Понеділок, 29.04.2024, 10:43
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Грудень » 9 » Похід пам'яті Віктора Голого
15:40
Похід пам'яті Віктора Голого

Туристично-краєзнавчий клуб "Чорнолісся" (президент Валерій Корчагін, заступники: Тетяна Кулик, Ольга Корчагіна), який діє при міському краєзнавчому музеї, відкрив зимовий туристичний сезон. 8 грудня був проведений краєзнавчий похід за маршрутом "Чорний ліс та його околиці". Він був присвячений засновнику і розробнику цього маршруту, співзасновнику ТКК "Чорнолісся", воїну–Герою, який загинув в бою АТО Віктору Голому, пам'ять якого вшанували учні 5-Б класу ЗШ №3. Діти успішно подолали п'ятнадцяти кілометровий маршрут Знам'янка-Гостинне-Яківці-Знам'янка, з відвідуванням цікавих історичних та природних об'єктів.

Починали з військово-меморіального кладовища, де діти віддали данину шани і поваги воїнам-визволителям міста. Далі мандрували стежками чарівного зимового лісу, перемережиного балками, де кожний куток дихає історією та природним зачаруванням. Цікавими і захоплюючими були завдання з орієнтуванням на місцевості за допомогою карти і компасу, за якими діти самі по-черзі вели групу до місця відпочинку в урочищі Яківці, на садибу Ярослава Корчинського. Там учасники походу змогли перепочити, пообідати, розважитись в іграх і конкурсах. Переможці краєзнавчого конкурсу-вікторини отримали в подарунок буклети "Знам'янка – перлина Чорнолісся". Звичайно, порадували дітей і традиційним вогнищем, на якому вони з задоволенням підсмажували хлібчик з сосискою.

Завершили похід в міському парку відпочинку, згадавши символ нашого міста, пам'ятку природи місцевого значення – дуби-велетні. За віруваннями наших предків саме це дерево може давати людині силу і енергію, якщо притулитися до нього спиною і постояти деякий час. Діти спробували і це! Стомлені але задоволені, з позитивними враженнями повернулись додому.

Вважаємо, такі походи - найкращий спосіб вивчати історію та виховувати любов до рідної землі у підростаючого покоління. А ще – гарний сімейний відпочинок, це відчули деякі батьки, які разом з дітьми приймали участь у поході. Хто зацікавився – запрошуємо до співпраці. Про умови участі у поході можна довідатись в міському краєзнавчому музеї за адресою: вул.Глібка, 28-В або за тел.2-09-09. Дата походу визначається в залежності від погодних умов та при наявності сформованої групи учасників.

Категория: Міськво | Просмотров: 607 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz