П`ятниця, 19.04.2024, 10:27
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » ЗШ №7
« 1 2 ... 32 33 34
12 жовтня 2012 року в Знам'янській ЗШ І-ІІІст. №7 проводився Всеукраїнський конкурс з української мови "Мультитест", організований Інститутом Розвитку Шкільної Освіти.

І ось, нарешті, довгоочікувані результати. На шкільній лінійці 25 лютого учням 8-9 класів в кількості 14 чоловік було урочисто вручено дипломи учасників. Учень 4 класу, Чістяков М., зайняв ІІ місце, за що отримав диплом і книгу в нагороду.

Шкільний організатор конкурсу Чістякова О.О. також була нагороджена дипломом за організацію та проведення позапрограмного конкурсу.

Без подарунків не залишився ніхто.
Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 1118 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 28.02.2013 | Комментарии (0)

Триста їх, як цвіт рясний, весняний,
В снігових заметах залягло:
В їх серцях одне палке бажання
Й в лютий холод полум'ям цвіло.

У наших предків був звичай: у день поминання могили мертвих встеляли квітами і запалювали на них свічки.

29 січня вшановується День пам'яті героїв Крут. Традиційно в нашій школі відбуваються тематичні години спілкування та загальношкільна лінійка "Волі народної дзвін", присвячені цій визначній для українського народу даті, під час яких виховується повага до історичного миулого українського народу, до борців за національну незалежність нашої держави.

Цього дня запалили й ми свічки і вшанували хвилиною мовчання пам'ять юнаків, загиблих у боротьбі за утвердження незалежної України.

І ми віримо: минуть роки, століття, та пам'ять про юнаків-героїв не згине повік. Вона світитиме не тільки українцям, а й усім тим, хто готовий віддати життя своє в ім'я Батьківщини.
Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 572 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 30.01.2013 | Комментарии (0)

6 грудня 2012 року в Знам'янській загальноосвітній школі I-III ступенів №7 відбулися традиційні змагання з баскетболу на кубок селищного голови між командами шкіл №6 та №7, присвячені визволенню Знам'янки від німецько-фашистських загарбників. Змагання проведено в ході Тижня героїко-патріотичного виховання, тож передувала спортивному дійству урочиста частина щодо вшанування воїнів-визволителів нашого краю.

З привітним словом до учасників змагань звернувся голова Знам'янської другої селищної ради Філіпенко С.І., член ветеранської організації селища Іванов М.В. Присутні вшанували пам'ять про загиблих воїнів хвилиною мовчання. Дійсно, ніхто не забутий, ніщо не забуто – ці слова закарбовані в нашій пам'яті навіки! Підростаюче покоління має вшановувати героїв, бути патріотами своєї Батьківщини. І сьогоднішньою спортивною грою учні довели свій високий рівень фізичної підготовки, витривалість, мужність, що так необхідна майбутнім захисникам Вітчизни. Тож у запеклій боротьбі кубок переможців, як і минулого року, виборола команда ЗШ №7 (вчитель Сидоренко В.В.), друге почесне місце зайняла команда школи №6 (вчитель Степаненко О.І.).


Всі учасники змагань отримали почесні грамоти від Знам'янської Другої селищної ради, спортивне приладдя та солодкі подарунки від підприємців селища.

Вдалих вам ігор, спортивної наснаги, юні спортсмени селища!

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 543 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 10.12.2012 | Комментарии (0)

Осіння пора приносить нам багато прикрас і дарів. Тому традиційним в Знам'янській ЗШ I-III ступенів №7 є Свято Осені.

27 вересня в школі була підготовлена виставка поробок із природного матеріалу та осінніх букетів "Дари осені". Активну участь взяли учні 1-4 класів. Кожна представлена робота заслуговувала на увагу та нагороду.

Діти мали змогу продемонструвати свої таланти, підготували прекрасні костюми! А то ж, бо на свято завітала сама Королева Осінь! Учні першого та четвертого класу (класні керівники Резнікова Н.В., Іваненко І.І.) вражали декламаційною майстерністю, учні другого та третього класу (класні керівники Мезенцева С.М., Черкас Н.Л.) продемонстрували вокальні та театральні здібності.

А учні 5-11 класів влаштували справжній осінній ярмарок. Діти створили справжній базар, на якому можна було купити помідори, огірки, капусту, буряки, часник та цибулю, жовту диню та червоного кавуна. Не менш цікавим виявився конкурс художньої самодіяльності серед учнів старших класів: літературні композиції, пісні, загадки, вікторини. Та неперевершеним був виступ учнів шостого класу (класний керівник Свірбій С.А.) – інсценування казки "Ріпка" у сучасному прочитанні!

Яскраве Свято Осені не залишило байдужим ні учнів школи, ні вчителів.
Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 1053 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 28.09.2012 | Комментарии (0)

Нова історія твориться на ґрунті пам'яті та любові до власної країни, історії, батьків і дідів. Тому пробудження розуміння громадянського обов'язку, готовності у будь-який час стати на захист Батьківщини, власне, героїко-патріотичне виховання – пріоритетний напрямок роботи сучасних загальноосвітніх закладів.

До дня визволення Знам'янки від німецько-фашистських загарбників у Знам'янській загальноосвітній школі I-III ступенів №7 розпочався Тиждень героїко-патріотичного виховання.

В ході Тижня заплановано проведення ряду заходів, а саме: відкриття виставки у бібліотеці "Ми будем вічно пам'ятати, і Вам забути не дамо", проведення єдиних уроків Мужності, тематичних годин спілкування "Шляхами мужності і слави". А розпочався Тиждень вже традиційним щорічним матчем з баскетболу на кубок селищного голови між командами шкіл №6 та №7. Під час урочистої частини проведення матчу виступили голова Знам'янської Другої селищної ради Філіпенко С.І., спеціаліст по роботі з молоддю Григор'єва О.А., представник ветеранської організації селища Іванов М.В. Зібрання вшанувало хвилиною мовчання пам'ять про тих, хто своїм життям заплатив за мир і спокій на нашій землі. А кубок переможців баскетбольного матчу здобула команда ЗШ №7. За підтримки селищного голови в ході Тижня проведено шахово-шашковий турнір між учнями шкіл №6, №7.

Не оминуть своєю увагою в ці дні учні школи і підопічних ветеранів та учасників Великої Вітчизняної війни – привітають, нададуть потрібну допомогу. Адже під час проведення акції "Зірка пам'яті" невід'ємним є той ланцюжок пам'яті, поваги, любові та взаємозв'язку між поколіннями. Віддаємо дань захисникам нашої Батьківщини, що відстояли свободу і незалежність нашого народу, що звільнив народи Європи від фашистського рабства. Їх вч ... Читати далі »
Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 796 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 08.12.2011 | Комментарии (0)

    Саме в дитячі роки дитина потребує найбільшої уваги та захисту. З ранніх літ діти повинні знати і розуміти, що права і обов'язки потрібні кожній людині, тому і є необхідність ознайомлювати учнів зі змістом основних статей Конвенції про права дитини та виховувати відповідальність за своє майбутнє.
    На початку листопада в Знам'янській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №7 був проведений Тиждень правових знань. В ході тижня відбувалися різноманітні виховні заходи, які сприяли формуванню правової грамотності та свідомої моральної поведінки учнів: вікторина "З героями казок по статтях Конвенції" 1-4 кл., виховна година "Знаємо права, виконуємо обов'язки" 5 кл. (класний керівник С.Свірбій), відеолекторій "Як стати обов'язковою людиною" для учнів 8-11 кл. (педагог-організатор Н. Черкас). Змістовними були матеріали конкурсу малюнків серед учнів молодших класів, конкурсу стіннівок серед учнів середньої і старшої ланки. Переможцем конкурсу стіннівок стала учениця 5 класу Мізерна Катерина.
Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 1426 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 14.11.2011 | Комментарии (0)

    Сьогодні в Україні існує безліч невирішених соціальних проблем. Усвідомлення необхідності активної участі громадян і суспільства в їхньому подоланні відкриває нові можливості, а також сприяє розвиткові нових громадських ініціатив. Однією з найважливіших рис нашого часу є відродження руху, який залучає громадян до участі у зміні всіх сторін життя на краще, формування нових відносин у суспільстві, що в цілому сприятиме вирішенню багатьох проблем сьогодення. Волонтерство – так називається цей рух. Воно широко розвинене у світі й розглядається як глобальний процес об'єднання людей, які прагнуть зробити внесок на благо свого та світового співтовариства.
    На сучасному етапі розвитку суспільства волонтерство є невід'ємною частиною шкільного життя. Ця система сприяє становленню людини як активного члена своєї громади, а для школи це добра можливість соціалізації дитини та її громадського виховання.
    Так, в ЗШ I-III ст. №7 активом учнівського самоврядування створено волонтерський загін "Милосердя", який розробив і впроваджує програму "Допомога людям похилого віку". Головні принципи програми — безкорисливість і тривалість допомоги. Програма спрямована на допомогу людям похилого віку, самотнім, часто з різних причин забутим родичами, і які через це потребують опіки, підтримки. В ході реалізації даної програми учні школи привітали з днем людей поважного віку та надали допомогу по облаштуванню присадибних ділянок та прибиранню подвір'їв підопічним ветеранам ВВв акції "Зірка пам'яті" Єрохіній В.Ф., Козакову В.К., Бобровій М.І., Самофалову О.Н., Шилковій Н.В.
    Протягом вересня-жовтня в школі проведено акцію «Три овочі», під час якої учні приносили городину, а потім надавали допомогу тим, кому вона так потрібна. Адресну допомогу овочами отримали мешканці селища Остапова О.О., Севостьянова В.В., Онопа ... Читати далі »
Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 654 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 31.10.2011 | Комментарии (0)

    Навчання дітей правилам безпечної поведінки є невід'ємною частиною виховання підростаючого покоління. Знаючи основні вимоги та маючи навики поводження в тій чи іншій надзвичайній ситуації, як в ранньому віці, так і в майбутньому, дитина не стане винуватцем їх виникнення і в будь-який час зможе допомогти та захистити як себе, так і оточуючих.
    З метою ознайомлення школярів із професією пожежного та вироблення практичних навичок поведінки в надзвичайних ситуаціях 20 вересня 2011 року було проведено громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.»
    В ході проведення акції учні Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №7 мали змогу ознайомитись з пожежно-рятувальною технікою і обладнанням, яке використовується під час гасіння пожеж та при подоланні різноманітних надзвичайних ситуацій. У цікавій захоплюючій формі Пшеничний В.В. та інспектор СНПД Знам’янського РВ УМНС України в Кіровоградській області Крикун Н.Ю. розповіли учням, як діють оперативно-рятувальні наряди у випадку отримання повідомлень про пожежу чи іншу надзвичайну ситуацію, про те, наскільки від їх швидких та відпрацьованих дій залежить часом життя людей, їх добробут та спокій.
    Черговий караул продемонстрував дітям евакуацію потерпілого з другого поверху, оснащення автомобіля для виконання робіт з рятування людей, розгортання пожежного автомобіля для гасіння пожежі, відтворив гасіння умовної пожежі водою та піною.
    Рятівники продемонстрували спецодяг, розповіли про ті надзвичайні події, з якими їм довелося зустрітися в реальному житті.
    Під час розважальної частини акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» у своїх дитячих руках школярі змогли потримати пожежний рукав, приміряти протигаз та справжній костюм пожежників. При цьому в де ... Читати далі »
Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 783 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 31.10.2011 | Комментарии (0)

1-10 11-20 ... 311-320 321-330 331-338
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz