Вівторок, 21.05.2024, 04:43
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 463 464 465 466 467 ... 620 621 »

Свято випуску – це найбільш очікувана, найзворушливіша, найвеселіша й водночас найсумніша подія в дитячому садочку. Свято, на якому було можна побачити радісні усмішки, і щирі сльози. Всі чекають його з нетерпінням і готуються до нього заздалегідь. У цьому святі беруть участь педагоги, батьки і, звичайно, - випускники.

Фантазії організаторів випускних свят в ДНЗ №2 "Теремок" немає меж. Умова єдина – свято має бути радісним і таким, щоб назавжди закарбувалось в пам’яті його учасників. В ДНЗ №2 "Теремок" у 2015 році випускалось 3 старші групи, 72 дітей.

22 травня – випускалась гр. "Бджілка" (вих. Пастухова Л.А., Компанієць А.В., вчитель-логопед Бондаренко В.І., муз. керівник Кондратьєва С.М., помічник вихователя Романенко Н.С. Свято мало назву "Мандрівка островами дитинства". І недарма, тому що протягом свята діти мандрували різними островами: Дитинства, Іграшок, Знань, Майбуття, Вдячності, Родинного кола. На святі діти танцювали (танки "Дзвоники", "Морячки", "Танок з іграшками", "Танок із султанчиками", "Джентельмени", "Вальс"), Співали, декламували вірші, розігрували сценки. На свято до дітей гр. "Бджілка" завітали герої: Пірат (вих. Коломієць Ю.В.), Фотокореспондент (вих. Ксьондзик І.І.), які розважили і дітей, і гостей свята. Відповідно було оформлений зал на морську тематику.

26 травня – випускалась гр. "Живчик" (вих. Рева О.В., Коваленко О.П., муз. керівник Кондрать ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 876 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 02.06.2015 | Комментарии (0)

В ДНЗ №2 "Теремок" протягом 2014 – 2015н.р. проходив освітній проект "Моя сім'я". Метою даного проекту було: формувати в дітей та батьків уявлення про їхні права та обов'язки, використовуючи новітні педагогічні технології.

Протягом року вихователі ІІ молодших, середніх, старших груп ДНЗ №2  в рамках проекту "Моя сім'я" втілювали різні новітні педагогічні технології, а саме: заняття "Що таке сім'я?", "Мій дім", "Складання казок про права дітей", читання віршів та обговорення прислів'їв, приказок про сім'ю, дидактичні та сюжетно – рольові ігри. З батьками вихованців також проводилась робота, а саме: консультація на тему: "Права дитини", практикум із творчим завданням "Щоб від казок була користь", виконання  творчих завдань батьків і дітей "Ім'я дитини", "Моя родина", "Мій домашній улюбленець", "Герб сім'ї", проведення батьківських зборів у формі ток – шоу "Чи можна обійтися без покарань?", батьківської конференції "Права дитини. Як запобігти насильству в родині", спільний відпочинок дітей, батьків, вихователів на свіжому повітрі.

На завершення проекту "Моя сім'я" 27 травня у середній групі "Капітошка" (вих. Сітанова Н.М.) пройшло відкрите зан ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 1391 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 02.06.2015 | Комментарии (0)

2 червня 2015 року на базі школи №6 почав роботу літній мовний пришкільний табір відпочинку для дітей з денним перебуванням. Цього дня їх чекав святковий концерт до Дня захисту дітей, який відбувався у місцевому будинку культури, вони ознайомилися з виставкою робіт учасників різноманітних гуртків. Хлопчики та дівчата познайомилися одне з одним, переглянули розклад занять, які їх чекають у таборі, розподілилися на загони, вигадали собі назви та девізи, виготовляли стіннівки. Крім того, діти змагалися в естафетах та отримали за перемогу чудові призи. Усі дуже радісно відсвяткували це дитяче свято.

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 360 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 02.06.2015 | Комментарии (0)

Якщо сьогодні природа подарувала теплий сонячний день, то стає радісно подвійно - тому що в перший день літа по всьому світові відзначається Міжнародний день дітей (International Children's Day). Це свято багатьом знайоме як Міжнародний день захисту дітей.

Міжнародний день дітей - одне з найстаріших міжнародних свят. Рішення про його проведення було прийнято в 1925 році на Всесвітній конференції, присвяченій питанням благополуччя дітей, в Женеві. Чому саме було обрано перше червня, Історія замовчує, але за однією з версій, у 1925 році Генеральний консул Китаю в Сан-Франциско зібрав групу китайських дітей-сиріт і влаштував для них святкування Дуань-у цзе (Фестивалю човнів-драконів), дата якого якраз припала на 1 червня. Завдяки щасливому випадку, день збігся і з часом проведення "дитячої" конференції в Женеві.

Вперше це свято відзначалося в 1950 році в 51 країні світу. Цей день - нагадування дорослим про необхідність дотримання прав дітей на життя, на свободу думки і релігії, на освіту, відпочинок і дозвілля, на захист від фізичного і психологічного насильства, на захист від експлуатації дитячої праці, як необхідних умов для формування гуманного і справедливого суспільства.

З 27 вересня 1991 року набула чинності Конвенція ООН про права дитини, згідно з якою держави, які цю конвенцію підписали, вживають усіх заході ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 456 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 02.06.2015 | Комментарии (0)

28 травня учні 4-А та 4-Б класів святкували свій перший випускний, закінчення початкової школи.

Учні 4-А класу в останнє співали пісні, розказували вірші, як маленькі школярики, адже з наступного навчального року вони вже будуть навчатися у середній школі. Це свято дуже незвичайне, бо незабаром все у їхньому шкільному житті зміниться: інший класний керівник, інша класна кімната, нові друзі, а скільки складних і незнайомих предметів шкільної науки на них чекає! Тому хвилювання торкнулося кожної дитини На очах батьків блищали сльози радості за дітей, які за перші роки навчання так виросли, порозумнішали, стали більш впевненими у собі.

У 4-Б класі відбувся випускний "Прощавай початкова школо!". Діти з великим задоволенням брали активну участь у підготовці свята. На урочистому зібранні учні класу з теплотою згадували свої чотири роки. Дякували вчителям та батькам за турботу.

Емоцій було багато, всі залишились задоволені. Ще б пак! Скільки жартів, смішинок, пісень та віршів.

... Читати далі »

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 418 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 29.05.2015 | Комментарии (0)

29 травня 2015 року у Знам'янській ЗШ І-ІІІ ступенів №4 відбулося Свято останнього дзвоника. Не зважаючи на погану погоду свято чекали всі, і учні і вчителі, і батьки. На урочисту церемонію завітали гості: заступник міського голови Заруцький Андрій Анатолійович, начальник відділу освіти Попова Наталія Олександрівна, представник ГО "Знам'янське об'єднання "Майдан" Безай Василь Володимирович, ветеран освітянської праці Ніколаєв Павло Арсентійович.

Свято яскравіло піснями, віршами та виступами казкових героїв.

Під час свята найстарші учні - випускники 2015 року отримали атестати про повну загальну середню освіту. Їх щиро вітали вчителі, учні, батьки.

Ми бажаємо випускникам успіхів у житті, везіння у всіх починаннях, здійснення бажань. У добру путь!

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 422 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 29.05.2015 | Комментарии (0)

Дорогі учні!
Шановні вчителі та батьки!

Від щирого серця вітаю вас зі Святом останнього дзвоника, яке знаменує завершення навчального року!

Сердечно дякую вчителям за Вашу самовіддану працю, за турботу і знання, які Ви віддаєте своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість. Бажаю Вам життєвих сил і натхнення. Щиро зичу, аби вогонь творчості та любові до власної професії ніколи не полишав Ваших сердець, а всі майбутні задуми та справи повнились світлом, красою і добром!

Усім школярам бажаю гарного відпочинку та яскравих вражень, учителям – творчого завзяття, а випускникам – впевненості у власних силах та наполегливості у досягненні мети!

Зичу всім Вам добра й благополуччя, міцного здоров'я, щастя і миру у Вашому домі!

З повагою,
начальник відділу освіти
Н.Попова

Категория: Міськво | Просмотров: 467 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 29.05.2015 | Комментарии (0)

Знам'янський міський спортивно-технічний клуб Товариства сприяння обороні України – гостинна організація, яку знають у всьому місті. Сьогодні вона радо відкрила двері для учнів початкових класів Знам'янської ЗШ І – ІІІ ст. №7, у яких розпочались навчально-пізнавальні екскурсії.

Директор ЗМСТК учасник бойових дій на території Афганістану, майор запасу військ спеціального призначення В. Колебіденко розповів малюкам про історію ТСОУ та напрямки його діяльності.

Діти вперше побували тут, їм все було цікаво і до всього було діло. Не встигали відповідати на питання! Та стали серйозними обличчя діток, коли роздивлялися експонати у музеї Афганської війни, що створений у закладі: макети зброї, нагороди, фотографії та ін.

Володимир Олександрович провів школярів кабінетами, показав обладнання та тренажери, які використовують під час навчання водіїв різних категорій. На спортивному майданчику дітвора випробовували свої сили, вчотирьох піднімаючи тренувальну штангу, били боксерську грушу, підтягувались. А учень 2 класу Ваня Зубарєв дуже здивував усіх присутніх, виконавши на турніку підйом переворотом, складну вправу, яка вимагає тренувань і вдається не кожному дорослому!

... Читати далі »
Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 404 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 28.05.2015 | Комментарии (0)

Гімнастика пробудження - невідмінна ланка фізичного розвитку дітей в старшій групі №5 "Золота рибка" в ДНЗ №3 "Івушка". Вона проходить в спокійному темпі, щоб забезпечити плавний перехід від сну до активного дня. Прокидаючись та виконуючи елементарні фізичні вправи, діти групи налагоджують свій організм до подальшої рухової активності.

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 408 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 28.05.2015 | Комментарии (0)

Здоров'я дитини - динамічний процес пристосування організму до мінливих умов навколишнього середовища. Кількість рухів, які виробляє дитина протягом усього неспання, сприяє розвитку всіх систем організму. Недолік рухової активності негативно позначається на здоров'ї дитини.

Перебування дитини на свіжому повітрі в дошкільному навчальному закладі №3 "Івушка" в середній групі №3 "Веселка" позитивно впливає на обмін речовин, сприяє поліпшенню апетиту, засвоєнню харчових продуктів та забезпечує загартовувальний ефект. Прогулянка, як елемент розпорядку, є надійним засобом профілактики перевтоми. Вона дає дітям змогу у рухливих, спортивних іграх, праці, різноманітних фізичних вправах задовольняти свої потреби у рухах. Виконання фізичних вправ на свіжому повітрі посилює їх ефективність. Адже фізичне навантаження і свіже повітря зміцнюють здоров'я дітей, посилюють їх працездатність. Саме через це важливо раціонально організувати рухову діяльність дітей на прогулянці.

Раціональне чергування різних видів дитячої діяльності робить прогулянку цікавою і захопливою.

Різноманітні заняття на свіжо ... Читати далі »

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 480 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 28.05.2015 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz