П`ятниця, 26.04.2024, 10:29
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Квітень » 22 » Тиждень початкових класів
10:02
Тиждень початкових класів

З 7 по 11 лютого в Знам'янській ЗШ І-ІІІ ст. №7 пройшов тиждень початкових класів, що цього року співпав з тижнем безпеки життєдіяльності у школах міста. Тому й вирішили вчителі початкових класів спрямувати тематику підготованих заходів на охорону життя та здоров'я дітей.

На початку тижня молодші школярі брали участь у конкурсі малюнків на асфальті на тему "Абетка безпеки". Кожен мав можливість показати своє вміння малювати крейдою та пригадати телефони спеціальних служб і ситуації, в разі яких необхідно викликати рятувальників.

Л.А.Степанова підготувала та провела для малюків вікторину "Правила безпеки під час переходу вулиці". Дві команди "Водії" та "Пішоходи" змагалися у знаннях Правил дорожнього руху: розгадували кросворди, загадки, пригадували правила поведінки на дорозі. І, врешті, дійшли висновку, що для того, щоб зберегти здоров'я і життя,- і водії, і пішоходи повинні знати і дотримуватись Правил дорожнього руху.

Розширити знання про правила здорового способу життя учні початкових класів мали можливість, взявши участь у виховному заході, що проводила Н.В. Резнікова. Вже традиційним стало для Надії Володимирівни використання технічних засобів навчання, тож і цього разу діти, переглянувши презентацію, ще раз переконалися, що найцінніший скарб для людини – це здоров'я. А потім, об'єднавшись у дві команди, учні змагалися у пізнавальній вікторині, пригадували вправи ранкової гімнастики, обговорювали режим дня школяра, корисні та шкідливі звички, створювали колаж "Здоров'я".

Наступного дня наші наймолодші школярі змогли не тільки пригадати відому казку "Кицькин дім", а й самі допомагали рятувати кициних гостей-іграшок, та вчилися гасити пожежу, уявляючи себе пожежниками. С.М. Коптельцева допомогла учням пригадати, що саме називають пожежею, причини, через які може виникнути пожежа, правила поведінки під час загорання електричних приладів, пожежі в лісі та ін. А учні 4 класу заспівали повчальну пісеньку про вогник, вогонь та вогнище.

Як підсумок для закріплення та узагальнення знань учнів з правил безпеки життєдіяльності була проведена інтелектуальна гра "Подорож по країні здоров'я", яку підготувала та провела І.І. Іваненко. Учасники гри та вболівальники відтворили свої знання з пожежної безпеки, Правил дорожнього руху, пригадали правила харчування та догляду за своїм тілом, згадали про природні лиха та вчилися знаходити вихід з будь-якої ситуації, що загрожує здоров'ю людини.

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 508 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz