П`ятниця, 29.03.2024, 15:25
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Липень » 8 » Усе для дітей
15:57
Усе для дітей

Завідуюча дошкільного навчальгого закладу №8 "Світлячок" Клименко С.Г. та вихователі групи "Калинка" Крамаренко І.Л. і Рогова В.Ю., висловлюють вдячність батькам за величезну допомогу в облаштуванні дитячого майданчика в нашому дитячому садку.

На пропозицію вихователів облаштували до літнього оздоровчого періоду ігровий майданчик, відгукнулись усі: і тата, і мами, і бабусі, і дідусі.

Спільними зусиллями батьків в дитячому садку було встановлено та наповнено піском нову величезну пісочницю, в якій діти із задоволенням будують різноманітні фігури та споруди.

Навколо майданчика розташувався дивовижний заборчик, матеріалом для якого слугували надані батьками автомобільні скати. Татусі та мами дружно розфарбували заборчик у кольори веселки Тепер діти граючись вивчають та закріплюють назви кольорів, а також вправлятися в основних рухах.

Разом з тим було використано природний матеріал, пеньочки і навколо яких діти із задоволенням бігають і стрибають з них, вправляються в рівновазі таким чином розвивають спритність, уважність, швидкість і виховують дисциплінованість та організованість.

Розвиваються діти не тільки фізично, а й естетично. На ігровому майданчику вихователі облаштували клумбу, на якій мами і бабусі посадили різноманітні квіти, та невеличкий город, на якому вихователі разом з дітьми висадили овочі. Залучаючи малюків до посадки, поливання та прополювання городу від бур'яну дітям прищеплюється любов до праці на землі. А веселі різнокольрові парканчии навколо клумби та городу, які зробили нам батьки стали родзинкою ігрового майданчику.

Як кажуть, в житті є речі, які ніколи не знецінюються, не тьмяніють, не забуваються. Це – Рідна Земя, мамина любов, дитячий садок. Вихователі докладають великих зусиль для того, щоб діти із задоволенням відвідували дитячий садок, щоб спогади про своє дитинство, проведене у нашому закладі, дійсно ніколи не згасли, але без Вашої, батьки, допомоги, підтримки та безпосередньої участі у житті садку наші зусилля були б марні.

Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 530 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz