Вівторок, 19.03.2024, 06:08
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Методичний кабінет
1 2 3 ... 51 52 »

Обласний етап Всеукраїнського турніру юних географів з перемогою!

9-11 жовтня 2020 року  на базі КЗ ”КОІППО імені Василя Сухомлинського” відбувся обласний етап Всеукраїнського турніру юних географів. 
У зв’язку з епідеміологічною ситуацією, пов’язаною з поширенням в Україні коронавірусу COVID– 19, турнір проводився в режимі онлайн. В обласному турнірі юних географів взяли участь 11 команд, а саме: 
1. Новостародубська ЗШ “ЮГС” 
2. Приютівська ОТГ “Ельбрус” 
3. м. Олександрія “Alex-city” 
4. м. Знам’янка “Містраль”
5. Кропивницький район “Аджамські мандрівники” 
6. Знам’янський район “Чорнолісся” 
7. м .Кропивницький “Квазар” 
8. м. Кропивницький гімназія № 31 “Глобус” 
9. м. Кропивницький  НВО №8 “Евріка” 
10. м.Кропивницька гімназія №1 “Галактика” 
11. м. Кропивницький гімназія Шевченка “Азимут”.
У фіналі обласного етапу Всеукраїнського учнівського турніру юних географів збірна учнівська команда міста Знам’янки “Містраль” стала найкращою і зайняла почесне І місце. 
Члени команди - Криниця Поліна (капітан та найкращий рецензент), Вікторія Семенкова (найкращий оратор), Дем'яненко Юлія, Коваленко Євген та Тетяніченко Нікіта – вразили всіх членів журі своїми високими знаннями, вміннями розв'язувати складні географічні проблеми, доповідати, формулювати твердження та захищати власну думку в наукових дискусіях.
Ви – найкр ... Читати далі »

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 287 | Добавил: znamosvita | Дата: 12.10.2020 | Комментарии (0)

Про пріоритетні напрямки роботи психологічної служби

Відділ освіти Знам'янського міськвиконкому звертаю увагу керівників закладів освіти та працівників психологічної служби на лист КЗ "Кіровоградський обласний інституту післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського" від 14 вересня 2020 року №450/10-09 "Про пріоритетні напрями роботи психологічної служби у системі освіти на 20202021 н.р."

Детальніше

 

 

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 147 | Добавил: znamosvita | Дата: 17.09.2020 | Комментарии (0)

МІЖНАРОДНИЙ ПЕДАГОГІЧНИЙ МАРАФОН «ARTS FOR HEARTS2020» З РОЗВИТКУ ІНКЛЮЗИВНОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ
ПРЕС АНОНС 

Он-лайн трансляція Першої інформаційної зустрічі почнеться та відбуватиметься на ФБ сторінці Дитяча школа мистецтв 5 Дунаєвського м. Харків Україна 28.08, 14.55. У вересні 2020 року на онлайн платформі Zoom відбудеться Міжнародний педагогічний марафон "ART FOR HEARTS 2020", проєкт - переможець Програми «Навчання. Обміни. Резиденції. Дебюти» Українського культурного фонду Міністерства культури та інформаційної політики України. 
Мета проєкту – продовження соціальних змін в сприйнятті людей з інвалідністю, розповсюдження кращих практик навчання учнів з особливими освітніми потребами. Платформа також планує надавати свої пропозиції до різних нормативно-правових актів з питань інклюзивної мистецької освіти, що розробляються профільними міністерствами. Захід буде проходити в три етапи по три дні кожний: 02.09-04.09(10.00-16.00), 16.09-18.09(10.00-16.00), 30.09-02.10(10.00-16.00).  ... Читати далі »

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 146 | Добавил: znamosvita | Дата: 28.08.2020 | Комментарии (0)

Онлайн-опитування учнів та батьків щодо організації харчування дітей

Правильне харчування, збалансований і різноманітний раціон, правильна кулінарна обробка продуктів і дотримання санітарних норм при приготуванні їжі є важливими чинниками для людей різного віку. Але коли мова заходить про харчування школярів та вихованців, необхідно також враховувати особливості, властиві саме цьому віку.
З метою створення умов, які сприяють зміцненню здоров'я, формуванню навиків правильного харчування, пошуку нових форм обслуговування дітей, збільшення охоплення учнів гарячим харчуванням відділ освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради проводить онлайн-опитування учнів та батьків щодо організації харчування дітей в закладах освіти міста. 
Просимо Вас відповісти на ряд питань щодо організації харчування за посиланнями:
•    для учнів: https://docs.google.com/forms/d/1k5qz9NAHd184AT_uogU7LxrA8Rmgqve-ve7EdmRk0u8/edit
•    для батьків: https://docs.google.com/forms/d/1L_eeg9KUi_Dw0EgnjktAP4Qb-1K05G1kKAR4bFpePpQ/edit 

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 264 | Добавил: znamosvita | Дата: 11.08.2020 | Комментарии (0)

Відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з історії України

09 липня 2020 року відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з історії України.
Пунктами зовнішнього незалежного оцінювання були визначені два навчально-виховні комплекси нашого міста:
•    навчально-виховний комплекс «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 - ліцей»;
•    навчально-виховний комплекс «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3 –гімназія».
Для роботи пунктів було задіяно 28 стандартних аудиторій, залучено 70 педагогічних працівників, що попередньо пройшли навчання та інструктаж.   ... Читати далі »

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 212 | Добавил: znamosvita | Дата: 10.07.2020 | Комментарии (0)

Подолаємо літню спеку у воді!!!

Кіровоградський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» ініціює проведення з 06 по 16 липня 2020 року обласних фізкультурно-оздоровчих заходів «Школа плавання» в мережі Фейсбук.
Для участі в Заході необхідно:
- підписатися на сторінку КОЦФЗН “Спорт для всіх” у соціальній мережі “Фейсбук” 
https://www.facebook.com/sportforallkir;
- поширити інформацію про подію “Школа плавання” на своїй сторінці з позначкою “Публічно”;
- виконати програму Заходу (плавання у відкритих та/або штучних водоймах будь-яким способом), відзнявши процес виконання від початку до кінця на відео, тривалістю до 30 секунд, в залежності від вікової категорії учасника;
- завантажити відео Заходу у подію “Школа плавання” на сторінку КОЦФЗН “Спорт для всіх” у соціальній мережі “Фейсбук” у період з 00:00 год. 06 липня до 10:00 год 16 липня 2020 року. Вказати прізвище, ім’я учасника, вікову категорію та місце проживання (місто, район, ОТГ). 1 відео – 1 учасник.
- надіслати в приватному повідомленні документи, що засвідчують особу (свідоцтво про народження або паспорт дитини) або на електронну адресу КОЦФЗН “Спорт для всіх”: kr-sport@ukr.net.
Програма заходу передбачає безперервне плавання у відкритих та/або штучних водоймах будь яким стилем плавання (брас, кроль, батерфляй, дельфін, вільний стиль, змішаний стиль) протягом 15-30 секунд в залежності від вікової категорії:  ... Читати далі »

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 195 | Добавил: znamosvita | Дата: 03.07.2020 | Комментарии (0)

Щодо діяльності Національної дитячої гарячої лінії

Міністерство освіти і науки України повідомляє, що під час пандемії COVID-19 життя мільйонів українських дітей тимчасово обмежуються домівками та гаджетами, діти не знають, як самостійно розв’язати певні супутні небезпечні виклики. За інформацією громадської організації «Ла Страда – Україна» Національна дитяча гаряча лінія з початку запровадження в Україні  карантину прийняла понад 4 тис. звернень від дітей, підлітків, а також запитів дорослих щодо дітей. Більшість звернень тісно пов’язані з поширенням пандемії та стосуються насильства і жорстокого поводження з  дітьми у власних родинах (40 % від загальної кількості звернень), проблем із психологічним здоров’ям дітей (20 % від загальної кількості звернень), ризиків, з якими діти стикаються в Інтернеті (близько 20 % від загальної кількості звернень) тощо.
Завдячуючи підтримці  Міністерства освіти і науки України Представництво Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні надало фінансову допомогу щодо збільшення робочого часу Національної дитячої гарячої лінії, діяльність якої забезпечує Громадська організація «Ла Страда – Україна». Наразі Національна дитяча гаряча лінія надає консультації в телефонному та онлайн – режимах в будні  дні з 12.00 до 20.00: короткий номер 116111 (безкоштовно з мобільних телефонів), 0 800 500 225 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів).  ... Читати далі »

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 177 | Добавил: znamosvita | Дата: 02.07.2020 | Комментарии (0)

Літня дистанційна сесія «STEM-школа – 2020»

Відділ STEM-освіти ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» спільно з ДВНЗ «Університет менеджменту освіти», видавництвом «Видавничий дім «Освіта» розпочинає роботу літньої дистанційної сесії «STEM-школа – 2020».
З 18 по 20 серпня 2020 року на платформі Українського проєкту «Якість освіти»: http://yakistosviti.com.ua/ вас очікує інтенсивний курс онлайн-навчання.
Протягом трьох днів на STEM-майстернях спікери-практики абсолютно безкоштовно поділяться своїми ідеями, досвідом і готовими методичними кейсами.
Також у програмі сесії будуть представлені навчально-методичні матеріали за напрямами:
- науково-теоретичні, методичні аспекти розвитку напрямів STEM-освіти;
- цифровізація освітнього процесу;
- STEMathematics: умови, ефективні технології, можливості;
- партнерство для STEM-освіти: успішна взаємодія стейкхолдерів.  ... Читати далі »

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 186 | Добавил: znamosvita | Дата: 02.07.2020 | Комментарии (0)

Робота закладів дошкільної освіти під час адаптивного карантину в літній період

Відповідно до Постанови Головного Державного санітарного лікаря України від 21.05.2020року №25 «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), з 3 червня заклади дошкільної освіти міста поновили свою роботу.  ... Читати далі »

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 259 | Добавил: znamosvita | Дата: 01.07.2020 | Комментарии (0)

Відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури

30 червня 2020 року відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури. 
Пунктами зовнішнього незалежного оцінювання були визначені два навчально-виховні комплекси нашого міста:
•    навчально-виховний комплекс «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 - ліцей»;
•    навчально-виховний комплекс «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3 –гімназія».
Для роботи пунктів було задіяно 36 стандартних аудиторій, залучено 86 педагогічних працівників, що попередньо пройшли навчання та інструктаж.  ... Читати далі »

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 211 | Добавил: znamosvita | Дата: 30.06.2020 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz