П`ятниця, 26.04.2024, 04:17
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Жовтень » 17 » Тиждень знань безпеки життєдіяльності "Захист людини в надзвичайних ситуаціях"
12:23
Тиждень знань безпеки життєдіяльності "Захист людини в надзвичайних ситуаціях"

В Знам'янській ЗШ І-ІІІ ст. №7 з 13.10 по 17.10 триває Тиждень знань безпеки життєдіяльності "Захист людини в надзвичайних ситуаціях". Тиждень наповнений різноманітними заходами: інформаційними повідомленнями "Школярам про ЦЗ", тренінгами, практичними показовими заняттями, годинами спілкування, бесідами, конкурсами, спортивно-військовими змаганнями "Рятівник", вікторинами "Цивільна оборона – добрі знання, швидка дія, право на життя" тощо. Всі сплановані заходи мають адаптаційно-пропагандистську спрямованість.

З цією ж метою всім учням школи було роздано брошури "Це потрібно знати юнацтву", які допоможуть їм зорієнтувати в будь-якій життєвій непростій ситуації.

За сприянням департаменту освіти і науки Кіровоградської обласної державної адміністрації, відділу освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради учні та педагоги мали змогу переглянути фільм "Варто знати кожному", під час якого наглядно ознайомилися з порядком дій у надзвичайний ситуаціях.

Для учнів початкових класів була організована зустріч з інспектором Знам'янської пожежно-рятувальної частини Шмальком Ю.О., який в доступній формі про причини виникнення пожеж та їх профілактику.

В рамках Тижня було проведено День цивільного захисту, який був насичений практичними заходами: учні 10 класу разом із вчителем Захисту Вітчизни Григор'євим М. організували показове відпрацювання прийомів користування засобами індивідуального захисту та практичних дій з особистої безпеки й захисту учнів у надзвичайних ситуаціях. Медична сестра Косман закріпила з учнями уміння надавати першу медичну само- та взаєдопомогу при кровотечі, переломах, при втраті свідомості. Учні, педагоги, обслуговуючий персонал відпрацювали дії за сигналом "Увага всім!". Такі заходи допомагають учням діяти рішуче у надзвичайних ситуаціях, формують і розвивають морально-психічні якості. Всі учні школи були залучені до підготовки та проведення Тижня, тому набули упевненості в ефективності занять з цивільного захисту.

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 563 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz