Вівторок, 19.03.2024, 11:26
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » ЗДО №2
1 2 3 ... 28 29 »

 До дошкільнят - вихованців ДНЗ №2 "Теремок"завітали пожежники - рятувальники

    1 вересня 2021 року до дошкільнят - вихованців дошкільного навчального закладу №2 "Теремок" Знамянської міської ради завітали пожежники - рятувальники. Продемонстрували, як надавати першу невідкладну допомогу, як гасити пожежу, як рятувати людей з пожежі. Дошкільнята ІІ молодших, середніх та старших груп також продемонстрували свої знаня і уміння в іграх - естафетах "Погаси вогонь", "Чия команда швидше збереться?", "Передай вогнегасник". На завершення зустрічі  перетягували канат з пожежниками - рятувальниками,  і перемогли наші дошкільнята - "бджілки"! Було цікаво і пізнавально!

 

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 239 | Добавил: znamosvita | Дата: 03.09.2021 | Комментарии (0)

Заходи присвяченні 150 – річчю з дня народження Лесі Українки в ЗДО №2 «Теремок»

    Згідно затвердженого плану заходів  з підготовки та відзначення 150 – річчя з дня народження Лесі Українки та з метою вшанування пам’яті видатної української письменниці, громадської діячки, популяризації її творчості в ЗДО №2 «Теремок» з дітьми старшої групи «Живчик» була проведена  вікторина з використанням Lego на тему: «Українська поетеса Леся Українка».
Головною метою заходу було: викликати у дітей інтерес до творчості Лесі Українки; розширити і поглибити їхні знання про видатну українську поетесу.

Вихователь старшої групи «Живчик»
Коваленко О.П.

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 537 | Добавил: znamosvita | Дата: 17.05.2021 | Комментарии (0)

Проведення ранкової гімнастики з нагоди Всесвітнього дня здоров’я в ЗДО №2 «Теремок»  

  Одне із основних завдань, визначених Законом України «Про дошкільну освіту», – збереження та зміцнення фізичного, психічного і духовного здоров’я дитини.
Базовий компонент дошкільної освіти спрямовує зусилля педагогів та батьків на формування у дітей ціннісного ставлення до власного здоров’я і мотивації щодо здорового способу життя.
Відповідно до чинної програми виховання і навчання дітей від двох до семи років «Дитина» та методичних рекомендацій Міністерства освіти і науки України «Фізичний розвиток  дітей в умовах дошкільного  навчального  закладу» (16.08.2010  № 1/9-563) фізкультурно-оздоровчі заходи в режимі дня у закладі дошкільної освіти №2 «Теремок» є обов’язковими для дітей дошкільного віку. Вони мають мету – сприяти зміцненню здоров’я, підвищенню розумової працездатності дітей, активізації рухового режиму в дошкільному закладі.
Щоденно перед сніданком у режимі дня дітей раннього та дошкільного віку проводиться ранкова гімнастика. Вона є обов’язковою скл ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 114 | Добавил: znamosvita | Дата: 08.04.2021 | Комментарии (0)

Заходи присвяченні 150 – річчю з дня народження Лесі Українки в ЗДО №2 «Теремок»  

  Згідно затвердженого плану заходів  з підготовки та відзначення 150 – річчя з дня народження Лесі Українки та з метою вшанування пам’яті видатної української письменниці, громадської діячки, популяризації її творчості в ЗДО №2 «Теремок» з дітьми старшої групи «Яблучко» була проведена бесіда  «Леся Українка: «Біда навчить».
На меті було викликати у дітей інтерес до творчості Лесі Українки, розширити і поглибити їхні знання про видатну українську поетесу, розвивати уміння оцінювати вчинки персонажів, визначати мотиви їхньої поведінки, знаходити засоби опису героїв, вчити дітей переказувати казку близько до тексту, розвивати пам'ять, увагу, зв'язне мовлення , виховувати інтерес до народної мудрості.

Вихователь старшої групи «Яблучко»
Великоча О.В.

 

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 112 | Добавил: znamosvita | Дата: 08.04.2021 | Комментарии (0)

День народження Афлатуна (робота за соціально – фінансовою програмою «Афлатот») в закладі дошкільної освіти №2 «Теремок»

З 2016 року заклад дошкільної освіти №2 «Теремок» працює за унікальною  програмою соціальної та  фінансової освіти «Афлатот». У рамках даної програми діти дізнаються багато нового про права людини, набувають навичок, пов’язаних із фінансами і підприємництвом. Діти вчаться проявляти ініціативу, бути більш впевненими у собі, набувають соціальні та фінансові навички.
У нашому закладі «Теремок» за даною програмою працюють середні групи «Полуничка», «Бджілка», «Капітошка» та старша група «Пізнайки».   «Афлатот» - надзвичайно гнучка програма, яка легко  адаптується  до освітнього процесу нашого закладу. Дає цілісну, збалансовану соціальну і фінансову освіту; забезпечує активний, динамічний процес навчання, у якому головним об’єктом уваги є дитина та її ініціатива. 
Протягом навчального 2020/2021 року згідно програми «Афлатот» проводились різноманітні модулі по п’яти напрямках: «Ти, я і афлатун», «Я і моя сім’я», «Я і мої друзі», «Я і суспільство», «Я  і гроші».  До Дня народження Афлатуна  у цих групах пройшли відкриті заходи: 
•    квест - гра «Подорож з Афлатуном» у групі «Полуничка» (прохід павутини, передача емоцій,  фокуси з водою, сортування сміття, пісочна анімація);
•     розвага &la ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 182 | Добавил: znamosvita | Дата: 23.03.2021 | Комментарии (0)

Консультування з питань атестації вихователів в закладі дошкільної освіти №2 «Теремок»

25 лютого 2021 року  консультантом Міського центру професійного розвитку педагогічних працівників Скляровською Л.Д.   в закладі дошкільної освіти №2 «Теремок» було проведено консультування з питань атестації вихователів. Були розглянуті матеріали педагогічних досвідів та авторських напрацювань та надано методичні рекомендації педагогам, які атестуються у 2020/2021 році.
Наразі продовжується робота над підготовкою презентаційного матеріалу для атестаційної комісії ІІ рівня.

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 105 | Добавил: znamosvita | Дата: 25.02.2021 | Комментарии (0)

День Соборності України в ЗДО №2 «Теремок»

     22 січня 1919 року в Києві на Софійському майдані сталася визначна подія в історії нашого народу - урочисте проголошення Акту Злуки. Ідея єдності і соборності батьківських земель – так само, як і ідеї незалежності, державного суверенітету, сильної централізованої влади, - є головним змістом і смислом державницької ідеології більшості народів світу. Не став винятком і наш український народ.
Сутнісною рисою української соборності є інтеграція етнічних земель, консолідація духовного і культурного життя, нівелювання регіональних бар’єрів. Унітарність нашої держави закріплена в Конституції України, а цілісність території виступає ключовим фактором її суверенітету.
Соборність України у сучасному, багатомірному розумінні пролягає від територіальної цілісності до громадянської консолідації. Україна обрала свій шлях - шлях непохитного національного консенсусу і безумовного та безперервного суспільного діалогу.
Розуміючи важливість святкування соборності України, 22 січня  у ЗДО №2 «Теремок» для педагогів була проведена онлайн – конференція «День соборності. Сила нації - в її єдності». 
Робота по ознайомленню дошкільнят з традиціями, символами українського народу проводиться систематично. У всіх вікових групах створені національні осередки. У закладі функціонує кімната – музей «Україна: минуле і сьогодення». В ігровій формі дітей знайомлять з народними, державними символами. Батьки вихованців беруть участь у створені виставок малюнків «Україна – це ми!».
Цінна інформація повинна закладатись змалку. Педагоги наш ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 124 | Добавил: znamosvita | Дата: 22.01.2021 | Комментарии (0)

Зимові розваги в закладі дошкільної освіти №2 «Теремок»

Зимова пора якнайкраще підходить  дошкільнятам для забав. Цього року зима нас радує прекрасною погодою і снігом. Як цим не скористатись?!
В закладі дошкільної освіти №2 «Теремок» на майданчиках ІІ молодших та середніх груп обладнанні метеостанції. Виходячи на прогулянку, вихователь з дітьми,  завітавши на свою метеостанцію, можуть з’ясувати чи сильний вітер, в яку сторону дме, скільки снігу випало. 
Нашим дошкільнятам дуже подобається бути синоптиками. Із задоволенням вони виміряють снігові замети. Із захопленням спостерігають силу вітру. 
Детальніше (фото, відео) можна переглянути на сайті ЗДО №2 у фейсбуці (Дитсадок Теремок).

Вихователь – методист ЗДО №2
Чуракова С.С.

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 125 | Добавил: znamosvita | Дата: 20.01.2021 | Комментарии (0)

Зимова пора – час, проведений з користю. ЗДО №2 «Теремок»

В зимовий період у нашому дошкільному закладі №2 «Теремок» проводяться благочинні акції. У грудні проводилась акція «Збережемо ялинку» - у всіх вікових групах нашого закладу до Нового року появились оригінальні ялинки.
У січні проходить акція «Допоможемо птахам взимку» - на майданчику кожної групи є годівнички, які виготовили батьки наших вихованців. Виходячи на прогулянку, діти засипають туди крихти хліба, насіння і спостерігають за птахами. 
У підготовці і проведенні благочинних акціях беруть участь вихователі,  діти і їх батьки. Завдячуючи таким акціям, у дітей виховується почуття відповідальності, доброти, милосердя, що дуже необхідно в даний час. 
Детальніше (фото, відео) можна переглянути на сайті ЗДО №2 у фейсбуці (Дитсадок Теремок).

Вихователь – методист ЗДО №2
Чуракова С.С.

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 117 | Добавил: znamosvita | Дата: 20.01.2021 | Комментарии (0)

Цікаве життя дошкільнят у зимовий період ЗДО №2 «Теремок»

Цього року, як і всі минулі, взимку в нашому закладі проводиться конкурс «Зимова споруда» (споруда зі снігу чи льоду). Як тільки випав сніг дошкільнята заходились ліпити різноманітні споруди зі снігу. Такий вид діяльності допомагає згуртуватись дітям та проявити креатив і творчість. 
Також цікаві вироби виготовляють вихователі та дошкільнята з льоду. Цей процес не менш цікавий. Адже відбувається він в декілька етапів: підготовка форм, заливання, заморожування, готові вироби. Дітей захвачує цей процес. 
Під час прогулянок  дітьми різного дошкільного віку активно беруть участь в іграх на санках «Санна плутанина», «Веселі трійки», «Перегони» та інші. Окрім того, що катання на санчатах це цікаво та весело – це ще й організовує, згуртовує, розвиває.
Детальніше (фото, відео) можна переглянути на сайті ЗДО №2 у фейсбуці (Дитсадок Теремок).

Вихователь – методист ЗДО №2
Чуракова С.С.

 

 

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 112 | Добавил: znamosvita | Дата: 20.01.2021 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz