Субота, 20.04.2024, 15:35
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Грудень » 2 » Атестація Центру дитячої та юнацької творчості м.Знам'янка
17:13
Атестація Центру дитячої та юнацької творчості м.Знам'янка

Відповідно до плану атестації закладів відділу освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради на 2014/2015 роки та згідно з вимогами Закону України "Про позашкільну освіту" в період з 17 по 28 листопада 2014 року проведено державну атестацію позашкільного навчального закладу міста Знам'янка – центру дитячої та юнацької творчості.

Експертна комісія фахівців відділу освіти, яку очолила начальник відділу освіти Попова Наталія Олександрівна розпочала свою роботу 17 листопада під час проведення організаційної наради в центрі дитячої та юнацької творчості.

Керівник закладу Подвиженко Геннадій Іванович ознайомив експертну комісію з основними надбаннями колективу творчих педагогів, які впроваджують нові технології навчання та виховання в роботу закладу, відзначив тенденцію позитивних змін в роботі закладу від початку його створення (01 вересня 2013 року).

Основою позашкільної освіти завжди було визнання права дитини на вільне самовизначення та самореалізацію, її право на свободу вибору. Педагогічний колектив центру дитячої та юнацької творчості має суттєвий потенціал для формування та розвитку компетентностей особистості кожного свого вихованця.

Під час проведення атестаційної експертизи комісією було здійснено перевірку роботи закладу за всіма напрямками, відзначено високий потенціал колективу. Цей потенціал закладений у самому змісті позашкільної освіти, орієнтованої на реальні інтереси, запити та потреби дітей різного віку. Форми організації навчально-виховного процесу в закладі зорієнтовані, як правило, на включення дитини в практичну діяльність.

В ході атестації переглянуто ряд відкритих масових заходів для вихованців центру дитячої та юнацької творчості: роботу гуртків, виставки робіт декоративно прикладного мистецтва, майстер-класи для педагогів декоративно-ужиткового відділу та науково-технічного напрямку, змагання з судномодельного спорту, відкриті заняття хореографічних гуртків та відкриті виховні заходи, конкурси та святковий концерт за участю художніх колективів закладу для батьків, гостей свята.

Знам'янський центр дитячої та юнацької творчості – це заклад, який має суттєвий потенціал і вагомий досвід у вирішенні актуальних освітніх завдань, зокрема формування соціальних, загальнокультурних, здоров'язберігальних та інших компетентностей і світогляду дітей і молоді, підготовки їх до свідомого вибору майбутньої професії, створення умов для набуття позитивного соціального досвіду та творчої самореалізації.

Впроваджуючи акмеологічну модель позашкільного закладу, як закладу життєтворчості та успіху, адміністрація та педагогічний колектив закладу говорять: "Наш успіх – це символ сучасності, спрямований на досягнення. Бо те, що ми зробимо сьогодні, ми робимо для нашого завтра".

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 484 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz