П`ятниця, 03.05.2024, 07:02
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » ЗШ №7
« 1 2 ... 28 29 30 31 32 33 34 »

В Знам'янській ЗШ І-ІІІ ст. №7 з 13.10 по 17.10 триває Тиждень знань безпеки життєдіяльності "Захист людини в надзвичайних ситуаціях". Тиждень наповнений різноманітними заходами: інформаційними повідомленнями "Школярам про ЦЗ", тренінгами, практичними показовими заняттями, годинами спілкування, бесідами, конкурсами, спортивно-військовими змаганнями "Рятівник", вікторинами "Цивільна оборона – добрі знання, швидка дія, право на життя" тощо. Всі сплановані заходи мають адаптаційно-пропагандистську спрямованість.

З цією ж метою всім учням школи було роздано брошури "Це потрібно знати юнацтву", які допоможуть їм зорієнтувати в будь-якій життєвій непростій ситуації.

За сприянням департаменту освіти і науки Кіровоградської обласної державної адміністрації, відділу освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради учні та педагоги мали змогу переглянути фільм "Варто знати кожному", під час якого наглядно ознайомилися з порядком дій у надзвичайний ситуаціях.

Для учнів початкових класів була організована зустріч з інспектором Знам'янської пожежно-рятувальної частини Шмальком Ю.О., який в доступній формі про причини виникнення пожеж та їх профілактику.

В рамках Тижня було проведено День цивільного захисту, який був насичений практичними заходами: учні 10 класу разом із вчителем Захисту ... Читати далі »

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 564 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 17.10.2014 | Комментарии (0)

У 2 класі Знам'янської ЗШ І – ІІІ ст. №7 особлива урочиста атмосфера: діти зустрічають почесного гостя - колишнього випускника школи, учасника антитерористичної операції Едуарда Шеремета.

Колись веселий хлопчина, що й хвилини не міг прожити без жартів, - нині серйозний, скупий на розповіді, мовчазний мужчина. Змінює війна людей...

На прохання розповісти, як там, відповідає: "Питайте". І посипалися  питання: "Чим вас там годують?", "Де Ви там спали?", "Чи їздили в танку?". А далі все серйозніше і серйозніше. Малюки, які тільки починають свій життєвий шлях, задавали зовсім не дитячі питання: "А Ви стріляли в людей?", "Вам доводилося вбивати?", "Вам було страшно?", "Що є на війні найскладнішим?".

Едуард зважує кожне слово. Як же розповісти таким маленьким про війну так, щоб не налякати, щоб діти не втратили віру, але щоб усвідомили реальну небезпеку, що може на них чекати.

Чи страшно? Так, страшно. Тільки справжній чоловік може визнавати це. Адже війна – це не гра. Часто, переборюючи страх, доводиться ризикувати  своїм життям заради того, щоб не плакали мами, щоб на дітей чекало щасливе майбутнє, щоб українці жили у вільній незалежній країні.

... Читати далі »

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 414 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 07.10.2014 | Комментарии (0)

22 вересня – День партизанської слави. Шкільний день розпочався з урочистої лінійки, присвяченій цій знаменній даті.

Про велич подвигу партизанів нашого краю розповіли члени учнівського самоврядування учениці 9-го і 10-го класів Гребенюк Юлія та Акімова Юлія.

Напередодні свята учні школи прибрали біля пам'ятника загиблим підпільникам, які віддали життя за визволення Знам'янки. А завтра на учнів школи чекає зустріч з працівниками краєзнавчого музею, які спогади про партизанські бої підкріпляють переглядом документальних фільмів.

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 505 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.09.2014 | Комментарии (0)

З метою популяризації здорового способу життя, залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, всебічного розвитку кожної дитини з 8 по 13 вересня в Знам"янській ЗШ І-ІІІ ст. №7 проходив Олімпійський тиждень, присвячений Дню відзначення фізичної культури та спорту, під час якого учні мали можливість більше дізнатися про історію Олімпійського руху, Малих Олімпійських ігор, їх ідеї та принципи.

В рамках тижня педагогом-організатором Косенко О.М була проведена загальношкільна лінійка "Здоровим бути здорово!", вчителем фізичної культури Сидоренком В.В. організовано цікаві рухливі перерви, педагогом-організатором та класними керівниками проведено конкурс малюнків на тему "Спорт – це здоров'я і краса".

А Олімпійський урок став кульмінацією всього тижня. У цей день подвір'я нашої школи перетворилося на суцільний спортивний майданчик. Для дітей були організовані різні конкурси: футбольний міні-турнір, рухливі ігри, естафети, вікторини, посиденьки біля вогнища. Діти могли проявити свої фізичні та інтелектуальні здібності. Продемонструвати свої найкращі кулінарні здібності в приготуванні каші. Адже це має велику суспільну значимість, спрямовану на утвердження здорового способу життя та залучення дітей до спорту, згуртування дитячого колективу.

Свято залишило позитивні емоції в учнів та вчителів. Ніхто не відчув себе переможеним. Перемогла, як завжди, друж ... Читати далі »

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 449 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 15.09.2014 | Комментарии (0)

1 вересня 2014 року в Знам'янській ЗШ І –ІІІ ст. №7 відбулося свято Першого дзвінка.

Діти з нетерпінням його чекали, чекали зустрічі зі школою, своїми вчителями та однокласниками. Особливі очікування були в учнів 1 класу,які так довго мріяли про зустріч з першою вчителькою Коптельцевою Світланою Миколаївною. Разом з нею вони розпочнуть цікаву подорож до Країни Знань. На святі були присутні такі гості: міський голова, Крижановський Ігор Борисович та методист міського методичного кабінету Бондаренко Ірина Володимирівна. Вони привітали школярів зі святом та побажали гарних успіхів в новому навчальному році та мирного неба над головою.

Після святкової лінійки всі учні зайшли в свої затишні класи на перший урок "Україна - єдина країна", де вчителі в доступній формі говорили з дітьми про єдність держави, мужність та героїзм українського народу в ім’я свободи, незалежності, демократичного розвитку та процвітання. Вчитель історії Войченко М.В.. до уроку залучила і батьків класу, які поділились своїми думками щодо теми. Такі уроки допомагають сформувати активну життєву позицію школярів, розвивають почуття патріотизму, вчать любити свій рідний край, своє селище, виховують почуття поваги до захисників своєї держави, які мужньо стоять на її захисті, гордість за свій народ і Україну.

Хвилиною мовчання пом’янули тих героїв, які полягли за Батьківщину, захищають цілісність України.

Починаються будні осінні,
Знову клич ... Читати далі »

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 590 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 04.09.2014 | Комментарии (0)

29 серпня 2014 року о 10.00 на базі Центру дитячої та юнацької творчості відбулося пленарне засідання серпневої конференції, суміщене із засіданням підсумкової колегії відділу освіти. Підсумками своєї роботи з великим задоволенням ділилася бібілотекар школи Свірбій Світлана Анатоліївна. Приймали участь в конференції й інші вчителі школи, підтримуючи усіх виступаючих.

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 431 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 01.09.2014 | Комментарии (0)

Благословенна та ясна година,
Коли до рук Буквар бере дитина...

Ось і закінчується навчальний рік. Позаду цікаві уроки, веселі перерви, контрольні роботи, змагання...

Найцікавішим цей рік був, мабуть, для наймолодших школярів – першокласників. Все нове, все вперше! Дізналися малюки як сидіти за партою і як відповідати, як тримати ручку під час письма і як писати букви, як складати букви у склади і як читати слова, і ще багато – багато нового.

23 травня у 1 класі Знам'янської ЗШ І-ІІІст. №7 відбулося свято прощання з першим класом та з Букварем. Вже перегорнута остання сторінка, вивчені всі літери та цифри, підходить до кінця навчальний рік. Тож прийшла пора показати, чому навчилися малюки. На свято прийшли батьки, вчителі, старшокласники. Діти співали веселих пісень, розповідали вірші, виконували смішні частівки про своє шкільне життя.

Завітали і казкові герої Мальвіна (А.Іванова) та Буратіно (І.Єременко). Гості влаштували першачкам справжній іспит на знання назв літер та змісту казок. Школярики з честю витримали всі випробування, неабияк подивувавши Мальвіну та Буратіно.

Та головним на святі був Букварик (В.Бодня), якому діти дякували за науку та дарували пісні. Букварик теж не залишився в боргу і, познайомивши учнів з підручниками для 2 класу (О.Чумакова та К.Король), побажав високих дося ... Читати далі »

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 675 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 28.05.2014 | Комментарии (0)

До відзначення 69-ї річниці Перемоги в школі №7 передувала велика підготовча робота, до якої були залучені учні, вчителі, батьки учнів. Протягом року діти разом з дорослими писали твори-спогади "Слід війни в моїй сім'ї". Діти разом з батьками малювали малюнки на тему: "Це страшне слово – війна". 7 травня для всіх учнів школи був проведений Єдиний урок Пам'яті.

Школярі разом з класними керівниками провели трудові десанти до учасників бойових дій, надали посильну допомогу та привітали зі святом.

Під час весняних робіт на подвір'ї школи учні 6 класу разом з класним керівником Войченко М.В. заклали клумбу Слави.

В ході Тижня героїко-патріотичного виховання відбувся виступ колективу барабанщиць під керівництвом педагога-організатора О.Косенко.

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 433 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 13.05.2014 | Комментарии (0)

В переддень свята вихованці школи №7 привітали ветеранів з Днем Перемоги. Хвилюючі хвилини пережили в який уже раз і діти, і учасники бойових дій. Діти: бо перед ними жива історія проходить, творців якої, на жаль, все менше і менше стає з кожним роком.

Ветерани: бо горді від того, що завоювали мир і спокій для цих дітей, і не забувають повторяти і нагадувати їм раз у раз, щоб берегли їх. Витирають сльози радості наші ветерани, коли зустрічаються з учнями. Це Боброва Марія Іванівна, Самофалов Олександр Никифорович, Капелюшний Тимофій Дорофійович.

І хоч їм вже давно за 80, але їх бадьорості ще можна позаздрити: і огороди посадили, і за квітниками доглядають. І навіть своїх підопічних називають по іменах.

Спасибі вам, рідненькі! Живіть ще довго, будьте здоровими. Щоб ми ще багато років бачили і чули вас, допомагали вам.

Хай світить вам Зірка пам'яті незгасно!

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 723 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 06.05.2014 | Комментарии (0)

З 7 по 11 лютого в Знам'янській ЗШ І-ІІІ ст. №7 пройшов тиждень початкових класів, що цього року співпав з тижнем безпеки життєдіяльності у школах міста. Тому й вирішили вчителі початкових класів спрямувати тематику підготованих заходів на охорону життя та здоров'я дітей.

На початку тижня молодші школярі брали участь у конкурсі малюнків на асфальті на тему "Абетка безпеки". Кожен мав можливість показати своє вміння малювати крейдою та пригадати телефони спеціальних служб і ситуації, в разі яких необхідно викликати рятувальників.

Л.А.Степанова підготувала та провела для малюків вікторину "Правила безпеки під час переходу вулиці". Дві команди "Водії" та "Пішоходи" змагалися у знаннях Правил дорожнього руху: розгадували кросворди, загадки, пригадували правила поведінки на дорозі. І, врешті, дійшли висновку, що для того, щоб зберегти здоров'я і життя,- і водії, і пішоходи повинні знати і дотримуватись Правил дорожнього руху.

Розширити знання про правила здорового способу життя учні початкових класів мали можливість, взявши участь у виховному заході, що проводила Н.В. Резнікова. Вже традиційним стало для Надії Володимирівни використання технічних засобів навчання, тож і цього разу діти, переглянувши презентацію, ще раз переконалися, що найцінніший скарб для людини – це здоров'я. А потім, об'єднавшись у дві команди, учні змагалися у ... Читати далі »

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 509 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.04.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz