Понеділок, 29.04.2024, 16:20
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 527 528 529 530 531 ... 620 621 »

Колектив Знам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 прийняв участь в акції "Допоможемо армії". Зібрані кошти волонтери використали для придбання бронежилетів, касок, рацій, продуктів харчування, медикаментів та засобів особистої гігієни для групи добровольців, які готувалися до відправки на Схід. Представники колективу школи були присутні на безпосередньому врученні придбаного майна.

Командування добровольців висловило слова вдячності за надану допомогу, а присутні представники колективів та волонтери отримали моральне задоволення від посильного внеску у вирішення складної військової ситуації в нашій країні.

Педагогічний колектив також потурбувався про вручення бронежилета та каски випускнику нашої школи Сайку Роману, який, в даний момент, приймає участь у збройних військових діях. Слова подяки від Романа призначаються всім членам шкільного колективу.

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 485 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

Літо у самому розпалі, а у школі триває ремонт. Силами батьківських колективів, учнів та педагогіічних працівників відремонтовані класні кімнати. Вікна, столи, стільці та підлога блищать свіжою фарбою - класи чекають на заняття дітвору.

Для технічного персоналу також важка пора - триває ремонт шкільних коридорів та приміщень.

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 700 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

Силами учнів, які закінчили 9-ті класи, було відремонтовано спортивний зал школи. Діти злагоджено та дуже якісно працювали під час фарбування спортивного приладдя, розмітки та підлоги залу.

Адміністрація школи виголошує подяку учням, які старанно попрацювали: Сізову Івану, Гончару Дмитру, Масловському Олександру, Чубу Георгію, Зайцеву Олегу, Корень Валерії. Особливу подяку за організаторські здібності отримують Корольов Денис та Кравчук Володимир.

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 726 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

Літо – це чудовий час для відпочинку. У ДНЗ №8 "Світлячок" вихователі облаштовували ігрові майданчики таким чином, щоб діти грали, відпочивали та загартовувались.

Гра з піском для дітей – одна з найулюбленіших ігор, тому що це – закріплення властивостей піску, можливість дітей розслабитись. В деяких групах замінені пісочниці на великі і зручні та наповнені піском.

У народі кажуть: "Вода – це життя". А у дитячому садочку це ще й цікаві ігри з водою. Діти із задоволенням грають у водні ігри такі, як "Рибка", "Човники", водяними пістолетами, мильними бульбашками.

На кожному ігровому майданчику садка є місце для проведення рухливих ігор, народних ігор, ранкової гімнастики та спортивних ігор. Є гарне ігрове обладнання, для облаштування якого було використано машинні скати. Вони Перетворилися на різноманітних тварин, вазони для квітів, мотоцикли.

Влітку діти в садочку розвиваються не лише фізично, а ще й естетично. На кожному ігровому майданчику є клумба, яку вихователі обсаджують різноманітними квітами, разом з дітьми вивчають їх назви та охоче доглядають за ними.

На дитячих городах діти разом з вихователями готують землю до насаджень, сіють та засаджують їх овочами, поливають, прополюють від бур'яну. Таким чином ... Читати далі »

Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 531 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 04.07.2014 | Комментарии (0)

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято маленьких громадян нашої країни. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє.

2 червня 2014 у Знам'янському будинку культури до Міжнародного дня захисту дітей відбувся День спільних дій "Де веселка палає, сміх дитячий лунає". На свято завітали працівники будинку культури, вчителі та вихователі ДНЗ №5 "Калинонька", які прийняли активну участь, гарно вжилися в ролі (Курятенко С.В. роль Б.Яги).Свято розпочалося спільним проектом інтелектуальної еліти "інтелект-караваном", Під час заходу була проведена дитяча шоу-програма, де діти мали змогу взяти участь у різноманітних конкурсах, отримавши за це невеличкі сувеніри. Для дітей також було проведено концерт за участю різноманітних казкових героїв.

Спільна програма пройшла у святковому настрої, де діти мали змогу не тільки послухати казку, взяти участь в конкурсних програмах, а також показати на сцені свої таланти - співу, танців та гумору, твлрчості та креативності. Святкування цього чудового свята мало продовження безпосередньо і в самому садочку де для малят було заздалегідь підготовлено танцювально-розважальку програму зі смачними призами.

Літо! Найкращий час для оздоровлення дітей. Ми в наш ... Читати далі »

Категория: ЗДО №5 | Просмотров: 579 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 01.07.2014 | Комментарии (0)

Літня зміна в таборі відпочинку з денним перебуванням дітей Знам'янської ЗШ І-ІІІ ст. №6 "Веселка" добігає кінця… Останній табірний тиждень виявився не менш цікавим ніж два попередні. Кожен день – сюжетний.

16 червня було присвячене Дню сім'ї, бо "Людина без коріння, що рослина без насіння". Кожна дитина намагалася якнайкраще представити своє родовідне дерево, презентувати традиції та звичаї власної родини, ознайомити з ними. Апогеєм дня було родинне дерево табору і танок, присвячений святу.

17 червня – День квітів. Він проходив під гаслом "Проймемо душу прекрасним". Влітку значну частину дня діти проводять на вулиці, тому під час проведення Дня квітів в таборі вихователі спробували розкрити таємниці довкілля. На території школи є багато квітів, і екскурсія в квіткове царство виявилася дуже цікавою і змістовною. Вихованці створили цілий зелений сад з кольорового паперу. Але вони не могли сперечатися з красою натуральних квітів, якими милувалися на спеціально створеній для цього виставці.

18 червня – День народних традицій та звичаїв. Такого в таборі ще не було! "Ми – українці!" ... Читати далі »

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 562 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 25.06.2014 | Комментарии (0)

Швидко промайнули 14 днів оздоровлення дітей в пришкільному таборі і настав час прощатись. 20 червня відбулося урочисте закриття пришкільного табору відпочинку "Веселка" на базі Знам'янської ЗШ І-ІІІ ступенів №4. Протягом червня учні школи змістовно та весело відпочивали. Кожен день, як барви веселки, був веселим, цікавим, наповненим новими враженнями, новими зустрічами, розвагами та екскурсіями.

Непомітно минає літо, непомітно пролетіли дні відпочинку у нашому таборі. Але сподіваємося, що час перебування у таборі "Веселка" ви будете довго і тепло згадувати. Для кожного табір приніс щось своє, особливе, неповторне, для когось це були нові враження від місць в яких він раніше ніколи не був, для когось враження від ігор, конкурсів, які щодня у ньому проходили, хтось тут зустрів своїх старих друзів, а хтось нових.

Покликанням організаторів відпочинку було подарувати дітям таку згадку про щасливе, безтурботне дитинство, в якому лише яскравими кольорами малюються барви літа. А далі — веселі літні канікули, які допоможуть нашим вихованцям набратися нових сил та вражень!

Всім учням бажаємо веселих та безпечних канікул!!!

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 463 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.06.2014 | Комментарии (0)

У вівторок 17 червня у пришкільному таборі відпочинку "Веселка" на базі Знам'янської ЗШ І-ІІІ ступенів №4 було проведено найулюбленішу гру "У пошуках солодкого дерева". Діти із захопленням шукали "солодкий скарб" за картою, виконували завдання на ігрових "станціях" та проявили свою кмітливість, спостережливість, уміння орієнтуватися на місцевості. Нагородою за це для всіх учасників став солодкий приз.

У середу 18 червня наш табір відвідали гості - працівники бібліотеки, які підготували цікаву інформацію для дітей про український оберіг - віночок. Потім було проведено майстер-клас по плетінню вінків із польових квітів, різнотрав'я, колосків тощо. Всі із захватом прийняли пропозицію гостей. Найкраще це виходило у дівчаток, але хлопчики теж намагалися навчитися такому простому і водночас філігранному мистецтву.

А який же відпочинок без конкурсу краси? У нашому таборі відпочиває багато дівчаток. Всі вони мали можливість взяти участь у конкурсі "Красуня табору". Виявили таке бажання 9 дівчаток. Вони змагалися у різних конкурсах, проявили і свою красу, і ерудицію, і таланти. Переможницями стали усі учасниці, але глядачам найбільш сподобалися Криниця Поліна та Шевченко Ксенія. Вітаємо дівчаток із почесним званням "Красуня табору" та "Міс глядацьких симпатій"! Усім учасникам бажаємо гарного відпочинку і залишатися завжди такими ж гарними, веселими і впевненим ... Читати далі »

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 555 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.06.2014 | Комментарии (0)

19 червня в таборі – День туриста. Відпочиваючі разом з вихователями пройшлися туристичними стежками по місцевому парку відпочинку ім.Т.Г.Шевченка.

Після обіду діти готувалися до закриття пришкільного табору відпочинку "Сонечко" з денним перебуванням дітей, повторювали бечівки та табірну пісню.

Категория: ЗШ №1 | Просмотров: 427 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.06.2014 | Комментарии (0)

Ось уже добігає до завершення відпочинок у пришкільному таборі "Веселка". Але розважальна програма залишається насиченою і в останні дні, адже багато потрібно встигнути зробити справ.

16 червня, у пронеділок, у таборі було проведено Олімпійський день. Діти змагалися, демонстрували свою фізичну підготовку, брали участь у командних змаганнях. Також учні дізналися багато цікавого про Олімпійські ігри, про Міжнародний Олімпійський день, який святкується 23 червня. І глядачі, і учасники отримали заряд енергії та безліч позитивних вражень.

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 413 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.06.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz