Четвер, 28.03.2024, 20:42
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Методичний кабінет
« 1 2 ... 49 50 51 52 »
    В рамках четвертого етапу акції "Молодь Кіровоградщини проти надзвичайних ситуацій!" з 1 жовтня по 1 листопада поточного року вчителі основ здоров'я загальноосвітніх навчальних закладів міста та вихователі дошкільних навчальних закладів брали участь у конкурсі на кращу розробку виховного заходу з питань безпеки життєдіяльності та попередження надзвичайних ситуацій. На обласний конкурс направлено кращу роботу - віршовану розробку виховного заходу «Ми – проти надзвичайних ситуацій! Життя безпеки вірші – як овації!» вчителя ЗШ І-ІІІ ступенів №4 Дубініної Стелли Борисівни. В розробці охоплено різні теми безпечної поведінки казкових персонажів: поводження на воді, льоду, на дорозі, самостійного перебування вдома, дотримання правил пожежної безпеки. В цікавій, доступній формі вчителем описано, як можна вийти із різних життєвих ситуацій, а дотриманню правил безпеки – овації.

Методист ММК
І.Бондаренко

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 637 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 04.11.2011 | Комментарии (0)

    2 листопада 2011 року міським методичним кабінетом проведено методичну нараду заступників директорів з виховної роботи. На ній розглядались питання методичного супроводу міських виховних заходів, які будуть проводитись у листопаді-грудні на базі БДЮТ.
    Також обговорено організацію та проведення виховних заходів в ЗНЗ міста щодо відзначення Дня спільних дій в інтересах дітей, підвищення рівня патріотичного виховання учнівської молоді.

Методист ММК
Н.Дарієнко

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 683 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 03.11.2011 | Комментарии (0)

  1.     В усіх дошкільних навчальних закладах відбулись "Осінні свята", де діти гарно вітали осінь, співали, танцювали, грали в ігри.
  2.     В ДНЗ №№ 2 "Теремок", 7 "Козачок" пройшли загальні батьківські збори, де батькам було представлено програму "Впевнений старт" для дітей старшого дошкільного віку та пройшло її обговорення.
  3.     Випущено буклет "Впровадження програми розвитку дітей старшого дошкільного віку "Впевнений старт" з досвіду роботи ДНЗ №2 «Теремок», який було представлено на обласній науково-методичній конференції в Кіровоградському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського.
Методист з дошкільного виховання
Л.Скляровська

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 604 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 01.11.2011 | Комментарии (0)

    28 жовтня 2011 року в м.Кіровограді на базі КНТУ пройшла зональна зустріч з представниками Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти, щодо проведення ЗНО - 2012.
    У зустрічі взяли участь методист методичного кабінету, який відповідає за організацію та проведення ЗНО у місті, учні випускних класів та їх батьки, класні керівники, вчителі-предметники загальноосвітніх навчальних закладів міста.
    Учасники зустрічі мали нагоду дізнатися про організацію пробного тестування, реєстрація на яке розпочнеться з 01 по 30 листопада 2011 року на сайті ОРЦОЯО – www.test-center.od.ua – у розділі «Реєстрація на пробне тестування». У пробному тестуванні мають право взяти участь усі бажаючі, в тому числі учні 10 класів, де матимуть можливість на практиці ознайомитися з процедурою проведення ЗНО-2012, із змістом і формою тестових завдань з предметів, що цікавлять, з бланками відповідей та правилами їх заповнення та інструкцією щодо виконання тестів.
    Пробне тестування є платним для учасників і буде проводитися за кошти фізичних та юридичних осіб. Пройти пробне тестування можна тільки з двох предметів – кожний у різні дні, відведені для пробного тестування. Оплата проводиться для кожного предмету окремо та в разі неявки учасника кошти не повертаються (але він має право впродовж 3-х днів звернутися до відповідального за ПТ, й отримати примірник тестового зошита, бланки відповідей та правильні відповіді до завдань).

    Інформацію підготувала Стрілець В.В.

... Читати далі »
Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 874 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 31.10.2011 | Комментарии (0)

    27 жовтня 2011 року на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 відбувся міський семінар вчителів іноземних мов з проблеми: «Ефективні методи роботи по підготовці учнів до зовнішнього незалежного оцінювання з іноземних мов з використанням навчально-методичної літератури видавництва Macmillan» за участю Колесник Олени Анатоліївни, директора Представництва Macmillan, та Рошкян Тетяни Борисівни, менеджера з продажу Представництва Macmillan (м.Київ). В роботі семінару взяли участь вчителі англійської та французької мови загальноосвітніх закладів міста та Зам`янського району. Учасники семінару відвідали урок у 9-А класі на тему: «Їжа та нанотехнології» з використанням комплексу підручників «Gateway» видавництва Macmillan, який провела Грекова Людмила Анатоліївна, вчитель ЗШ І-ІІІ ступенів №3.

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 651 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 28.10.2011 | Комментарии (0)

    26 жовтня 2011 року відбулось міське методичне об’єднання вчителів фізики (керівник В.Кіріченко, вчитель ЗШ І-ІІІ ступенів №4) на базі загальноосвітньої спеціальної школи-інтернат. В ньому взяли участь вчителі фізики загальноосвітніх закладів міста. Зі своєю творчою лабораторією ознайомила присутніх Кондратенко Ольга Сергіївна, вчитель фізики спецшколи-інтернат. Вчителі ознайомились з основними методами та прийомами використання на уроках фізики інтерактивної дошки, віртуальною фізичною лабораторією, електронним підручником. Також вчителям було запропоновано виконати практичну роботу.

    Інформацію підготувала
Н.Полежай, методист ММК.


Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 711 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 27.10.2011 | Комментарии (0)

    Методичний кабінет відділу освіти повідомляє, що 21 жовтня на базі ЗШ І-ІІІ ступенів №4 було проведено обласний семінар для слухачів школи педагогічної майстерності вчителів біології з проблеми: «Формування ключових компетентностей учнів засобами шкільного предмета «Біологія». Розвиток творчих здібностей учнів на уроках біології» за участю Калініченко Надії Андріївни, Заслуженого вчителя України, доктора педагогічних наук, професора кафедри біології Кіровоградського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського та Литвина Сергія Миколайовича, завідувача навчально-методичного кабінету біології цього інституту.
   Ознайомитись з досвідом роботи вчителів міста Знам’янка завітали освітяни з різних районів Кіровоградщини, а саме: Олександрійського, Олександрівського, Кіровоградського та інших.
    До своєї творчої лабораторії запросили колег Іваник Людмила Вікторівна, вчитель навчально - виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2-ліцей» та Лядська Маргарита Василівна, вчитель ЗШ І-ІІІ ступенів №4, які дали відкриті уроки в 9 та 10 класах, познайомили зі своїми професійними надбаннями.
    Учасники семінару оглянули педагогічну виставку «З досвіду роботи вчителів біології шкіл міста Знам’янка» та виставку дитячих робіт з природного матеріалу, познайомились з організацією екологічної роботи з учнями в загальноосвітніх закладах міста. Для них було організовано екскурсію до гідрологічної пам’ятки природи «Чорне озеро» та 700- ... Читати далі »
Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 732 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 26.10.2011 | Комментарии (0)

    11, 12 та 20 жовтня 2011 року на базі ЗШ І-ІІІ ступенів № 1 імені Т.Шевченка відбулися міські методичні об’єднання вчителів 2, 3 та 4 класів. Вчителі початкових класів відвідали уроки читання (вчитель О.Сірук), української мови (вчитель Т.Воротинська), математики (вчитель Т.Ліннік), української мови (вчитель Г.Нікітіна), природознавства ( вчитель О.Голікова).
    З метою надання методичної допомоги з питань організації та проведення уроку було проведено круглий стіл на тему: «Яким має бути урок, на який чекають діти» та дискусію «Про кінець уроку замовимо слово».
    Здано статистичний звіт про загальну кількість підручників до використання, реальної потреби навчальних закладів у підручниках за 2010-2011 н.р. та 2011-2012 н.р. згідно з замовленням.
Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 585 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 26.10.2011 | Комментарии (0)

    Міський методичний кабінет відділу освіти повідомляє, що на виконання рішення виконавчого комітету Знам’янської міської ради від 26 вересня 2011 року «Про затвердження Положення про матеріальне заохочення учнів-переможців обласних олімпіад і обласного конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт та педагогічних працівників, які їх підготували, й виділення коштів з місцевого бюджету на ці цілі» до Дня працівників освіти вчителі отримали премії на суму 44115.54 грн., а протягом двох тижнів жовтня цього року одноразову грошову винагороду у розмірі 50 грн. за кожну перемогу отримали учні:
    1.    Сєрашова Ірина, учениця 8 класу ЗШ І-ІІІ ступенів № 6;
    2.    Дундєва Лілія, учениця 9 класу НВК;
    3.    Лагно Єлизавета, учениця 10 класу НВК;
    4.    Головченко Олександр, учень11 класу НВК;
    5.    Замковий Володимир, учень 10 класу НВК;
    6.    Кондратьєва Ірина, учениця 10 класу НВК;
    7.    Іваненко Дмитро, учень 11 класу НВК;
    8.    Лагно Єлизавета, учениця 10 класу НВК;
    9.    Шуліка Ярослав, учень 9 класу ЗШ № 6;
    10.    Панкевич Богдан, учень 10 класу НВК;
    11.    Ніколаєва Лідія, учениця 9 класу ЗШ І-ІІІ ... Читати далі »
Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 750 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 26.10.2011 | Комментарии (0)

    5 жовтня 2011 року на базі ЗШ І-ІІІ ступенів № 6 відбулося засідання міського методичного об’єднання шкільних бібліотекарів.
   На засіданні обговорено тему «Сучасний учень і культура читання». Учасники засідання відвідали бібліотечний урок – інтелектуальна гра «Найрозумніший читач» (шкільний бібліотекар І.Неводнича).
Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 667 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 26.10.2011 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz