Субота, 04.05.2024, 22:49
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Вересень » 15 » Олімпійський тиждень у школі
14:29
Олімпійський тиждень у школі

З метою популяризації здорового способу життя, залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, всебічного розвитку кожної дитини з 8 по 13 вересня в Знам"янській ЗШ І-ІІІ ст. №7 проходив Олімпійський тиждень, присвячений Дню відзначення фізичної культури та спорту, під час якого учні мали можливість більше дізнатися про історію Олімпійського руху, Малих Олімпійських ігор, їх ідеї та принципи.

В рамках тижня педагогом-організатором Косенко О.М була проведена загальношкільна лінійка "Здоровим бути здорово!", вчителем фізичної культури Сидоренком В.В. організовано цікаві рухливі перерви, педагогом-організатором та класними керівниками проведено конкурс малюнків на тему "Спорт – це здоров'я і краса".

А Олімпійський урок став кульмінацією всього тижня. У цей день подвір'я нашої школи перетворилося на суцільний спортивний майданчик. Для дітей були організовані різні конкурси: футбольний міні-турнір, рухливі ігри, естафети, вікторини, посиденьки біля вогнища. Діти могли проявити свої фізичні та інтелектуальні здібності. Продемонструвати свої найкращі кулінарні здібності в приготуванні каші. Адже це має велику суспільну значимість, спрямовану на утвердження здорового способу життя та залучення дітей до спорту, згуртування дитячого колективу.

Свято залишило позитивні емоції в учнів та вчителів. Ніхто не відчув себе переможеним. Перемогла, як завжди, дружба! Будьте здорові і нових вам спортивних досягнень, друзі!

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 450 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz