Середа, 08.05.2024, 15:23
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Міськво
« 1 2 ... 37 38 39 40 41 ... 49 50 »

14 жовтня країна відзначатиме День захисника України, Свято Покрови та День Українського козацтва. На виконання наказу директора департаменту освіти і науки Кіровоградської ОДА № 357 від 05.10.2015 року та наказу начальника відділу освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради Л.Грекової від 09.10.2015 року № 248 "Прo відзначення у 2015 році Дня захисника України в навчальних закладах міста" в усіх ЗНЗ проходять святкові заходи військово-патріотичного спрямування під гаслом: "Звання захисника - почесне!". Учні закладів освіти демонструють свої вміння та навички у застосуванні засобів індивідуального захисту, влучної стрільби, стройової та фізичної підготовки. Триває акція "Напиши лист захиснику України", проходять уроки мужності, присвячені Дню захисника України. Активізована робота в рамках Акції "Зірка пам'яті". Учнями закладів освіти м. Знам'янка проведені військово-патріотичні заходи, участь у тренуваннях та змаганнях на військовому полігоні аеромобільної бригади з проведенням бойової стрільби, волонтерська робота по наданню допомоги воїнам АТО показали, що уч ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 465 | Добавил: znamosvita | Дата: 13.10.2015 | Комментарии (0)

30 вересня 2015 року в приміщенні міського палацу культури відбулась традиційна педагогічна конференція присвячена Дню вчителя. До участі в святкових урочистостях було запрошено представників міської влади: міського голову Крижановського Ігоря Борисовича та тимчасово виконуючу обов'язки першого заступника міського голови, начальника фінансового управління міськвиконкому Іваськів Тетяну Анатоліївну, працівників відділу освіти, педагогічних працівників, ветеранів педагогічної праці та громадськість нашого міста.

З привітанням до педагогічних працівників звернулась начальник міського відділу освіти Грекова Людмила Анатоліївна. Вона вручила молодим спеціалістам трудові книжки та пам'ятні адреси.

За результатами методичної роботи в 2014/2015 навчальному році кращим вчителям були вручені грамоти департаменту освіти і науки Кіровоградської обласної державної адміністрації, виконавчого комітету Знам'янської міської ради, відділу освіти.

Завдяки участі вихованців центру дитячої та юнацької творчості свято присв ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 345 | Добавил: znamosvita | Дата: 01.10.2015 | Комментарии (0)

25 вересня 2015 року в приміщенні Київського палацу дітей та юнацтва відбувся Всеукраїнський День дошкілля.

Від дошкільних закладів міста Знам'янка були делеговані завідувач дошкільного навчального закладу №2 "Теремок" Мазур Олена Володимирівна та завідувач дошкільного навчального закладу №3 "Івушка" Кречетова Марина Вікторівна.

У відзначенні Всеукраїнського Дня дошкілля взяли участь понад 800 учасників, серед яких – науковці, практики, управлінці, меценати, партнери, батьківська гр ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 385 | Добавил: znamosvita | Дата: 28.09.2015 | Комментарии (0)

8 вересня 2015 року проведено традиційний об'їзд дошкільних навчальних закладів по підготовці до нового навчального року.

Комісія на чолі з міським головою І.Крижановським, в складі тимчасово виконуючої обов'язки першого заступника міського голови - начальника фінансового управління Т.Іваськів, начальника відділу освіти Л.Грекової, представників міськво, райСЕС, преси була приємно вражена обсягом виконаних робіт.

Всі дошкільні навчальні заклади добре підготовлені до нового навчального року, на ремонтні роботи виділено значні кошти з міського бюджету.

Категория: Міськво | Просмотров: 357 | Добавил: znamosvita | Дата: 08.09.2015 | Комментарии (0)

27 серпня 2015 року на базі навчально-виховного комплексу "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 - ліцей" відбулось пленарне засідання серпневої конференції педагогічних працівників, суміщеного із засіданням підсумкової колегії відділу освіти з питання "Про підсумки розвитку загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти міста у 2014/2015 навчальному році й основні завдання на 2015/2016 навчальний рік", в якому взяла участь Іваськів Тетяна Анатоліївна, тимчасово виконуюча обов'язки першого заступника міського голови, начальник фінансового управління.

В роботі конференції взяли участь члени колегії відділу освіти, завідувачі дошкільних навчальних закладів, директори загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів, їх заступники з навчально-виховної та виховної роботи, методисти ЦДЮТ, працівники відділу освіти та міського методичного кабінету, окремі педагогічні працівники.

З доповіддю "Про підсумки розвитку освітньої галузі міста у 2014/2015 навчальному році та основні завдання на новий 2015/2016 навчальний рік" виступила заступник начальника відділу освіти Черкас Наталія Леонідівна. В обговоренні доповіді взяли участь: Чуракова Світлана Степанівна, вихователь-методист ДНЗ №2 "Теремок", Резнікова Надія Володимирівна, вчитель початкових класів ЗШ І-ІІІ ступенів №7, Олефірова Світлана Андріївна, вчитель англійської мови НВК, Кубрак Олена Петрівна, вчитель української мови та літератури ЗШ І-ІІІ ступенів №3, Лук'яненко Лариса Володимирівна, вчитель фізики ЗШ І-ІІІ ступенів №1 ім. ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 380 | Добавил: znamosvita | Дата: 27.08.2015 | Комментарии (0)

З початком купального сезону сім'ї з дітьми та неповнолітні діти-одинаки масово вирушають на відпочинок до водойм. Досить часто відпочиваючі нехтують елементарними правилами безпеки, що стає причиною трагічних наслідків.

За статистикою, у 2014 році в Україні загинула 121 дитина, з них в Кіровоградській області на водних об'єктах загинуло 6 неповнолітніх дітей. Загинули діти із міст Кіровограда та Знам'янки, Новоархангельського і Олександрівського районів.

Станом на 14.07.2015 року кількість загиблих на водоймах вже сягає 4-х дітей із Знам'янського, Долинського, Олександрівського, Новомиргородського районів.

Саме тому департамент освіти і науки Кіровоградської обласної державної адміністрації закликає вас, шановні батьки, проводити профілактично-роз'яснювальну роботу зі своїми дітьми на предмет дотримання ними елементарних правил безпеки під час відпочинку біля водойм та за будь-яких умов не лишати біля води дітей; не допускати безконтрольне перебування своїх дітей у воді, особливо без нагляду дорослих, які добре вміють плавати.

Окрім того варто пам'ятати:

  • купатися краще вранці або ввечері, коли сонце гріє, але немає небезпеки перегршання;
  • температура води повинна бути не нижче +17°С, в більш холодній - перебувати небезпечно. Плавати у воді слід не більше 20 хвилин, причому цей час потрібно збільшувати поступово, починаючи з З-5 хвилин;
  • не входити, не пірнати у воду після тривалого перебування на сонці;
  • якщо немає поблизу обладнаного пляжу, слід вибирати безпечне для купання місце з поступовим схилом та твердим і чистим дном. У воду потрібно заходити обережно;
  • пірнат ... Читати далі »
Категория: Міськво | Просмотров: 456 | Добавил: znamosvita | Дата: 21.07.2015 | Комментарии (0)

З метою підготовки освітніх закладів міста Знам'янка до нового 2015/2016 навчального року в школах, дитячих садочках та позашкільних навчальних закладах проводяться капітальні та поточні ремонти. Міська влада взяла під жорсткий контроль ремонтні роботи, терміни їх проведення та якість.

Нещодавно за кошти міського бюджету для покращення енергозбереження, у дошкільних навчальних закладах №2, №3, №4, №5, №8 було частково встановлено нові металопластикові вікна у групах з північної сторони закладів. Тривають ремонтні роботи з утеплення фасаду північної сторони будівлі ДНЗ №7.

В загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4 триває ремонт спортивну залу: вже виконано роботи по утепленню стелі залу, зовнішньому утепленню роздягалень для учнів, проведено заміну покрівлі над роздягальнями, встановлено систему зовнішнього водовідведення з даху. В серпні заплановано виконання робіт по заміні вікон у спортивному залі, що дозволить покращити температурний режим у закладі в зимовий період.

У центрі дитячої та юнацької творчості у всіх кабінетах замінено вікна на металопластикові, заплановано ремонтні роботи в глядацькому залі.

До нового навчального року Знам'янська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа готує приємну новину її відвідувачам. Річ у тому, що сьогодні там ведуться активно роботи по внутрішньому ремонту допоміжних споруд. Проводиться відновлення роздягалень, фойє, душових, туалетів, замінено вікна в роздягальнях та з північної сторони спортивного залу закладу. Роботи ведуться якісно майстрами будівельної справи.

Чималих зусиль на ремонтні роботи докладають керівники, працівни ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 714 | Добавил: znamosvita | Дата: 14.07.2015 | Комментарии (0)

Літо – це пора розваг, відпочинку, загартування. Найкращий спосіб відпочинку – організований, коли діти мають можливість спілкуватися, змагатися, вдосконалюватися, розвивати свої творчі можливості не стихійно, а під пильним доглядом дорослих. І що важливо - все це відбувається у вільній формі, коли вони мають вибір, можуть гратися, займатися цікавими справами на свій власний розсуд. Романтика, гра, мрія повинні супроводжувати дитину повсякчас. Роль педагогів – спрямовувати енергію та ініціативу дітей у правильне русло. Це і є основним правилом пришкільних оздоровчих таборів "Сонечко" - в ЗШ І-ІІІ ступенів №1, "Фестивальний" - в центрі дитячої та юнацької творчості, "Перлинка" - в ЗШ І-ІІІ ступенів №3, "Веселка" - в ЗШ І-ІІІ ступенів №4, "Веселка - 2" - в ЗШ І-ІІІ ступенів №6, відкриття яких відбулося 3 червня 2015 року.

На урочисті лінійки, присвячені відкриттю табірних змін, завітали міський голова Ігор Борисович Крижановський, заступник начальника відділу освіти Наталя Леонідівна Черкас.

Міський голова привітав дітей з початком літніх канікул, з відкриттям таборів, подарував дітям подарунки, які сприятимуть змістовному проведенню дозвілля в таборах. Це настільні ігри, м'ячі, обручі, скакалки, та інші цікаві розважальні ігри. Ігор Борисович побажав всім гарно відпочити, набратися сил та енергії, зміцнити своє здоров'я, знайти під час відпочинку нових друзів, позитивні враження і завжди мати гарний настрій.

Учні п'яти літніх таборів відпо ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 418 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 05.06.2015 | Комментарии (0)

Дорогі учні!
Шановні вчителі та батьки!

Від щирого серця вітаю вас зі Святом останнього дзвоника, яке знаменує завершення навчального року!

Сердечно дякую вчителям за Вашу самовіддану працю, за турботу і знання, які Ви віддаєте своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість. Бажаю Вам життєвих сил і натхнення. Щиро зичу, аби вогонь творчості та любові до власної професії ніколи не полишав Ваших сердець, а всі майбутні задуми та справи повнились світлом, красою і добром!

Усім школярам бажаю гарного відпочинку та яскравих вражень, учителям – творчого завзяття, а випускникам – впевненості у власних силах та наполегливості у досягненні мети!

Зичу всім Вам добра й благополуччя, міцного здоров'я, щастя і миру у Вашому домі!

З повагою,
начальник відділу освіти
Н.Попова

Категория: Міськво | Просмотров: 465 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 29.05.2015 | Комментарии (0)

14-15 травня 2015 року на міському стадіоні відбулися міські змагання "Старти надій". В змаганнях прийняли участь учні 7-х класів загальноосвітніх шкіл міста (72 учня).

Команди змагалися у п'яти видах: біг 60 метрів, стрибок у довжину з розбігу, метання м'яча на дальність, піднімання тулуба в сід за 1 хвилину та естафетний біг 8х50 метрів.

Командні змагання закінчилися з такими результатами:

  • І місце – ЗШ №3;
  • ІІ місце – ЗШ №6;
  • ІІІ місце – ЗШ №1;
  • ІV місце – НВК №2-ліцей;
  • V місце – ЗШ №7;
  • VІ місце – ЗШ №4.

Найкращими серед учнів стали:

  • І місце – Бобик Владислава ЗШ №3;
  • ІІ місце – Комбутаєва Лоліта ЗШ №6;
  • ІІІ місце – Стрюченко Заріна ЗШ №3, Баланенко Анастасія ЗШ №1.

... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 416 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 15.05.2015 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz