Субота, 27.04.2024, 04:54
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 526 527 528 529 530 ... 620 621 »

18 серпня 2014 року в залі засідань міськвиконкому під головуванням міського голови І.Крижановського відбулась нарада керівників загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів міста щодо економії енергоносіїв в опалювальний період 2014/2015 навчального року. Ігор Борисович ознайомив присутніх з дорученнями голови ОДА щодо скорочення споживання природного газу на 30%.

Начальник відділу освіти Н.Попова довела до відома керівників наказ Департаменту освіти і науки Кіровоградської ОДА від 06.08.2014 року №307, яким надано можливість загальноосвітнім закладам самостійно визначати структуру 2014/2015 навчального року, тривалість навчального тижня та змінність навчального процесу, враховуючи стан забезпеченості загальноосвітніх навчальних закладів теплопостачанням в опалювальний період 2014/2015 років. На розгляд керівників Н.Попова винесла відповідний проект рішення виконавчого комітету щодо зміни структури навчального року з відпрацюванням робочих днів грудня, січня та першого тижня лютого по суботах. Таким чином, в навчальних закладах буде забезпечено виконання навчальної програми та буде здійснено економію енергоресурсів. Під час наради було акцентовано увагу керівників ЦДЮТ, КДЮСШ щодо організації роботи даних закладів в канікулярний період, а саме з 01 грудня по 08 лютого: забезпечення роботи гуртків та секцій, з метою залучення учнів до позашкільної діяльності та організації змістовного відпочинку.

В ході наради також розглянуто ряд питань щодо підготовки навчальних закладів до нового навчального року.

Категория: Міськво | Просмотров: 447 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.08.2014 | Комментарии (0)

Триває спекотне літо, завершуються шкільні канікули. Незабаром шкільне подвір'я ЗШ І-ІІІ ступенів №4 знов заповниться веселим дитячим сміхом. Готуючи шкільне приміщення та спортивний майданчик до нового навчального року, славно попрацювали колективи учнів, вчителів, працівників освіти та батьків.

Останнім штрихом у оформленні спортивного майданчика стало фарбування спортивного знаряддя. Швидко та згуртовано попрацювали учні 5-11 класів над ремонтом нестандартного спортивного обладнання.

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 562 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 13.08.2014 | Комментарии (0)

Літо – пора відпусток та... ремонтів. Тож, поки діти безтурботно відпочивають на канікулах, навчальні заклади активно приводять до ладу, аби вже першого вересня гостинно зустріти своїх учнів та вихованців в облагороджених приміщеннях.

За сприяння міського голови І.Крижановського за останні роки освітянській сфері було виділено значні кошти на капітальні та поточні ремонти навчальних закладів: в ряді закладів здійснено заміни вікон на енергозберігаючі, відремонтовано теплотраси, придбано та встановлено нові опалювальні котли.

Цьогоріч кошти міського бюджету було розподілено між найбільш проблемними об'єктами.

07 серпня 2014 року здійснено робочу поїздку міського голови І.Крижановського та начальника відділу освіти Н.Попової з метою контролю за проведенням робіт по підготовці закладів освіти до нового навчального року.

Під час поїздки оглянуто хід виконання робіт з капітального ремонту приміщення спортивного залу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 імені Т.Г.Шевченка, де здійснено утеплення горища, ведуться роботи по заміні вікон на енергозберігаючі, виконуються роботи по оздобленню приміщення. Вартість робіт складає 200 тис.грн.

Міський голова ознайомився з ходом виконання заходів щодо усунення радонових ризиків у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №7. На виконання даних робіт з міського бюджету виділ ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 882 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 07.08.2014 | Комментарии (0)

ГАНДБОЛ

01 серпня 2014 року в Ігровому залі КДЮСШ відбувся турнір з гандболу серед вихованців відділення присвячений "Дню міста". В турнірі приймали участь вихованці 2002, 2001, 2000, 1999 років народження, загалом близько 45 чоловік (тренери – викладачі Гавришевський Є.О., Федіна І.А., Лежненко М.Ю.).

Було сформовано чотири команди, ігри проходили по коловій системі. Переможці нагороджувались перехідним кубком КДЮСШ.

Кращим гравцем серед хлопців був визнаний Ігранов Богдан (2002 р.н.), а серед дівчат - Щупка Тетяна (2002 р.н.). Їх було нагороджено грамотами КДЮСШ.

* * *

02 серпня 2014 року на базі Знам'янської КДЮСШ проходив обласний турнір з гандболу серед чоловічих команд присвячений 145–й річниці міста Знам'янка. В змаганнях приймали участь команди міст Знам'янки (ГК "ЛОКОМОТИВ"), Кіровограда (ГК "ЯТРАНЬ") та збірна команда Олександрії.

В запеклій та безкомпромісній боротьбі перше місце посіла команда ГК "ЛОКОМОТИВ", друге місце виборола команда Олександрії, третє місце посіла команда ГК "ЯТРАНЬ".

... Читати далі »
Категория: КДЮСШ | Просмотров: 477 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 07.08.2014 | Комментарии (0)

31 липня 2014 року в ДНЗ №6 "Сонечко" на дітей чекало спортивне свято "Лісова школа здоров'я". До малят завітали їх улюблені мультгерої Шершень Шер та Комашка Міла, які попросили у дітей допомоги та порад, щоб вилікувати лісових звірят.

Ведмедика навчили доглядати за зубами, а він пограв з малятами у гру "Бурелом". Лисиці дошкільнята порадили займатися фізичними вправами, щоб спина не боліла. А з веселим Коником Стрибунцем Кузею вправлялися стрибати через лісовий струмочок. Володар Чорного Лісу – Лісовичок був вдячний дітям за те, що навчили мешканців його лісу берегти та зміцнювати своє здоров'я. А Сонечко пригостило малят смачними пиріжками та корисним соком.

Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 467 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

25 липня 2014 року в дошкільному навчальному закладі №3 "Івушка" з працівниками закладу та вихованцями було проведено Свято Нептуна. На Свято була запрошена інспектор-методист з дошкільного виховання міського відділу освіти Скляровська Лариса Дмитрівна.

Під час даного заходу до дітей завітали різноманітні герої – Нептун, Русалоньки, Кікімора, Чорт. Було проведено багато різноманітних естафет, ігор з коралами та водою. Малюки з задоволенням співали та танцювали. Нептун з морськими героями подарував дітям пригощання.

 

 

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 597 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

Літні канікули в самому розпалі, проте в школах як і раніше гамірно: тривають ремонтні роботи. В закладах освіти триває підготовка закладів до нового навчального року. Адже перше вересня має зустріти учнів красивими і затишними класами, оновленими спортзалами, бібліотеками, їдальнями. Часу залишилося не так багато, а тому потрібно поспішати.

Підготовка навчальних закладів до нового навчального року та зимового періоду знаходиться на особливому контролі міської влади. Відділом освіти виконавчого комітету міської ради проводиться планомірна робота з даного питання. На особливому контролі – підготовка газових міні-котелень до роботи в осінньо-зимовий період.

Так, 18 липня начальником відділу освіти Н.Поповою та інженером з експлуатації газових котелень відділу освіти М.Іваськів здійснено огляд підготовчих робіт у котельнях навчальних закладів, під час якої перевірено виконання графіків планових ремонтів та робіт по підготовці до опалювального сезону 2014/2015 років, скоординовано заходи щодо попередження пошкоджень устаткування, технологічних схем і споруд в умовах низьких температур зовнішнього повітря. Найбільшу увагу було приділено питанню раціонального використання енергоносіїв. Адже, враховуючи ситуацію в країні, в умовах зростання цін на енергоносії, особливу увагу керівників навчальних закладів було звернуто на ефективне використання природного газу, електричної і теплової енергії, впроваджування енергоефективних захо ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 446 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 18.07.2014 | Комментарии (0)

Літо - багате на державні та народні свята. Одне з них свято на Івана Купала. Дане свято любиме народом, адже насичене іграми, розвагами, піснями, традиціями.

Ми в нашому закладі намагаємось прививати любов до народних свят і традицій, тому 7 липня відсвяткували свято на Івана Купала "Таємниці квітки папороті". Підготували і провели його муз. керівник Єніна Ю.В., старша група "Живчик" (вих. Коваленко О.П., Рева О.В.), середня група "Капітошка" (вих. Сітанова Н.М.). Гостями на святі були дошкільнята ІІ молодших груп "Гномики", "Калинка", середніх груп "Яблучко", "Полуничка", старші групи "Пізнайки", "Бджілка", батьки дітей. Відбулось свято на літньому майданчику, діти груп "Живчик", "Капітошка" були одягнені в українські костюми, у дівчаток на голові були віночки, сплетені з польових квітів. Ведучі свята Сітанова Н.М., Рева О.В., муз. керівник Єніна Ю.В. також були одягнені в українські костюми, все це створювало атмосферу українського свята. Діти порадували присутніх українськими піснями "Віночок", "Галя по садочку ходила", "Вийди, вийди сонечко"; станцювали танок Мухоморчиків; грали в народні ігри "Передай віночок", "Перестрибни через кропиву"; в рухливі ігри "Хто спритніше?", "Заборонений рух". Діти порадували знаннями про цілющі трави та їх особливості, народні т ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 1281 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 10.07.2014 | Комментарии (0)

Завідуюча дошкільного навчальгого закладу №8 "Світлячок" Клименко С.Г. та вихователі групи "Калинка" Крамаренко І.Л. і Рогова В.Ю., висловлюють вдячність батькам за величезну допомогу в облаштуванні дитячого майданчика в нашому дитячому садку.

На пропозицію вихователів облаштували до літнього оздоровчого періоду ігровий майданчик, відгукнулись усі: і тата, і мами, і бабусі, і дідусі.

Спільними зусиллями батьків в дитячому садку було встановлено та наповнено піском нову величезну пісочницю, в якій діти із задоволенням будують різноманітні фігури та споруди.

Навколо майданчика розташувався дивовижний заборчик, матеріалом для якого слугували надані батьками автомобільні скати. Татусі та мами дружно розфарбували заборчик у кольори веселки Тепер діти граючись вивчають та закріплюють назви кольорів, а також вправлятися в основних рухах.

Разом з тим було використано природний матеріал, пеньочки і навколо яких діти із задоволенням бігають і стрибають з них, вправляються в рівновазі таким чином розвивають спритність, уважність, швидкість і виховують дисциплінованість та організованість.

Розвиваються діти не тільки фізично, а й естетично. На ігровому майданчику вихователі облаштували клумбу, на якій мами і бабусі посадили різноманітні квіти, та невеличкий город, на ... Читати далі »

Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 532 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 08.07.2014 | Комментарии (0)

Діти – наше майбутнє, тому ми плідно працюємо над тим, щоб навчити наших вихованців здоровому способу життя, виховуємо бажання займатися спортом і фізичними вправами для зміцнення свого здоров'я.

Для повноцінного фізичного розвитку дітей і на виконання заходів річного плану на літній оздоровчий період 3 липня 2014р. в ДНЗ №5 "Калинонька" пройшла спортивна розвага "Здоровим будь!", в якій прийняли участь усі вікові групи та педагоги, під час організованих спортивних естафет вихованці мірялися силою, змагалися у швидкості, спритності, витривалості, а по закінченню розваги всі учасники були нагороджені медалями.

Категория: ЗДО №5 | Просмотров: 507 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 08.07.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz