Вівторок, 07.05.2024, 20:46
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Вересень » 19 » Спорт – посол миру!
09:03
Спорт – посол миру!

Під гаслом "Спорт – посол миру!" з 8 по 15 вересня у Знам'янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №3 проходили спортивні та виховні заходи з нагоди проведення Олімпійського тижня та Всеукраїнського Олімпійського уроку. Протягом цього тижня було організовано та проведено різноманітні спортивні змагання та конкурси серед учнів 1–11 класів.

Так учні 1-2 класів малювали на асфальті, учні 3-х класів взяли участь у конкурсі малюнків на Олімпійську та спортивну тематику. Серед хлопців 4-8-х класів у своїх паралелях було проведено І-й етап змагань з футболу на призи клубу "Шкіряний м'яч", де були сформовані команди для участі у ІІ-му (міському) турі цих змагань. Дівчата 4-8-х класів змагалися між собою з "малюкболу" та волейболу. Учні 9-х класів змагалися в умінні грати у настільний теніс, а 10–11-х класів виявляли сильнішого з баскетболу (юнаки) та волейболу (дівчата). Також було проведено конкурс плакатів серед учнів 5-11-х класів.

У рамках проведення Всеукраїнського Олімпійського уроку учні були ознайомлені з історією розвитку Олімпійського руху, відродження сучасних Олімпійських ігор, символікою Олімпіади, з українськими чемпіонами Олімпійських та Параолімпійських ігор.

Підсумки Олімпійського тижня були підведені на шкільній радіолінійці 15 вересня, де були оголошені переможці та призери змагань та конкурсів.

Категория: НВК №3 | Просмотров: 397 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz