П`ятниця, 17.05.2024, 12:52
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » НВК №3
« 1 2 ... 46 47 48 49 50 ... 54 55 »

02 листопада 2014 року на базі ЗШ І-ІІІ ступенів №3 відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з французької мови, в якій брали участь учні 9-11 класів.

За результатами змагання до ІІІ (обласного) туру вийшли учениці 9 класу Петрусенко Анна та Хлєбас Анна (І та ІІ місце відповідно).

Організатори висловлюють вдячність всім учням, які змагалися за краще знання французької мови.

Категория: НВК №3 | Просмотров: 458 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 04.11.2014 | Комментарии (0)

Друга світова війна принесла біль і страждання, смерть і втрати на нашу землю. Воєнні дії на території України тривали з 22 червня 1941 року до 28 жовтня 1944р., тобто 3 роки і 4 місяці. Німецько-фашистські загарбники хотіли зруйнувати все, що було створено розумом та працею людей. А що вони хотіли зробити з населення України? Частину його знищили, частину перетворили в рабів.

Минули дні і роки пролетіли,
А дня того забуть ніхто не зміг
Тут навіть сосни з горя посивіли,
Тут навіть камінь плаче край доріг.
Хіба ж забудеш, як палали хати?
Гойдались мертві у страшній петлі,
І на шляху валялися хлоп'ята,
Багнетами прибиті до землі?
Хіба ж забудеш як сліпого діда
В звірячій злобі витягли крізь дім.
До танків прив'язали людоїди
І розірвали надвоє живим.

З нагоди відзначення 70-річчя визволення України від нацистських загарбників в ЗШ І-ІІІ ступенів №3 були проведені тематичні виховні години, виставка стінгазет, радіолінійка, перегляд документальних фільмів та презентацій, бібліотечні уроки-пам'яті, зустрічі з ветеранами Великої Вітчизняної війни, волонтерська допомога (в рамках обласної акції "Зірка пам'яті").

У цей день ми в скорботі схиляємо голови, шануючи світлу пам'ять героїв, які загинули, захищаючи рідну землю, в роки Другої світової війни.

Учнів 5-А класу зустрілись (класний керівник Ар ... Читати далі »

Категория: НВК №3 | Просмотров: 543 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 29.10.2014 | Комментарии (0)

В рамках проведення щорічного Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек бібліотекарі школи С.Богдан та В.Безай провели огляди новинок бібліотечної літератури для учнів 2-11 класів. Також, були проведені бібліотечні уроки "Як вибрати книгу у бібліотеці. Знайомство з абонементом. Бібліотечний каталог" для учнів 5-7 класів. Четверокласники взяли участь у патріотичних читаннях на тему "Я – громадянин України", під час проведення яких школярі виявили високий рівень зацікавленості щодо історії, географії, культури України.

Учні середньої ланки із великим задоволенням здійснили подорож Україною за книгою Анни Третяк "Подорож по Україні", ознайомившись з визначними місцями та видатними постатями нашої Батьківщини.

Для молодших школярів радість та задоволення принесли "Казки степової Кіровоградщини".

З метою підвищення інтересу учнів до читання С. Богдан і В. Безай  провели анкетування та виявили вподобання учнів щодо жанрів літератури, які їх найбільше цікавлять. Крім того, старші школяри отримали рекомендації щодо вибору літератури у домашню бібліотеку.

Категория: НВК №3 | Просмотров: 986 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 09.10.2014 | Комментарии (0)

У перші ж дні нового навчального року в Знам'янській ЗШ І-ІІІ ст. №3 було створено фонд допомоги учасникам АТО. Робота почалася у трьох напрямках:

  1. Укладення списку батьків учнів школи та її випускників, які беруть участь в АТО;
  2. Збір коштів;
  3. Збір "вітамінних" посилок для наших захисників.

До справи долучилися вчителі, учні та їх батьки. На сьогодні зібрано майже 13000 грн., на які придбано речі першої необхідності для наших воїнів (спальні мішки, термобілизна, каримати, спец. одяг, ліки тощо), 80 кг фруктів, дитячі малюнки, листи та обереги, які вже надіслано за призначенням у різні місця розташування наших військових. Ми не зупиняємось на цьому й продовжуємо підтримувати нашу Армію.

З метою піднесення національної свідомості, патріотизму, духу єдності, з почуттям глибокої поваги і вдячності до всіх тих справжніх чоловіків, які стали на захист нашої держави, не шкодуючи сил, здоров'я та життя, боронять мир у наших домівках, у школі створено Дошку пошани зі славними іменами знам'янчан – батьків наших учнів і випускників, які вже вписано до новітньої історії України. Слава Героям!

Категория: НВК №3 | Просмотров: 439 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 29.09.2014 | Комментарии (0)

21 вересня – Міжнародний день миру. Щороку цього важливого дня люди в усьому світі збираються, щоб знову й знову підтвердити цю думку, вшанувати пам'ять жертв непорозумінь і конфліктів, а також заявити про власну готовність присвятити себе якнайшвидшому втіленню в життя давньої мрії людства – побудова більш безпечного та більш справедливого світу.

В усьому світі символом миру вважається білий голуб. Цей птах земної любові та миру.

В ЗШ І-ІІІ ступенів №3 з 15 вересня по 20 вересня відбувся Тиждень формування планетарної свідомості "Права народів на мир".

Учні молодших класів взяли активну участь у проведені заходів Тижня. Класний керівник 1-Б класу Лобова Ірина Едуардівна організувала виставку малюнків серед першокласників. Учні других класів влаштували флешмоб на шкільному подвір'ї (класні керівники Горб Л. В., Довгаленко Л. Г., Зикова Н. О., Морозова Н. Л.). Учні 2-Б класу (класний керівник Довгаленко Л.Г.) виготовили на годині спілкування голубів миру. Класні керівники третіх класів Теленкова Л. І., Білоус Т. В., Свириденко Н. О. організували конкурс малюнків на асфальті, а учні 3-В класу (класний керівник Свириденко Н.О.) створили композицію "Голуб миру" з паперових голубків. Класні керівники 4-х класів Ракіна С. М., Демченко Н. А., Зінченко О. М. провели з учнями Урок миру.

Заступник директора з виховної роботи Мо ... Читати далі »

Категория: НВК №3 | Просмотров: 479 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.09.2014 | Комментарии (0)

Події Великої Вітчизняної війни не зітруться у пам'яті українського народу ніколи: запеклі бої на фронті, героїчна праця в тилу, боротьба на окупованій німецькими загарбниками українській землі.

Захопивши Україну, окупанти, перш за все, знищили її цілісність та ввели нацистський "новий порядок". В Україні виникає антинацистський Рух Опору.

22 вересня в Україні відзначається День Партизанської слави. До цієї події 20 вересня 2014 року у ЗШ №3 був проведений круглий стіл на тему "Стежками партизанської слави" за участю наукових співробітників Знам'янського міського краєзнавчого музею Моліса О.В. та Кулик Т.С., які цікаво розповіли про утворення та дію партизанських загонів на території Кіровоградщини, зокрема і Знам'янщини. Учні переглянули презентацію та відеозапис спогадів учасника партизанського руху.

У роботі круглого столу взяли участь учні 9-А класу (класний керівник Півторак Л.Д.), 9-Б класу (класний керівник Софонова В.В.), 9-В класу (класний керівник Кушкіна О.Є.), 9-Г класу (класний керівник Бізяєва Н.М.), 7-А класу (класний керівник Бевз Л.В.).

Подорож стежками партизанської слави не залишили байдужим жодного учня, викликало зацікавлення героїчним минулим українського народу, оскільки в ньому найбільше виявляється національний характер, його духовна краса.

Категория: НВК №3 | Просмотров: 459 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.09.2014 | Комментарии (0)

Вересень – особлива пора для школярів, адже літні канікули вже закінчились, і учні розпочали свій шлях до знань. Але часто ця дорога є вкрай небезпечною. Саме з метою попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму в Знам'янській ЗШ I-III ступенів №3 проходить місячник знань Правил дорожнього руху.

Так, 17 вересня 2014 року у 9-В класі, класний керівник Кушкіна Олена Євгеніївна, відбулася зустріч із оперуповноваженою сектору кримінальної міліції у справах дітей Довженко Іриною Олександрівною. Вона повторила з учнями правила безпечної поведінки на дорозі, проінформувала про випадки дорожнього травматизму, нагадала учням про обов'язки і права пішоходів та вимоги до велосипедистів. На завершення зустрічі з учнями було проведено гру-вікторину "Безпека на дорозі – це безпека життя!". Учні брали активну участь у вікторині та переконалися в тому, що дотримання Правил дорожнього руху є запорукоюбезпеки на дорозі.

Категория: НВК №3 | Просмотров: 444 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.09.2014 | Комментарии (0)

Під гаслом "Спорт – посол миру!" з 8 по 15 вересня у Знам'янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №3 проходили спортивні та виховні заходи з нагоди проведення Олімпійського тижня та Всеукраїнського Олімпійського уроку. Протягом цього тижня було організовано та проведено різноманітні спортивні змагання та конкурси серед учнів 1–11 класів.

Так учні 1-2 класів малювали на асфальті, учні 3-х класів взяли участь у конкурсі малюнків на Олімпійську та спортивну тематику. Серед хлопців 4-8-х класів у своїх паралелях було проведено І-й етап змагань з футболу на призи клубу "Шкіряний м'яч", де були сформовані команди для участі у ІІ-му (міському) турі цих змагань. Дівчата 4-8-х класів змагалися між собою з "малюкболу" та волейболу. Учні 9-х класів змагалися в умінні грати у настільний теніс, а 10–11-х класів виявляли сильнішого з баскетболу (юнаки) та волейболу (дівчата). Також було проведено конкурс плакатів серед учнів 5-11-х класів.

У рамках проведення Всеукраїнського Олімпійського уроку учні були ознайомлені з історією розвитку Олімпійського руху, відродження сучасних Олімпійських ігор, символікою Олімпіади, з українськими чемпіонами Олімпійських та Параолімпійських ігор.

Підсумки Олімпійського тижня були підведені на шкільній радіолінійці 15 вересня, де були оголошені переможці та призери змагань та конкурсів.

Категория: НВК №3 | Просмотров: 398 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.09.2014 | Комментарии (0)

В рамках місячника "Увага! Діти на дорозі!", з метою організації роботи з попередження дитячого дорожнього травматизму, поглиблення знань учнів про правила дорожнього руху та навчання підлітків безпечному поводженню на вулицях та дорогах міста, в Знам'янській загальноосвітній школі І–ІІІ ступенів №3 була організована та проведена акція "Водій! Зупинись!"

Учні 11–Б класу підготували пам'ятки, котрі нагадали водіям про обов'язковість дотримання правил дорожнього руху та необхідність толерантного ставлення до пішоходів. Також було зазначено, що лише спільними зусиллями можна досягти позитивних результатів та зменшити кількість дитячого дорожнього травматизму, адже ЖИТТЯ ЛЮДИНИ – НАЙВИЩА ЦІННІСТЬ.

Категория: НВК №3 | Просмотров: 519 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 16.09.2014 | Комментарии (0)

У перші ж дні нового навчального року у Знам'янській ЗШ І-ІІІ ст. №3 було оголошено акцію "Нашим героям - з любов'ю". Почалося з того, що школа відмовилася від прикрашання кульками і дорогих букетів. Ці та інші добровільні пожертви школярів та їх батьків накопичуються у шкільному фонді і вже витрачаються на потреби тих рідних наших учнів, які знаходяться у зоні АТО.

Крім того діти зібрали "вітамінні посилки"(яблука, груші, лимони, горіхи), які були відіслані у місця розташування Збройних сил теріторіальної оборони. Один такий вантаж був доставлений ініціативною групою, до складу якої входили учні школи, вчителі та представник ГО "Знам'янське об'єднання "Майдан": військовим передали бронежилети, кілька ящиків фруктів і понад 30 дитячих листів-звернень до наших славних захисників. Військові не лишилися у боргу й нагодували нас смачнючим власноруч приготованим борщем, заспівали пісень, щиро дякували за увагу, дарунки і, найголовніше, - спілкування.

Категория: НВК №3 | Просмотров: 463 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 15.09.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz