П`ятниця, 03.05.2024, 00:24
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 502 503 504 505 506 ... 620 621 »

В рамках "Тижня дружби" педагоги ДНЗ №7 "Козачок" виступили перед вихованцями школи-інтернату нашого міста з драматизацією казки "Коза-дереза".

Малята з задоволенням переглянули виставу і нагородили артистів щедрими оплесками.

Категория: ЗДО №7 | Просмотров: 643 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 03.12.2014 | Комментарии (0)

Для підвищення професійного рівня педагогів ДНЗ №2 на навчальний 2014-2015 рік заплановано ряд педагогічних годин, по ознайомленню вихователів з розвиваючими технологіями видатних педагогів сучасності.

27 листопада 2014 року в ДНЗ №2 з педагогами закладу було проведено педагогічну годину по темі "Розвиваючі ігри В'ячеслава Воскобовича". Обговорювалась проблема творчого підходу у роботі з дошкільнятами на прикладі розвиваючих ігор В'ячеслава Воскобовича, основними принципами яких виступають швидкість та гнучкість думки, оригінальність, допитливість, сміливість.

Завідувач Мазур О. наголосила, що сьогодні людині для активної участі в житті суспільства, проявлення себе як особистості, необхідно постійно проявляти творчу активність, знаходити і розвивати свої індивідуальні здібності, безперервно вчитися та самовдосконалюватися. Тому в навчанні дошкільнят в ДНЗ №2 на перше місце ставиться завдання розвитку дитини. Кредо нашого закладу "Кожна дитина розвивається по – своєму".

Вихователь-методист Чуракова С.С. зауважила, що розвиток духовно багатої, загальнокультурної, соціально адаптованої, творчої особистості дитини починається з розвитку її творчих здібностей або креативності. Цікаві ігри та розробки В.Воскобовича дають можливість вихователю творчо мислити, не притримуватися стандартизації, а кожного разу придумувати нову казку, занурюва ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 856 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 03.12.2014 | Комментарии (0)

1 грудня 2014 року учні та вчителі НВК "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 - ліцей" взяли активну участь в акції "Червона стрічка", яка була проведена кабінетом Виховної роботи спільно з активістами учнівського самоврядування. "Червону стрічку" носять небайдужі, тому що це – символ солідарності із людьми, які живуть із ВІЛ; усвідомлення серйозності проблеми ВІЛ/СНІДУ; пам'ять про мільйони людей, життя яких забрала хвороба; надія на те, що буде знайдена вакцина проти ВІЛ і ліки від СНІДУ; протест проти дискримінації людей, які живуть з ВІЛ.

Ця стрічка була задумана весною 1991 року, її ідея належить художникові Франку Муру, який жив в провінційному містечку штату Нью-Йорк.

Кожна людина повинна до кінця усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД, і зробити все можливе, щоб уберегти себе і своїх близьких та рідних від цієї страшної інфекції.

Кожен сам робить свій вибір, тож бажаємо лише щасливого життя, але для щастя варто обрати гасло: "Здоровий спосіб життя – запорука успішного майбутнього!"

Категория: НВК №2 | Просмотров: 740 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 03.12.2014 | Комментарии (0)

Бачити в звичайних хмарах казкових персонажів або королівські палаци, в калюжі – сонце і віти дерев для дитячої уяви звична справа. Та деякі люди мають цю особливість і в дорослому житті – бачити в звичайних, буденних речах щось особливе. Це люди творчих професій: художники, скульптори, дизайнери. Зустріч з такими неординарними людьми нещодавно відбулась в НВК "Знам'янська ЗШ І-ІІІ ст. №2 - ліцей", організаторами якої стали директор міського краєзнавчого музею м.Знам'янка Тетяна Кулик, завідуюча відділом науково-просвітницької роботи Кіровоградського обласного художнього музею (КОХМ) Валентина Степанок, заступник директора з навчально-виховної роботи Вікторія Маслюкова, вчитель художньої культури та мистецтва Ірина Павленко.

Знайомство зі студентами факультету дизайну КІРУЕ УСЗ Владом Недвигою, Іриною Загоровською та художником відділу музею КОХМ картинна галерея П.Оссовського "Світ і вітчизна" Катериною Сабодаж відбувалось протягом дня під час звичайних уроків. Для учнів 4-А та 4-Б класів – під час уроків праці, для учнів старших класів 11-В, 10-А, 9-А, 9-Б, 6-А - на уроках художньої культури. Студенти презентували свої авторські дизайнерські проекти та виставкові художні роботи, ... Читати далі »

Категория: НВК №2 | Просмотров: 377 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 03.12.2014 | Комментарии (0)

Розпочинається холодна зима, але у НВК й досі панує тепла осіння атмосфера. І це не тому, що якісно працює опалення та щільно утеплені вікна, а тому що зігріли наші серця учні 2-В класу (класний керівник Довженко К.В.) своїм майстерним виступом, що відбувся 28 листопада у приміщенні нашого закладу. Мюзикл "Осіння казка" - так називалася ця вистава. Вірші, пісні, танці – усього було вдосталь. Малеча вразила глядачів не тільки костюмами, а й неперевершеною акторською грою. Чудові декорації прикрасили сцену гармонійно вписувались.

І, звичайно, яке ж свято без подарунків. Маленькі глядачі отримали солодкі, запашні червонобокі яблука – найкорисніші осінні дари. І це дуже порадувало першокласників. Артисти були нагороджені чарівним печивом, яке здійснює бажання якщо поділитися ним з близькими та рідними. Дорослі глядачі теж не залишилися без подарунків: вони отримали гарний святковий настрій, позитивні емоції та на деякий час повернулися в дитинство і відчули себе дітьми.

Дякуємо за свято!

Категория: НВК №2 | Просмотров: 460 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 03.12.2014 | Комментарии (0)

Перший день зими – сонячний, морозний і вже зі снігом. Затишно і тепло дома та в школі, але не на душі, адже там, в зоні АТО продовжуються страшні військові події. Батьки, брати, сини захищають наш спокій, нашу незалежність, воюють за нашу єдність, не дивлячись на погодні умови та інші труднощі.

Вчителі та учні НВК "Знам'янська ЗШ І-ІІІ ступенів №2 - ліцей" знову і знову підтримують українську армію, адже, хто, як не ми допоможе у важкі хвилини нашим воїнам-героям?

Сподіваємось, що щирі дитячі слова в листах і гарні малюнки зігріють їхні душі, підбадьорять бойовий дух. Теплі речі і амуніція захистять їх від несприятливих погодних умов та ворога!

Ми всі одне ціле, тож не будьмо байдужими, підтримаємо нашу армію, наших героїв, які захищають наш спокій! Щиро їм вдячні! Чекаємо з нетерпінням на їхнє повернення додому!

Категория: НВК №2 | Просмотров: 390 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 03.12.2014 | Комментарии (0)

В рамках акції в Знам'янській ЗШ І-ІІІ ступенів №4 відбулася зустріч з бібліотекарями Коряк М.Г. та Алефіровою С.М., які провели годину інформації "Гендерна рівноправність в Україні" з переглядом відеофільмів: "Гендер у нашому житті", "Насильство" та "Світ має бути без насилля" для учнів 6, 7 класів. Учні на прикладах зрозуміли, що гендерна рівність передбачає однаковий статус для чоловіків та жінок, з'ясували, що чоловіки та жінки мають однакові умови для реалізації своїх людських прав та однаковий потенціал для здійснення свого внеску у національний, економічний, політичний, соціальний та культурний розвиток України. Результатом зустрічі став висновок: "Світ має бути без насильства". Тільки добро і любов повинні розігрівати людські серця, тоді наше майбутнє буде світлим і прекрасним.

Педагогом-організатором Осіповою Г.А. проведено тренінг "Ми проти насильства" з учнями 7 класів. Під час тренінгу учні з'ясовували види насильства та шляхи протистояння і боротьби з насиллям над людиною.

Під час виховного заходу "Припинимо насильство в сім'ї" учні переглянули відеофільми та обговорили ситуації на екрані, з'ясували дії щодо припинення насилля в сім'ї.

Акція ініційована у 1991 році Центром жіночого Глобального Лідерства.

... Читати далі »

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 652 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 03.12.2014 | Комментарии (0)

Відповідно до плану атестації закладів відділу освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради на 2014/2015 роки та згідно з вимогами Закону України "Про позашкільну освіту" в період з 17 по 28 листопада 2014 року проведено державну атестацію позашкільного навчального закладу міста Знам'янка – центру дитячої та юнацької творчості.

Експертна комісія фахівців відділу освіти, яку очолила начальник відділу освіти Попова Наталія Олександрівна розпочала свою роботу 17 листопада під час проведення організаційної наради в центрі дитячої та юнацької творчості.

Керівник закладу Подвиженко Геннадій Іванович ознайомив експертну комісію з основними надбаннями колективу творчих педагогів, які впроваджують нові технології навчання та виховання в роботу закладу, відзначив тенденцію позитивних змін в роботі закладу від початку його створення (01 вересня 2013 року).

Основою позашкільної освіти завжди було визнання права дитини на вільне самовизначення та самореалізацію, її право на свободу вибору. Педагогічний колектив центру дитячої та юнацької творчості має суттєвий потенціал для формування та розвитку компетентностей особистості кожного свого вихованця.

Під час проведення атестаційної експертизи комісією було здійснено перевірку роботи закладу за всіма напрямками, відзначено високий потенціал колективу. Цей потенці ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 486 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 02.12.2014 | Комментарии (0)

28 листопада 2014 року в дошкільному закладі №6 "Сонечко" (завідувач Остроушко І.І.), відбулося методичне об'єднання учителів-логопедів ДНЗ міста Знам'янки на тему "Нетрадиційні технології в роботі з дітьми, які мають фонетико-фонематичне недорозвинення мовлення".

Логопеди ДНЗ №6 "Сонечко" Лантух В.І., Угренович О.І. підготували бінарне заняття "Пригоди Маші та її друзів". Це заняття включало іноваційні технології: біоенергопластика, мнемотехніка, аромотерапія, кольоротерапія, тістопластика, музикотерапія, крупотерапія.

Створена позитивна атмосфера на занятті сприяла піднесеному, емоційному настрою дітей та гостей.

Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 453 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 01.12.2014 | Комментарии (0)

Малята групи "Сонечко" ДНЗ №7 "Козачок" нещодавно відвідали міський краєзнавчий музей.

Цікавою розповіддю Т.Кулик повела діточок в минуле нашого міста. Багато нового і цікавого взнали й запам'ятали наші вихованці.

Категория: ЗДО №7 | Просмотров: 427 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 01.12.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz