуються інші символи, але суть магічного кола залишається. Воно виражається у зв’язку священних сил людини, з всесвітом, прагненням до духовного центру.

Дві години майстер класу промайнули, як дві хвилини. Учасники отримали нові знання, та купу позитивних вражень.

Гуртківці судно модельного гуртка під керівництвом Колесника Ігоря Вікторовича показали свої досягнення у виготовлені моделей човнів, їх керуванні. Під бурхливі оплески присутніх проходили змагання з судномодельного спорту. Змагались три команди вихованців віком від 7 до 12 років, запускалась модель класу ЕК-600.

Журі у складі керівників гуртків Випиналюк Ю.І., Леонової Н.А. уважно слідкували за кожним запуском судна, виставляли бали.

Підсумки були підведені начальником відділу освіти Поповою Н.О., яка з привітальним словом звернулась до учасників змагання, за підсумками змагань відзначила переможців, вручила грамоти і побажала усім учасникам успіхів у навчанні та перемог у змаганнях обласного, регіонального та Міжнародного рівнів.

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 506 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz