П`ятниця, 26.04.2024, 05:59
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Методичний кабінет
« 1 2 ... 26 27 28 29 30 ... 51 52 »

ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад розпочато

 На  виконання наказу Міністерства освіти і науки  України  від 02.08.2017 року № 1112 «Про проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів з навчальних предметів у 2017/2018 навчальному році»,  на наказу  управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації «Про організацію та проведення І-ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад та турнірів у 2017/2018 н. р.» та відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради від  11.10.2017 року № 346 «Про проведення І -ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів у навчальних закладах міста в 2017/2018 навчальному році» у місті Знам’янка розпочався ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад серед учнів закладів загальної середньої та професійно-технічної освіти. Наказом відділу освіти було сформовано  склад оргкомітету,  журі,  апеляційних комісій, що включають  методистів методичного кабінету відділу освіти, головного спеціаліста, вчителів міста.
04 листопада 2017 року на базі  навчально-виховного комплексу «Знамя’нська ЗШ І-ІІІ ступенів № 2 – ліцей» було проведено ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури, в якій взяло участь 39 учнів. За рішенням журі переможцями стали:
-    Компанієць Софія, учениця 7 класу НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ст. № 3 – гімназія»  (вчитель Кушкіна С.О.),
-    Домбровська Анастасія, учениця 8 класу ЗШ І-ІІІ ст.№ 6 (вчитель Майданик А.О.);
-    Холявінська Анна, учениця 9 класу ЗШ І-ІІІ ст. № 1 ім.Т.Шевченка, (вчитель Дубок Т.В.);
-   &nbs ... Читати далі »

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 400 | Добавил: znamosvita | Дата: 07.11.2017 | Комментарии (0)

Стартувала   атестація  педагогічних працівників

У всіх закладах  освіти  міста  стартувала  атестація  педагогічних працівників  2017/2018 навчального року відповідно до  Типового положення  про атестацію  педагогічних працівників.
       У жовтні  2017  року проведено   перше  організаційне  засідання   атестаційної комісії відділу  освіти  виконавчого комітету Знам’янської міської ради з порядком денним: 
1.    Розгляд заяв педагогічних працівників про проходження чергової або позачергової атестації.
2.    Затвердження списку  педагогічних працівників, які  будуть  атестуватися атестаційною комісією  ІІ рівня.
3.    Про розподіл обов'язків між членами атестаційної комісії відділу  освіти.
4.    Затвердження  графіка  роботи  атестаційної комісії відділу  освіти.
           За клопотаннями  гол ... Читати далі »

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 679 | Добавил: znamosvita | Дата: 27.10.2017 | Комментарии (0)

Круглий стіл для працівників психологічної служби з питань діяльності  в умовах інклюзивного навчання

Одною з моделей навчання в системі освіти України є інклюзивне навчання, що має на меті забезпечити право на якісну освіту дітям з особливими освітніми потребами. Цей процес носить інноваційний та творчий характер методів навчання з урахуванням особливих освітніх потреб його уч ... Читати далі »

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 512 | Добавил: znamosvita | Дата: 26.10.2017 | Комментарии (0)

На допомогу навчально-виховному процесу

Відділом освіти на кошти державної субвенції на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами придбано 5 планшетів у загальноосвітні навчальні заклади для проведення корекційної роботи з дітьми, які навчаються в умовах інклюзії. Це дасть можливість педагогам  та шкільним психологам використовувати інноваційні ... Читати далі »

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 324 | Добавил: znamosvita | Дата: 26.10.2017 | Комментарии (0)

Увага, пробне ЗНО-2018!

У березні 2018 року відбудеться пробне ЗНО, участь у якому дасть вам можливість ознайомитися з процедурами ЗНО на всіх етапах його проведення та відчути атмосферу зовнішнього незалежного оцінювання.
Український центр оцінювання якості освіти затвердив
НАКАЗ про проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання у 2018 році.


Реєстрація для участі в пробному ЗНО триватиме з 9 до 31 січня 2018 року. Зареєструватися можна буде на сайті Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти.
Пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури відбудеться 24 березня, з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов – 31 березня. У день проведення пробного тестування кожен ... Читати далі »

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 406 | Добавил: znamosvita | Дата: 20.10.2017 | Комментарии (0)

Впровадження соціальних технологій роботи з батьками

Сучасна сім’я сьогодні переживає складний етап еволюції – перехід від традиційної моделі до нової. Змінюються види сімейних відносин, іншими стають система влади і підпорядкування в сімейному житті, ролі і функціональна залежність подружжя.
Особливостями сучасної сім’ї часто є зростання кількості неповних с ... Читати далі »

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 508 | Добавил: znamosvita | Дата: 12.10.2017 | Комментарии (0)

Особливості ЗНО-2018

8 вересня набув чинності наказ Міністерства освіти і науки України, що регулює проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року.
Відповідно до наказу кожен зареєстрований учасник має право скласти тести щонайбільше з чотирьох навчальних предметів. Загалом зовнішнє незалежне оцінювання пройде з одинадцяти предметів: українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова.
Випускникам старшої школи загальноосвітніх навчальних закладів 2018 року результати зовнішнього незалежного оцінювання з трьох навчальних предметів буде зараховано як результати державної підсумкової атестації. Ці учасники мають обов’язково скласти:
– українську мову і літературу;
– математику або історію України (на вибір учасника);
– ще один предмет з переліку (історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова). ... Читати далі »

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 596 | Добавил: znamosvita | Дата: 04.10.2017 | Комментарии (0)

Визначено структуру 2017-2018 навчального року

Міністерством освіти і науки визначено структуру 2017-2018 навчального року та надані роз'яснення щодо розробки навчальних планів загальноосвітніх навчальних закладів на наступний навчальний рік.
Відповідним листом, зокрема, визначено строки проведення канікул та варіанти припинення навчального процесу, методологію розробки робочих навчальних планів та інші особливості проведення наступного навчального року в українських школах.
У документі зазначається, що навчальний рік у загальноосвітніх навчальних закладах незалежно від підпорядкування, типів і форм власності має розпочатися у День знань – 1 вересня і закінчитися не пізніше 1 липня 2018 року.
Тривалість канікул протягом навчального року не може бути меншою 30 календарних днів без врахування днів, коли діти припиняли навчання з незалежних від них причин – карантин, температурний режим тощо.
У випадку встановлення школою 5-денного навчального тижня відпрацювання уроків по суботах допускатися не буде, оскільки це призведе до перевищення тижневого гранично допустимо ... Читати далі »

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 329 | Добавил: znamosvita | Дата: 22.09.2017 | Комментарии (0)

Уряд скасував обов'язок вчителів займатися переписом учнів

Українським вчителям більше не потрібно буде робити перепис та вести облік дітей шкільного віку у позаурочний час. Таке рішення було прийняте під час урядового засідання  13 вересня 2017 року, повідомляє МОН.
Крім того, було затверджено Порядок ведення обліку дітей шкільного віку та учнів.
Цей документ замінить Інструкцію з обліку дітей і підлітків шкільного віку, що була затверджена ще 2000 року.
Питання скасування обов'язку вчителів проводити облік дітей шкільного віку постало під час цьогорічної серпневої конференції педпрацівників.
"Питання вчителів було абсолютно справедливе. Ця постанова Уряду якраз і вирішує проблему перепису дітей. Більше вчителі не повинні цим займатися", – зазначив прем’єр-міністр Володимир Гройсман.
У Порядку, зокрема, вказано, що ведення обліку дітей шкільного віку здійснюють районні, районні у містах держадміністрації та міські, селищні, сільські ради, у тому числі ОТГ, їх виконавчі органи із залученням відповідни ... Читати далі »

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 284 | Добавил: znamosvita | Дата: 19.09.2017 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz