Субота, 20.04.2024, 19:03
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Методичний кабінет
« 1 2 3 4 ... 51 52 »

Зовнішнє незалежне оцінювання з математики

25 червня 2020 року розпочалась основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Пунктом тестування з математики в нашому місті був визначений навчально-виховний комплекс "Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3-гімназія".
В цьому році процедура складання зовнішнього незалежного оцінювання відбувається відповідно до Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів, що затверджені постановою Головного державного санітарного лікаря України від 21.05.2020 року № 24.

Визначений заклад освіти був повністю готовий до проведення зовнішнього оцінювання, забезпечений дезінфекторами, спеціальними засобами для миття поверхонь, паперовими рушниками. Учасники зовнішнього незалежного оцінювання та 41 педагогічний працівник, які залучалися до проведення тестування були забезпечені засобами індивідуального захисту. Допуск учасників до пункту розпочався о 09.50 і завершився о 10.50. Всі учасники пройшли безконтактну термометрію та оцінку наявності в них ознак респіраторної хвороби.  ... Читати далі »

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 210 | Добавил: znamosvita | Дата: 26.06.2020 | Комментарии (0)

Відділ освіти інформує …

23 червня 2020 року відділом освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради взято участь у онлайн-нараді з питань реалізації Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих питань завершення 2019/2020 навчального року» https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/725-IX#Text, спрямованої на  роз’яснення щодо проходження здобувачами освіти  державної підсумкової атестації, у тому числі  у формі зовнішнього, незалежного оцінювання, за власним бажанням  у 2019/2020 навчальному році. 
Відповідні рекомендації щодо реалізації вищезгаданого Закону, надані Міністерством освіти і науки  України  https://mon.gov.ua/ua/npa/shodo-realizaciyi-zakonu-ukrayini-pro-vnesennya-zmin-do-deyakih-zakoniv-ukrayini-shodo-okremih-pitan-zavershennya-20192020-navchalnogo-roku, направлено закладам загальної середньої освіти з метою врегулювання питання завершення здобуття повної загальної середньої освіти її здобувачами.
 

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 194 | Добавил: znamosvita | Дата: 24.06.2020 | Комментарии (0)

Увага! Пробне ЗНО!

Відділ освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради нагадує, що в нашому місті 15 та 17 червня 2020 року відбудеться пробне зовнішнє незалежне оцінювання.
Пробне ЗНО з української мови і літератури відбудеться 15 червня 2020 року, з інших навчальних предметів (історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, а також іноземна мова (м.Кропивницький) – 17 червня 2020 року.
Пункт проведення: навчально-виховний комплекс «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3 – гімназія».
З 1 червня в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти розміщено оновлені запрошення-перепустки, у яких зазначаються адреси пунктів пробного тестування.
Результати тестування з української мови і літератури буде оприлюднено до 21 червня, з решти предметів — до 23 червня.
Увага!!! Вхід учасників до пунктів проведення тестування відбуватиметься за наявності:  ... Читати далі »

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 183 | Добавил: znamosvita | Дата: 11.06.2020 | Комментарии (0)

Інклюзивно-цифровий супровід: реальність та потреби

Державна наукова установа "інститут модернізації змісту освіти" інформує, що у травні цього року Центр кращого інтернету  та Центр "Стартум"  розпочали новий проєкт Волошки (Інклюзивний цифровий досвід:реальність та портеби).
Мета проєкту – допомогти родинам з дітьми з інвалідністю уберегти дитину від загроз та використати можливості Інтернету для її розвитку та відпочинку.
В ході реалізації прєкту проводиться всеукраїнське опитування батьків дітей з інвалідністю, що на основі аналізу отриманих результатів планується розробка рекомендацій для зазначених вище родин.
Щоб долучитися до прєкту треба  до 20 червня 2020 року заповнити анкету для батьків дітей з інвалідністю за посиланням:   ... Читати далі »

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 193 | Добавил: znamosvita | Дата: 10.06.2020 | Комментарии (0)

Інклюзивно-ресурсний  центр відновив  роботу 

З метою  забезпечення  вчасного зарахування  дітей з особливими освітніми потребами   до закладів дошкільної  та загальної середньої  освіти    комунальна установа  «Знам’янський інклюзивно-ресурсний   центр  Знам’янської    міської ради»  відновлює свою роботу  05 червня 2020 року.
Всі   відвідування  інклюзивно-ресурсного   центру  (подання   та отримання документів, комплексне  психолого-педагогічне оцінювання дитини) відбуваються за попереднім записом на конкретний термін.
Звертаємо увагу, що проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки  буде здійснюватись з дотриманням протиепідемічних вимог:
-    у  добре  провітрюваному  приміщенні  з дотриманням   дистанції  не менше  1, 5 метри, працівники  та відвідувачі повинні мати засоби індивідуального захисту (маски, гумові рукавички, бахіли);

-    при вході в заклад буде  проведено   температурний  скринінг працівників та відвідувачів (працівники та відвідувачі, в  яких  виявлено  температуру
тіла   37,2 °С  або    ознаки  респіраторних    захворювань   в   заклад  не допускаються);
-    для  уникнення  натовпу, буде   прийматися не більше  двох  відвідувачів  одночасно (дитина  та  один з батьків  або законний представник).  ... Читати далі »

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 220 | Добавил: znamosvita | Дата: 05.06.2020 | Комментарии (0)

Онлайн-нарада з питань проведення зовнішнього незалежного оцінювання

04 червня 2020 року в приміщенні залу засідань виконавчого комітету Знам’янської міської ради відбулася онлайн-нарада для відповідальних осіб за проведення зовнішнього незалежного оцінювання в місті з питань організації та проведення основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання в Кіровоградській області за участі директора Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти Анісімова А.Ю.
Під час наради розглянуті актуальні питання, а саме: зміни до календарного плану підготовки та проведення в 2020 році  ЗНО, дотримання протиепідемічних заходів під час організації підвозу випускників та  їх перебування  в  будівлях, де буде проводиться тестування. З метою безпечного підвезення випускників 11-х класів та своєчасного їх прибуття до місць проходження зовнішнього незалежного оцінювання відділом освіти  розроблено графіки  підвезення та триває співпраця з підприємством перевізника.
Також обговорили питання щодо участі випускників у пробному тестуванні та наголошено, що найпершим пріоритетом  залишається збереження здоров'я та життя дітей випускників і педагогів. Тому необхідно і надалі дотримуватись умов карантину і  ... Читати далі »

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 212 | Добавил: znamosvita | Дата: 05.06.2020 | Комментарии (0)

Мережа пунктів ЗНО-2020 в розрізі предметів

Відділ освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради повідомляє, що відповідно до  наказу Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти від 26.05.2020 року № 01-39 в м. Знам’янка будуть працювати пункти проведення зовнішнього незалежного оцінювання з таких навчальних предметів:

Математика (25 червня) : пункт тестування - навчально-виховний комплекс "Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3 - гімназія".

Українська мова і література (30 червня) : пункти тестування - навчально-виховний комплекс "Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 - ліцей" та навчально-виховний комплекс "Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3 - гімназія".

Історія України (09 липня) : пункти тестування - навчально-виховний комплекс "Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 - ліцей" та навчально-виховний комплекс "Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3 - гімназія".

Також повідомляємо, що ... Читати далі »

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 346 | Добавил: znamosvita | Дата: 03.06.2020 | Комментарии (0)

Зовнішнє незалежне оцінювання в 2020 році

З 25-го червня розпочинається зовнішнє незалежне оцінювання. В 2020 році випускники закладів загальної середньої освіти міста складатимуть переважну більшість предметів в м.Кропивницький. В нашому місті будуть працювати два пункти проведення зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури, що відбудеться 30 червня 2020 року. Пунктами проведення ЗНО з української мови і літератури визначено:
•    навчально-виховний комплекс «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 - ліцей»;
•    навчально-виховний комплекс «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3 - гімназія»;
До проведення зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури задіяно 37 стандартних аудиторій та залучено майже 100 педагогічних працівників, що пройшли навчання та відповідний інструктаж.  ... Читати далі »

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 208 | Добавил: znamosvita | Дата: 02.06.2020 | Комментарии (0)

Увага! Конкурс!
«Кращі практики місцевого самоврядування у 2020 році»

Міністерство розвитку громад та територій України проводить у 2020 році два конкурси:
-Конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування»;
-Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та  територіальної організації влади».
Тема 1 «Влада та громада: інформування, діалог, участь»
Практики мають демонструвати високий рівень втілення принципу прозорості та відкритості органів місцевого самоврядування (ОМС), залучення мешканців усіх категорій до процесів прийняття рішень, згуртованість, соціальну відповідальність та комплексне вирішення питань місцевого розвитку на засадах публічно-приватного партнерства або самоорганізації/волонтерства, високу якість надання публічних послуг через Е-технології та моделі інтегрованих послуг.
 Приклади практик  ... Читати далі »

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 200 | Добавил: znamosvita | Дата: 26.05.2020 | Комментарии (0)

Покрокова інструкція виходу з карантину закладів дошкільної освіти міста Знам’янки

Перший крок запуску роботи закладів дошкільної освіти – організація забезпечення закладів освіти дезінфікуючими, миючими, антисептичними засобами, безконтактними термометрами, засобами індивідуального захисту (масками, гумовими рукавичками, халатами), урн з кришками (контейнерами) та одноразовими поліетиленовими пакетами для утилізації засобів індивідуального захисту тощо.
Другий крок — підготовка приміщень закладів до відкриття: проведення повної дезінфекії приміщень, обладнання, а також дератизація закладів дошкільної освіти; проведення лабораторних досліджень якості води та повітря; визначення маршрутів учасників, з метою забезпечення найменшого контакту між групами учасників; переформатувати розміщення в кімнатах для занять таким чином, щоб забезпечити максимальне фізичне дистанціювання. Відпрацювати можливість функціонування запасних входів і виходів. Це допоможе уникнути скупчення дітей на вході до корпусів закладу та під час виходу з них. Підготувати ізоляційні кімнати. 
Третій крок -  передбачає безпосереднє повернення закладів освіти до роботи.
1.    Перед початком зміни медичним працівником проводиться температурний скринінг yciм працівникам закладу дошкільної освіти.
Працівники, в яких при проведенні температурного скринінгу виявлено температуру тіла  понад 37,20 С або ознаки респіраторних захворювань, не допускаються до виконання обов’язків.
2.    Температурний скринінг дітей проводиться медичним працівником при вході (початковий) у закладі та кожні 4 години (поточний) з занесенням показників у відповідний журнал. Діти, в яких виявлено температуру тіла понад 37,20 С або ознаки респіраторних захворювань:  ... Читати далі »

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 832 | Добавил: znamosvita | Дата: 22.05.2020 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz