Неділя, 19.05.2024, 06:04
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Міськво
« 1 2 ... 36 37 38 39 40 ... 49 50 »

 

Запрошення

До Міжнародного Дня волонтера


    5  грудня 2015 року  о 14 .00 год.  на базі Центру дитячої та юнацької творчості  відбудеться урочистий  захід  до Міжнародного Дня волонтера.
    Відділ освіти виконавчого комітету Знам’янської  міської ради  запрошує волонтерів міста, педагогічні колективи закладів освіти, батьків, волонтер ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 367 | Добавил: znamosvita | Дата: 04.12.2015 | Комментарии (0)

МЕТОДИЧНЕ ОБ’ЄДНАННЯ ЗАВІДУВАЧІВ ДНЗ


   03 грудня 2015 року в дошкільному навчальному закладі № 3 «Івушка» було проведено методичне об’єднання завідувачів міста. Темою методичного об’єднання було: «Модернізація дошкільної освіти у патріотичному вихованні дошкільників».
  В ході роботи завідувачем Кречетовою Мариною Вікторівною було представлено відеопрезентацію з патріотичного виховання в ДНЗ № 3 «Івушка», зачитано доповідь з даної тематики. Начальник відділу освіти Грекова Л. А., методист з дошкільного виховання Скляровська Л. Д. та завідувачі ДНЗ отримали змогу долучитися до екскурсії з переглядом куточків народознавства в групах, бути присутніми на занятті на тему: «З Україною в серці» (старша групи № 5 «Золота рибка», вихователь Ромащенко І.А.), переглянути презентацію міні-музею «Патріотичне виховання дошкільників» та стати учасниками майстер класу з «Ай ріс фолдінгу».    
   Начальником відділу освіти було проведено нараду з завідув ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 432 | Добавил: znamosvita | Дата: 04.12.2015 | Комментарии (0)

Волонтерська допомога та виставка дитячих робіт.

   За ініціативи ЗШ І-ІІІ ступенів № 1 імені Т.Г.Шевченка та вчителів образотворчого мистецтва  в загальноосвітніх навчальних закладах міста була проведена акція «За Україну земний уклін вам, найдорожчі!».

    До участі в акції долучилися учні різного віку виготовивши чудові роботи та листівки з вітаннями для воїнів. Разом з волонтерською допомогою від ЗШ І-ІІІ ступенів № 1 імені Т.Г.Шевченка та НВК «ЗШ І-ІІІ ступенів № 2 - ліцей» листівки будуть передані в 4 роту 53-ї бригади.

     А дитячі малюнки було розміщено 26 листопада у вестибюлі Знам’янської центральної районної лікарні.

     Метою даної акції було показати нашим воїнам та сім’ям полеглих героїв, а також всім Знам’янчанам нашу вдячність, повагу і любов до захисників.

Категория: Міськво | Просмотров: 349 | Добавил: znamosvita | Дата: 27.11.2015 | Комментарии (0)

Виставка дитячих робіт в ЦРЛ


  Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Серце до серця» спільно з Литовським національним центром крові у вересні-грудні 2015 року проводить Міжнародний українсько-литовський конкурс малюнків «Здай кров заради життя».
  Основними цілями і завданнями було  формування у дітей і молоді активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному і культурному житті країни та на міжнародному рівні; популяризація ідеї добровільного безоплатного донорства крові; формування здорового способу життя серед дітей і молоді.
  В загальноосвітніх навчальних закладах міста даний конкурс проводився протягом жовтня 2015 року. Майже 40 учнів долучилися до участі у конкурсі. Члени журі обрали 6 найкращих робіт для участі в обласному етапі, а роботи інших учнів, за ініціативи методичного об’єднання вчителів образотворчого мистецтва, 12 листопада було розміщено у вестибюлі Знам’янської центральної районної лікарні.
  Виставки образотворчого мистецтва яскраво демонструють своєрідність дитячої творчості, любов дітей до мистецтва та небайдужість до соціальних проблем, їх вміння бачити прекрасне в житті та передавати його іншим в своїх творчих роботах. А зараз дитячу творчість  можуть побачити і відвідувачі лікарні.

 

Категория: Міськво | Просмотров: 367 | Добавил: znamosvita | Дата: 17.11.2015 | Комментарии (0)

Нарада керівників


  13 листопада 2015 року відбулася нарада керівників загальноосвітніх навчальних закладів та відповідальних за організацію роботи з питань зовнішнього незалежного оцінювання.
  Під час наради, начальник відділу освіти Л.Грекова, виступила з такими питаннями:
•    Основні аспекти системи загальної середньої освіти Кіровоградщини.
•  Інформаційні системи управління освітою: програмний комплекс, який приймає і консолідує дані із загальноосвітніх навчальних закладів, генерує обов’язкові форми звітності.
•   Основні вимоги Державного інспектування навчальних закладів згідно Положення затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року № 538.
  Методист міського методичного кабінету М.Босненко провела огляд  підсумків  зовнішнього незалежного оцінювання в  контексті  інновацій 2015 року та ознайомила присутніх з перспективами проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році.
  Заступник начальника відділу освіти Н.Черкас виступила з питанням про порядок замовлення документів про освіту для випускників 9-х та 11-х класів в 2016 році.

 

Категория: Міськво | Просмотров: 319 | Добавил: znamosvita | Дата: 17.11.2015 | Комментарии (0)

      Шановні Знам’янчани!
     Щороку 9 листопада наша країна відзначає День української писемності та мови.

Щиросердно вітаємо вас з цим святом!

           Воно було запроваджено Указом Президента України у 1997 році на знак затвердження великого національного надбання, безцінного скарбу, який створено й залишено нашими попередниками – мови. За православним календарем — це ще день вшанування пам'яті Преподобного Нестора-Літописця, послідовника творців слов'янської писемності Кирила і Мефодія. Це свято спрямоване на підтримку рідної мови, її вивчення, розвиток і популяризацію та водночас демонстрацію її багатства та краси. Це свято направлене на об’єднання нації на шляху до відродження духовності, формування державності , адже  рідна мова є найбільшим скарбом для кожного народу, ознакою зрілості громадського суспільства та гідного майбутнього прийдешніх поколінь.
      Саме тому в цей день стартує І етап ХVІ Всеукраїнського конкурсу української мови імені Петра Яцика.
      Хочеться  звернутися до всіх рядками із вірша М.Рильського:


«Як парость виноградної лози,
Плекайте мову. Пильно в ненастанно
Політь бур'ян. Чистіша від сльози  
Вона хан буде. Вірно і слухняно
Нехай вона щоразу служить вам,
Хоч і живе своїм живим життям.»

Пам’ятаймо, що мова — живий організм, ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 404 | Добавил: znamosvita | Дата: 09.11.2015 | Комментарии (0)

Зустріч учнів із воїнами-учасниками АТО.


    У відповідності до виконання Указу Президента України «Про Стратегію національно-патріотичного виховання  дітей  та молоді на 2016-2020 роки в закладах освіти м. Знам’янка проходять національно-патріотичні заходи. Теплого жовтневого ранку, як і завжди, Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7 привітно відчинила двері вихованцям закладу, вчителям, персоналу, а головне – почесним гостям – воїнам-учасникам АТО, які є одними з десятків тисяч патріотів нашої держави, що знаходяться на Сході країни, на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України.
    Ця зустріч є не випадковою, адже саме цього осіннього місяця Україна відзначає низку пам’ятних дат, серед яких і День Захисника України та День визволення України від фашистських загарбників. Саме з метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до рідної країни, гордості за наших захисників, утвердження в свідомості і почуттях особистості патріотичних цінностей, переконань і поваги до культурного та історичного минулого України у закладі організували зустріч учнів із воїнами, учасниками АТО.
 Один із запрошених гостей - працівник закладу, а нині -  учасник бойових дій на Сході України, Наводничий Володимир Вікторович, залишив яскравий слід у свідомості кожного із присутніх, розповідаючи учням про  перебування  у найгаряч ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 520 | Добавил: znamosvita | Дата: 29.10.2015 | Комментарии (0)

 Навчання з цивільного захисту.

    На виконання розпорядження голови Кіровоградської обласної державної адміністрації про переведення територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту у режим підвищеної готовності,  з метою інформування закладів освіти щодо дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, перевірки стану функціонування мережі ЦЗ у надзвичайних, побутових або нестандартних ситуаціях  27 жовтня  2015 року на базі НВК «ЗШ  І-ІІІ ступенів № 2 - ліцей» начальником відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради Л.Грековою та працівниками навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності  Кіровоградської області проведені комплексі заняття для керівного складу закладів освіти міста на тему «Підготовка та проведення спеціальних об’єктових навчань та тренувань». Керівники  закладів освіти  відпрацювали  механізм переведення системи ЦЗ закладів освіти у режим підвищеної готовності, ознайомилися з сучасними формами проведення спеціальних об’єктових навчань та тренувань, отримали необхідний матеріал забезпечення готовності всієї системи ЦЗ закладів освіти міста  при загрозі та виникненні  надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру, можливих терористичних проявів.  

 

 

... Читати далі »
Категория: Міськво | Просмотров: 440 | Добавил: znamosvita | Дата: 29.10.2015 | Комментарии (0)

З 07 по 11 жовтня 2015 року на базі 95-ї аеромобільної бригади у м. Житомирі проводився відкритий Чемпіонат України з військово – спортивних багатоборств. Кіровоградщину представляли дві збірні команди учасників, шестеро з яких є вихованцями Знам’янського міського спортивно – технічного клубу ТСОУ.
Змагання проходили у шести видах:

-    підтягування на перекладині;
-    виконання підйому переворотом;
-    крос на 3 км;
-    подолання смуги перешкод;
-    стрільба з пістолета Макарова;
-    рукопашний бій.
Обидві команди під керівництвом наставників А. Ярошевського та Б. Колебіденка стали переможцями, поділивши І та ІІ місця.

На ІІІ місці – збірна команда Черкаської області.
Учасник змагань вибороли 7 кубків, один з яких перехідний, 15 золотих, 19 срібних, 8 бронзових медалей.
Головними спонсорами поїздки стали Знам’янський МСТК ТСО України та ТОВ "Вагонкомплектсервіс" в особі Гребенюка Ю.В.

                                                          І.І. Іваненко, заступник директора
... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 334 | Добавил: znamosvita | Дата: 20.10.2015 | Комментарии (0)


                               "Козацькому роду нема переводу"
    В усіх закладах освіти протягом 12-15 жовтня 2015 року  проведено комплекс заходів  військово-патріотичного спрямування до Дня захисника України, Свята Покрови та Дня Українського козацтва.
   Міський краєзнавчий музей вкотре гостинно відкрив свої двері для  учнів, де вони поринули у світ захоплюючих історій про козацтво, Холодноярську республіку,  перегорнули сторінки Другої світової війни, а також з сумом в очах та щемом у серці слухали розповіді про воїнів-земляків, учасників АТО.  
   Мужність, честь, сила, відвага були притаманні українським воїнам різних часів. "Козацькому роду нема переводу" - під таким гаслом до Дня українського козацтва 13 жовтня пройшли спортивно-інтелектуальні змагання в ЗНЗ під час якого  учні мали змогу проявити свою ерудицію, кмітливість, і спритність. Героїчна традиція Запорізької Січі і сьогодні з нами, вона живить національну ідею і допомагає будувати достойне життя сучасної України.
   В рамках виконання учбової програми предмету "Захист Вітчизни", та з метою формування військових вмінь учнів, у Знам'янській ЗШ І-ІІІ ступенів № 4 було проведено свято  "Виховуємо патріотів". Учасники військово-патріотичного гуртка "Сокіл" продемонстрували своє вміння виконувати стройові вправи зі зброєю, розбирати та скла ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 391 | Добавил: znamosvita | Дата: 15.10.2015 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz