Четвер, 02.05.2024, 18:44
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » НВК №3
« 1 2 ... 48 49 50 51 52 ... 54 55 »

Учні-волонтери 7-Б класу (класний керівник Демченко І.В.) відвідували ветерана ВВв Булаву Павла Михайловича, привітали його з Днем народження, побажали довгих років життя, міцного здоров'я.

Категория: НВК №3 | Просмотров: 445 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 05.05.2014 | Комментарии (0)

27 березня 2014 року на базі ЗШ І – ІІІ ступенів №3 відбулося чергове засідання міського методичного об'єднання вчителів трудового навчання, присвячене питанню "Планування та організація проектно-технологічної діяльності учнів 5-11 класів, вибір варіативних модулів державної програми".

У теоретичній частині засідання досвід своєї роботи презентували вчителі ЗШ №3 Попова Л.М., Корчагін В.В. Педагоги представили свої порт фоліо, ознайомили з дитячими роботами.

В практичній частині засідання вчителям був запропонований майстер-клас з писанкарства, який провела Єрмолаєва Світлана Анатоліївна, майстер народного мистецтва України, вчитель трудового навчання Богданівської ЗШ №1 ім.І.Г.Ткаченка, відмінник освіти України.

Зустріч пройшла в теплому родинному колі. Кожен із присутніх отримав незабутні враження, збагатився методичними знахідками, які неодмінно використає в своїй урочній та позаурочній діяльності.

Категория: НВК №3 | Просмотров: 538 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 28.03.2014 | Комментарии (0)

18 березня 2014 року у ЗШ І-ІІІ ст. №3 відбувся міський семінар–практикум керівників загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів з проблеми "Інноваційна діяльність навчального закладу: від теорії до успіху".

Метою даного заходу було: поглиблення знань учасників семінару щодо впровадження інноваційних педагогічних технологій у навчально-виховному процесі; ознайомлення з досвідом роботи адміністрації закладу з питань інновацій.

Відкрила семінар начальник Знам'янського відділу освіти Попова Наталія Олександрівна, а презентувала заклад та ознайомила з програмою семінару Подвиженко Олена Іванівна, директор школи. Учасники семінару оглянули виставку вишиванок "Сімейне рукоділля".

На засіданні літературно-мистецької вітальні "Плеяда" всім було вручено ляльку-мотанку, як оберіг.

Попова Наталія Олександрівна підвела підсумки даного заходу, відзначивши його високий науково-методичний рівень.
Категория: НВК №3 | Просмотров: 433 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 21.03.2014 | Комментарии (0)

Яке то щастя -
Землю таку мати,
Що злита кров'ю,
а пшеницю родить.
І скільки б воріженькам
не топтати -
На ній надія,
наче сонце, сходить.
Яке в нас щастя...
Болю аж по вінце! -
Богун, Нечай,
і Гонта, й Морозенко...
Яке то щастя -
бути українцем!
Бо українцем був
Тарас Шевченко.


Євгенія Лещук, "Дихаю рідною мовою"


Уже стало доброю традицією в нашій школі навесні, у березні, проводити Шевченківський тиждень, присвячений роковинам безсмертного Кобзаря.

Дуже ретельно й відповідально готувалися до цієї події учні школи та вчителі-словесники.

Під час Шевченківських днів проводилися різні заходи, приурочені 200-й річниці від дня народження славетного українського поета.

Розпочався Шевченківський тиждень радіолінійкою "Шевченко у серці моєму".

4 березня було проведено Всеукраїнську українознавчу гру "Соняшник".

Традиційним є проведення виставки малюнків-ілюстрацій до творів Кобзаря, конкурсу на кращого читця поезій Т. Г. Шевченка. Цього року він мав ... Читати далі »
Категория: НВК №3 | Просмотров: 669 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 17.03.2014 | Комментарии (0)

"Рідна мова в рідній школі". Під таким гаслом пройшов День рідної мови в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №3. Було проведено святкову радіолінійку. Уроки української мови та літератури у 5-11-х класах починалися поетичними хвилинками, на яких звучала поезія про велич, багатство, незнищенність української мови. Для учнів 7-8-х класів було проведено диктант.
Категория: НВК №3 | Просмотров: 487 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.02.2014 | Комментарии (0)

15 лютого 1989 року останній радянський солдат покинув територію Афганістану. Кожен, хто прослужив у Афганістані, виніс з тієї війни свої спогади, свій біль і життєвий досвід. Ця дата дає можливість кожному з нас відкрито поглянути на нашу історію, дати їй об'єктивну оцінку і зрозуміти, що головним героєм афганської війни був простий солдат, для якого військовий обов'язок був справжнім подвигом. Схиляємо голову перед світлою пам’яттю тих, кому не судилося повернутися з тієї війни.

Учні 7-А класу разом з класним керівником В.В.Петренко підготували та провели годину спілкування "Одвічний біль – Афганістан". На позакласний захід були запрошені заступник голови міської організації ветеранів війни в Афганістані Мазур Олександр Григорович та колишній воїн-афганець Іваськів Михайло Васильович. Присутніми на годині спілкування також були учні 6-Г класу (класний керівник Н.В.Василенко).

Затамувавши подих, школярі слухали спогади воїнів-інтернаціоналістів про службу, подивилися уривки з документального фільму про Афганську війну. Бесіда була дуже жвавою, учні задавали безліч питань, цікавилися деталями того непростого часу.
Категория: НВК №3 | Просмотров: 551 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 20.02.2014 | Комментарии (0)

До 200-ї річниці Великого Кобзаря в Знам'янській ЗШ І-ІІІ ступенів №3 у кабінетах української мови і літератури було оновлено "Куточки Кобзаря", де учні мають змогу ознайомитися із життєвим і творчим шляхом видатного сина українського народу – Тараса Григоровича Шевченка. Різними виданнями, без перебільшення, геніальної збірки поетичних творів – "Кобзарем". Ілюстраціями до деяких творів та розглянути фотографії, пов'язані із життям великого українця.

Підготували "Куточки Кобзаря" вчителі української мови та літератури: Кіпа Ольга Олександрівна, Кушкіна Олена Євгеніївна, Петренко Віта Вікторівна.

Категория: НВК №3 | Просмотров: 626 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 06.02.2014 | Комментарии (0)

95 років тому, 22 січня 1919 року на Софіївській площі в Києві було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.

І сьогодні ця подія залишається для нас більш ніж пам'ятною датою з історії України. День проголошення Акту має стати символом консолідації всього українського народу, без якої неможливе повноцінне існування України як самостійної, сильної держави.

За роки незалежності ми пережили багато випробувань, але зберегли цілісність своєї держави. Важко оцінити зусилля, які було покладено заради досягнення цієї мети. І наш незаперечний громадянський обов'язок – зберегти ці великі надбання, не припустити розколу в суспільстві, зберегти єдність України.

Згідно з планом міських заходів по відзначенню 95-ї річниці Соборності України у ЗШ І-ІІІ ст.№3 вчитель історії Бевз Л. В. для учнів 5-6 класів підготувала і провила усний журнал "Що таке соборність України", разом із заступником директора з виховної роботи вчителем історії Москаленко Л.І. та учнями 7-8 класів вони організували цікаву подорож сторінками історії "Соборна Україна – навіки єдина".

Вчитель історії Білокамінська Т.І. для учнів 9-х класів прочитала лекцію на тему "День Соборності України", а учні 10-Б класу підготували виступи-презентації "Соборність - омріяна в віках".

Для учнів 11-х класів вчителі історії організували перегляд документальних фільмів із циклу "Передзвін української соборності" ... Читати далі »
Категория: НВК №3 | Просмотров: 576 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 25.01.2014 | Комментарии (0)

95 років тому, 22 січня 1919 року на Софіївській площі в Києві було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.

І сьогодні ця подія залишається для нас більш ніж пам'ятною датою з історії України. День проголошення Акту має стати символом консолідації всього українського народу, без якої неможливе повноцінне існування України як самостійної, сильної держави.

За роки незалежності ми пережили багато випробувань, але зберегли цілісність своєї держави. Важко оцінити зусилля, які було покладено заради досягнення цієї мети. І наш незаперечний громадянський обов'язок – зберегти ці великі надбання, не припустити розколу в суспільстві, зберегти єдність України.

Згідно з планом міських заходів по відзначенню 95- річниці Соборності України у ЗШ І-ІІІ ст.№3 вчитель історії Бевз Л.В. для учнів 5-6 класів підготувала і провила усний журнал "Що таке соборність України", разом із заступником директора з виховної роботи вчителем історії Москаленко Л.І. та учнями 7-8 класів вони організували цікаву подорож сторінками історії "Соборна Україна – навіки єдина".

Вчитель історії Білокамінська Т.І. для учнів 9-х класів прочитала – лекцію на тему: "День Соборності України", а учні 10-Б класу підготували виступи – презентації: "С ... Читати далі »
Категория: НВК №3 | Просмотров: 493 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.01.2014 | Комментарии (0)

В рамках Всеукраїнського тижня права, спеціалістом І категорії ЦСССДМ Білокамінською О. в Знам'янському державному професійному ліцеї та Знам'янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №3 для учнівської та студентської молоді було проведено відеолекторій "Права людини починаються з прав дитини", відеолекторій та дискусія по темі заняття "Правова свідомість. Виховні колонії для неповнолітніх", комбінована лекція з використанням відеоматеріалів "Як себе поводити з правоохоронними органами (міліцією, ДАІ)", всеукраїнський урок "Права людини" з нагоди проголошення "Загальної декларації прав людини", годину спілкування "Правова свідомість – показник виховання молоді", електронна презентація "Кримінальне право", лекцію "Знаємо свої права і виконуємо свої обов'язки. Конституція в контексті сучасності".

Після перегляду фільмів та відеороликів, ЦСССДМ проводилося спілкування з учнями за принципом "Рівний-рівному" та у формі гри "Відкритий мікрофон".

Заходи було організовано та проведено ЦСССДМ з метою правової освіти населення та виховання у громадян поваги до закону, і прав людини, підвищення рівня правової свідомості молоді, та протидії злочинності, і подолання правового нігілізму. В заходах взяли участь 235 осіб з числа учнівської молоді навчальних закладів міста.
... Читати далі »
Категория: НВК №3 | Просмотров: 509 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 25.12.2013 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz