П`ятниця, 19.04.2024, 17:46
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Методичний кабінет
« 1 2 ... 50 51 52
    З метою профорієнтації учнів 4 жовтня 2011 року відбулась зустріч випускників загальноосвітніх навчальних закладів міста з Хомяк Наталією Василівною, доцентом кафедри бухгалтерського обліку Білоцерківського національного аграрного університету. Діти ознайомились з переліком факультетів та умовами вступу до вищого навчального закладу.
Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 934 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 26.10.2011 | Комментарии (0)

    5 жовтня 2011 року на базі спецшколи-інтернат відбулося засідання обласної психолого-медико-педагогічної консультації, під час якого було проведене психодіагностичне обстеження учнів, що мають психофізичні вади та потребують встановлення індивідуальної форми навчання.
    Були запрошені та взяли участь методист методичного кабінету відділу освіти, який відповідає за психологічну службу міста (В.Стрілець), вчитель-логопед відділу освіти, завідувачка міською ПМПК (Н.Білоконь), практичні психологи та вчителі навчально-виховних закладів міста, які працюють з дітьми з особливими освітніми потребами за індивідуальною формою навчання.
    Практичні психологи мали нагоду відвідати Майстер-клас корекційного заняття для учнів 9-го класу, який проводила досвідчений вчитель-дефектолог Знам’янської спецшколи-інтернату Леонова Т.В.
    Працівникам міської психологічної служби було що почерпнути для власної практичної діяльності: велику кількість цікавих форм корекційної роботи основних пізнавальних процесів, які, мов калейдоскоп, почергово та з різним розумовим навантаженням змінювали один одне. Завдяки цьому діти не встигали втомлюватися, а присутні також залюбки взяли участь у вирішенні деяких логічних вправ.
Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 855 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 05.10.2011 | Комментарии (0)

1-10 11-20 ... 491-500 501-510 511-512
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz