П`ятниця, 26.04.2024, 04:07
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » ЗШ №7
« 1 2 ... 30 31 32 33 34 »
Серед героїчних сторінок нашого минулого вибивається на перше місце одне коротке слово – "Крути"! Коротке, але яке велике слово! Воно світить на сторінках нашої історії кривавою зорею найбільших героїчних подвигів!

Щороку у січневі дні переносимося думкою і духом у той час, у ті святі для нас місця і на той шлях, що завів українських юнаків під Крути.

У Знамянській ЗШ №7 в останні дні січня проведено ряд заходів, приурочених Дню пам'яті Героїв Крут. Це інформаційні хвилини у 5-6 класах на тему "Пам'ятаємо про Героїв Крут", усний журнал у 7-8 класах "Їх оплакують роси у лузі", засідання дискусійного клубу учнів-старшокласників "Бій під Крутами: тріумф і трагедія", тематичні виставки "Крути - трегедія життя та вічності". Учні 8-11 класів побували на виховному заході "Вічна память героям". Присутні слухали пісні, які співали юнаки, їдучи до станції Крути, читали вірші, присвячені тим пам'ятним дням.

У процесі підготовки до заходу учні разом з учителем історії Войченко М.В. та педагогом-організатором Косенко О.М. провели велику пошукову роботу: вивчили політичні обставини того часу, роздобули карту бою від Крутами і відтворили за нею хід бою, створили фотовиставку портретів учасників, відібрали відеофільми, пісні та вірші. Нікого не залишив байдужим цей захід. Бо хіба ж можна забути тих юнаків, що принесли в жертву свою молодість, своє життя заради Батьківщини!

Такі заходи сприяють формуванню патріотичних почуттів, вчать бути гідними громадянами України, виховують почуття відданості інтересам народу і держави.
Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 568 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 30.01.2014 | Комментарии (0)

Здоров'я - то найбільший в світі дар!
Його цінуємо, коли втрачаєм...
Молитви шлемо вище хмар,
Бо повернути як – не знаєм...

З 20 по 24 січня в Знам'янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів проходив Тиждень сприяння здоровому способу життя та безпеки життєдіяльності на тему "Бережи здоров'я змолоду!".

Мета тижня:
  • виховання в учнів позитивного ставлення до здорового способу життя, залучення школярів до активних занять спортом;
  • популяризація здорового способу життя;
  • прищеплення навичок бережного ставлення до свого здоров'я та здоров'я оточуючих;
  • формування бажання дбати про своє здоров'я;
  • розвивати творчий потенціал дітей.
У рамках Тижня в кожному класі відбулися Тематичні години спілкування та бесіди на тему "Правильне харчування та здоров'я" (1 кл.), "Правила загартовування" (5 кл.), "Про здоровий спосіб життя" (2 кл.), "За здоровий спосіб життя" (3 кл.) "Здоров'я дітей – здоров'я нації" (8 кл.); оформлено виставку стіннівок і малюнків "Бережи здоров'я змолоду!" для учнів 1-11кл. (п/о Косенко О.М.) розроблено буклет-пам'ятку "Бережи здоров'я змолоду!" (ЗДВР Попова Т.М.); педагогом-організатором проведено тематичну лінійку "Здоров'я – це запорука кращого життя!", медичною сестрою Косман Н.П. проведен ... Читати далі »
Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 820 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 29.01.2014 | Комментарии (0)

Уже склалося доброю традицією в загальноосвітній школі I-III ступенів №7 проводити на початку ІІ семестру тиждень математики. Учні з нетерпінням чекають цього і недаремно. Адже кожен з них може взяти активну участь у всіх заходах і поринути у цікаву мандрівку по країні Математики.

Впродовж тижня проводився конкурс математичних газет. Учні 10 класу підготували презентацію "Гранітна основа наук". В останній день предметного тижня учні 5 класу продемонстрували ще й свої літературні здібності, беручи участь в конкурсі математичних казок.

Постійними гостями при проведенні заходів стали дев'ятикласники Промахова Є., Черкас І., Ларіонов Є., які знайомили молодших школярів з математичними фокусами, проводили математичні вікторини.

Для учнів 5-6 класів було проведено математичну гру "Розумники і розумниці". Тут юні ерудити розв'язували логічні задачі, відгадували ребуси, грали в математичні ігри, малювали картинки за допомогою чисел. Цього разу удача була на боці "Розумників", а от у "Розумниць" перемоги ще попереду.

Також весело і захоплююче пройшов конкурс "Весела математика" у 7 та 8 класах. Учні розказували гуморески і смішинки, показували жестами математичні терміни, співали уривки пісень, в яких зустрічаються числа. Символічною стала назва команди 7 класу "Перемога", хоча тут переможених не було, адже кожен учасник перевірив свої кмітливість, почуття гумору.
Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 454 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.01.2014 | Комментарии (0)

21 січня в Знам'янській ЗШ І-ІІІ ступенів №7 відбувся тематичний захід, присвячений Дню Соборності України, метою якого було розширити і поглибити знання учнів про Соборність України, виховувати патріотизм, національну гордість та любов до Батьківщини.

Учні 9-11 класів, під керівництвом вчителя історії Войченко М.В., підготували матеріали та ознайомили школярів з історією виникнення Дня Соборності України та висловили ставлення сучасної молоді до цього свята. Учні відповідально поставилися до підготовки заходу: самостійно підготували та презентували відеопрезентацію, звертаючи увагу на цілісність та Соборність України.

Підводячи підсумок проведеного заходу, учень 11 класу Тюпа Ігор зазначив: "Соборність і Свобода Української держави – одвічна мрія, яку плекав народ упродовж усієї боротьби за незалежну Україну. Лише соборна, незалежна і вільна Україна має шанс увійти до спільноти процвітаючих країн як рівноправний партнер і перспективний лідер центрально-східного регіону Європи".

Слід зазначити також, що 22 січня, безпосередньо у День С ... Читати далі »
Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 423 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.01.2014 | Комментарии (0)

Велична і свята, моя ти Україно,
Лише тобі карать нас і судить
Нам берегти тебе, Соборну і єдину
І нам твою історію творить!

Такими словами 20 січня в Знам’янський загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №7 розпочався тематичний захід, приурочений до Дня Соборності України, який щороку, 22 січня, відзначається українським народом.

Вчитель історії та правознавства Войченко М.В. здійснила невеличкий екскурс в минуле, нагадавши всім присутнім історичні факти, які передували виникненню цього свята.

Учні 9-го класу декламували вірші, присвячені Україні, її славній історії та нащадкам.

Завершився захід словами-закликом українського поета, прозаїка, журналіста, критика, композитора та громадського діяча. Р.Купчинського:

Гей,гуртуймося,
українські діти!
Зранку, змалку вже вчимося
Для Вкраїни жити.
Україна - край мій рідний
Від Кавказу по Карпати
І веселий, і свобідний,
І великий, і багатий!
Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 842 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.01.2014 | Комментарии (0)

Ось і закінчилися зимові свята, які дуже полюбляє український народ, а особливо дітлахи. Підсумовуючи ці свята в 3 класі ЗШ І-ІІІст.№7 пройшли Українські вечорниці, до яких діти із задоволенням готувалися. Вже стало традицією батькам дітлахів готувати на свято вареники з різними начинками. І цього разу діти пригощали всіх присутніх і один одного смачними варениками з сиром, картоплею, капустою.

Та яке ж свято без веселих і запальних пісень, гуморесок, ігор, посмішок, веселощів. Ніхто не залишився байдужим. Підспівували та підтанцьовували своїм дітям мами і тата, бабусі і сестрички. Всі залишилися задоволені!


Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 884 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 21.01.2014 | Комментарии (0)

16 січня учні школи відвідали міський краєзнавчий музей, де була проведена цікава екскурсія в рамках заходів, присвячених 200-річчю з дня народження Т.Г.шевченка.

Т.С.Кулик акцентувала увагу на біографію Т.Шевченка, пов’язану саме з Кіровоградщиною, де проживали і живуть нащадки великого Кобзаря. Сам митець неодноразово бував у наших краях, про що свідчить згадка у його творах про Третю Роту, Гуляй поле. Працівники музею пишаються тим, що такий музей один на всю Кіровоградську область.

В ході екскурсії діти почули про історію створення музею, побачили багато портретів, фотографій, гравюр, вишивку, ознайомилися із родовідним деревом митця.

Особливо вразив портрет, зроблений з квіток безсмертника, це свідчить про те, що постать Т.Г. Шевченка дійсно безсмертного, має важливе значення не тільки для України, а й світове.

З великим багажем знань великого Кобзаря повернулися додому задоволені школярі.
Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 438 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 20.01.2014 | Комментарии (0)

Новорічні свята – це найдивовижніша пора зими. Час, коли у передноворічну ніч збуваються дива, справджуються найпотаємніші надії та сподівання. Важливими подіями наповнені передсвяткові та святкові дні щороку, а для вихованців та учнів Знам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7 очікування свят цього року відзначилося визначною подією – привітанням із 90-річчям Бобрової Марії Іванівни, учасниці бойових дій. якою опікуються вже не перший рік учні 6-го класу навчального закладу, в рамках акції "Зірка пам'яті".

Учні із задоволенням привітали цю чарівну жінку поважного віку, побажали їй довгих років життя, міцного здоров'я та висловили величезне бажання зустрітися з нею на 100-річчі з нагоди святкування її ювілею.
Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 592 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 08.01.2014 | Комментарии (0)

Свято Нового року – найчарівніша пора для кожної людини, починаючи з перших кроків у житті аж до самої старості. Це час, коли сповнюються мрії та бажання, справджуються сподівання та надії у краще майбутнє.

Коли наближається час передноворічних свят у кожній оселі відбувається чарівне дійство - підготовка до Нового Року, святкування Свята Миколая Чудотворця, який є для дітей чарівником та майстром див. Не оминають ці святкові клопоти і навчальні заклади, вихованці яких із задоволенням приймають участь у Новорічних святах. Не стала винятком щодо участі у заходах і Знам'янська ЗШ І-ІІІ ступенів №7.

Учні школи проявили свою творчість та майстерність у підготовці та проведенні Новорічних свят. Свято Миколая, яке щороку дарує вихованцям закладу безліч позитивних емоцій та подарунків, і цього року подарувало незабутні враження та емоції учням початкової школи, які зустрілися з Чарівником та його постійними супутниками – Янголами, прийнявши найщиріші побажання з наступаючим Новим Роком та побажаннями зростати розумними, чемними, вихованими та слухняними дітьми. Проведення ж Новорічних ранків – це свято, наповнене дивами та героями різних казок. Діти отримали позитивні враження, незабутні спогади та пам'ятні солодкі подарунки від найважлив ... Читати далі »
Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 531 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 08.01.2014 | Комментарии (0)

24 грудня 2013 року за планом роботи школи відбулося засідання Ради профілактики правопорушень. Це вже друге засідання в цьому навчальному році. На порядок денний виносились питання:
  • Соціальна адаптація важковиховуваних підлітків (виступила психолог школи Мухіна А.О.);
  • Аналіз стану відвідування школи учнями (звітувались класні керівники 5 та 8 класів: Темна А.П. та Кондратюк О.В.).
Заслухали звіти учнів, які стояли на шкільному обліку. До речі, частина учнів рішенням Ради були зняті з обліку за зразкову поведінку, виконання Правил для учнів. Вирішили на засіданні і ряд інших проблем:
  • попереджені батьки учнів, які недостатньо займаються вихованням своїх дітей,
  • надані рекомендації батькам і підліткам, зокрема, від чого виникає підлітковий негативізм та як з цим боротися.
Взяли активну участь у виступах батьки, члени Ради профілактики: Рогов В.В., Польщакова А.Б., Мізерна Л.О., класні керівники Кондратюк О.В., Мухіна А.О., Чістякова О.О.

В роботі між засіданнями активно працювали представники кримінальної міліції у справах дітей Самофал С.А. - старший оперуповноважений кримінальної міліції, Авксентьєва І.В. – оперуповноважена кримінальної міліції. Учні прослухали доповідь-співбесіду "Молодь та протиправна поведінка. Права та обов'язки".

Саме важливе, що робота дає позитивні кінцеві результати, що і ставить Рада за свою мету.
Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 513 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 25.12.2013 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz