П`ятниця, 29.03.2024, 10:55
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Червень » 2 » Випускні свята в ДНЗ №2
13:09
Випускні свята в ДНЗ №2

Свято випуску – це найбільш очікувана, найзворушливіша, найвеселіша й водночас найсумніша подія в дитячому садочку. Свято, на якому було можна побачити радісні усмішки, і щирі сльози. Всі чекають його з нетерпінням і готуються до нього заздалегідь. У цьому святі беруть участь педагоги, батьки і, звичайно, - випускники.

Фантазії організаторів випускних свят в ДНЗ №2 "Теремок" немає меж. Умова єдина – свято має бути радісним і таким, щоб назавжди закарбувалось в пам’яті його учасників. В ДНЗ №2 "Теремок" у 2015 році випускалось 3 старші групи, 72 дітей.

22 травня – випускалась гр. "Бджілка" (вих. Пастухова Л.А., Компанієць А.В., вчитель-логопед Бондаренко В.І., муз. керівник Кондратьєва С.М., помічник вихователя Романенко Н.С. Свято мало назву "Мандрівка островами дитинства". І недарма, тому що протягом свята діти мандрували різними островами: Дитинства, Іграшок, Знань, Майбуття, Вдячності, Родинного кола. На святі діти танцювали (танки "Дзвоники", "Морячки", "Танок з іграшками", "Танок із султанчиками", "Джентельмени", "Вальс"), Співали, декламували вірші, розігрували сценки. На свято до дітей гр. "Бджілка" завітали герої: Пірат (вих. Коломієць Ю.В.), Фотокореспондент (вих. Ксьондзик І.І.), які розважили і дітей, і гостей свята. Відповідно було оформлений зал на морську тематику.

26 травня – випускалась гр. "Живчик" (вих. Рева О.В., Коваленко О.П., муз. керівник Кондратьєва С.М., хореограф Стукаленко М.). Дане свято було в українському стилі. Святково був вбраний зал (прапор України, національна символіка). Діти були вбрані в український одяг, тому виглядали справжніми українками і українцями. Ведучі свята вих. Коваленко О.П., Рева О.В., помічник вихователя Маркіна М.В. були вдягненні в плаття голубого кольору з жовтими колосочками. Навіть повітряні кульки для дітей були жовто – блакитного кольору. Відповідно до тематики на святі звучав уривок гімну України, діти співали пісні "Добрий день, матуся Україна!", "Як ти любиш Україну?"; виконувались таночки з тканиною жовтою і блакитною, танок "Одна калина під вікном", "танок з рушниками". На свято завітав Козак (вих. Шаповал Н.В.), який провів з дітьми та їх батьками гру "Козацька розминка". Батьки дітей в дарунок своїм дітям виконали пісню "Хай щастить!". Завершилось свято "Прощальним вальсом".

28 травня – випускалась гр. "Пізнайки" (вих. Коломієць Ю.В., Корнієнко М.Г., муз. керівник Кондратьєва С.М., хореограф Стукаленко М.). Свято мало назву "Фабрика зірок". Відповідними були й декорації: повітряні кульки у вигляді зірок. Елегантно одягнені ведучі оголосили проект "Фабрика зірок" відкритим. Діти групи "Пізнайки" були справжніми маленькими зірочками. Зіркові етапи були такі "Які ми були", "Привітання – побажання", "найрідніші, дякуємо!", "Мої мрії", "Наші знання", "Вдячність", "Нагородження", "Подяка і настанови". На цьому святі дипломи отримали всі: і діти, і працівники закладу, і батьки. Діти співали ("Дзвоник", "Прощавай, садок дитячий!"); танцювали ("Танок з іграшками", "Веселі кольори", "Зірочки", "Вальс прощання"), а закінчилось свято загальним танком дітей та батьків (планувався він на подвірні закладу, але погодні умови внесли корективи і танок відбувся у музичному залі).

Кожне випускне свято завершувалось привітанням від завідувача ДНЗ №2 "Теремок" О. Мазур. Вона висловила надію, що наші випускники будуть гідно представляти "Теремок" у школі, завдяки отриманим знанням, умінням в садочку, будуть навчатись на "12". Олена Володимирівна вручила випускникам перші у їхньому житті дипломи закінчення дошкільного навчального закладу №2 "Теремок".

Всі випускні свята знімали на відео, фотографували. Адже кожен випускник запросив на свято батьків, а дехто й дідуся, бабусю, братика, сестричку. Тому наш зал намагався вмістити всіх, щоб кожен міг побачити і порадіти за свою дитину.

На сходах при вході в садок "Теремок" у наших випускників відбулась святкова фотосесія в рідному садочку. На удачу діти випустили кольорові кульки в небо, радіючи, що тепер вони не дошкільнята, а справжні школярі.

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 863 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz