П`ятниця, 26.04.2024, 03:24
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 503 504 505 506 507 ... 620 621 »

27 листопада 2014 року на базі Кіровоградського обласного центра дитячої та юнацької творчості відбулась Координаційна рада обласного парламенту дітей, навчання Обласної Школи Лідерів учнівського самоврядування, на якій були присутні депутати Знам'янського міського парламенту дітей – Щурова Вікторія, Даценко Тетяна, Сухінська Юліана, Масна Анна.

Програма що координаційної ради, що навчання ОШЛ була насиченою та цікавою. Для депутатів ОПД проходило навчання за 5 курсами – "Громадянська освіта" (Суркова Г.П.), "Розвиток особистості" (Фоменко А.Г.), "Дитяче та молодіжне самоврядування" (Кордонська Л.М.), "Маркетинг та основи проектної діяльності" (Войчук В.О.), "Менеджмент" (Солодєєва О.М.). Для координаторів була підготовлена сучасна форма роботи з використанням комп'ютерних технологій - Майстер-класи "Організація і проведення інтернет-конференцій", "Методика організації веб-квестів", які проводили Кордонська Л.М. та Хлєбнікова К.В. Час, відведений на проведення навчань, промайнув дуже швидко. Депутати-учні залишали заняття неохоче, але вже готові повернутися і продовжувати навчатися.

Дякуємо організаторам заход ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 443 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 01.12.2014 | Комментарии (0)

21 листопада в ДНЗ №7 "Козачок" відбулися загальні батьківські збори, де в теплій, дружній атмосфері було окреслено коло найважливіших питань та шляхи їх вирішення. Закінченням зустрічі став концерт у виконанні вихованців нашого закладу.

Категория: ЗДО №7 | Просмотров: 490 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 28.11.2014 | Комментарии (0)

26 листопада 2014 року в Центрі дитячої та юнацької творчості відбулося відкрите заняття хореографічного колективу сучасного танцю "Екстраверт", групи основного рівня другого року навчання, керівник - Степанова Катерина Михайлівна.

Тема заняття: "Елементи класичного танцю, партерна гімнастика".

Під час заняття вихованці показали високий рівень знань та вмінь, а саме:

  • елементи класичних вправ біля хореографічного станка (екзерсис),
  • різні вправи на середині зали,
  • партерні вправи для розвитку рухливості стопи,
  • розвиток сили м'язів усіх частин тіла.

Протягом всього заняття педагог виховувала у вихованців дружні відносини в гуртку: грали в гру "Хоровод ласкавих імен", переглядали мультиплікаційний фільм про дружбу та дружні взаємовідносини.

Відкрите заняття проходило під час атестації закладу, тому гостями були члени експертної комісії, а саме: Бондаренко І.В. - методист ММК, (керівник служби охорони праці), Босненко М.М. - методист ММК, Демків М.О. - керівник хореографічного колективу "Конфетті" ЗШ I-III ступенів №3, Мурга В.М. - головний спеціаліст відділу освіти, Полежай Н.А. - методист ММК.

... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 487 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 27.11.2014 | Комментарии (0)

26 листопада 2014р. у міському Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся чемпіонат з інтелектуальних ігор серед учнівської молоді ЗНЗ міста "Інтелектуальне багатоборство". Чемпіонат мав на меті розвиток інтелектуальних та творчих здібностей дітей та учнівської молоді, задоволення їх інтересів, запитів і потреб у реалізації особистісного потенціалу, сприяння організації змістовного дозвілля та популяризації різних видів інтелектуальних ігор.

Організаторами чемпіонату є відділ освіти Знам'янської міської ради та Центр дитячої та юнацької творчості.

Привітала школярів міста з урочистою подією та відкрила міський чемпіонат з інтелектуальних ігор Попова Н.О. – начальник відділу освіти.

За перебігом чемпіонату слідкували:

  • Попова Н.О. – начальник відділу освіти,
  • Мурга В.М. – головний спеціаліст відділу освіти.

Рахувала бали Слєпєнькова І.М. – методист ЦДЮТ.

Провела чемпіонат Фрайнд О.В. – культорганізатор ЦДЮТ.

Команди всіх загальноосвітніх закладів міста взяли участь у чемпіонаті:

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 507 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 27.11.2014 | Комментарии (0)

25 листопада у рамках Тижня права відбулося засідання круглого столу учнів 10 класу ЗШ І-ІІІ ступенів №4 "Роль телебачення та Інтернету у формуванні громадської думки".

Учні охарактеризували засоби масової інформації як джерело поширення інформації в суспільстві. Проаналізувавши діяльність журналістів в Україні за останні роки учасники круглого столу дійшли до висновку про високу ступінь усвідомлення від журналістів дотримання етичних норм, суспільної відповідальності за достовірність та якість поширюваної інформації.

Також учні проаналізували причини обмеження свободи слова і свободи засобів масової інформації в Україні та шляхи їх подолання.

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 490 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 26.11.2014 | Комментарии (0)

Невимушеним, по домашньому теплим було осіннє свято в ІІ молодшій групі "Веселята" (вихователі Кучаєва В.В. та Бєлугіна Ю.В.) ДНЗ №8 "Світлячок". Готуючись до цього свята, малята вивчили чимало пісень: "Запросини осені", "Осінь – радісна пора", "Віє, віє вітер", "Дощик"; підготували вірші та таночки. Під час свята діти згадали, чому осінь називають щедрою, в ролі овочів розповіли присутнім про свої смачні та корисні властивості, затанцювали веселий парний танок. Дівчата-горобинки разом з Осінню закружляли у хороводі. Хоч діти ще й маленькі, але сценка "Розмова грибів із звірятами" у виконанні маленьких артистів, викликала у глядачів посмішки та гарний настрій.

Не обійшлося на святі без приходу цікавих гостей: Осені (вих. Бєлугіна Ю.В.) та мешканця дощової хмаринки Капітошки (вихованець ст. гр. Хирса Ваня), які пограли з дітьми в цікаві ігри, створили у дітей радісний, гарний, веселий настрій. А на завершення чудового свята Осінь пригостила малечу смачним, духм’яним короваєм.

Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 1864 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 26.11.2014 | Комментарии (0)

Осінь – чудова пора року, оспівана поетами, музикантами, художниками. Золота, щедра, різнобарвна... Саме у цей прекрасний осінній день, коли закінчується карусель теплого бабиного літа, у Центрі дитячої та юнацької творчості відбулося свято краси "Чарівність осені безмежна".

"Погляньте, який гарний листочок подарувала нам осінь. Він увібрав у себе всі осінні кольори - і зелений, і жовтий, і жовтогарячий... Цей листочок не простий, а чарівний. На ньому осінь послала своє запрошення. Вона запрошує нас разом із нею помандрувати Центром дитячої та юнацької творчості." – такими словами розпочинає свято ведуча заходу – культорганізатор ЦДЮТ О.Фрайнд.

Розпочалося свято з виставки робіт вихованців ЦДЮТ та учасниць свята. Кожна з робіт та виступ оцінювалася компетентним журі у складі: директора ЦДЮТ Подвиженка Г.І., заступника начальника відділу освіти Черкас Н.Л., головного спеціаліста відділу освіти Мурги В.М. та начальника відділу кадрів Шемчук Н.М.

На учасниць чекали наступні випробування: візитна картка - "Я і осінь", конкурс перукарської майстерності – "Модний вирок" та конкурс "Сузір'я талантів".

Кожна із наших чарівних дівчат в оригінальній формі розповідала про себе, свої захоплення. Вражали своїм креативним підходом та під бурхливі оплески вболівальник ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 439 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 26.11.2014 | Комментарии (0)

В умовах модернізації системи української освіти, згідно з нормативними програмно-методичними документами, відбувається зміна вимог до змісту діяльності позашкільних навчальних закладів. Відмінною рисою роботи сучасного позашкільного закладу є створення умов для впровадження інновацій у педагогічний процес та оновлення методичної роботи.

Однією з ефективних форм методичної роботи, спрямованої на узагальнення, поширення досвіду інноваційної діяльності, на підвищення професійної майстерності педагогічних працівників є організація та проведення інноваційних методичних заходів з педагогічними працівниками, а саме: семінари-тренінги, семінари-практикуми, методичні кав'ярні, педагогічні посиденьки, педагогічний "Брейн-ринг", аукціон педагогічних ідей тощо.

Так, в рамках методичної роботи в закладі, згідно навчального плану 24.11.2014р. о 9.30 в Центрі дитячої та юнацької творчості було проведено методичну кав'ярню для педагогів закладу. Організаторами методичного заходу є методист закладу І.Слєпєнькова, заступник директора з НВР Н.Горбатенко.

Тема засідання: Акмеологічний ПНЗ – заклад життєтворчості, життєвого успіху. Мета засідання: Ознайомити педагогів з новими тенденціями в галузі нау ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 990 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 25.11.2014 | Комментарии (0)

А знаєте ви, що за сила в тій мові!
І.Я.Франко

Ось і відбувся у нашому місті ІІ етап ХV Міжнародного конкурсу з української мови ім.Петра Яцика. Понад 80 учнів із різних шкіл міста засвідчили свою любов і повагу до рідної мови. Цей грандіозний марафон вже не вперше став частиною їхнього життя. Адже він виховує почуття глибокої поваги до державної мови – одного з важливих свідчень української державності, патріотичного виховання молодого покоління, говорить про пріоритетність знань, освіти взагалі. Знам'янські школярі беруть активну участь у цьому конкурсі - щороку кількість учасників збільшується, зростає і кількість переможців різних етапів цього змагання. Цього року ІІ (міський) етап стартував 22 листопада у стінах загальноосвітньої школи №3. Його відкрили учні 3-4 класів, які, не дивлячись на свій "малечий" вік, також стоять не осторонь цього змагання. Продовжили мовну естафету 23 листопада учні 5-11 класів. Не зважаючи на вихідний день, кращі знавці рідної мови з кожного навчального закладу міста зібрались у затишних стінах НВК "Знам'янської ЗШ І-ІІІ ступенів №2-ліцея", де саме і продовжив свій шлях цей мовний марафон. За словами однієї учасниці, учениці 11 класу загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №1 ім. Т.Г.Шевченка Яковлєвої Катерини, цей конкурс "…забезпечує майбутнє нашій славній Україні, її благополуччя. У кожному з нас яскраво запалює вогник невимовного патр ... Читати далі »

Категория: ЗШ №1 | Просмотров: 505 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 25.11.2014 | Комментарии (0)

24 листопада 2014року в ЦДЮТ пройшли масові заходи для вихованців.

Один із заходів - музичний лекторій для вихованців молодшого шкільного віку, який провели Ніклонська Жанна Петрівна (керівник вокально - хорового гуртка) та акомпаніатор Ісаєва Галина Станіславівна.

Разом з досвідченими педагогами діти поринули у світ музичної казки. Головний герой казки - їжачок, який подорожує гарним осіннім лісом, в якому зустрічає своїх друзів ( за прослуховуванням кожної мелодії діти впізнають кого саме він зустрічає) тут є лисичка і ведмедик з метеликом , легкий вітерець і маленький горобчик , який привів головного героя до ганку бабусі Марії де живуть два півника. Всі герої казки готуються до зими і кожний розповів, як саме. Діти не тільки слухали музику, а й були активними учасниками дійства – імітували рухи тварин. А ще уважно роздивлялися виставку малюнків вихованців гуртка "Малюнок, графіка, живопис".

Другий захід провела керівник хореографічного гуртка сучасного танцю "Екстраверт" Стукаленко Марина Вікторівна - відкриття заняття "Елементи сучасного танцю – джаз-модерн. Вивчення етюду на середині залу" з вихованцями основного рівня, четвертого року навчання.

Педагог познайомила усіх присутніх: колег, батьків вихованців, членів атестаційної комісії - Попову Н.О. - начальника відділу освіти,Черкас ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 498 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 25.11.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz